I höstens färger

Sanna fick stå bakom kameran för en gångs skull. Jag vill ju visa er mina inköp från igår och passade då på att leka lite modell. (Ja, ni får skratta hur högt ni vill). Men ni behöver ju inte kolla så mycket på mitt fejs utan på mina snygga tröjor. Vad tycks?



California King Bed


Bara för att Rihanna är så jäkla snygg och har så vackra ögon!


Pilutta dig

Imorse pratade vi om TV-programmet "Landet Brunsås" och kom då in på att potatis med köttbullar och brunsås var bra längesen man åt och det är ju så himlans gott. Ända sen imorse har jag alltså haft "Köttbullar, köttbullar, köttbullar, ge mig mera köttbullar.." ur Madicken i huvudet. Jag blir galen!!

I eftermiddag ska jag och syster shoppa, wiie!


"You are so beautiful to me"

Jag och syster tog en promenad med vovven förut idag. Mys!


Hat

Min jobbarkompis blev lite irriterad på en tejprulle igår när han skulle tejpa paket, det gick inte riktigt som han ville..

Citat: "Men jävla tejprulle. Jag hatar dig av hela mitt hjärta!!!"


Tonfiskröra i pitabröd

Jag och mamma hade ensamhemmakväll ikväll. Åt god mat, drack rödvin och kollade på Idol. Vi avslutade kvällen med vår stora favorit Cesar Millan i "Mannen som talar med hundar".


"Jag har inga kläder"

Ikväll har vi haft trevligt besök av Isabell Bell Ryss Forslund här på Björkenäs. Eftersom hon åker till USA på onsdag så var vi ju tvungna att snacka av oss lite innan hon drar och har en awesome månad i Californien. Vi blev sittandes och pratandes i lillsyrrans rum när hon skulle rensa sin garderob. "Jag har inga kläder" brukar man ju alltid höra när man ska ut eller bort på kalas. 75 plagg fick hon bort och då var det många kvar, dock inte enligt henne. Därmed fick jag och Bell oss några påfyll (?) i våra egna garderober. Thanks!!

Ha det så bra som det bara går nu, vilket jag inte tvekar på att ni kommer att ha. Och Evelinn, ta hand om din syster! You go girls!! Ryss






Kajsa Kavat

Oj. Shiet vad förvånad jag blev när jag såg att jag fått så "många" kommentarer. Va roligt!! Hur hittade ni hit? Sen kom jag på att det inte va så kul för er att läsa det senaste inlägget. Jag är inte alltid sådär negativ, för det mesta är jag GLAD. Men alla har väl sina mindre bra dagar antar jag...

Helgen har varit händelserik. Jag har jobbat sju timmar extra på jobbet, mycket att göra vill jag säga med det, och mer extratimmar blir det antagligen till veckan.

I somras blev jag tillfrågad om att vara funktionär på en dag som kallas för Trampen, vilket är ett scoutevenemang med tävlingar och aktiviteter under en heldag. I år var Trampen i Gunnarskog och temat var Astrid Lindgrenfigurer. Eftersom jag stod i kiosken fick jag leka Kajsa Kavat igår, och Tomas var torggubbe/godisgubbe av nått slag, säger vi.
Jag har aldrig varit med i scouterna men det är verkligen hur mysigt som helst med sånahär dagar. Att få vara ute i friska luften, alla är glada, stämningen är på topp och det är en sån härlig sammanhörighet bland alla, stora som små. Toppendag!

I eftermiddag spelade vi sista seriematchen för säsongen. VI VANN!! Så himla gött att avsluta med en seger och känna att det inte var någon tillfällighet när vi vann mot serietvåan Arvika. Vi kan verkligen, och vi vill. Synd bara att vi flyttat och att jag inte kommer att träna med laget under hela hösten och våren. Men nästa sommar är jag som sagt tillbaka. Och då ska vi klättra högre upp i tabellen. Det är ett som är säkert!!

Imorgon åker Tomas till Stockholm och vi ses inte förens om en vecka. Jag saknar dig redan, och jag älskar dig över allt annat. Du är bäst!!


Because I'm bad?

Varför kan jag aldrig göra rätt? Varför ska jag alltid göra någon besviken?
Hur mycket jag än planerar och försöker göra allt så lättvindigt och bra som möjligt så blir det nästan alltid i slutändan FEL ändå. Jag förstår verkligen inte varför det blir så varenda gång. Berätta för mig hur jag ska göra!!! Jag blir så himla less på detta, och så jäkla trött på allt. Vad är det för fel jag gör egentligen när jag bara försöker göra det rätta och lättvindiga? Antagligen är det inte det rätta.

OCH varför ska det bli så att jag alltid får dåligt samvete, så himla dåligt samvete och mår bajs bara för det? Jag som trodde att det skulle funka och bli så bra. Hur jag än gör..


Fotboll är Livet

Det blåser massor ute och det guppar vågor på sjön. Jag och busschauffören börjar bli kompisar och han tyckte inte att jag skulle flytta till Sthlm. Haha! Han sjunger med i sångerna på radion också, och ler lite för sig själv, kul snubbe.

