Hard workwork

Första advent, ljusstakar och julstjärnor framme, första clementinen uppäten, första julspelningen avklarad, ett år och tre månader med Nina och Tomas, och en hejdundrandes go lön! Mycket gick till sparkontot men det blev även massor kvar att köpa julklappar för. Nice! Och ikväll ska det spelas för Brandkåren i Gunnarskog. Hihi!

Mycket att göra på jobbet nu igen. Massa beställningar!

take care now, byebye then

Hemhemma!

Sitter hemhemma på Björkenäs nu! Tomas skjutsade hit mig imorse innan han åkte och jobbade. Jag satte på tv:n och tittade på Animal Cops, mitt favoritprogram!!! Och direkt kommer världens bästa katt och lägger sig på mitt bröst, Simba, hon spinner så mysigt! Jag saknar henne jättemycket, och Izor också för den delen. Sjön ligger spegelblank, fåglarna flyger fram och tillbaka och äter mat ur fågelhuset, snart åker jag och mor till Charlottenberg.

I eftermiddag är det dags för den lilla julspelningen. Vi käkade enchiladas och repade igår så det kommer gå PRIMA!

take care now, byebye then

hurt

Det blev inget jobb igår, pga vaccinet. Vaknade med värsta huvudvärken och jätteont i armen! Jag och Tomas städade, satte upp julstjärna och ljusstake. Jag var helt slut efter städandet och min arm värkte. Eftersom jag inte orkade möta upp My på stan och fika så fick hon komma och hälsa på mig! :) Jag bjöd på kaffe och bulle, vi pratade en massamassa. Jag gillar dig My! Nästa gång blir det filmkväll!

Idag är jag på jobbet, två timmar kvar nu! Jag och Jonas har gått runt som två skadeskjutna kråkor. Jag med värk i armen och han med ryggont. Han har legat på golvet emellanåt, hihi. Ja, det såg väldigt roligt ut. Plus att han går lite snett och framåtlutad, precis som en "Makaron" som Terese hade sagt. HAHA! Nej förlåt!
Jag tror ärligt att det är som Tomas lurade i mig och sa att de hade "ökat dosen på vaccinet och att hela armen var bortdomnad på honom". Ja, det känns fan så. Det stramar ända ner i handleden, även i axeln. Tomas är sadist också för den delen! Han gillar att ta på min vänstra arm precis där de satte in sprutan, gärna väldigt hårt också! Boou you!

Ikväll blir det rep med Isabell och Alex! Imorgon åker nog jag och mamma till Ch-berg och köper gardiner och lite julpynt! Sen är det julmarknaden och spelningen på eftermiddagen, MYS! Måste komma ihåg att plocka mossa också. Söndag repar vi med Hannes, inför Gunnarskog-Brandkårs julavslutning eller nått! Skoj.

Take care now, byebye then


Besprutad!

Nu har jag också fått vaccin emot svininfluensan, det värker i min arm!! Men förhoppningsvis så blir det inte värre än såhär. Jävla regn, jag är så trött på det gråa, trista vädret, ta mig härifrån!

Marie-Louise: "Fake it till you... break the ass".

let the sun shine in

Kareoke på Tiki på fredag. Lusten finns där! Vilket den oftast gör när det gäller musik, alltid när det gäller sång, men orkar jag? Tiki Room, vilket ställe egentligen. Det är inget roligt alls längre, man har tröttnat, det är uttjatat. Samma musik, samma människor. Fast nu har ju stället invarderats av den yngre generationen, de som man tror går i högstadiet fortfarande, de man inte trott fyllt 18! Opps! Jag får ta mig en funderare. Antar att det blir repkväll med Tomas, Isabell och Alexander. Pizza och film på det vore ju inte fel!

Solen kikar fram också, lycka!!

Julen är här.. snart!

Sitter i Gunnarskog och lyssnar på jullåtar! Ååh var jag längtar till jul, helt sjukt. Även om jag blev förbannad igår när vi inte fick med oss några julsaker ifrån Ch-berg! Nästa helg ska jag spela på scouternas julmarknad i Åmotfors tillsammans med Tomas, Isabell och Alexander. Det ska bli kul att börja öva julsånger. I kören gör vi det också! Wiie.
Adam fyller år idag. Grattis! Vi ska få tårta sen. Mums!

