ont i hjärtat

Igår var jag in till stan och övade med Isabell inför lördagens lilla spelning i Åmotfors. Det gick jättebra, efter det  gick jag på badhuset och simmade i 25 minuter. När jag var klar hann jag pussa lite på Tomas innan det var dags att dra iväg till jobbet. När jag kom hem i natten kunde jag krypa ner i sängen som Tomas värmt upp. Natten blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig, inte till en början i alla fall. Jag tror aldrig jag har varit så rädd och besviken på mig själv. Jag mådde verkligen dåligt av att höra dina tårar falla! Det var ett jobbigt samtal, men vi slutade som vänner och resten var mysmys! Somnade vid fyra tror jag. Upp och hoppa lite senare på morgonen och iväg till stan igen. Jag och Isabell repade även denna dag och sen fick jag vara med Tomas igen innan bilen gick till Töcksfors där jag jobbar sista kvällen för denna vecka.
 
Jag har haft ont i hjärtat, riktigt ont, sedan igårnatt. Jag kan inte komma över att jag sårat dig ännu en gång, hur mycket vi än säger att vi ska lägga allt som hänt bakom oss och blicka framåt! Fan, jag sårade dig igen, utan att veta riktigt hur jag gjorde det!? Det var inte med mening. Det är det aldrig när man gör något "fel". Människor reagerar olika, det är väl det antar jag. Det var ett rent missförstånd mellan oss även om jag vet att det tar hårt på dig. Och jag ber dig inte sluta gråta för jag var verkligen en idiot med IQ badboll. Jag ville må bra igen och jag trodde att jag kunde hitta en bra känsla, jag visste inte vad jag kände, jag visste inte vad jag ville och jag gjorde allt förhastat utan att tänka. Det blev bara fel av allting och jag ångrar en massa! Men jag kan inte ta tillbaka det, gjort är gjort. Jag vet att man egentligen inte ska ångra saker i livet men detta var ett sånt tillfälle. Jag har lagt allt bakom mig, och det som hände betyder verkligen ingenting. Ingenting emot vad du gör Tomas! Jag hoppas du kan förlåta, eller jag ber dig inte göra det heller. Har man gjort sina misstag får man väl stå för dem. Jag vet nu i alla fall att jag aldrig kommer lämna dig. Du är allt jag någonsin drömt om. Jag vågar t.o.m tänka på framtiden just för att jag vill att du ska vara med i den :) And I will love you until my dying day...

"Om  man skulle ha en tävling för bästa pojkvännen skulle du lätt ta hem förstapriset"

Usch

Fan! Jag vill härifrån, ta mig härifrån! Jag vill hem och krypa ner i sängen, även om den säkert är iskall just nu. Men det är bättre än att vara här på jobbet, där tankarna snurrar som idioter. Det är inga roliga tankar just nu, bara hemska och jobbiga, även bilder som dyker upp i mitt huvud. Jag fattar inte att jag tillåter mig själv att tänka såhär, det gör bara att jag mår dååååligt >_< Usch! Please make it stop..

sång

Showen var brabra på lördagskvällen också, likaså festen hos Pettson. Mycket folk och jag och Isabell tramsade som vanligt. Jag spillde ut två hela drinkar för henne, opps! Skyll dig själv om du ställer dom på golvet säger jag bara. Sen när vi skulle ner på Timmy's och köpa nått att äta så kommer jag bara ihåg att vi plötsligt låg på backen och gapskrattade. Jag måste ha halkat och fått med mig Isabell :) Det var så jäkla kul. Undrar om någon såg oss?! Jag har i alla fall värsta blåmärket på knät. Åkte med Tomas pappa hem till Gunnarskog, denna gång var det inte jag som somnade i bilen. Hihi! Promenerade sista biten i mörkret. Det är lite lustigt att det i princip alltid ska bli "tjafs" och sura miner när man är lullig. Somnade til slut efter en varm dusch. På söndagen fyllde Tomas brorsa Adam år. Vaknar av att han knackar på dörren och kommer in med en pistol i handen. Det var läskigt! Haha. Jag vågade till slut provskjuta när vi var ute och gick i skogen. Sen var jag och Tomas tvungna att dra oss in till stan. Han skulle repa med Funkbandet och jag och Isabell skulle bestämma låtar till Åmotfors Julmarknad som vi ska sjunga på, mys! Och senare var det körövning med SingOut. Skojskoj! :) Somnade bredvid Tomas denna kväll med, lycka!

