Ontontontontontontont

Det är nu det börjar bli roligt att titta på VM. Kvartsfinaler är nästa som gäller och jag hejar stort på Tyskland!! Jag hoppas på Brasilien-Tyskland i finalen. Yeay!
Ikväll har jag tränat fotboll med ett ont lår. Sträckte mig i vänster lår på träningen förra veckan och det har inte släppt. Så många år som jag har spelat fotboll har jag aldrig sträckt mig så att det gör ont när jag t.o.m går. Jävla skit! Och imorgon är sista matchen innan uppehållet. (sen kan jag vila). Men jag ska fanimej klara den matchen, jag är med på startelvan sen får vi väl se hur det går. Antar att låret kommer vara en aning stelt imorgon. Urk!
Imorgon kommer min kära kusin Victoria hit, och hon ska kolla på matchen. Självklart att jag måste spela då! Nej, nu blir det sängen i nybäddad. Me like! Nattinatti

Midsommarhelgen

Midsommar firades med min jobbarkompis och hans sambo samt deras kompisar. Riktigt trevlig kväll! Fotboll, kubb, grillat och nubbe. Väntade på en taxi i en timme och var hemma runt 3-tiden!!
På lördagen spelades Värmlänningarna upp i Gunnarskog på hembyggdsgården. Det var riktigt mycket folk och fint väder och det gick jättebra! Det var KUL! På kvällen drog jag till Jejja där det var förfest innan Fernandoz på Gunnevi drog igång. Det blev sent även denna kväll, 3-tiden.
På söndagen städade vi på Gunnevi. Trist! Badade på hemvägen. När vi var tillbaka på Björkhagen la vi oss i solen tills fotbollen på tv:n började! Åkte hem till mig en sväng och hoppade i plurret även där. Sen såg vi Argentina-Mexico matchen i lägenheten.
Och nu har en ny jobbvecka börjat. Självklart så glömde jag min bettskena som jag MÅSTE börja använda på nätterna för jag biter ihop så himla hårt när jag sover, och varknar med värsta huvudvärken. Så som idag! Jippie! Min rygg värker också och halsen är tjock. Kanske skulle ha skippat att bada i helgen!? Hoppas ni hade en bra helg :)


Kubbspel i midsommarkrans




Tomas och jag <3



Theres och Jonas



Skål


Rik-Ola och Britta



Jejja

Tack alla för en jättetrevlig helg!


Båttur

Då har man inhandlat mat och alkohol inför helgens midsommarfirande. Pust! I sista sekund frågade Jonas (jobbarkompisen) och hans sambo om jag och Tomas ville fira med dem och deras kompisar. JAA! Och tack för att ni frågade, det ska bli riktigt trevligt. Så ikväll åker vi till Gunnarskog och sover över, är där en sväng imorgon samt åker hem till mig och säger hej. Sen på kvällen åker vi till Jonas och Theres! :)

Igår tog jag och Tomas båten och åkte ut på sjön. MYS! Jag älskar att åka båt! Kluckande vågor och vind i håret. Vi la till utanför Ingestrand och åt jordgubbar.













KÄRLEK


från helgen

Här sitter jag i lägenheten och käkar pizzan som blev kvar sen i fredags. Vågat av mig! Hoppas jag inte spyr inatt, den ser inte så farlig ut så jag hoppas att det ska gå bra. Har faktiskt redan gjort matlåda (potatis och fiskpinnar) men eftersom dagarna går och pizzan blir äldre så tänkte jag att jag kan lika gärna äta av den nu innan träning! Så springer jag bort den sen. Höhö! Här får ni nu bilderna som lovat. Enjoy!


I lördags var vi på studentkalas. Systers pojkvän och några till hade kalas tillsammans. De kom i värsta snygga bilarna och gjorde entré. Mycket god mat och tårta!


Daniel och Sanna


Jag, Johannes, Alexandra och Sanna hade kul tillsammans!


Mamma och pappa! Världens bästa


Var i Torsby och spelade upp Värmlänningarna! Här har ni "Stina och Per".


Mig som "Britta i Gyllby". Hon är dock lite argare i föreställningen ^^,


Har även varit hemma på Smultronstället i helgen! Jag älskar mitt hem <3


Motsols och i princip vindstilla


Första jordgubbarna! Mumma


Jag och Sanna tog första doppet i 19 grader "varmt"


Underbaaaart!