Jag är hyfsat stolt över mig själv för att jag lyckats fixa annan bakgrund och annat textsnitt på bloggen. Haha! Jag suger verkligen på sådana grejer, men när jag kikar in andras bloggar så blir jag så avundsjuk på deras design så nu tänkte jag; fan, det ska väl inte va så svårt. Och det är det inte heller, jag har inte lag ner mig så mycket än, har inte tid och ingen dator i lägenheten heller, men det kommer!! :)

take care now, byebye then

awake

Igårkväll var jag hos Anna. Blev bjuden på tacos, tittade på Idol och käkade massa godis. När i helvete ska skrikhalsen Erik åka ut!!!? Kom hem vid halv två, låg och grubblade på lite olika saker och kunde verkligen inte sova. Jag var tvungen att kliva upp vid tre-tiden och lösa sudoku i en timme, sen kunde jag somna. Upp igen vid åtta för att gymma vid nio. Var inte direkt vaken så jag gjorde inte så mycket, gick på rullbandet typ..
Tomas nya rekord i bänkpress: 151kg!
Ninas rekord i bänkpress: 30kg! HAHA! Jag kommer ikapp, någon gång, kanske.

Vi lunchade tillsammans med Fredrik och Elin, väldigt trevligt må jag säga :) Käkade ceasarsalla med kycklingfilé! MUMMA! Sen åkte jag och Tomas till Ch-berg för att köpa lite ljusstakar nu när julen närmar sig. Vi fick inte med oss en enda julgrej, RUSTA dom idioterna stängde fem och vi var där tio över. Grrrr! En annan gång. Nu sitter vi på Björkenäs och ska bli bjudna på köttfärspaj av mamma. Vi sover nog här inatt, ingen av oss som orkar köra bil 1 ynka mil. Hah! Dagen började segt men blev bättre och bättre! :) Allt känns mycket bättre nu!

take care now, byebye then


this is my life, this is my time

Idag har jag gått runt som en jävla zombie/robot på jobbet. Packat, packat och packat massa paket! Jag har den där känslan av panik kroppen, det trycker för bröstet! Stress, I guess. Min kropp har varit på jobbet men tankarna någon helt annanstans. Tänkt igenom mitt liv i princip, haha, jag vet hur det låter -tragiskt! Men jag har tänkt massa ifrån tiden när jag bvar liten och bodde i Koppom och lekte med Johanna. Hästar var vårt stora intresse. Eftersom hon hade hästar så var jag där varje dag. Vi lekte varje dag! Nu för tiden hörs vi inte av alls. Tråkigt! Flyttade till Åmotfors när jag skulle börja andra terminen i "lilla" ettan. Nya klasskamrater. Jag har aldrig haft svårt att passa mig in någonstans. Jag var inte direkt blyg när jag var liten och fick lätt kompisar! Jag, Sabbe, Sari och Bella, de fyra bästisarna, the gang of Gärdeskolan! Hah! Fan va kul vi hade, hela låg -och mellanstatiet. Våra danser, gympalektioner, videoinspelningar, lejonkungen-lekarna, beleville-lego! :) Shit! Bella som senare blev Bello som nu kallas Bell, egentligen heter hon Isabell. Inte så svårt att lista ut kanske. Det var på lågstadiet som vår "sångkarriär" började, och vi blev riktiga bästa kompisar, är det även nu idag! I högstadiet blev det Koppom igen. Fick några gamla kompisar i samma klass, även nya kompisar, nya lärare, mycket läxor och prov. En jobbig tid, men jag gillade skolan! Alla klasser var som ett, alla umgicks med varandra och vår klass var helt oslagbar. Alla knasiga i samma! Gymnasievalet var självklart, efter att ha spelat gitarr i sex år och sjungit i nio så blev det musikestet. Som tur var kom jag in också, tillsammans med Karin och Isabell som jag kände sen innan. Nya klasskamrater igen, underbara sådana! Tre år på musikestet gick jävligt fort, och de åren fick mig at växa som person, hittade mitt riktiga jag (trodde jag då iaf). Jag hade så jävla kul de tre åren, jag vill spola tillbaka och göra allt igen. Jag saknar mina klasskamrater jättemycket och tänker ofta på hur det var att gå till skolan (och inte jobbet), och flumma med de andra, sjunga och spela!! Ååh! Jag vill tillbaka till den tiden.
Nu är det bara jobb, jobb, jobb! Iofs är det väldigt skönt att tjäna egna pengar och inte leva på studiebidrag. Hur klarade man sig på det egentligen? Mycket bättre med jobbpengar. Nu har jag ju lägenhet tillsammans med Tomas och pengarna går till mat och hyra, även lite shopping, och nu i de mörkare tider till värmeljus och julklappar ^^, Nu ska jag inte babbla mer. Jag växer fortfarande i mig själv och hittar sidor jag inte visste fanns, så jag antar att jag inte hittat mitt riktiga jag än, och vem vet när? Någon gång landar jag i alla fall :)