Igår vet jag inte vad det var med mig? Först och främst vaknade jag en halvtimme innan det var dags att åka till jobbet. Och jag kände redan då att dagen skulle bli jobbig. Jag ville absolut inte jobba, jag ville bara ligga kvar i sängen hela dagen och inte göra någonting. Bara ligga och titta ut genom fönstret och vara allmänt tråkig. På jobbet gick det heller inte så bra, jag skadade mig hela tiden. Booou! Det var en såndär Nina-är-deppig-för-ingenting-dag. Inte kul, bara jobbigt!!

I'm dreaming of a white christmas :P

Ritz

Igår kikade jag på estetshowen, eller om man nu ska kalla det vid namnet "Kulturchocken"! Jag säger i alla fall estetshowen, det smakar bättre i munnen ;) Och den var riktigt bra fakstiskt, över mina förväntningar. Eftersom Tomas hela tiden klagat på att det går så dåligt på repen och att det inte blir någon bra show så har jag inte haft så jättestora förväntningar men den var väldigt bra. 90-talstema går väl an, men låtvalen var bra och skoj, och Tomas var bäst och finast. Hihi! Ska tillbaka ikväll och titta igen, sen blir det party. Wiiou! Fick äntligen sova med Tomas inatt igen. Underbart!

Jag brände mig på den varma oboy'en imorse "/ ajj.

fika i stan

Igår när jag vaknade käkade jag en smörgås och tog fram målarboken direkt, haha! Det är så jävla kul att måla :) Särskilt när det är Disneyfigurer. Wiiou! Sen tog jag bilen in till stan och tittade på Solif. Estet - Idrott. Det var en spännande match och alla i publiken hejade självklart på esteterna, men tyvärr så förlorade dom. Tomas var bra, han tacklade alla idrottstöntar. Jag köpte mig halvårskort på badhuset också, så nu blir det simma av. Jag och Tomas gick på stan och kikade efter julklappar, gick inte så värst bra. Men jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa till folket. Vi tog en fika på Nordells också. MYS! Jag har värsta bra känslan, jag är så himla glad och lycklig. Jag vill bara lägga mig ner och gråta ibland, glädjetårar. Livet är så jävla underbart nu när jag har dig Tomas. Du är kärlek!

Sitter på jobbet nu, sista natten. Imorgonbitti när vi kommer hem ska jag direkt in till stan och ha gitarrlektion. Sen ska jag till Ritz och lämna av lite kläder och förhoppningsvis få pussa lite på Tomas innan det blir hem och sängen! :)

love is in the air

kärlek

"Jag älskar dig" är ett så himla litet ord emot allt som jag känner för dig. Men, Jag Älskar Dig, är trotts allt det mest värdefulla jag kan säga dig Tomas :)


mys

Nu sitter jag här igen. Nattskift är bra egentligen, det blir mycket bloggande. Somnade väldigt skönt igår morse när jag kom hem. Jag var väldigt trött! Pratade med Tomas först, och jag fällde en tår innan ögonen fick vila. Jag fick verkligen känslan av att jag är i vägen. Men det ordnade sig, även om jag fortfarande har lite av känslan kvar. Ja, jag är en knäppis. Jag åkte hem till Tomas på eftermiddag, efter att jag vaknat och ätit en bit mat. Vi låg i sängen och lyssnade på musik, det var hur mysigt som helst. Wiiie, jag vill mysa mera! Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det. Tände brasan lite senare. Mysade framför den med en tekopp och pratade. Shit, jag skulle kunna sitta i flera timmar och bara prata med dig, jag älskar det. Jag älskar allt som har med dig att göra Tomas :)

Like the sound of silence calling
I hear your voice and suddenly I'm falling

nattetid

Känns som att hela världen ligger och sover nu när jag måste vara uppe och jobba natt. Det är så tråkigt, finns ingen att skicka sms med eller nånting. Och det är kallt! Men jag drömmer mig bort till Tomas säng och hans varma kropp, det känns bra. Jag önskar jag kunde fått somna bredvid dig ännu en natt, men man kan inte alltid få som man vill här i världen, tyvärr. Om jag hade fått bestämma skulle jag få vara nära dig alla dagar, om det så bara rörde sig om en minut. Jag tänker och jag tänker och jag tänker och jag tänker och jag tänker och jag tänker bara på diig. Hela tiden! Det finns inget annat som rör sig i mitt huvud, du har tagit över mig helt och hållet och det är jag jävligt glad för :)

Var på bio med Isabell och Alex förut, "Patric 1,5", ännu en gång och fortfarande lika bra! Hihi. Isabell välte ut i princip alla popcorn, det blev skrattanfall vill jag lova. Synd om Alex popcorn bara ^^,