Om en timme är jag påväg till sista fotbollsträningen inför uppehållet. Känns lite bittert. Nästa gång jag ska träna fotboll kommer det antagligen vara med några 08-brudar och inte med "Gônnerskôstösera". Jag som börjar känna mig som hemma i GIK. Men jag LOVAR, att de gånger jag är i Värmland och ni har träning så kommer jag garanterat att vara med, så lätt slipper ni mig inte.
Men än är det inte slut. På söndag är det sista seriematchen och då ska vi visa vad vi går för inför publiken på Gunnevi, vi ska avsluta med seger tjejer. Hejja!



Jag och Tomas på Gunnevi


Gubben Höst

Efter jobbet idag så fikade jag med min älskade vän RaraSötaAnna. Det var längesen vi sågs nu så en CaffeLatte och en nötkrämsbulle på Nordell's passade perfekt, och en massa prat såklart. Gilla!

Jag tog bussen hem och gick grusvägen ner till sjön och vårt lilla hus. Det var uppfriskande, så när jag kom hem tog jag med kameran och gick ut en sväng till, och fotade lite av höstens färger. På nått sätt känns det som att det finns en speciell doft när hösten kommer. Allt känns så fräscht och som sagt, uppfriskande. Jag gillar att vara ute på hösten, höstpromenader är tummen upp. Här kommer lite av bilderna (oredigerade, naturligt vackra).




"Gubben höst tänk nu målar han, björken i gult"




"Det går en vind över vindens ängar"

Det var ett så fint ljus över åkern förut, och med höbalarna såg det så höstigt och mysigt ut.



Wordfeud

Jag kan ju inte redan ha blivit så bekväm med att åka buss och tunnelbana i Stockholm så jag tror att bussen här i Arvika ska säga; "Nästa Fiskevik" när det är dags att gå av. Haha, vilken tur att jag var uppmärksam i sista sekund så jag slapp gå tre kilometer extra.

Okej, nya appen "Wordfeud" på iPhone är ju hur kul som helst, briljant. Alfapet helt enkelt!!


Trötter

Matchen mot Arvika igår slutade med vinst för vår del. Wohow! Nu är vi klara för division 4 nästa år också. Och som alltid är det ju lite extra gött att dänga serietvåan och i en derbymatch. Hihi. Jag blev intervjuad av Arvika Nyheter också, bävar mig inför imorgon om vad som kommer stå av allt det jag babblade om..

Efter det blev det utgång med några av brudarna i laget. Jag ångrar inte förfesten men jag skulle nog ha åkt hem när resten drog till Tiki, eftersom jag direkt när jag kom hem, vid 02, gjorde pappa sällskap till Gardemoen och hämtade syster med pojkvän, hemkomna från Kreta, bruna och fina. Så jag dygnade hela lördagen kan man säga, för vi kom hem ifrån Norge vid 7-tiden imorse. Trött och fortfarande lite full, övergång till bakfull. Usch! Så idag har jag varit lika trött som Trötter i Snövit, därmed har jag pendlat mellan soffan och sängen. Vilken bortslösad söndag.


"Cause you are my everything"

Nu har det varit lite dåligt med upptadering, men jag befinner mig i Stockholm och försöker hitta mig ett jobb, vilket går ganska segt. Men, det är första gången jag söker jobb. Ärligt! Mina tidigare jobb har liksom kommit till mig, nu är det tvärtom. CV:t är klart, men det Personliga Brevet får man ju ändra lite på beroende på vilket jobb man söker. Det gäller att ligga i, söka, söka, söka och hoppas på att något ger resultat.

Det är underbart att vara nära Tomas igen. Wiiie! Älskar dig!

Idag har vi varit inne i city en liten tur. Passade Elia en timme och gick in på DinSko, mhm. Och vet ni vad? Yes! JAG KÖPTE DE DÄR SNYGGA HÖSTSKORNA!! I omröstningen vann de beiga skorna, det har jag glömt att berätta, grattis! Men som jag sa, min röst räknas ju i slutändan och jag köpte de bruna. Jag är jättenöjd och längtar efter att få bära dem. Hihi.






Gott och blandat

Jag tror inte jag käkat så mycket godis och chips på länge som jag gjort under denna helg. Vilken tur att det är fotbollsmatch idag så att jag kan springa bort lite dåligt samvete för allt jag tryckt i mig. Yes, fotboll i regnet, det gillar jag. Idag måste vi ha tre poäng, tagga, tagga!!

Litet bildregn från helgen, imorgon drar jag till Stockholm igen, jobbsökande står överst på listan till veckan.


Fredagsmys

Hade en bra inledning på helgen igår. Det var ett riktigt sånt där fredagsmys. Käkade kräftor, drack vin, åt lite godis och chips och pratade om allt mellan himmel och jord fram till kl.01 med tre härliga tjejer. Mycket trevligt må jag säga, och roligt. Nästa gång får ni komma till Stockholm. Mamma var snäll som hämtade mig i stan, tack!

