Julen

Då var julen över och den har faktiskt toppat min jul-10-i-topp-lista! Wiiie. Det har varit en jättemysig jul och jag har fått tillbringa den med alla jag tycker om. Bra och fina julklappar, sång i kyrkan, juldagen spenderades med Tomas familj, annansdagsrocken med Isabell och Anna, julkonserter med SingOut, spelat spel, ätit ur många chokladaskar. Det har t.o.m varit minugrader. Haha! Det bästa med hela julen är att jag fått vara med Tomas väääldigt mycket, och hans underbara familj. Jag tycker om dom jättemycket, allihop. Men min favorit är ändå Fernando! ^^, Nu är det nyår som väntar på onsdag. Jag har verkligen inte orkat planera nått inför nyår och jag vet fortfarande vad jag ska göra. Det enda jag vet är att jag ska vara med Tomas, vad vi hittar på, det spörs att se, om vi är här eller där :)

Imorse var det skitsegt att gå upp, särskilt för Tomas, det tog hundra år kändes det som. Till slut kom han upp och vi kunde proppa i oss en smörgås innan vi var tvungna att dra oss in till stan. Väl i stan hoppade jag in i ett solarium på badhuset, det var så varmt och skönt. Så värst brun vet jag inte om jag blev, men varm! Jag hittade mig även en svart kjol på VeroModa och sen köpte jag ett hästspel till datorn på Granngården. Haha! Så nu blir det spela av...

All I want is you, your body fits me like a glove

dan före dopparedan

Nu är det inte många timmar kvar till julafton, och jag känner som varje år; att det inte är något specillet med julen. Det känns inte alls som förr, när man var liten och uppspelt över alla paket och att tomten ska komma. Jag vill ha en vit jul med massa släktingar, barn och gamla runt omkring mig. Jag saknar alla där borta i Flen. När ska vi fira jul igen? Det är när jag är med dom som det känns att det är en riktig jul. Jag blir så avundsjuk när jag sitter här på Björkhagen. I princip alla syskon ska vara här på julafton. Mysigt! Jag har ingenting emot att vara hemma, men jag vill ha mer folk runt omkring mig. Jaja, det är som det är! Alla paket är i alla fall köpta och inslagna, granen är inne och alla tomtar är framme. På juldagen kommer jag tillbaka hit till Tomas och får träffa allihop igen. Ska bli så roligt! :) Fernando är fortfarande favoriten.

Just nu känner jag mig så nere, jag kan aldrig må helt bra känns det som. Alltid är det nått nytt som dyker upp eller som kommer tillbaka. Sura människor såhär innan jul. Det kom lite tårar förut.

Tomas, du är guld

4:e advent

Jag var och kikade på julavslutningen i fredags, jag ville se Tomas i "Oh helga natt" ännu en gång :) Och det var lika fint som kvällen innan. Efter avslutningen åkte jag och Sanna till shoppingcentrat och handlade lite julklappar, och jag hittade mig även två klädesplagg. På kvällen åkte jag och Tomas hem till honom. Jag var sååå jävla trött när vi försökte se på "Wall E" på kvällen. Jag var stönig och kunde absolut se en film om den var bra, vilket naturligtvis inte gick. Hade varit vaken i 33 timmar, typ! Somnade skönt, men vi var uppe tidigt för vi skulle iväg och träna fotboll i inomhushallen ute på Vik. Jag var med grabbarna, riktigt kul, även om jag tyckte det var "pinsamt". Lördag kväll var jag och tittade på Ungdomskörens julkonsert, Tomas spelade och sjöng. Du har jättefin röst älskling, jag smälte vill jag lova, åååh! Mysade på kvällen till "Love Actually", julfilm i alla fall. Idag är det fjärde advent då. Har övat inför julaftonskvällen, städat mitt rum och plockat fram tomtar. Nu blir det att bädda nytt i sängen och lägga sig. Imorgon får jag träffa Fernando igen :) och TOMAS! Wiiiie.