When I'm pulled away from you I fall apart


underbart

Igår var det konsert i Mikaelikyrkan. Jag och Bell var på kulhumör och vi blev även "mobbare" ett litet tag där. Inte så värst taskiga, man får väl tycka som man tycker ;) Konserten gick bra, det var fullsatt kyrka, roligt. Jag längtar till julkonserterna, det kommer bli så mysigt. Hoppas på att få med Tomas också. Hihi. Det bästa igår var att jag fick somna bredvid Tomas igen. Jag älskar det! Vi pratade jättelänge in på natten och mysade. Jag älskar att prata med dig, det är så roligt och enkelt. Bara ligga och prata, wiie. Pratade om bra saker också, allt känns så spännande nu.

Helgen har varit helt underbar, jag har fått sova med Tomas varje natt och den känslan som jag känner när din hud nuddar min är helt obeskrivlig. Jag önskar jag kunde hitta ord men jag gör det inte, det finns inga ord som kan beskriva den känslan. Jag svävar på moln, jag har inget fotfäste, och jag älskar det. När du gick upp imorse blev det iskallt i sängen direkt, det gick inte att få den varm igen förens du kom och la dig bredvid mig igen. Den lilla stunden som du var borta ville jag gråta. (tur att du missade bussen så vi fick snosa en timme till, hihi). Jag saknade dig så himla mycket, och det var bara några ynka minuter. Jag är van vid att klara mig i två hela veckor, men det är annorlunda nu. Det känns som att det alltid har varit du och jag, som att jag känner dig utan -och innanpå, men ändå känns det som att jag är så himla nykär, eller känns.. Jag är nykär, jag är så himla kärkärkärkärkärkärkärkär så jag tror inte jag vet vad som är verklighet längre. Jag går runt och tänker på dig hela tiden, jag kan inte tänka mig livet utan dig, du är en del av mitt liv och när jag inte kan vara med dig är det alltid småkyligt, jag är inte hel. Men när din värme åter fyller min kropp känns det som att jag ska explodera av underbara känslor, och det är bara du som kan få mig att känna så. Jag trodde jag visste vad kärlek var, men du har visat mig att den hade så mycket mer att ge. Det är nu jag insett vad allt betyder, du har fått mig att inse Tomas. Jag har aldrig mått så bra som jag gör när jag är med dig, jag är glad hela tiden. Denna lycka jag känner med dig hoppas jag aldrig försvinner. Du ska bara veta hur mycket jag älskar dig, och mina känslor blir starkare för varje dag som går.  Det känns som att jag kan klara allting nu när jag har dig, ingenting i världen kan stoppa mig!!! Ingenting eller ingen i världen kan få mig att sluta älska dig :) Det här är bara början.

Never knew I could feel like this
like I've never seen the sky before
want to vanish inside your kiss
every day I love you more and more

Idol

Igår blev det tacos och mys framför Idol. Idol, mja. Konstigt att det bara var bra första säsongen! Den enda som är bra i år är Kevin, och alla som är någorlunda bra åker ut med en gång. Boou svenska folket. Vi var ganska så trötta igår så vi somnade fort med mysljus och musik. Jag älskar att somna bredvid dig Tomas. Det bästa som finns, det finns inget som kan slå den underbara känslan! Idag hängde vi tvätt och var ute och gick en sväng, fint väder. Sen skjutsade jag Tomas in till stan. Jag och Sanna köpte toning till mig och sen två filmer till mig :) Ska hämta Tomas i Arvika inatt. Pust! Men först ska jag hinna med att åka till Anna med paket och sen kanske bada tunna hos grannen.

take care now, byebye then

hemma

Jag blev hemma idag också. Jag har ingen feber men känner mig hängig, lika bra att vila upp sig! Konstigt att man bara över en dag har jättemycket feber och nästa dag är den helt borta. Hade 38,8 igårkväll när jag skulle sova, och det är jävligt mycket för att vara mig. När jag är frisk har jag ca 36,5. Aja! TOMAS kom hit igårkväll :) Shit vad jag har längtat efter dig, och det var verkligen bra att jag fick sova med dig, hade inte kunnat vänta ända tills imorgon. Gulligt när du är förkyld, kul att vi är sjuka ihop. Han kom hit idag en sväng också, efter att han slutat. Vi tittade på "DumDummare". Bästaste film någonsin, nästan! Nu sitter jag här igen, ska kika runt efter digitalkameror, det blir nog nästa månads inköp. Wiiie! Jag längtar jättemycket tills imorgon, mysa med Tomas igen! :)