Blablabla

Tjoho! Har inte haft någon chans att uppdatera er sen i lördags, tror jag det var. Har befunnit mig i Torsby och hemhemma på Björkenäs! Och datorn här hemma är inte så speciellt snabb av sig så man blir bara irriterad, men nu lyckades jag komma in på internet i alla fall. Helgen har varit bra. Har tagit massa bilder som jag tänker lägga upp imorgon när jag kommer till lägenheten och vår snabba laptop. Yeah! Tomas är borta och jobbar med grabbarna på Scoutläger, kommer hem på onsdag. Längtar!! Gött att det bara är fyra jobbdagar denna vecka, midsommarafton på fredag ju, undrar vad man ska hitta på då? Känns bra att veta, eller inte. Heh!
Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon är det jobb igen, och fotbollsträning :D Wihou!

Nattinatti

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Jaha! Värmlänningarna var tydligen imorgon. Och där virrade jag runt på Sågudden som en idiot och hittade inte en enda jävel, konstigt! Nu är jag sur. Hade ställt in mig på att åka till Torsby och så blir det ingenting. Jag hatar sånadär totalvändningar. Jag som ville vara hemhemma imorgon och bara ta det lugnt, och så ska man sätta sig i en bil en söndag och dra upp till Torsby och vara där HELA dagen. Men ja ä in't bitter!

Nu ska jag på stan med mamma istället. Och så kan jag ju vara med på hela Studentkalaset ikväll.

JAG ÄLSKAR DIG!


FREDAG!!

Äntligen helg! Jag börjar bli lite trött på magneter och plastmaskinen (förlåt Kylskåpspoesi). Jag vill ha semester!!! Synd bara att min semester är i SLUTET av juli, pust. Det är jättelänge kvar ju, får försöka hålla ut..

Spelade match idag mot Klässbol. Vinst med 3-1. Gött! Obesegrade hittills och serieledare. Nice! Jag känner verkligen att jag bytt till rätt lag. Tjejerna är störtsköna och jag ångrar inte en sekund att jag gick till GIK. Jag får väl tacka Tomas lite för att han "tjata" på mig att byta till GIK. Tack! - Varsågod! /Tomas

Imorgon bär det av till Torsby för att spela upp Värmlänningarna. Jag hoppas innerligt att vi inte ska vara utomhus om vädret är det samma imorgon. Usch och fy för regn! Har ingen större lust att åka till Torsby imorgon och göra en föreställning heller. Hade velat ha en slappisdag med film. Men icke! Vi får se om det blir Töcksfors och firande av Daniels student också, om tiden räcker till. Kommer antagligen uppdatering på söndag för er som vill läsa :)

Ha en bra helg!

Koppomsraggen

I eftermiddag/kväll har jag hälsat på världens bästa Anna :) Hon bor numera i Koppom, men ENDAST över sommaren, som hon säger. Sen ska hon förmodligen flytta till Örebro och läsa!! Vi satt mest ute på deras veranda och pratade. Sen var vi ju tvungna att dra raggen i Koppom. Eftersom jag själv bott i Koppom, när jag var liten, så är det ändå ganska kul att åka runt och kolla lite. Har ju inte varit där på flera år. Det tog inte så lång tid att åka runt däremot, Koppom är ju inte så stort, det är ju endast en långt "dike". Kul att träffa Anna!


Dipp

Igår blev det gurka och morot, med dipp till. Det är inte helt fel asså. Så himla gott! Ikväll blir det kanske popcorn till fotbollen istället. Hihi.
Sommarjobbarna har nu påbörjat sitt jobb på Kylskåpspoesi. Som vanligt är Anders där, och i år även min kära lillasyster. Trevligt, trevligt! Anders syster ska komma nästa vecka, så det kommer bli lite trångt i sommar med allt folk, plus alla produkter vi har på lagret just nu. Solen kikar fram igen, och man blir som vanligt mycket gladare. Ska äta tacos nu också, ännu gladare! Ska bara väcka Tomas som ligger och sover i soffan ^^,


Helgen

Torsdag
Alla studenters lyckodag. Jättemycket folk på Solberga och vi stod och väntade in Daniel (systers pojkvän). Rosor och nallebjörnar. Det jobbigaste är när man ska leta upp alla man ska ge ros till och säga grattis. Det är rena kaoset på skolgården. Haha! Och vi hittade inte alla heller, då gör man den där spontangrejer och hänger på någon man inte tänkt ge från början. God handling!! Efter skolgården åkte vi direkt till Kil för att fira Linnéa, och åkte sedan tillbaka och firade Daniel. Mycket bilåkande och en mycket trevlig dag!