ångest

Jag har sån jävla ångest, jag får snart panik, vet inte vart jag ska ta vägen. Det gör ont i hela mig!! Jag har aldrig känt såhär förut, och det är jobbigt! Jag bara gråter, gråter och gråter! Jag vill kliva upp på ett stort berg och skrika ut alla känslor, skrika rösten av mig. Skrika, skrika, skrika! Gråta, gråta och gråta tills jag faller ihop i en liten pöl. Fan! Jag tänker skita i att jag går emot mina känslor nu, även om det är en jävla pina!

fake it till you make it

Me, myself and I

Jag har aldrig någonsin förut varit såhär tokkär i någon, som i Tomas! Jag har aldrig förut känt mig så älskad och jag har aldrig förut känt mig så betydelsefull som jag gör just nu! Du får mig att känna mig viktig. Det känns orättvist med tanke på allt jag ställer till med. För jag har heller aldrig varit så jävla rädd att förlora någon, jag är så rädd att allt det fina en dag ska ta slut, då dör jag verkligen! Jag har adlrig varit så idiotisk. Aldrig varit så svartsjuk, så ledsen, så svag, så meningslös, och en så himla dålig människa. Hela hösten har jag känt att jag inte är värd någon eller någonting. Mitt beteende får andra att må dåligt. Det känns som att jag sårar varenda jävel som existerar på denna jord. Just på grund av min osäkerhet och rädsla. Jag bevisar det för mig själv gång på gång - att jag är en idiot. Jag gör fel hela tiden. Jag går runt med en stor klump av dåligt samvete i magen, den tynger ner mig som as. Helvete!!! Jag vill inte känna såhär, jag vill inte göra såhär. Jag vill inte ha dåligt samvete, ångest och en stor klump i magen. När jag själv mår dåligt och förklarar hur jag känner så leder det till alla möjliga konsekvenser och slutar alltid i att någon annan mår dåligt, blir arg eller ledsen. Jag försöker ju bara förklara hur det känns i hjärtat, hur jag mår och känner i olika situationer jag inte är bekväm i. Att jag är så jävla osäker på mig själv. Jag vet inte vad jag ska göra?? Jag vill bara att alla ska må bra, särskilt den jag älskar mest av allt i hela världen. Jag vill att du ska må bra! Jag följer bara mina jävla, fucking känslor och då kan det inte bli annat än fel...


blood on the dancefloor

Pratade med Viccan igår (kusinvitamin). Tyvärr blir det ingen tripp till Eskilstuna för att besöka henne innan jul, det får bli i januari eller nått :) Jag längtar! Jag älskar att umgås med henne, hon är en sån jävla enkel och underbar människa. Hon säger alltid så kloka saker och jag tar verkligen in varenda litet ord, jag mår bra av att prata med henne och hon försöker alltid att muntra upp en, och hon lyckas varenda gång! Tack för att du finns!
Ikväll blir det dans igen, wiihej. Det ska gå bättre denna gång, det har jag bestämt mig för, jag ska bli rejält SVETTIG också. Blood on the dancefloor för fan!