You leave me speechless, when you talk to me
You leave me breathless, the way you look at me

sjuk igen

Idag är det tredje gången jag har feber, ont i halsen och täppt i näsan, inom loppet av en månad. Vad händer egentligen? Jag hinner knappt bli frisk förens jag blir sjuk igen. Boou! Igår på jobbet var jag inte dålig, förutom att jag hade lite ont i halsen och idag, bam, feeeebeeer! Så jag fick sätta på mig i princip alla kläder jag hittade, göra en kopp te och titta på "Spirit" - en film som jag alltid måste fälla en tår till, underbar film.
Igår på jobbet tänkte jag tillbaka på sommaren som var och kom fram till att det endast var en sommar fylld av kalabalik. Massa känslor som jag inte visste hur jag skulle tolka! Och så kom jag fram till att jag var en jävligt dålig människa och vill verkligen inte hamna i den situationen igen. Jag sårade, jag sårade människor som jag verkligen tycker om, helt i onödan! Jag hoppas att jag aldrig hamnar i en sån situation igen, jag skulle inte klara av det. Jag mådde så himla dåligt, nästan hela sommaren. Jag kan inte ens tänka mig de andras tankar och hur de mådde. Usch! Idag mår jag i alla fall bra och allt har fixat sig för min egen del. Och det är väl det som är huvudsaken egentligen, att jag mår bra! Jag hoppas att nästa sommar kommer bli alldeles underbar. Jag vet att den kommer bli det, så länge jag får dela den med dig Tomas :) Wiiiie!

When I first saw you I already knew, there was something inside of you
Something I thought that I would never find, angel of mine
Nothing means more to me than what we share
No one in this whole world can ever compare, angel of mine


helgens händelser

Helgerna går som vanligt jättefort, imorgon är det jobb igen. Eftermiddagspasset, vilket innebär att jag får sova på morgonen. Hallelujah!  I fredags, efter att jag kommit och hem ifrån jobbet, duschat och bytt om till myskläder åkte jag direkt till Tomas. Shit vad jag längtat efter den kramen. Jag fick träffa hans bror Johannes också, trevlig människa. Det är alltid lika underbart att veta att jag befinner mig i tryggt förvar bredvid dig i sängen Tomas, din värme är oslagbar! På lördagen gick vi en skogspromenad och kikade till ett, eller tre lite halvt förfallna hus. Och det var massa möbler och kläder kvar i husen. Skitläskigt. Gick och tänkte på det hela dagen, och hela dagen idag. Åkte hemåt vid 4:a-tiden. Jag och Sanna skulle bestämma låtar som vi skulle spela på friidrottavslutningen (som var idag). Lördag kväll var det dags att dra sig till Parkhallen i Arvika för att lyssna på Världsgitarristen ifrån Australien, Tommy Emmanuel. Och vilken jävel på gitarr, hela konserten var äckligt bra. Jag fattar verkligen inte hur han kan vara sååå bäst! Min nya idol vill jag lova. Efter konserten följde jag med Tomas hem igen. Hela familjen drack te och smörgås på kvällen och pappa Olle fick mig att skratta så himla mycket :) Han är kul! Jag och Tomas tittade på "Ransom". Jag råkade visst vila ögonen för mycket ^^, hihi. Idag var det friidrottsavslutning då. Spelandet gick jättebra! Fast jag kände att jag bara ville hem och lägga mig på sängen. Hade nån konstig känsla. Men efter spelningen var det dags att repa med SingOut. Isabell fick mig på bättre humör. Alltid! Och det allra bästa var att Tomas ringde och frågade om jag ville komma hit, och ja, nu sitter jag är i huset på Björkhagen. Wiiie!

I hope you don't mind that I put down in words
how wonderful life is now you're in my world

arvika

Idag tog jag mig en tur in till stan och träffade min bästis Isabell :) Wiiiou! Tittade när Tomas spelade solif, hann tyvärr inte se så mycket av matchen men jag fick i alla fall en svettig puss, me like! Sen gick jag och Bell ner på stan, strosade bara. Men vi hittade oss faktiskt några trosor var. Det blev även en fika på Nordell's. Varm choklad och en nötkrämsbulle. Så himla gott! Pratade massor om kärlek, och lite annat. Åkte sen till lägenheten och kikade runt på YouTube. Bl.a. på Celine Dion, vilken jävla röst hon har. Jag ryser hela tiden när hon sjunger. Sen tittade vi bloopers från "Vänner", haha! Kvällens höjdpunkt var ändå vår "Studentkonsert". Den var så kul och lämnar massa minnen. Saknar skolan, saknar att stå på scen och saknar alla underbara människor från skolan. Buhuu! Jag hoppas att jag och Bell kommer att umgås mera nu framöver. Det var en mysig dag. Ryss på dig BellBlue ;)