Ikväll blir det filmmys med Isabell. Gilla!!


"These boots are made for walking!"

Mitt intresse har aldrig varit speciellt stort när det gäller kläder eller skor, ja, mode över huvud taget. När jag var liten brydde jag mig inte ett dugg om kläderna jag hade på mig. Jag var ett bra exempel på en s.k. "pojkflicka". Spelade oftast fotboll på rasterna och vägrade att ha klänning eller kjol.
Men på senaste år har jag shoppat som en galning och köpt mer skor än vad jag kan använda (vilket jag egentligen inte erkänner). Jag är heller inte så mycket för alla dessa dyra modemärken, köper oftast mina plagg på de vanliga affärerna; H&M, Gina Tricot, BikBok, Skopunkten, DinSko. Vem har råd med annat??

Nu när höstskorna börjar ramla in i butikerna och på tv-reklamerna så har jag gått och blivit lite kär. Kär i ett par boots ifrån DinSko som är grymt snygga och jag vill bära dem i höst!! Mitt lilla problem bara, vilken färg? Gaaah! Så, vad tycker ni, vilken gillar ni bäst? (Det är ändå min röst som gäller i slutändan men kan va kul att se va ni tycker). Kom igen nu people, rösta!! Brun, beige eller svart?


The list

För er som läser min blogg dagligen så kanske ni förstår att 30-dagarslistan har lidit till sitt slut. Jag gillar sånadär grejer, listor och frågor. Men om ni är nyfikna på kategorier till en egen lista eller bara vill kika igenom vad jag skrivit om så finns hela listan och alla inlägg under Kategorier i menyn. Enjoy!


"Welcome to a sunny day"





I motvind

Jag är nyss hemkommen ifrån Mallbacken. Det här var den tredje matchen på en vecka nu, och det märktes på planen för krafterna fanns inte riktigt där. I första halvlek blev vi nästan utspelade men lyckades bara släppa in ett mål. I andra byter vi lite positioner och kämpar upp oss och spelar mycket bättre och har flera målchanser. Dock räcker det inte alls. Slutresultatet blev en förlust med 3-0. Vi fick inte till avsluten på målchanserna och vi kom inte riktigt igenom backlinjen. Men vi tar nya tag. Vi ska spela division 4 nästa år också!!

Under mina 22 år har jag nu haft min första äckliga, blodsugare till fästing på min kropp. Yack! Kände igårkväll att det kliade på benet och ser till min förvåning att det sprattlar en äcklig fästing på min högra vad som antagligen precis fått ett grepp om min hud. Så det blev att använda fästingborttagaren. Antagligen hade katten fått med den in, och så brukar hon ligga i min säng. Jag bytte sänglakan (såklart) men kunde inte riktigt somna om, det kröp i hela mig. De äckliga små krypen!!!

Nu är jag så hungrig så jag till och med mår illa. Grillen är tänd och på den ligger det kalkonkött som vi ska smaska i oss tillsammans med ungsstek klyftpotatis, rotfrukter och sallad. Ska bli mumma!


Pendlare

Ojojoj, va dåligt med uppdatering. Förutom de två senaste och viktigaste inläggen. Haha! Jag har ju inte skrivit så värst mycket om fotbollen eftersom alla matcher verkligen har gått emot oss. Men nu har vinden vänt och vi har vunnit de två senaste, wihou. Och det är ju mycket roligare att skriva om vinster än om förluster.

Iaf, vi gjorde oss hemmastadda i Örbyhuset och området under veckan. Det är faktiskt ganska mysigt även om storleken av huset är lite väl stort, på ett läskigt sätt, och mörkt, och att vi inte använder övervåningen alls. Men jag klarar mig fram till december.
Vi kommer att vara typ av särbos nu i september eftersom jag vill vara med fram till sista matchen i fotbollen. Så nu blir jag kvar på Björkenäs ända fram tills nästa måndag. Då blir det Stockholm en vecka, och sen till Värmland igen för fotboll, och tillbaka. Ja, ni fattar!!

Jag ska försöka få klart mitt CV och Personliga Brev i helgen så att jag kan börja söka jobb till veckan. Jag mår bra, livet känns bra, jag är pepp! Jag ser fram emot ett nytt jobb, en ny kör och nytt fotbollslag. Jag ser fram emot att se och lära känna nya ansikten och lära känna Stockholm.
Just nu fattas bara Tomas, jag vill snosa, vilken tur att du glömde kvar din tröja här iaf.


"Segern än vår, segern är vår"

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Ännu tre poäng hemspelade igårkväll, i Kil, 2-3 till oss. Wiiie! Tänk att man kan bli så glad över att slå in en boll i nätet. Inatt sov jag gott, hade varit förargligt att åka hem med 2-2 i huvudet. Men nu behövde vi inte det. "Hurra, hurra, hurra, hurra". På söndag är det nya tag!


RSS 2.0