Viccan: Berätta nu!
Nina: Jag kommer bara börja gråta.
Viccan: Men det gör inget.
Nina: Jo, för då kan jag inte prata!
Viccan: Men jag kan prata, det vet du att jag kan.

Yes I know! :D

Fake it till you make it

I don't like mondays

Jag hittar inga ord, det gör jag egentligen aldrig, jag skriver aldrig något viktigt eller bra! Det är grått och trist ute, jag är trött och jag måste antaglien jobba över för det är så mycket att göra! Inte mig emot, jag är ensam hela kvällen ändå. Funderar på att ta täcket och kudden till tv:n och somna där när jag kommer hem sen, eller se en gråtfilm. Låter bra vilket som! Faxen bakom mig bara sprutar ut beställningar. Nu blir det lunch!! Kycklingfilé och pommesfrites. Nej jag gillar inte måndagar!!

I don't like mondays
Tell me why
I don't like monadays
I wanna shoot the whole day down

crazy right now

Sitter och lyssnar till Isabell och Anna som sjunger "Crazy in love" av Beyonce!! Det låter väl sisodär. Anna fyller år, egentligen på måndag men vi firar henne nu. Hon är FULL! Sötnos! :)  Jag undrar om vi verkligen kommer till Tiki. Haha! Vinflaskan är inte tom än, men jag är på sista glaset. Jag skippar bakandet av bröd med mormor imorgon, jag vill ta det lugnt och inte göra nånting.

Jag vill visa mig stark, så jävla stark, jag vill inte visa att jag har några brister!! Men jag är fan inte det, jag gråter som en liten barnunge. Men jag vill gråta för jag tycker det är så fucking, jävla jobbigt!! Gaaaaaaaaaaaahh! Nu ska vi bli lite fullare. Puss

Take care now, byebye then

I want it all

Haha! Efter dansen i tisdags, gissa vad jag gjorde!? Jag klarade verkligen inte av att se ett stort berg med disk på diskbänken, den försvann på 15 minuter! Usch! Lika bra att göra det, för den hade ändå stått där och blivit ännu äckligare i någon dag till. Dansen var skoj, men det gick skit för mig. Det har ju varit uppehåll i cirka en månad, klart man glömmer bort stegen! Men inför den 3:e december kommer vi nästan bara göra koreografin, tumme upp! :)
Idag kommer pappa och hälsar på mig, ska bli kul, ska även slänga i lite tvätt. Först ska jag öva med Alexandra inför hennes studentkonsert. Wiihej för Queeeeeen!

take care now, byebye then


darkness falls across the land

Ikväll är jag ensam igen, Tomas jobbar till nio, pust. Direkt när jag kommer hem ska jag krypa ner under täcket, sätta hörlurar i öronen och ta mig bort från världen för en liten stund! Skönt. Jag skippar disken! Jag tänkte vara snäll och diska resten som egentligen Tomas skulle göra, men han får ta det ändå! Jag kanske behöver en tallrik till maten men det är den enda jag diskar isf. Jag behöver sömn! Dagens höjdpunkt; dans ikväll. Ska bli så skönt att röra på sig igen, jag har även bett mamma att leta upp mina gympaskor så jag kan ta mig ut och springa andan ur mig när de kommer till lägenheten! Wiiihej. Varmt bad väntar ikväll efter dansen. MYS!
Det börjar bli mörkt ute om kvällarna nu, urk! Julbelysning tack!

take care now, byebye then


I get a headache

Skjutsade nyss Tomas till Gunnevi, fotbollsmöte. Nu sitter jag på Björkhagen och fryser som en idiot. Jag tyckte det var kallt i lägenheten, vilket det egentligen inte är, men att komma in i huset här är rena döden för min del, svinkallt, shit! Ont i huvudet har jag också, varje jävla dag. Usch vad jag klagar! Konserten igår gick bra, lite drygt att behöva öva fem timmar innan bara, onda ryggar och ben. Jobb till veckan igen, jippie, det är mycket att göra så jag hoppas att veckan går fort.