Imorgon ska jag jobba 06-18. Fy fan! Jag kommer slockna så himla fort imorgonkväll. Det bästa av allt är att jag kommer somna bredvid Tomas. Jag läääääääängtar ihjäl mig. PUSS på dig sötnos! :)

I see heaven in your eyes

lite ont

Jag vet inte varför jag gjorde det? Jag var väl nyfiken, egentligen skulle jag inte ha tittat för jag vet hur känslig jag är, även om det som var, eller inte var mellan er, hände för ett år sedan. Bilder på dig, hos/med henne! Det liksom hugger till och det sticker i hela kroppen. Jag vet att det är du och jag nu. Men jag kan inte låta bli att få ont, jag kan inte låta bli, att bli så himla fucking skiträdd så att jag vill gråta ibland! Gaaah, jag hatar mig själv för att jag blir så lätt påverkad när det gäller såna där saker. Man ska inte blicka bakåt, framåt är det som gäller, inget annat!

run, and don't look behind

det var party

Halloweenkvällen på Tiki var skiiiiiitkuuuul. Och att Isabell var med och festade var nästan kvällens höjdpunkt. Det var sjukt mycket folk, en del utklädda, en del inte. Det var en clown som vann priset. Träffade Anna, det var så kul att se henne för det var en evighet sen kändes det som. Jag, Isabell och Anna dansade hela kvällen, köpte drink, träffade gamla klasskompisar och jag fick pussa på Tomas en hel del. Jag och Tomas avslutade kvällen på Tiki med en fin sång ;)
På söndagen fyllde pappa år så vi var hemma och firade honom lite. Åt god mat och ännu godare tårta till efterrätt! Nu har jobbveckan börjat igen, boou! Fast igår var en bra dag. Jag gjorde 3173 bockar på ett pass. Jag vet att det inte säger er så mycket men jag kan säga att det är jävligt bra i alla fall! ;) Idag gick det däremot inte lika bra. Hehe! Och jag tror att jag börjar bli sjuk. Hostar, har ont i halsen och är täppt i näsan. Får se hur jag mår imorgon. Jag och Sanna var nyss och tränade med "gitarrjörgen", som han heter i min telefon, inför Eda musikskolas julkonsert. Vi ska sjunga "I'm dreaming of a white christmas". Sååå himla julkänsla.
 
När jag inte har tillfälle att vara med dig känns det som att världen stannar till. Den vill att tiden ska gå sakta bara för att den vet hur mycket jag längtar efter dig. Den vill plåga mig, och den lyckas. Det är verkligen rena tortyren att vara utan dig älskling! Jag vill känna din värme. Idag, imorgon och alla andra dagar. Du är äkta kärlek! Jag är även så himla rädd. Nu när det äntligen är vi, nu när du vill vara min och jag din, så är jag så himla rädd att allt ska skita sig. Jag vet inte hur eller varför det skulle göra det, jag ser ingen anledning. Men jag är så himla rädd att förlora det finaste jag har, och det är dig! Jag undrar ibland om vi kanske är ett föralltid-par :)

You're just to good to be true
I can't take my eyes off you

Halloween

Halloweenhelgen då! Vad är det som är så speciellt med den egentligen? Ett tillfälle att tända ljus på graven, se på skräckfilm och klä ut sig. Jaja, det blir party ikväll i alla fall. Jag har tvingat med mig Isabell, ännu en gång, väldigt glad åt det, för det finns ingen bättre att festa med än Isabell. Wiiou! Jag och Sanna var i Karlstad igår och shoppade. Hon skulle ha jacka, skor, vantar, halsduk och mössa, och hon fick tag på allt. Märkligt! Jag skulle inte ha någonting men fick med mig: trosor, smink, skor, klänning, tunika, linne och en tröja. Giiiiih. Men va fan, lönen kom ju typ nyss. Igårkväll var jag här hos Tomas :) åt tacos, såg lite på Idol och sen "tvingade" jag honom att se på Dirty Dancing. Eller tvingade, han tittade självmant. Skitbraaa film. Det var så längesen jag såg den så det var verkligen på tiden. Mysade jättelänge in på natten, morgonen ^^, Du är guld älskling!

Hungry eyes

RSS 2.0