Eskilstuna

Nu befinner vi oss i Eskilstuna, jag och Tomas, hemma hos Victoria och Peter (och Gurkan). Vi kom hit igårkväll med tåget, vid 22-tiden. Idag när Viccan och Peter jobbar tog jag och Tomas sovmorgon till 12 ungefär. Fan vad skönt det var! Älskar att bara ligga och dra mig i sängen bredvid världens varmaste person, Tomas :) Myspys! Idag blir det en liten shoppingtur, ikväll ska vi äta god mat och ha det trevligt. Bra start på dagen i alla fall. Lyssnar på sköna Tracy Chapmans röst. MMMM!

Förresten så var Pettsons studentkonsert skitbra! Fy fan va jag nästan grina för att jag blir så glad. Grymt bra var det! Tomas på elgitarren, Fredrik på bas, Pettson på trummorna och Viktor på sång. Kan det bli bättre underhållning eller?? Nej jag tror inte det. Älskling var så snygg och bäst. Jag är så stolt över honom :) Jag är välrdens lyckligaste tjej som har honom. Jag ville inte att konserten skulle ta slut, det var så jävla kul och bra! Jag ville ställa mig upp, hoppa och digga med. Shit! :D

Baby can I hold you tonight!?

konsert ikväll

Ikväll ska jag på Pettsons Rage Against The Machine - Studentkonsert, och det kommer bli så bra, det känner jag på mig efter att ha sett lite repande! Plus att Tomas ska spela elgitarren. Wiiou! Min sötnos! Jag längtar efter att få krama dig igen. Igår klippte jag luggen, den blev KORT. Fan! Och jag är fortfarande jätteförkyld och hostar. Känns som att febern kommer tillbaka, det hoppas vi verkligen inte. Imorgon bär det av till Eskilstuna och Victoria :)

Varför ska den där jävla, löjliga, förbannade, fucking, cp-känslan dyka upp. Jag vet att det inte är ett skit att vara rädd för, egentligen handlar det inte om att vara rädd. Jag är inte rädd! Jag tycker bara att det är så jävla asjobbigt! Fan av mig >_<

tankar..

Nu sitter jag här och hostar och har lite feber igen. Boou! Jag som fick jobba hela veckan, men imorgon ska jag fan upp! Jag behöver lite påfyllning på kontot. Igårkväll vräkte snön ner, ännu en gång. När fan ska den riktiga våren komma? Jag hatar att den ska lura mig hela tiden. Solen skiner i alla fall nu, till och från. Mitt stora problem idag är vilken film jag ska se på. Svårt! Funderar även på att ringa Iréne-Salongen och beställa klipptid till att fixa min lugg som växt ut alldeles för långt. Just nu kikar jag bilddagboken, från 2008-nutid lite snabbt. Får se om jag orkar med alla bilder, jag är i alla fall på Mars nu. Ikväll blir det nog att skippa fotbollsträningen. Jag som vill vara med, vi ska ju gå ut på Mesevi (grusplanen). Jag kanske åker dit och tittar. Vi får se!

Fan vad jag hatar tanken att jag måste bli någonting i livet. Jag känner mig så stressad av att veta vad jag vill bli. Iofs så behöver jag inte läsa mig till nått och jag behöver inte alls ha bråttom, men jag vill ha ett jobb som jag trivs med i framtiden och som ska hålla ända till pension. Hehe! Det kan ju vara bra att börja fundera lite. På senaste tiden har jag varit inne i barnorna på att jobba med djur, fast jag vill inte bli veterinär. Vad ska man bli då egentligen? Delfinskötare som drömmen var när jag var liten, haha. Nej! Sen vill jag även resa och se världen. Det känns som att det är ett bra alternativ att göra det innan jag börjar läsa mig till någonting. Det var även Mias uppmaningar. Res först - läs sen! I sommar ska jag i alla fall jobba, jag vet inte hur många veckor det blir? Jag har hela juni, juli och augusti om jag vill. Men minst två veckor vill jag ha ledigt, plus några dagar, t.ex när det är studenten och festival. Solveigs förslag på lägenhet i sommar lockar mig också, även om det kanske är onödigt. Det skulle vara så mysigt, och inget krångel med bilar hit och dit. Det kanske blir bilköp också, vem vet? Det är så mycket i tankarna just nu, men ändå ingenting. Vad händer i sommar, var händer till hösten? Det jag verkligen hoppas och vill, är att spendera ännu mera tid med Tomas :)

