I storstaden

Sitter och lyssnar på Fernando: "Ett, två, tre - springer - yeah". Haha! Söt unge! Igår var jag, Tomas och Adam på Dream Theater på Hovet. Det är i princip därför vi är i Stockholm. Det var verkligen jättebra. Att lyssna på deras musik live är mycket bättre än att lyssna på skivan :) Igår var vi även och hälsade på David, Lovisa och Åke, när vi ändå var igång. Idag strosade vi runt, lite halvdöda, på stan. Trötta! Jag köpte bara två par skor. Ett par tygskor och ett par vinsterskor på Skopunkten. Gick förbi Johan Glans utan att märka det. Tomas började "slå" mig på armen och säger: "Nu missade du din idol, Johan Glans". Men jag hann se honom när han skulle köpa glass eller nått i en kiosk. Cooolt! Nu ska vi snart äta tacos, väntar på att Marcos ska komma med maten bara. Imorgon åker vi hemåt igen. Ska in en sväng i Eskilstuna och hälsa på Viccan och Peter, och sen ska vi även hälsa på Johannes och Mathilda :) Ha en bra kväll!

hej-hopp

Nu sitter jag här hemma igen, skönt att det finns dator någonstans iaf. Börjar få ordning på bilderna ifrån Grekland. De kommer att komma upp på facebook så småningom. Det blir nog en hel del. Jag får försöka rensa dom en gång till. Hihi! Livet rullar på. Lägenheten går finfint. Vi är dock lite sega med att få upp hyllor mm, på väggarna. Måste göras i veckan, men vi jobbar om varandra så det får nog vänta till nästa vecka iaf. Och nu på torsdag så drar vi till Stockholm- ska på Hovet och checka Dream Theater!! :) Igår spelades det fotbollsmatch mot Viken, vilket resulterade i 1-1. Så jävla gött! Sist förlorade vi med 10-2. Hehe! Så vi gav dom en hejdundrandes match. Ska iväg nu igen, på fotbollsträning. Det är såååå KUL. På onsdag är sista träningen för min del, för den här säsongen. Hoppashoppashoppas att det blir lag till nästa år, jag vet inte vart jag ska ta vägen annars!?


psst, tomas, jag älskar dig

HELG

Sitter på Björkhagen nu, med Fernando som glufsar i sig tomat :) Han och Britta var och hälsade på i lägenheten igår. Tur att vi har en sån lång sträcka mellan sovrummet och tv-rummet så Nando kunde springa lite. När de åkt hem gick vi en kvällspromenad till båthamnen. MYS! Idag klippte jag mig, äntlisch. Luggen är framme igen. Sen åkte vi till Fabrikslagret och tittade på soffor, ingen som passade. Efter det åkte vi till Charlottenberg och köpte lite grejer på ÖB. Tomas har även hunnit med att vinna en fotbollsmatch mot ÅS med 12-0. (sex mål för Tomas). Skit! Då gick han om mig ^^, Vi blir hela kvällen på Björkhagen, och imorgon. Imorgon har jag match mot Viken. Då ska vi fanimej vinna. Det har vi chans till.

Jag gillar lägenheten jättemycket. Man känner sig hemma :) Det blir jättebra när vi får upp alla hyllor och tavlor på väggarna!!! Me like.

take care now, byebye then

IKEA

Igår blev det en IKEA-tur. Pust! En aning nervös när man stod i kassan och alla saker slogs in på betalningslistan, men det var inte så farligt mycket pengar ändå. Gött! Köpte det mest behövliga + lite annat :) Jag tror aldrig jag varit inne på IKEA så länge förut. Cirkus 4 timmar var det nog!! Då var det skönt med tacos på kvällen vill jag lova. Mums! Idag är jag hemma på Björkenäs, Tomas jobbar till 9. Ikväll är det SingOut övning, det ska bli riktigt kul. Det var ju ett tag sen nu så :) Det lär inte bli så mycket uppdateringar här just nu, vi har ingen dator i lägenheten, köps så småningom antar jag. Nu ska jag dricka kaffe.

Ha de gött!

Hemma

Jag hinner inte skriva så mycket. Ska åka iväg på fotbollsträning snart. Vunnit de två senaste matcherna, gött :) Är hemma ifrån Grekland nu, det var så jävla underbart. Ska berätta mer nån annan dag, förhoppningsvis lägga upp lite bilder också :) Är mitt uppe i flytten till lägenheten. Forslade dit en hel del grejer igår. Köksbord + stolar, säng, vitrinskåp, tv-bord och tv-bänk, gitarrer, förstärkare, högtalare, porslin och lite annat. Det är jättekul och det kommer bli så snyggt när det är färdigt :) Wiiie. Nu måste jag byta om, hihi.

Take care now, byebye then

RSS 2.0