Skitkul kväll

Herman och Marcus framförde sitt projektarbete denna kväll, ännu en studentkonsert. Jag var med och körade tillsammans med Anna, Peter och Bernt. De flesta låtar vi spelade var av Samuel Ljungblahd, och vilken gung det blev i låtarna. Hela bandet svängde verkligen och stämsången blev så snygg. Jag hade verkligen skitkul där uppe på scenen, även om jag höll på att kokas ihjäl, det var så varmt. Mycket folk, mycket beröm :) Fick god mat mellan genrepet och konserten, hihi. Påskägget vi fick var ju inte helt fel heller, tack så mycket. Det blir en bra helg detta, antar jag, hoppas jag. Jag vill upp på scenen igen, igen, igen. Jag älskar att vara där :)


Varför ska jag behöva bli besviken?

Lycka

Det blev så lyckat som det kunnat bli, skönt att det är över nu, men ändå inte för det var så himla roligt. En helt egen konsert med bara låtar som vi valt efter speciella tillfällen. Det var grymt mycket folk och alla låtar gick bra, mellansnacket, sången, dansen, allt. Jag vill göra det igen, även om det har tagit på krafterna en hel del men när alla kramar och blommor kom efteråt så kände man verkligen att hela grejen var värt allt jobb som vi lagt ner. Det blev en hel del pengar vi fick in utav utträdet ;) 

Isabell, shit va lyckat det blev :) Trodde verkligen inte att vi skulle få så mycket beröm. Du som var orolig för texterna och tappade bort mellansnacket, jag som var orolig för mellansnacket och tappade bort texten. Vi jämnade ut det. Haha! Den här konserten var verkligen så himla kul, vill göra om det. Vi ägde scenen! ;D

TODAY!

Today is the day! Dra er till SVEA ikväll gott folk, klockan 19.00, torsdag.
Ni kan ju inte missa vår slutliga konsert tillsammans, Nina och Isabells!
Gratis inträde och fika :) Be there!

image2

RSS 2.0