För mig är sommaren den bästa årstiden, helt klart. Inga tjocka kläder, inte behöver man frysa särskilt ofta, man kan gå barfota, solen värmer och man blir brun, man kan ligga på bryggan och höra vattnet klucka mot stenmuren, och ljudet av båtarna som åker ute på sjön, fotbollsmatcherna drar igång, festival, ösregn, studenten, Olsson Brygga, åskväder, Stadsparken, äta kulglass. Det finns så himla mycket som är bra med sommaren och jag kan inte komma på något negativt, det skulle vara alla äckliga småkryp, men dom kan man väl leva med. När jag tänker på sommaren så tänker jag på mig och Tomas. Det kommer bli så bra och så mysigt. Förra sommaren blev inte alls som jag tänkt mig, det var nog den värsta sommaren jag varit med om och det kan absolut inte bli sämre. Nej, sommaren 2009 kommer bli en sommar att lägga på minnet, det hoppas jag verkligen. Så länge jag har Tomas så vet jag att allt kommer bli bra. Stanna kvar hos mig, snälla! Du är allt jag har och allt jag lever för. Du har frambringat de mest underbara känslor jag någonsin upplevt. Det är som att befinna sig i himlen hela tiden och flyga omkring bland vita, mjuka moln. Jag älskar känslan. Och varje gång du lämnar min hand är jag rädd att det var för sista gången. Jag är så otroligt rädd att något ska hända dig, att något dåligt ska hända mellan oss. Jag hoppas att det aldrig göra det, du är den jag vill vara med Tomas. Jag har aldrig haft det så bra i ett förhållande innan dig, aldrig varit så förälskad i någon innan dig, aldrig kunnat prata så lätt med någon om allt innan dig, aldrig blivit så glad innan som när du kommer in genom dörren och jag vet att jag får sova med dig ännu en natt, aldrig blivit så glad innan som över alla lappar och sms du skriver, aldrig saknat någon så mycket innan dig, aldrig varit så varm om hjärtat och aldrig någonsin varit så rädd att förlora någon som jag är nu. Utan dig finns jag inte! Utan Tomas ingen Nina. Jag vill att du ska veta att sen du kom in i mitt liv har varje dag varit helt fantastisk. Jag älskar att vara i din närhet och jag älskar din omgivning, din underbara familj. När jag är med din familj är det lätt att förstå vart du har fått all din godhet ifrån, jag tycker om dom allihopa, och jag känner mig riktigt välkommen och hemma hos er. Jag längtar tills vi ska åka till Stockholm igen :)

Tomas, du är den mest underbara person jag någonsin mött, det menar jag verkligen av hela mitt hjärta. Så länge det är vi två kan ingenting i världen stoppa oss! Vi kan klara alla motgångar, vi klarar allt tillsammans. Jag börjar gilla tanken på framtiden och du är defenitivt med i den, det lovar jag. Det är därför jag gillar tanken. Tomas, jag älskar dig mer än någonsin just nu. Och det kan bara bli bättre, bättre, bättre, bättre. Du är det vackraste och det mest dyrbara jag har. Jag finns för dig, alltid, dag som natt. Jag lämnar dig aldrig! <3

JAG ÄLSKAR DIG!

sjukling

Jag har inte haft "tid" och inte någon större lust att sitta vid datorn den senaste veckan, vilket märks eftersom det var ett tag sen jag skrev nu. (Utekvällen med Sabbe, Isabell och Tobbe var lyckad). Hela denna vecka har jag jobbat på Kylskåpspoesi, ska även jobba nästa veckan, pengar! Det har varit fotbollsträning, gymträning, studentkonserter, ensamhemmakväll med Sanna och mycket kärlek med Tomas. Under denna helg lyckades jag bli sjuk också. Feber, ont i halsen och hostar. Vi badade bastu i fredags, varmt och skönt. Igår, lördag, hade Tomas match i Kongsvinger så jag följde med dit och kikade. Tyvärr förlust mot ett division VI lag. Fast jag älskar att titta på fotboll, jag önskar dom kunde spelat en match till. Hihi. Igår när vi skulle åka hem hit startade inte den JÄVLA volvon, så vi fick ta pickupen. Mamma och pappa är i Flen så vi var ensamma hela kvällen. Jättemysigt, jag vill ha mer sånt, ensamma hemma! Tittade på Robinson och käkade baguetter. Idag är det dags för SingOut-övning, det var längesen jag var med nu. Ikväll blir det Beck också! :)