I'm so in love with you

julstämning

Igårkväll var jag i Trefaldighet-Kyrkan i Arvika och kikade på Solbergas esteter som framförde den årliga julkonserten. Det var så himla mysigt att för en gångs skull sitta i kyrkbänken och njuta av kören som klingar ut med alla fina stämmor i kyrkan. Skönt att inte behöva vara med, vilket jag inte har något emot för det är lika mysigt det, men som sagt, det var mysigt att höra det utåt. Det enda jag störde mig på var att lärarna hade lagt sig i och fått för sig att de skulle framföra några låtar. Boou! Varför? Måste de visa upp vad de kan, de är ju lärare, vi vet redan att dom kan. Även om eleverna också fick visa upp sig i solonummer, duetter och små grupper så behöver absolut inte lärarna visa upp vad de kan. Det förstörde en hel del faktiskt. Kvällens höjdpunkt var såklart Tomas och Nalle som sjöng "Oh helga natt" tillsammans med kören. Gissa vem som var snyggast och bäst, inte så värst svårt att lista ut. TOMAS! Jag tror jag blev ännu mer kär i dig efter denna kväll. Du är så vacker älskling :) Mig hjärta dig, föralltid!

Jag sitter på jobbet just nu och gör förmodligen min sista natt här på Höglund. Jag har ingen aning om hur det blir framöver och dom är inte så värst bra på att informera mig heller. Det får bli som det blir nu när världen ser ut som den gör. Snart får jag smyga mig in i kyrkan och ännu en gång lyssna till Solbergakören :) Sen är det helg och julen närmar sig med stora steg! Myyyys!

jättetlött

Sitter på jobbet nu och jag somnar snart. Hann inte sova någonting innan jag var tvungen att dra iväg igår. Var iväg och klippte mig direkt när jag vaknade, sen försökte jag sova lite när jag kom hem, vilket blev 20 minuter innan jag skulle in till stan igen för att öva med SingOut mellan 18-21. Sen hem en sväng till Isabell innan bilen gick mot Töcksfors. Jag är TRÖTT! >_< och jag börjar få ont i halsen igen, och jag har ont i huvudet, och jag vill sova. Hoppas inte jag blir sjuk nu såhär innan jul. Fick träffa Tomas (igår) och jag hade verkligen längtat efter den där kramen hela jävla natten. Usch vad jag saknade dig! Och jag saknar dig nu också, jag går snart under, det är helt sjukt vad du har borrat dig in i mitt huvud, jag älskar det ;) även om det är hur jobbigt som helst när jag inte kan vara i din närhet...

sing to the joy of christmastime

känslor *

JAG ÄLSKAR DIG, TOMAS!! Det finns fan inga bättre ord att förklara hur jag känner för dig. Om man nu skulle hitta alla ord i hela världen som förklarar underbara du, så skulle dom absolut inte få plats att skriva här! Det är helt sjukt, jag är så otroligt kär i dig så det finns nästan inte. Jag trodde att sånhär kärlek bara fanns i filmer och i drömmarnas land, men jag vet nu att den finns på riktigt. Jag har upplevt den med världens underbaraste människa, och han vill vara min. Hur overkligt är inte det på en skala från 1-10?? 11, skulle jag säga. Förstår du hur överlycklig jag är att det är VI TVÅ! :) Jag har verkligen hittat allt jag letet efter, och lite till. Du har DET älskling. Jag skulle inte byta ut dig mot något eller någon i världen. Och nu när jag hittat det jag letat efter så kan jag inte låta bli att vara rädd att förlora det vackraste jag har. Det kommer jag aldrig komma ifrån. Men jag känner mig så jävla trygg tillsammans med dig, så den där rädslan börjar försvinna mer och mer. Jag har aldrig känt mig så älskad utav någon förut som jag gör av dig Tomas. Det är UNDERBART och jag är så kääääär. Du är mitt allt, du är min andra halva, du är mitt liv :)

stay with me while we grow old
and we can live each day in the springtime

nattjobb

Sitter på mitt nattskift nu igen. Förhoppningsvis är det sista veckan jag behöver jobba natt, eftersom jag slutar här på Höglund på fredag! Och om jag nu får fortsätta, vilket är väldigt osäkert just nu, så tänker jag byta till tvåskift. Jag vill sova under nätterna, man ska sova under nätterna, inte jobba. Man blir så jäkla konstig har jag märkt. Hehe! Konstiga sov -och mattider. Precis som förra veckan så finns det inte så värst mycket att göra nu heller. Men det är skönt att veta att man tjänar pengar på att bara strosa runt ^^,

Det är helt sjukt vad jag saknar Tomas. Jag ville sova med dig inatt, jag saknar din värme. Jag vill sova med dig varje natt. Jag vill föralltid vara i dina armar, för det har aldrig känts så rätt och bra som det gör med DIG sötnos!

