helgen

Fredag: Äntligen helg och jag sov till kl.14. Tog någonting att äta och sen bar det av till stan med pappa. Pappa skulle fixa bromsarna till bilen och jag skulle träffa Tomas. Strosade runt lite, hyrde film, köpte glass, gungade vid parken! Sen åkte vi alla tre ut till Viksvallen och tittade på fotbollsmatch. Arvika Support - Eda, 0-3. Sen åkte jag och Tomas till Gunnarskog och såg på skräckfilm "REC". Blääää! Även "Fun with Dick & Jane". Haha! Somnade inte så snabbt den natten vill jag lova. Var tvungen att titta mig om i rummet ett antal gånger först...

Lördag: Dags för Bengt Larssons finalkonset eftersom han ska sluta. Han hade plockat ihop ett helt eget program med hans favoritlåtar, två av alla låtar sjöng jag. Jag var i Eda kyrka vid 4-tiden och övade mina låtar. Fikade emellanåt. Vid halv 6 tiden började det redan bli fullt i kyrkbänkarna, kul att det kom så mycket folk. Hela konserten flöt på bra och det var så himla fint. Mina låtar gick jättebra, jag hoppas Bengt blev nöjd. Blommor och tårar! Somnade skönt :)

Söndag: Idag åkte jag och mamma till Eda ridskola för att titta på Julia och Andrea när de tog hopplektioner. Shit, jag vill också rida, jag blev avundsjuk. Det var så himla längesen. Jag kommer ihåg kvällarna på ridskolan, tillsammans med Isabell och Sanna. Vi hade så himla skoj! Det gick i alla fall bra för dom, ingen ramlade av som tur var. Julias häst skulle jag kunna tänka mig att rida, den var inte så pigg av sig ^^, Perfekt för mig! Åkte hem och tittade på tv, åt mat och nu har jag ont i huvudet. Jag fattar inte, jag har det jätteofta nu för tiden.

Imorgon är det jobb som gäller igen, fast veckan innebär eftermiddag! Med det menas att man inte hinner göra något annat än att sova och sen åka iväg till jobbet igen, typ! Fast jag ska förhoppningsvis bara jobba tre dagar. När man jobbar eftermiddag jobbar man aldrig fredag, + att jag har match på torsdag så jag måste be om ledigt! Wiiiie. Nu ska jag nog gå och lägga mig, är väldigt trött! Har varit en jättebra och mysig helg :) Jag är glad!

VINST!

Herrejävlar vilken match vi gjorde mot serietvåan Töcksfors igår. Vi vann den med 2-4! :D Vi dängde skiten ur dom kändes det som, vilken lycka det var när vi fick in 4:e målet där, och sen när domaren blåste av. Alla var verkligen skitbra och vi har fått igång både spel och prat, och kämparglöden :D Fan vad alla kämpade! Mina turband håller i sig ;)

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIE

Bohnus.

I lördags var det lagfest hemma hos Jan. Grillade och pratade, det var riktigt kul. Sen bar det iväg till Åmotsparken, min debut där. Bohnus spelade, och dansband är ju inte min grej men jag och gamla klasskompisen Marcus tog en svängom. Haha! Halt på golvet vill jag lova. Träffade många "gamla" Åmotsbor, skitkul att träffa dom igen. Åkte hem med pappa nån gång vid 2-tiden. Det var en trevlig kväll! :) Mina och Sabbes planer blev inte av direkt. Alla försvann.

Tomas hälsade på igår. Vi fiskade tillsammans med pappa. Tomas tog up storgäddan, 3 kilo. Pappa hade tre smågäddor, och jag hade inte mer än bottennapp, om ens det. Inte min fisketur denna dag i alla fall!

Nattjobb denna vecka, pust!


jeans

Igår åkte jag in till stan, det var så längesen jag var inne i stan och bara strosade. Träffade Tomas, så vi gick lite i affärer. Vi fick tag på ett par jeans var som verkligen var skitsnygga ;) Eller hur!? Mina var av den billigare sorten iaf. Hihi! Sen gick vi till Nordells och fikade tillsammans med Fredrik. Drog iväg till Konsum där Tomas och Fredrik köpte öl och godis. Sen åkte vi till Erica där vi pratade ett tag och tittade på tv. Sen var det dags för mig att åka hem och byta om till fotbollssträning. Under hela träningen var jag i princip förbannad, ingen gjorde någonting. Det kändes som att jag var den enda som sprang och gjorde nått på planen över huvud taget. Spelade mot "pojkarna" som hade träning samtidigt. Alla i vårt lag gick hela tiden, pratade med varandra och hade ingenting där att göra. Aaah jag var så arg. Fick ta ut min ilska på konditionsträningen, då sprang jag som en idiot. Skönt att komma hem och duscha sen iaf! :) Gôtt!

Hade tänkt att se på film inatt, det blev inget med det. Hörlurarna gjorde sig CP så jag blev arg och gick och la mig!


RSS 2.0