Baby, take my  hand, hold it tight
It's you and me tonight


Ted

Ted Gärdestad konserten innehöll även ABBA-låtar. Helt okej :) Småtjejer som sjöng stämmor, inte helt perfekta toner men dom var så söta så man log hela tiden. Jag har kommit på att jag verkligen älskar Ted Gärdestads låtar. Dom är så otroligt fina allihop, texterna är underbara men även sorgliga. "Himlen är oskyldigt blå" är en favorit. Sanna var duktig!

Nu sitter jag och lyssnar till världens underbaraste röst i öronen, TOMAS! Och jag längtar bara mer och mer efter honom. Fan, det ska bli en pina att gå och lägga sig igen. Kall säng, ingen varm Tomas. Usch! Jag gillar det inte alls...

It's cold around me

Söndag???

Jag tror det är första gången i hela mitt liv som jag har längtat efter en söndag, söndagar som alltid brukar vara sååå tråkiga. Nu vill jag verkligen ha söndag, för jag saknar Tomas så jävla mycket redan nu, han åkte för ca en timme sen. Sjukt! Och jag är avundsjuk, jag erkänner det. Jag vill också iväg och ha KUL. Fan! Själv måste jag vara hemma och pinas genom att bara sitta och tänka på hur kul dom kommer ha i fjällen. Jag får väl trösta mig med att det förhoppningsvis blir lite party på lördag tillsammans med Isabell och det gamla gänget från mellanstadiet :) hihi. Jag hoppas verkligen att det blir av. Imorgon ska jag på Ted Gärdestad konsert, syster ska vara med. Så jag missar antagligen "Så ska det låta". Det får väl gå för den här gången. Jag får se repris på söndag. Söndag, söndag, söndag. Jag längtar! >_<

don't cry your heart out

helgen

Ja, helgen var omtumlande, eller vad det nu kallas, det hände mycket eller ingenting? Fredag var vi hemma hos Tomas och mysade, tittade på "Så ska det låta" och åt hemmagjord pizza och björnbär/hallon paj. MUMS! Lördag - fotbollsträning med Tomas och det gick verkligen skit för mig. Usch! Sen bar det in på systemet en sväng. Haha! Det var roligt. Jag och Tomas åkte till hans fotbollstränare för att hälsa på. Izor fick hälsa på Bamse, ingen succé. Vovvarna gick inte ihop så bra som vi hoppats på. Vi tittade fotboll och Tomas fick öl. Riktigt trevligt :) Åkte in till stan för att ladda upp inför Veronica Maggio på Ritz. Javisst vad vi laddade upp. Mest jag, och jag skäms. Hur roligt är det att vara utpå när man är så full att man gör konstiga saker och inte kommer ihåg ett skit!?? BOOOU med jättestora bokstäver säger jag bara! Fy fan! Söndag - jag mådde dåligt hela dagen, pga av flera saker, klarade inte av att äta. Hehe! Det blev att se på tv och sova.

Tomas, jag förstår inte hur du klarar med mig!? Du är verkligen helt jävla underbar! Jag är så glad att du vill vara min och att det är VI. Inte du och jag, utan VI. Jag älskar tanken på oss, och jag älskar tanken på framtiden, vilket jag verkligen aldrig gjort förut. Jag tycker om att tänka på allt som vi kommer uppleva. Allt vi kommer göra tillsammans. Att vi kommer göra livet underbart <3


AKM

Just nu sitter jag på musikskolan och retar Tomas för att han pratade i sömnen inatt, hihi! Han menade att han hade fått ögoninflammation, men så var tydligen inte fallet imorse. Idag fick jag möjligheten att tjäna en tusenlapp. Uppdrag: Åka till Gardemon och hämta upp folk ifrån utlandet. Jag tackade nej. Först och främst för att jag inte orkar köra fram och tillbaka, vi var ju där igår och hämtade upp mamma och Eva. Sen kan jag inte vägen riktigt, visst det är bara att följa skyltar och så men usch, och att jag inte är så bra på engelska. Hehe! Jag får försöka tjäna den där tusenlappen på ett annat sätt, någon gång ;) Jag ska till Isabell snart. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, antar att det blir tv och målarbok.
Det är skönt att mamma är hemma igen, jag har saknat henne. Och jag blir ännu mer ressugen när hon berättade om allt de hade hittat på borta i Phoenix. Jag och Anna har ju funderat på Gran Canaria. Anna verkar lite snål, vi får se om priset går ner!