take care now, byebye then

friday night

Idag blir det tacos till fredagsmyset, och Idol såklart. Jag har inte kollat vad det är för tema ikväll, hoppas på något bra!! Först ska jag jobba klart två timmar, spela gitarr, gå en sväng på stan och handla. Sen kan jag gå hem och ta det lungt igen, lyssna på hög musik i öronen. Jag vill egentligen ut och springa upp min kondition till fotbollen och baar rensa tankarna, men först måste jag få tag på nya joggingskor >_< Ska checka det på stan! I helgen blir det massa sång, imorgon från ca kl.14-20, kuuul! Även lite grann på söndag. Det gillar vi! :)

take care now, byebye then

when the snowman brings the snow..

Eftersom vi äntligen kommit in i 2000-talet här på jobbet och äntligen fått bredband så passar jag på att blogga, just därför att jag tycker det är kul att skriva, att fingrarna knappar på tangentbordet. MEN, jag är så jävla kass på det!
Idag snöade det baotamycket, wiiou! Seg dag på jobbet men jag lyckades nästan koppla bort alla jobbiga tankar. Det var mysigt att vara hemma igår och vara hund -och kattvakt. Jag saknar dom små liven, mycket!! Nu ska jag till lägenheten och göra kyckling och ris och någon sås till, förhoppningsvis smakar det lika gott som det låter. Ska även bura in mig i täcket i soffan och titta på Harry Potter och dricka te! Ska drömma mig bort i trollkarlarnas magiska värld igen.

take care now, byebye then

and big girls don't cry ?

November är här, det till och med snöade idag! Det börjar sakta gå mot jul. Jag borde känna glädje och le hela tiden. Jag har längtat efter julen och snön länge nu. All julbelysning som snart plockas fram, sångerna, frosten, snön, kylan, mössan och vantarna. Ändå känner jag mig så deprimerad, nedstämd och dålig. Dålig, dålig, dålig!! Jag har insett vilken jävla dålig flickvän jag är och vill ställa allt till rätta. Min självkänsla är så långt ner den kan vara just nu. Den har grävt ner sig i backen och vill stanna där. Alla mina jävla tankar gör att jag mår dåligt. Jag måste börja tänka bra. Bra, bra, bra, bra! Och tycka att jag duger precis som jag är. Men det är så svårt när jag egentligen tycker att jag inte duger åt någon eller någonting, att alla andra är bättre än mig. Det finns många orsaker kring mitt dåliga mående, och ingen ska få mig att känna såhär, jag ska inte tillåta mig att känna såhär. Endast jag kan få mig själv att må bättre. Jag vill gräva ner mitt ansikte i en GIGANTISK kudde och gråta den genomblöt, i alla fall för en stund, jag vet inte hur mycket jag gråtit de senaste veckorna!? I alla fall, när jag har gjort det vill jag kämpa! Kämpa bort alla jobbiga tankar, kämpa mig uppåt, till något bättre än jag är just nu och försöka sluta bry mig om onödiga saker. Jag vill försöka, det är det enda jag kan göra och det kan fan inte bli sämre än vad det är nu! Jag ska läsa igenom "DU ÄGER" - boken som jag fick av mamma, och jag ska försöka göra så gott jag kan för att bättra min självkänsla! Allt vad det innebär: rädsla, oro, svartsjuka, glädje, ledsamhet, lycka. ALLT! Jag orkar inte känna såhär längre.

Jag har allt jag behöver, allt jag vill ha. Jag är världens bästa och underbaraste pojkvän. Han förtjänar en bättre Nina än vad han har nu. Vi har lägenhet, jag har ett jobb, jag har saker för mig (nästan varenda helg är det någonting), jag har mina underbara vänner! Vi kanske inte ses så ofta men jag vet att ni finns för mig och att jag finns för er, vi vet var vi har varandra! Jag ska bli en bättre människa, jag ska verkligen kämpa för det!

Take care now, byebye then

RSS 2.0