I'm not alone

Ja jag lever, har bara inte så intressanta saker att skriva om. Dagarna går och det känns som att jag aldrig får se solen. Mörkt när man börjar jobba, mörkt när man slutat. Det som är bra då är att vi äntligen fått upp alla julstjärnor och ljusstakar så det blir mysigt när man kommer hem. Julstämning! Och imorgon är det dags för första avsnittet av julkalendern. Jag kör en favorit i repris till julkalender. Jag har köpt Pettson och Tomtemaskinen och tänker se ett avsnitt varje dag fram till jul. Mycket bättre än de nutida julkalendrarna.

Imorgon ska jag träffa Rara Söta Anna. Jag ska få en varm tekopp är det lovat. Antar att det blir några fler, så man får springa på toaletten hela natten..

Tomas är i Göteborg inatt, boou. Det är kallt och ensamt och jag vill ha dig här och krama om dig!! Cause you are everything

Harry Potter och Dödsrelikerna

Äntligen har jag sett den. Harry Potter och Dödsrelikerna. Min favorit Harry Potter, har alltid varit och kommer alltid att vara! Filmen var helt sjukt bra, den bästa av allihop. Jag väntar innerligt på del 2.


Downfall ?

Yes! Sa jag inte att allt kunde ändras jävligt snabbt? Så som jag började må bättre och har kämpat med huvudet och tänkandet. Lika snabbt kom ett pladask och jag är nere på botten igen. Är inte livet fantastiskt?
Nu får jag försöka simma uppåt IGEN!!

Here I go again

Ny jobbvecka, idag fick vi äntligen iväg den STORA ordern som vi slet med i helgen. Money, money money!

Men helgen har varit bra, har tyvärr inte fått i mig så mycket av sömnen som jag velat. Vi firade Robin som fyllt år med att åka till Löfbergs Lila arenan och se på hockey, som däremot gick åt skogen. Sen blev det lite fest i lägenhet och sen Rajjens för nachotallrik, prat och fyllebowling. Sjöng i kyrkan på söndagen, samt repade inför en liten spelning. Hade tänkt sova någon timme på eftermiddagen men då blev det mys i soffan, tittade på "Horton" och "Matrix" så då fick man försöka hålla ögonen Öppna istället.

Några saker som är jobbigt med att julen närmar sig: Julstädning, gardiner som ska upp, ljus som ska tändas, tomtar som ska upp ur "julkartongen", gran ska hittas och pyntas, ljusslingor ska fram, önskelista ska skrivas (och jag vet aldrig vad jag önskar mig). Även om jag älskar att ge bort julklappar så är det fan så svårt att hitta något till varje person. Lyckan är ju när man kommer på precis vad som är speciellt för just den personen. Såna paket gillar vi! Har inte ens börjat eller tänkt på vad jag ska köpa till mina nära och kära.

Har gymmat ikväll för första gången på typ två veckor. Känns gött i armar och mage! Det är så jobbigt när man kommer ur rutiner. Blev ju magsjuk i Stockholm och man orkar inte träna värst mycket efter en sån urladdning. Sen har jag börjat bli förkyld och halsont. INTE bra att träna då (även om jag gjorde det idag). Men nu ska vi in i rutinen att träna cirkus tre ggr i veckan igen. GOGOGO!! Fotbollen har dragit igång ogg! Wiie

Skypeade med Evelinn förut. Hih! Alltid skoj att prata med folk på andra sidan jorden, inte varje dag det händer! Det här blev ju ett riktigt långt inlägg. Inte som planerat. Men ha en fin kväll. Nu ska jag käka pasta med smält ost uppepå. Kram

Bowling

Anna's nya lya var verkligen superdupermysig! Det lilla skjulet var jättefint inuti. Hihi. Firandet blev bowling och sen popcorn och tv hos mig. En riktigt trevlig kväll. Vi får verkligen se till att umgås mycket mera nu när vi är tre i stan igen, julbak är ett måste!

JAG vann bowlingen btw, var bara tvungen att tillägga det.