Skolgården


Daniel


Alexandra


My


Sofia


Linnéa

Fredag
I ösregnet tittade vi på de stackarna som skulle gå kortegen in till Oscar Statt. Tyvärr fick jag inga bilder för ALLA blev dåliga. Urk! På kvällrn bjöd jag Tomas på mat på The Roof (födelsedagspresent). Det var mys och skitgod mat. Hihi. Vi ringde till Robin som joinade oss lite senare när det var fotboll på storbildstv:n.

 
MIN FINA <3

Lördag
Tog en liten sovmorgon innan vi åkte till Gunnarskog för att försöka fixa klart golfen så att vi kan lägga upp den på Blocket. Blev dock inte klara men nu är det inte mycket kvar. Jag putsade bort all jävla asfaltstänk som fastnat. Kände mig duktig när allt var borta, och svettig efter allt gnuggande. Haha! På kvällen åkte vi hemhem till mig och grillade med mor och far och tittade på fotboll, såklart! Det kommer bli mycket fotboll framöver. Wiiie!


Redo för att fixa bilen, med keps och allt.


Hemhemma hos Izor! Söt


Yeah!

Söndag
Sovmorgon idag också, så gött! Tog ett svep med dammsugaren och dammtrasan. Behövdes! Sen var jag iväg och dängde Töcksfors i fotboll. YEAH! Nu toppar vi serien. Det är vi och Töcksfors som är uppe i toppen på serien så denna match var viktig att vinna. Vann med 1-2. Har ätit varma smörgåsar och tittade nu slutspurten på fotboll på tv. Tyskland tror jag kan bli farliga. Snart sängen! Imorgon kommer sommarjobbarna. Hihi.
Nattinatt


Depp

Okej. I onsdagskväll brast det! Alla möjliga känslor svallade över, och det mesta beror nog på att jag är så trött och sliten. Kommer i säng sent om kvällarna och sover dåligt om nätterna. Det har varit stressigt på jobbet, som tur nog nu har lugnat sig. Det har varit mycket i april-maj månad och jag tror att allt släpptes ut i onsdags. Tårar forsade, och jag behövde verkligen får ur mig allt. Jag blir deprimerad, och jag förstår inte varför? För jag har ingenting att vara deprimerad över!! Jag tror min kropp behöver vila lite, den har ont och känns som en tung sten. Jag ska försöka sova så mycket som möjligt i helgen och vila ut.. Pust! Det är så jävla jobbigt när såna här "deppanfall" dyker upp! Blää!


Diskhandskar

Idag har jag gjort som min kära sambo brukar göra. Skjuta på disken så länge som det går (när det är hans tur). Jag har varit helt förstörd på jobbet idag, TRÖTT som fan! Så det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig och sova i en timma. Sen satte jag mig här en stund och åt pastasallad med kyckling som vi fixade till käk igår. Men nu ska jag ta tag i helvetet!! Tur att jag har mina rosa diskhandskar, jag som avskyr matrester och äckligt matklet som torkat in. Jag vet att jag är fjollig. Sen ska blommorna få vatten innan jag drar med Lisa på "Sex and the City 2". Popcorn here I come!

Jag tror inte astmasprayen funkar så bra längre. Visst har jag enklare att andas, men istället gör det ont i bröstet och jag får skitont i vaderna. Känns som kramp! Ska skippa sprayen nästa träning och se om vaderna orkar mera utan den. När man har lösningen på ett problem kommer ett annat. Pust!


Rött och rosa passar ju sååå förträffligt bra ihop också! Hihi


Brygganpremiär

Helgen har varit bra, och vilket väder. Bara att njuta!! Bryggan hade ju premiär igår. Det var asmycket folk och Rongedal var faktiskt ett skitbra "invigningsband". De gav allt och hade jättebra låtar. Vilken energi! Jag, Anna, Isabell, Evelinn och Sanna stog längst fram och dansade. Yeay! Själva Bryggan såg ut som den alltid gjort, förutom det stora "glashuset" i mitten och med balkong ut mot vattnet. Det dummaste var att det nybyggda endast var för VIP-gäster. Hur surt är inte det!?? Man fick alltså inte se hur det såg ut inuti det nybyggda. Annars såg allting likadant ut, kanske lite fräschare bara. Dansgolvet i ladan var mindre, de hade byggt en större bar därinne plus några fler bord så det var skittrångt att dansa. Nu var det ju iofs ovanligt mycket folk, men ändå! Kvällen var bra iaf, kul att träffa Anna igen om inte annat :)
Idag tog jag och vännerna en solstund+mat i Stadsparken. Jag har för första gången inte känt av någon bakfylla. Ingen huvudvärk, inget illamående, ingen äcklig smak i munnen. Underbart!! I eftermiddag åkte jag och pappa och tittade på Tomas fotbollsmatch. Vinst med 3-1. Tomas gjorde ett mål, yeay! Har jag nämnt innan att jag älskar att titta på fotbollsmatcher!? Hihi.
SingOut konserten gick jättebra också. Irländskt är faktiskt jäkligt bra musik. Nu är det sommaruppehåll.

