"Byta kön"

Dagens tema för musikesteterna var "Byta kön", som hör till ett av utförandena av klasskampen. Vi var riktigt snygga allihopa och passade i det motsatta könet. Det var roligast i matsalen där alla verkligen stirrade. Haha! Killarna var inte så vana att bära smink men det var bara i slutet av dagen de blev trötta och klagade. Gjorde även en "mänsklig pyramid" av 10 personer. Drog in poäng! Imorgon ska vi bära kläderna ut och in.
Jag och Anna ska även iväg till Polisstationen och skaffa oss eu-intyg som det tydligen kallas. Någon slags försäkring. Mamma växlade lite av mina pengar till Euro idag. Nu känns det nära! :)
Fotbollsträning förut. Riktigt kul med en annan tränare idag, förutom att det gick skitdåligt för mig. Det högg även till i ryggen vid ett tillfälle så imorgon anar jag att jag kommer ha rejält ont.

Es3Mu. Könsbyte!
image5I tårar

Begravningen idag var hur fin som helst. Redan i början när trumpeten spelade "Värmlandsvisan" så kände jag att jag ville gråta. Men jag höll emot för jag skulle inte ha klarat av att sjunga min låt annars. Min sång gick jättebra, men precis efter jag sjungit och satt mig i bänken så brast det. Tårarna bara strömmade ner. Efter att ha sett lilla Elin i tårar i början, och även Eva när jag sjöng "Hjärtats saga" så kunde jag inte hålla emot längre. Det var hemskt. De hade en gammaldags begravning då dom bar ut kistan till graven så folk fick lägga i blommor där. Hela vägen dit och när vi väl stod där så rann tårarna, de ville aldrig ta slut! Det var så mycket känslor och saknad kring det hela och jag led med dem.
Efteråt i församlingshemmet så sjöng flickorna, jättefint. Vi åt smörgås och fick tårta. Sen skulle vi tacka de närmaste och jag började gråta då med när Kristina tackade mig för sången. Jag vet inte varför jag blev så känslig idag, jag har bara träffat han, den avlidne, några få gånger och då var jag mycket yngre. Jag antar att det var för att jag känner alla de närmaste och det gjorde ont att se dem gråta.

Vila i frid
Jag har hört om en stad ovan molnen

The cha-cha

Klockan åtta i morse samlades hela klassen i orkestersalen och vi hade då tre timmar framför oss med dans. En danslärare ifrån Örebro, som jag själv haft, skulle lära oss lite olika danser bl.a. salsa och cha-cha men även rytmik och sång som seda skulle kombineras med dansen. Och det var så himla roligt, även killarna gillade det. Mycket höftrörelser och pardans. Det var så kul att se Herman, han var helt extas och tyckte det var skitkul. Haha! Jag hade sån träningsverk från igår så jag hade verkligen ont i hela kroppen. Särskilt ifrån nacken och ner över ryggen. Jag hatar min rygg, igår var jag tvungen att sluta dansa i mitten av lektionen för att det högg till och inte släppte. Så imorgon kommer jag väl antagligen inte upp ur sängen. Vi som haft ämnet "estetik och skapande" hade även redovisning idag för ettor och tvåor. Vi visade upp våra egna komponerade låtar som vi gjort till en varsin Gustav Fröding dikt. Det var skoj, jag spelade kontrabas på Martins låt, piano på Isabells och Jons låtar och alla hade verkligen helt olika "sound". Kul. Förstörde Isabells låt genom att ta helt fel slutackord. Giiiih! Sorry ;)
Vilket underbart väder det har varit idag, man behövde inte ha mycket av jackan på sig i alla fall. Så underbart att jag och Isabell var tvungna att köpa oss en glass. Vi satt ute i en timme med Neela och Herman och pratade i solskenet. Sånt gillar jag! Ni skulle bara sitta på vår veranda just nu, med solen som värmer och speglas i sjön. Underbart! Det är nu man längtar extra mycket till sommaren.

Imorgon ska jag på begravning, usch! Ska sjunga "Hjärtats saga" på Eva och Kristinas pappas begravning i Järnskog kyrka.

Håller på att skriva sista biten på rapporten nu. Det går ju ganska bra ändå nu när man väl kommit igång. Ska lämna in den imorgon så att Elisabeth kan kika på den över helgen och komma med förbättringar.

Let the sun shine through

Shopping och Studentfest

Karlstadsturen i lördags med Anna och Linda var skoj, förutom att det regnade. Men jag hittade i princip det jag ville ha förutom det viktigaste, shorts. Det fanns inga i hela Karlstad som jag gillade, urg! Jag som absolut ville ha ett par såna, vart ska jag leta nu? Men fyndade en vit cardigan, ett vitt linne, marscara och en sommarklänning :) Köpte födelsedagspresent till Sanna också som fyllde 16 i söndags. Åt Tacotallrik på Duvanhuset, standard!
På vägen hem var Volvon påväg att strejka, den ville inte gasa normalt, haha, men den tog oss som tur var till Arvika för på kvällen var det 80-talstema på studentfesten och jag och Anna gjorde oss iordning så snyggt och var jättepeppade, men hela kvällen blev en flopp. Visst var det kul att dansa och så men det var helt tomt på Heat, för efter 23 svek "alla" studenter oss övriga och gick till Tiki. Det var ju kul. Åkte hem och somnade med bums!

Som sagt så fyllde Sanna år på söndagen, hade lite folk här och åt paj och kladdkaka, gott. Skulle ha övat på religionsprovet med så blev det icke. Fick göra det igår (måndag) och det gick sådär på det idag. Haha! Man får skylla sig själv men jag hade verkligen inte orken. Imorgon är det redovisning i naturkunskapen, jag ska prata om magkatarr så jag antar att jag får öva lite nu så jag inte bara svamlar till allt.

Jag längtar ihjäl mig till Cypern. Ta mig härifrån!!


RSS 2.0