Loving you is easy 'cause you're beautiful!

en myshelg igen

Fredag: Det var Lucia på morgonen och jag drog med mig Isabell till kyrkan. Det var jättemysigt. Senare åkte jag och Tomas till Karlstad och julhandlade. Jag hittade många klappar, Tomas två. Bättre än ingenting, och självklart hittade jag mig lite klädesplagg också. Hihi. Senare åkte vi hem till Mia och åt pizza och tittade på Idol. Så jävla skönt att Kevin tog hem segern. Det var han värd! Tomas var trött och katterna busade. Som tur var fick vi sova i dubbelsängen istället för soffan. Vi fick bra med plats. På lördagen åkte vi en sväng till Bergvik innan vi drog oss hem till Gunnarskog, där kvällen avslutades med Tacos, "Moulin Rouge" och myspys. Söndag var en lugn dag. Vi slappade och såg på film. Övade även med Sing Out på kvällen, och jag fick se när Tomas lag spelade träningsmatch. Wiiiie! Vi somnade i min säng, underbart!

Efter varje helg som vi umgås känner jag hur mina känslor bara blir starkare och starkare, det är helt obeskrivligt underbart. Varje kväll jag får lägga mig i sängen och känna din kropp emot mot min är så jävla overkligt. Jag kan inte riktigt än förstå att det är sant, att det äntligen är vi. Nina och Tomas, Nina och Tomas, Nina och Tomas. Jag älskar att höra de namnen tillsammans, jag blir så glad.
Jag är så glad att det är just jag som får hålla din hand, att just jag får ta på din underbara, varma kropp, att just jag får titta djupt in i dina gröna ögon, att just jag får kyssa dina läppar, att jag just jag får säga "Jag Älskar Dig" :) Jag är den lyckligaste flickan, och hoppas att jag alltid kommer att få vara det. Så länge jag har dig Tomas, har jag allt i världen!


Lovin' you, is easy cause you're beautiful
Makin' love with you, is all I wanna do
Lovin' you, is more than just a dream come true
'Cause lovin' you has made my life so beautiful
And every day of my life is filled with lovin' you
Lovin' you, I see your soul come shinin' through
And every time that we... oooooh
I'm more in love with you

ledig

Igår åkte jag hem en timme tidigare ifrån jobbet. Hade sån väldans huvudvärk hela dagen, plus att jag visste att Tomas låg i min säng. Han är för underbar, och jag är oemotståndlig ;) Fanns inget att göra på jobbet igår ändå. Idag tog jag ledigt och var en sväng på stan med Tomas. Jag hittade massa julklappar, pust. Inte så många kvar nu. Hittade mig även ett par nya inomhusfotbollsskor som var hur sköna som helst. Dom ska jag inviga ikväll på träningen. Hihi. Hälsade även på Anna i deras ny boende (lägenheten). Jag tyckte det var hur mysigt som helst, och de har inte fått upp tavlor eller nånting än. Där kommer bli mitt nya hang-out-ställe. Hoppas vi ses mer nu när du bor närmare. Vi hyrde film, "Mamma Mia". Brabrabra! Imorgon blir det upp tidigt och in till stan för att titta Solbergas Luciatåg. Mysigt! Sen, lite senare åker jag och Tomas till Karlstad, ska julhandla och hälsa på Mia i hennes nya lägenhet. Blir julmys hos henne och sova över. Ska bli riktigt skoj :)

This is the start of something good, don't you agree? :)


huvudvärk

Huvudvärk idag, varför vet jag inte. Usch! Var iväg till tandläkaren och tog avtryck i munnen, jag ska få bettskena. Jag var så himla spänd för det där avstrycket med "geggan" i munnen efter att alla askrämt mig med att man får kväljningar och känns som att tänderna ska dras ut. Jag tyckte det var skitcoolt :) Inga kväljningar och när de drog ut den stelnade "geggan" kändes det jättehäfitgt. Haha! Och jag fårstår inte de som är så rädda för tandläkaren, varför är dom så farliga?? Jag tycker det är skönt att ligga i den där stolen och de pysslar i munnen. Det enda negativa är väl att det typ inte går att svälja när dom håller på men va fan!! Jobbet igår var segt. Vid 9-tiden hade jag inget jobb i mitt fack, men som "tur var" hittade Nisse ett jobb åt mig, annars hade jag åkt hem och lagt mig i Tomas säng >_< uff! Sista kvällen för denna vecka, jag tog ledigt imorgon. Det finns ju ändå ingenting att göra.. Längtar till imorgon, då får jag pussa på Tomas igen! :)

