Skillingmarktripp

Igårkväll var riktigt trevligt! Synd att det inte händer oftare, att vi fyra ses. Idoltemat var BÄST, och de flesta gjorde helt okej versioner av låtarna. Reza är ju klart bäst av alla tävlande! :) Förmiddagen idag tog jag och Sanna en tur till Skillingmark och hälsade på. Det var ett helt jävla år sedan jag var där sist. Helt sjukt! Jag skäms! Vi fikade och pratade. Alma, Lovisa och Andrea var hemma. Jag skjutsade Lovisa, som absolut skulle åka med mig i bilen, till ett kalas och sen drog vi oss hemåt. Nu sitter jag här. Ska försöka lägga upp bilder från Grekland på facebook nu. Internet är seegt så vi får se hur länge jag står ut.

Jag längtar efter Tomas! Skynda dig hem imorgon så jag får pussa på dig <3

På jobbet..

Vet inte när jag bloggade på jobbet sist? Måste ha varit när jag jobbade i Töcksfors förra hösten, under nattskiftet. Nu har jag frukostrast och passade på. Här har vi inget bredband inte, men det är påväg :D haha! Den här morgonen känns underlig. Jag får värsta dejavyerna (hur det nu stavas)!!! Det regnar ute och jag hörde på radion nyss Takida - "The things that we owe" och jag kom att tänka på när vi bodde i Åmotfors och hur ofta jag var med Isabell. Inget speciellt som vi gjorde men bara känslan, konstigt. Tomas åker till Sthlm nu, jag stannar hemma. Ikväll ska jag och Sanna till Evelinn och Isabell. Som förr!! Evelinn fyller år så vi ska ha mysigt. Det kanske är därför jag får såna underliga känslor.

Nu ska jag packa snackisar. Wihej!

kalajs

Övade för första gången i torsdags till Alexandras studentkonsert. Körtjejerna! Massa Queen-låtar blir det, blandat med Stevie Wonder och Norah Jones m.m. Kommer blir ashäftigt. Snygga stämmor!! Igår (fredag) var jag på badhuset med Andreas, Erik och Tomas. Eriks TVÅ magplask ifrån 3:an skulle jag inte rekomendera. HAHA! På kvällen var det fotbollsavslutning på Thairestaurangen. Mums! Sen var vi några som gick till The Roof och tog en öl :) Trevligt! Ikväll är det 20-årskalas hos Lisa. Ska bli jättekul! Imorgon blir det slappis och titta på volleybollmatch i sporthallen. Längtar till jul. Jag och mamma var i Shoppingcentrat och det var jättemycket julgrejer redan. Gardiner, dukar och pyntsaker. Ville inte köpa nått eftersom det är bäst att ha med Tomas, vi har  ju inte samma smak på saker. Det är bara att vänta in snön nu :D

Grattis Lisa! :) Ses snart!


Mârten, haha

Ja, Mârten blev rena floppen på alla sätt känns det som. Först och främst blev det ingen dans utanför JC eller vid tivoliplatsen. Buhu! Vilket vi iofs inte kunde hjälpa eftersom det var cd:n som skitade sig. Det ösregnade hela lördagen. Men jag fick med mig chocosbollar, mârtengodis, strumpor och en blomma :) På kvällen kom Anna, Isabell, Sabbe, Linda, Sara och Emma och hälsade på. Det var jättetrevligt, men kvällen slutade med att min hjärna blev helt bortkopplad. När vi gick ifrån lägenheten hängde jag inte med alls. Och så skulle vi in på Tiki, neeej. Jag skippade det, My följde mig hem och jag somnade runt 12-slaget. Inte så lyckat!! Igår mådde jag skit, låg i soffan och såg på Vänner hela dagen. Idag stannade jag hemma från jobbet. Magkramper och huvudvärk. Vad fan hände?

Har tagit lite luft på stan, sitter på musikskolan nu, men ska bege oss iväg igen!

RSS 2.0