PUSS på rumpan!

I'm in love

Jag är så kärkärkärkärkär så jag tror att jag ska explodera snart! Alla känslor svämmar över kanten. Natten med Tomas var den bästa på länge. Kärlek! Vi låg vakna och pratade en massa. Jag älskar det, jag älskar att bara ligga vaken och prata om allt möjligt, för det känns så bra. Och jag är så glad att vi kan prata om allt, verkligen allt, ingenting är pinsamt. Imorse ville jag verkligen inte gå upp, du var så himla varm, varmare än någonsin! :) Du är mitt element. Jag ääälskar dig Tomas. Mest av allt och bäst av alla! <3

The smell of your skin
The taste of your kiss
The way you whisper in the dark
Your hair all around me
Baby you surround me
You touch every place in my heart
Oh, it feels like the first time, every time
I want to spend the whole night in your eyes

Halvår!!

Helgen var nog den underbaraste på väldigt länge! Efter att ha saknat Tomas hela veckan så var det så himla härligt att få krama om dig och pussa dig igen. När du kom igenom dörren här hemma med ditt fina leende och tittade på mig kändes det som att jag skulle smälta genom marken. Vad jag hade längtat!!! Fredagen där blev till att äta tacos och titta på "Så ska det låta". Somnade tryggt bredvid din varma kropp! Lördagen åkte vi in och tränade fotboll i gräshallen. KUL!! Jag sjöng på ett dop i Ny K:a. Sen åkte jag till Gunnevi och kikade på en fotbollsmatch som Tomas lag hade spelat i Kongsvinger. Blev tacos även där, trevliga lagkompisar må jag säga, och roliga :) Jag gillar Bamse! Sen åkte vi hem till Björkhagen och hade mysigt! Jag tycker om att vara där. Massor! Söndag blev det till att spelade spel. Jag förlorade! Jag tycker inte att jag är så jävla dålig men ändå lyckas jag förlora varje gång. Orättvist! Sen åkte vi in till stan för att jag skulle spela träningsmatch mot Arvika U, som vi vann med 4-2. M-M-M! Vickan stod för två mål och jag två. Hihi! Övning med SingOut, in i duschen när vi kom hem, Parlamentet, Beck och till slut sängen.

Det bästa med hela helgen är att vi har varit ihop i ett halvår! :) Sex månader! Jag förstår inte att det har gått så fort. Det känns inte så när man väntar på att månaderna ska gå men nu har det redan gått ett halvår! Även om jag jobbat på Höglunds (som inte är det roligaste man gjort). Och nu när jag varit arbetslös ett tag så har det varit de sex bästa månaderna i mitt liv. Och personen som varit med hela tiden är just min älskling, Tomas. Du är mitt liv, det är du som får månaderna, dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna att bli BÄST!! Jag mår som bäst med dig. Du ska bara veta hur lycklig du gör mig och hur trygg jag är med dig vid min sida.
Jag älskar ditt skratt, ditt leende, dina händer, dina läppar, din kropp, din värme, dina fötter, din mage, din personlighet, dina vackra gröna ögon, ditt hår, din röst... Allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt. Verkligen ALLT, hela dig! Jag är så otroligt käääär så jag håller på att spricka varje gång jag är med dig. Mina känslor växer bara starkare och starkare. Och särskilt efter denna underbara helg. Jag börjar verkligen inse att det här händer på riktigt, att det är verklighet och ingen dröm jag befinner mig i. Älskling, jag vill att du ska hålla om mig inatt och alla andra nätter.
Du är min tryggade borg! Jag älskar dig.

Tomas - namnet mitt hjärta bär!!


RSS 2.0