Julsånger

Att öva julsånger hör också till listan på "att längta till julen". Jag och Isabell övade SingOut-jullåtarna igår, käkade pizza och godis. Det gick bra. Och som alltid är det skitkul att umgås med Isabell.
Jag har känt någon slags glädje i kroppen denna vecka, jag mår faktiskt bra, och det känns underbart! (jag vet att det fort kan ändras, men nu ska vi se positivt och försöka behålla denna bra känsla!) Imorgon kommer Tomas hem också. Wiiie!

Och ikväll ska jag och Isabell till Anna för att fira henne lite. Jag längtar!!


Kvällskvisten

I eftermiddag tog jag och Isabell en sväng på stan för att köpa present till Anna som fyller år IDAG!!! Grattis min fina vän! Imorgon kommer vi och firar dig och hittar på nått skoj. Köpte även julklappar. Vi var inne på teaffären och kikade, och alla som varit där vet ju att det luktar som paradiset ser ut ungefär. MMM! (om man nu kan göra den jämförelsen?). De har fått fram alla julteer nu, så vi luktade näs(t)an ihjäl oss där inne och längtar ännu mer till jul. De har börjat tänt lite julbelysningar i träd här i stan och de flesta affärer har plockat fram alla julprodukter. Mys!! Dansade även ikväll. Sjukt roligt och befriande. Jag och Bell var en aning övertrötta, skrattade åt allt och va sådär barnsligt löjliga. Ååh, jag har saknat det, att skratta åt ingenting. Ryss på dig!

En tekopp och ett Vänneravsnitt såhär på kvällskvisten skadar ju inte!

Stockholmshelgen

Råkade radera det förra inlägget! Lovisa och Nicklas fick en liten Ivar. Åke har blivit en riktig tuffing, han grät inte en enda gång under hela dagen då vi passade honom. Elia har börjat krypa lite smått! Fernando är lika söt som alltid med sina mörkbruna ögon, och Astrid har börjat göra egna texter till olika melodier. Hihi.

Nu sitter jag ensam och ser på Vänner. Bara två säsonger kvar. Jag tror inte ens att jag sett det sista avsnittet, någonsin. Jag saknar Tomas så himla mycket, han är uppe i Kramfors på skolan. Önskar att du kunde ligga bredvid mig i sängen sen när det är dags att sova. Ååh, jag hatar att sova själv. Bläää! Det är inte bra på nått sätt. Kallt, mycket utrymme, ensamt, två kuddar, man kan inte "slåss" om täcket och det finns ingen hand att hålla. Boou för det!!

J*vla facebook

Funderar ärligt på att lägga ner det jävla facebook för en tid framöver. Hatar att läsa vad folk kommenterar, statusuppdaterar och gillar hit och dit. Jag blir bara irriterad, arg och ledsen. Tror ni att man orkar hålla sig borta? Det ska nästan bli som ett projekt för mig. Den dag jag väl bestämmer mig för att skippa facebook för en tid så ska jag se till att klara det och INTE gå in och kolla på alla människor och kommentarer som skrivs. Jag mår dåligt av det och jag orkar inte må dåligt!! Jag vill inte att gråten ska sitta i halsen varje gång.

Tänk på att det blir Stockholm i helgen Nina, Stockholm. Stockholm, småbarn och mycket bus. KUL!!

Michael Jackson

För det första måste jag säga att det snöar fortfarande lite smått. MYS!

Nu ska ni få se hur det ser ut när jag och Isabell partajar till vår stora idol Michael Jackson. Hittade denna video från i somras, det är precis innan vi ska dra iväg till Bryggan på premiären. Bröderna Rongedal spelade kommer jag ihåg. Att festa med Isabell är det roligaste jag vet. Med vår humor under en lullig kväll tillsammans kan det bara inte gå fel. Love you!!

"Sång/dans" = Nina och Isabell
Bakom kameran = Evelinn (som zoomar lite, därför försvinner ljudet ibland)

 


Hihi


Hittade denna från sista seriematchen, efter prisutdelningen!!


