Karlstad by night

Hej i natten! Sitter återigen i Mias (och Roberts) lägenhet efter en mycket trevlig kväll i mina nya klackskor. Jag har redan lite skavsår, men va fan!. Ätit på Thai-restaurang och jag blev så himla mätt, pratade om allt. Sen gick vi till Koriander och tog några glas och fortsatte prata där. God drink vill jag lova, Mias favorit men jag kommer inte ihåg vad den hette? Jag ska sova på soffan nu, själv. Känns lite tråkigt, fast katterna Selma och Doris kanske gör mig sällskap? Vem vet? De är så söta. Har tv:n på också, det är Animal Planet som gäller och "Animal Cops", min favorit. Wiihie!
Det är mysigt här i Karlstad, väldigt mysigt, och andra människor än vad man är van att se. Sånt gillar jag, nya människor. Jag tänkte en hel del på dig ikväll. Det kommer bli bra, på nått sätt, till slut. Ska försöka hinna in i någon affär imorgon igen och kanske få med mig nått plagg innan tåget går ^^, Hihi!

Nu ska jag äta en godis, sen ska jag kolla vidare på "Animal Cops" och sen sova. Imorgon är det Bryggan som gäller, hoppas det blir kul. Då ska jag äntligen dricka min efterlängtade jordgubbsdrink. Wiihie!

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0