FAN vad jag hatar att vara mörkrädd!

party med brudarna

Fredagen var jättemysig i kyrkan, det gick bra för mig och Sanna! Strömmen gick ett litet tag så alla levande ljusen lyste upp så fint. När vi kom hem hade pappa gjort färdigt mat och det blev att titta Idol, igen. Hamnade framför filmen "Poseidon" också. Äntligen fick jag somna bredvid Tomas! Igår fick jag sitta och frysa i 4,5 timme i fotbollshallen ute vid Vik. Tomas hade fotbollscup och det var verkligen iskallt där inne. Skulle inte förvåna mig och jag får urinvägsinfektion. Det var kul att titta på i alla fall. De spelade tre matcher och vann en. Iofs så var det lag ifrån division fyra och fem så det var väl inte så konstigt att det inte gick bättre. Hehe! Sötnos gjorde som vanligt ett skitsnyggt nickmål. Wiiie! Efter fotbollen åkte vi hem till Gunnarskog och åkte PULKA! Det var skitkul, förutom att Tomas alltid skulle preja ner oss i slänten. Sen byggde vi en snölykta som ljusen slocknade i. Badade badkar också, riktig mysig dag som avslutades med brudarna på Tiki för min del. Lagomt med folk, rolig musik och roligt folk fick man umgås med. Somnade bredvid Tomas, underbart! Idag är det lite huvudvärk som gäller, men efter en alvedon så försvinner den nog snart. Ska på audition till "Värmlänningarna" ikväll, måste öva. Jag kan det mesta, det är någon textrad som inte sitter riktigt än bara. Gunnarskog ikväll igen, och sova i stora sängen :)

Loving you is easy 'cause you're beautiful


wiiie

Fotbollen igår var nog det roligaste jag gjort på länge! Det var så skönt att träna igen, wiiie! Jag var helt överglad när jag kom hem, och trött. Gjorde styrka de första 30 minuterna, sen passade vi lite, sköt lite på målvakten och spelade de sista 30 minuterna! Gaaaah, vad roligt det var. Jag och Viktoria hade bra spel där fram, jag hoppas på oss två på topp till sommaren! Hihi. Nu har jag bara en lång dag kvar på jobbet sen är det äntligen helg! :) Skööönt! Helgen inleds med en julkonsert som EdaMusikskola framför imorgon fredag. Mysigt! Jag och Sanna ska sjunga. Sen bär det av hem och slappnar av och får äntligen krama TOMAS hur mycket jag vill! Jag kommer klänga på dig hela helgen. Fy fan, den här veckan har vi inte hunnit ses någonting och det har verkligen varit en plåga. Jag längtar så mycket till imorgon. Jag ska snart gå och lägga mig så att det blir imorgon fortfortfortfort! Lördag = titta på fotboll. Wiiiiiiiiiiie!

Have you ever needed someone so bad

träning!

Idag var jag iväg och jobbade, det var skönt att komma bort ifrån täcket och sängen faktiskt. Blev piggare av det också + att jag fick se lite folk och det är bara kul. För första gången idag på jobbet gjorde jag 112 felgjorda bitar. Haha! Någon gång måste ju vara den första, fast egentligen var det Nicklas fel för han mätte aldrig det måttet som blev fel så jag skyller på honom ^^, dagen gick hyffsat fort faktiskt. Jag gick runt och var nervös pga att Sanna opererades på morgonkvisten. Hade kontakt med mamma emellanåt och allt hade gått bra! Pust! Ikväll ska jag äntligen på FOTBOLLSTRÄNING! Shit vad jag har längtat, och shit vad jag kommer ha träningsverk imorgon. Haha! Wiiiie, det är brabrabrabra! Jag längtar till helgen, det kommer bli mys och skoj! :)

Jag lääääääängtar ihjäl mig efter dig älskling!