Snööööööööööööööö

Äntligen faller det lite snö i Arvika, har gjort sen lunchtid och håller fortfarande på. Wiie! Känner mig som ett litet barn: blir överlycklig, vill dra fram pulkan med en gång och väntar på tomten. Men jag antar att det är den där första snön som kommer blaska bort ganska så snabbt.
Idag har min käre far varit här och hälsat på. Han fick smaka på min Korv Stroganoff á la Nina. Drack kaffe, åt bullar, kollade på Johan Glans och pratade. Oftare pappa! Oftare!

Jag har varit så himla trött idag. Konstigt när man har en pojkvän som snarkar HELA NATTEN. Och det hjälper inte hur mycket man än knuffar, han somnar om på två sekunder och snarkar lika mycket som innan. Det spelar heller ingen roll i vilken position han ligger i. Grrr! Nästa gång kickar jag ut honom till soffan, det var hans förslag. That's it! Det är även hur mycket som helst att göra på jobbet just nu så man blir sliten och stressad och då blir jag trött i huvudet. Djupa andetag! Men jag jobbar bara två dagar till, sen bär det av mot Stockholm. Wihej. Får dock lite dåligt samvete att lämna Joel ensam på jobbet när det är så mycket att göra.

Lite Sims kanske!? :)


Dagens

Dagens lilla beslutsångest:

- Vara hemma hela eftermiddagen, ensam, och inte göra ett skit.
- Bjuda hem pappa på fika eller åka hemhem och hälsa på.
- Hälsa på Anna i nya lägenheten.

??

My love

Igår var en mycket bra eftermiddag. Den tillbringades nämligen med TOMAS! Först drog vi iväg och spelade biljard. Det kunde ni aldrig tro va. Haha! Jag har inte spelat biljard sen håltimmarna på högstadiet, men det slutade 1-1 i lite olika matcher och det var skitkul. Blir nog någon mer match framöver. Sen köpte med oss "thai take away" och smaskade i oss här hemma i lägenheten. Göörgött! Myste framför tv:n i soffan resten av kvällen.

Började denna helg med att tvätta och dammsuga (kom äntligen ihåg att köpa dammsugspåsar på Konsum sist vi va där). Så nu är det fräscht ett litet tag framöver plus att vi har rena kläder. Vilken lyx! Tacos står på kvällens matlista. Har jag förresten nämnt att det är typ DET GODASTE SOM FINNS och att jag aldrig kan få nog av tacos. Mumma! Antar att det blir en titt på Idol också. Nu ska jag ta mig ett glas vin och greja lite med designen. Jag blir verkligen ALDRIG nöjd. Urk! Ha en fin kväll allesamman.






Blajj

hejhej leverpastej.

Sitter ensam i lägenheten och äter blockchoklad. Tomas är på The Roof med några killkompisar, ser på fotboll och grabbar sig. Och jag har beslutsångesten att inte veta om jag ska se på "Vänner" eller spela "The Sims". Haha! Det är inget roligt på tv:n ändå. Tränade förut, gött! Då får man faktiskt äta blockchoklad. Undrar om jag ska våga mig på en videoblogg någon dag, men det får nog bli när den stora finnen i pannan är borta. Haha!

Nej det får nog bli lite Sims och sen lite Vänner. Ha en finfin kväll!

Grattis till världens bästa pappa som fyllde år igår! :)
förlåt för bilden, men jag tror att du bjuder på den. hihi.


Halloween

Då var halloween-helgen över. Förfesten här hemma var SKOJ, Tiki var skit, 120 spänn för en tråkigt timme. Aja. Ni får lite bilder ifrån förfesten i alla fall!
Söndag, blev det självfallet bakfyllepizza, även om jag inte var så jättebakis. Brukar inte bli det faktiskt. Gött! Sen kom mamma och vovven och hälsade på så vi gick ett varv runt stan. Vovven hade mycket att nosa på, det var full rulle.

Precis efter att jag lagt upp detta inlägg så ska The Sims III installeras. Wiiiie! Det kom idag, tillsammans med Pettson och Tomtemaskinen (otecknade). Den får nog vänta tills första december. Hihi. Ha en bra kväll.


Indiana Jones


Rödluvan


Marticia Addams (här utan rött läppstift)


Isabell hade gjort goda spöken


Militär-Nalle


Hawaiiare (?)


YEAH!!


RSS 2.0