Här kommer lite bilder från helgen :)


Isabell, jag och My


Evelinn dansar


Rara Söta Anna på dansgolvet


Mys i Stadsparken


Stadsparken är fin


Ändrade planer

Vad som skulle bli en mysig kväll med Tomas på The Roof och god mat, slutade för min del i ensamkväll med Gott&Blandat-påsen och fredagsfilmen Cast Away. Tomas blev tillfrågad att vara dörrvakt på Ritz mellan 21-02 och kolla legitimation. Hihi. Jag sa att vi kunde avboka bordet och äta en annan kväll. Han får ju lite extra cash för jobbet, allt för min sötnos! Solade med My förut, sen gjorde vi tacos när vi kom till lägenheten. Det var längesen jag åt det och jag hade nästan glömt bort hur gudomligt gott det är, MUMS!

Just det, Tom Hanks är nog min favoritskådis. Han är så grymt bra i alla filmer han gjort!!

Tomas - You're the one that I want

Sommar och Sol!

Det är vaaarmt ute, and I love it! Tog en cykeltur in till stan förut för att köpa biljett till Olssons Brygga som har premiär på lördag. Då blir det drag vill jag lova. 170 jävla spän. Gaah! Jag hoppas hela nybyggda stället är värt pengarna. Åt mat på Sunday med My också, det var meningen att vi skulle köpa lite fika och lägga oss och sola i Stadsparken, men hon fick förhinder. Men mat och pratstund är alltid trevligt :) Nu sitter jag på balkongen och försöker få så mycket sol som möjligt på mig. Ska snart iväg på fotbollsträning, wiihej!!

Tomas match igår var en målgörarmatch. De vann med 9-0 och hade åtta olika målgörare, lite coolt. Tomas stod för ett av dom. Det svåra är att ta kort när alla rör sig, och kameran är inte den bästa så ni får nöja er med dessa två! Hihi. Nu ska jag byta om. Ha en finfin kväll :)




Pannkakor!

Tog nyss tag i vårt MountEverst-berg av disk. Jag och Tomas kom överens om att vi skulle diska det vi använt direkt. Det sket sig ju ganska snabbt! Haha. Sitter och äter pannkakor nu, det är så himla gott. Det är verkligen underskattad mat, om man nu kan kalla det mat? Synd att man inte äter det oftare! Och synd att jag inte får av locket på lingonsyltburken. Buhu. Det får bli hallonsynt, och smör -och socker istället.

Astmasprayen funkade bra igår. Blev inte alls lika täppt i bröstet och kunde andas i princip normalt. Wiie!

Inatt höll en jävla raggarbil mig vaken också. Eller om de var flera? Jag blir så arg!! Jag förstår om de vill köra ute sent på kvällarna och spela hög musik nu när sommaren har kommit, och särskilt nu i studenttider. Men vem festar dygnet runt, i en bil, en tisdagskväll!? Och jag tror ingen spelat så hög musik som denna idiot gjorde. Jag vaknade en gång i halvtimmen.. Fan! Folk vill sova under nätterna. GRRR!

SEGER

Igårkväll spelade jag min första match med GIK. Fick spela nästan hela matchen, på innermittfält (vänster). Damn! Jag har inte riktigt konditionen för att spela på den positionen ännu, men det gick hyffsat bra! Kände mig som en virrig höna som sprang runt, runt, runt! Haha. Vi vann matchen med 2-0 och jag gjorde en assist. Missade själv två lägen men det är jag van vid, det är som det brukar. Urk!

Nu ska jag dra mig ner på stan och hämta ut en astmaspray som jag hoppas funkar på träningen ikväll. Här har ni mina inköp under helgen i Örebo. Samtliga från Gina Tricot! :)







Njut av solen hörrni! :)


RSS 2.0