hemma

Jag blev hemma idag igen. Det är någonting i min kropp som inte är bra. Jag är egentligen inte sjuk. Har lite ont i halsen och huvudet bara. Men jag känner mig så nere, tyst och tråkig. Jag vill bara bura in mig i täcket och sova i tusen år. Det får nog bli jobbet imorgon i alla fall. Kan ju inte gå miste om hur mycket pengar som helst. Och jag ångrar att jag sa till arbetsledaren att jag ville jobba den kommande lördagen, han brukar iofs vara väldigt glömsk så vi kan ju hoppas att han glömt bort det. Men jag får nog prata med han imorgon ändå. Det finns ju ändå inte så värst mycket att göra på jobbet nu innan jul. Folk får helst inte jobba övertid så förhoppningsvis slipper jag och kan titta när Tomas spelar fotboll istället. Kanske kan dra med mig Anna. Jag hoppas verkligen att vi kommer kunna umgås mer nu när hon flyttar till Arvika :) Sen på söndag är det dags för audition till "Värmlänningarna". Har fått förfrågan om jag vill söka rollen som "Anna" i den pjäsen. Inte för att jag kan så mycket skådespeleri men det skadar ju inte att testa. Vi är tre tjejer som har möjlighet att få rollen så det är ju i alla fall 1/3 chans att det blir jag, som Tomas sa ^^, Så jag måste övaövaövaöva! Jag ska snart lägga mig i soffan med mitt täcke och se en film till..

we belong together

miss you

Ååh, har varit hemma idag och haft lite feber. Hoppas på att kunna jobba imorn. Jag är sjuk hela tiden känns det som. Jag vaknade till en spegelblank sjö med alla granar täckta av snö på andra sidan, och såklart så snöade det lite smått. Nu känns det att det är december i alla fall. Har gått och längtat efter Tomas hela dagen så det är helt sjuk >_< Jag vill krama dig och aldrig släppa taget. Jag vill vara med dig hela tiden, jag blir bara deppig när du inte är i min närhet. Och så ska jag behöva sova ensam i sängen igen. Boou! Jag har gått runt i dina kläder hela dagen och känt din doft, det gör mig galen att veta att du inte är här! Jag läääääängtar efter dig älskling!

I miss you so bad right now

myshelg

Helgen har varit jättemysig. I fredags var jag i stan och spelade lite gitarr, sen simmade jag 1km på badhuset och sen gick jag och Tomas på stan och försökte hitta julklappar. Det gick inget bra men vi hyrde i alla fall "Madagaskar". Jag gjorde ett väldans inköp, en digitalkamera som jag är skitnöjd med. Wiiou! Sen åkte jag hem och väntade på att Tomas skulle komma med bussen senare på kvällen. Det var en pina! Vi åt hemmagjord pizza, tittade på Idol och sen "Madagaskar". Så jävla bra film! :) På lördagen var vi uppe tidigt och hämtade Tomas assistentkille Erik i stan, sen bar det iväg till Charlottenbergs shoppingcenter, vi strosade mest runt fast jag fick tag i en tröja, ett par skor och underkläder. Hihi. OCH några julklappar, äntligen! Sen skulle jag till stan igen och sjunga på ett dop. Det gick jättebra och det var så mysigt. Sen bar det iväg till Åmotfors Julmarknad där jag och Isabell sjöng lite jullåtar inför en liten publik, men det var julstämning må jag lova. Vi fick vara med och dra lotter t.o.m :) hihi. Efter det åkte jag, Tomas, mamma och pappa till Gunnarskog där det skulle bli mat och efterrätt. Det var riktigt mysigt och trevligt. Jag och Tomas gick och la oss tidigt, vi var trötta. På söndagen fick vi äntligen sooooova. Det var så himla skönt. Var uppe vid ett-tiden tror jag, efter en kall dusch! Gjorde verkligen ingenting, tittade på tv och tog det lungt. Skulle naturligtvis in till stan och öva med SingOut, men sen åkte vi hem till Björkenäs där jag blev arg på pappa, och mamma höll på att sätta upp julgardiner. Jag fick mig ett par röda, helt okej. Tittade på Parlamentet, men sen blev det sängen med en gång. TRÖTT! Älskar att somna med dig Tomas. Det finns verkligen ingenting som kan slå din värme! Jag har åteigen fått tillbringa en helg tillsammans med dig. Det är helt oslagbart! Att hela tiden få känna din närhet gör mig alldeles varm. Jag älskar dig Tomas! :)

Din hand i min passar så perfekt!

RSS 2.0