On my way up

Var på estetshowen igår. Jag blir lika förvånad varje gång över att den är så himla bra. Duktiga elever! Jag kan ju inte säga något annat än att syrran var bäst. Jag är stolt, puss på dig. Och hoppas ni får regn i Grekland ;)

Idag mår jag bra, är på väg upp hoppas jag! Förutom att jag undrar på om jag börjar få magkatarr? Inte bra i så fall! Har inhandlat lite grejer inför halloween ikväll, och städat lite smått. Det blir party, och min outfit är klar och den är såååå bra. Har verkligen hittat kläder som passar perfekt - Indiana Jones here I come. Det sämsta är nog att alla som inte sett Indiana Jones kommer tro att jag är en scout eller cowboy. Haha! Hoppas det blir kul ikväll, jag behöver skratta.

Det var nog några som hade lite roligt i sängen på våningen över oss igårkväll. Kirrknarrknirrknarr!

 


Har haft dema outfit de senaste dagarna, and I love it. Jag gillar stora kläder. Och ja, jag är en person som kan använda samma plagg flera dagar, särskilt när jag bara är hemma efter jobbet på kvällarna. Så länge de inte är skitiga och de inte stinker svett så tycker jag inte att de förtjänar en plats i smutskorgen.


>_<

help
I need somebody
help

When tomorrow comes

Innan jag går och lägger mig i sängen och lyssnar på min nya playlist "Lugna Favoriter" på Spotify, så ska jag bara blogga lite snabbt. Jag är förvånad på mig själv att jag inte satt vid datorn en enda sekund igår (bortsett från på jobbet då jag skrev in beställningar). Jag hatar att vara beroende av något, och datorn är ju en del av det beroendeframkallande, och även min iPhone. Urk! Istället för att sitta framför datorn så tittade jag på massa Vänneravsnitt i 2-3 timmar och vilade ryggen i soffan, samt käkade lite godis. HAHA! Hade faktiskt tänkt att gymma men det känns konstigt i ryggen, som att det ska smälla till och gå av, vilket troligtvis inte kommer hända.
Fredag imorgon, det firas med thaibufé på lunchen, samt estetshow och tacos. Ladda inför Halloweens bravader. Yeay!

Nu ska jag bara beställa The Sims III. Wiiie!

Ryggbesvär

Imorse var jag hos sjukgymnasten för att min rygg har gjort så himla ONT de sista månaderna. Förr hade jag ont till och från, men nu har det hängt i ett tag. Mitt problem är tydligen att jag svaknar för mycket, och att jag är överrörlig i ryggslutet. Det gör att kotorna i svanken är ihoptryckta och behöver rätas ut. Det hjälpte sjukgymnasten till med genom att "knäcka" på tre ställen i ryggen, läskigt. Och sen fick jag övningar att göra, samt att jag ska ligga och slappna av varje kväll, för att bli avstressad. Som ni vet så leder ju stress till att man blir spänd i kroppen. Och sen ska jag tänka på min hållning i allt jag gör. Nu ska jag ligga i hårdträning, för det är inte kul längre att ha ont.

Fikade med min älskade syster förut. Love you!


Söndagen

Igår var en mycket bra söndag och avslutning på helgen. Gick en morgonpromenad med vovven och tittade på det påbörjade nybygget ute på Björkenäs. Visst blir man sugen på att själv bygga hus. Bestämma hur man själv vill ha det och inreda precis som man vill. Från grunden! Någon gång är jag den lycklige, tillsammans med Tomas. Hihi!
Efter det drog vi till Gunnarskog och blev bjudna på mat, samt bytte till vinterdäck. Det börjar ju närma sig jul nu (eller inte). Det börjar i alla fall bli väldigt kallt. Brr! Men mysigt, jag har ju som sagt köpt mig en stor och varm vinterjacka att burra in mig i. Det blev ett gympass inpå kvällen, samt Indiana Jones som avslut.

Nu sitter jag med fotbad, I love fotbad, börjar nog bli lite beroende, precis som min kära syster. Är fötterna varma så är kroppen varm. Blir ett gympass ikväll också. Jag börjar gilla det.








My babe


och tomas, jag älskar dig.
jag vill att det alltid ska va vi, alltid!
ja, du är allt jag har!
<3


K-stad

Jag, Isabell och My drog till Karlstad på en liten shoppingtur idag. Jag fick äntligen tag på en vinterjacka. En underbart varm och stor sådan, precis som jag ville ha. 600kr på Monkey. Yeah! Sen köpte jag även ett skydd till min lilla iPhone. Vinterskor hittade jag dock inte, ibland är det faktiskt svårt att hitta skor, särskilt när man VET hur de ska se ut och så hittar man inga. Så det blev en tröja ifrån GinaTricot istället, som plåster på såren. Sitter och väntar på Tomas, vi ska åka hem till Björkenäs. Wiiie. Saknar vovven!

My: Ååh, jag vill inte bli gammal.
Jag: Det är ju länge kvar. Eller vad menar du med gammal?
My: Typ, klimakteriet.

HAHA! Sötnos!

Tummen ur

Idag har jag äntligen fått tummen ur och framkallat massa foton ifrån min och Tomas vecka på Santorini. När de kommer ska det bli kul att göra fotoalbumet klart.
Annars har jag inte gjort någonting, stannade hemma idag också. Tog mig en liten promenad förut för att få lite frisk höstluft i lungorna. Gick förbi konsum och köpte mig en fira-att-det-är-fredag-imorgon-godispåse. Har suttit och pysslat lite med designen, var trött på den gamla. Blev hyffsat nöjd, alltid några saker som jag aldrig får till som jag vill men då skiter jag i det istället. Nu tittar jag på SOS Västkust. Intressant. Dricker te och äter knäckebröd.

Drömde så jävla konstigt förut när jag sov en stund. Drömde att Isabell var i lägenheten och hade tvättat våra underkläder. Så jag vaknade av att hon gick förbi sovrummet, så jag gick upp och kollade om hon var här, vilket hon inte var. Du äckligaste är att jag inte kommer ihåg om det var i drömmen jag gick upp och tittade efter henne eller i verkligheten?? Läskigt.



våra nya hyllor i tv-rummet


tekopp och knäckebröd


Sometimes I'm dead

Imorse när jag stängt av väckarklockan för tredje gången så hann jag bara gå två ynka steg innan jag tänkte "fy fan". Jag är helt död, min kropp orkar inte, och särskilt inte min rygg. Det kändes som att den skulle gå av (tur att jag bokat tid hos sjukgymnasten). Så jag stannade hemma och slappade hela dagen. Har pendlat mellan soffan och sängen. Kollat lite på Vänner, målat lite målarbok, spelat lite iPhone, sovit. Det var min dag det!


Stay with me, don't let me go
Cause I can't be without you
Just stay with me
And hold me close, because I've built my world around you
And I don't wanna know what It's like without you
So stay with me, just stay with me


Low, low, low

Deppiga veckan. Ska denna vecka få äran att bli det tro? Det började redan imorse. Det var tungt att gå upp ur sängen, jag började nästan grina för att jag var så trött och ville inte jobba. Det slutade med att jag hade dryga fem minuter på mig innan Jonas kom och plockade upp mig. Av någon anledning så passade inte rätt lock till rätt burk, så jag blev irriterad på det. Helst av allt skulle jag velat dra täcket över huvudet och sova i 100 år som Törnrosa denna morgon. Det är grått, blött och kallt ute. Hösten kan vara jäkligt fin, men varför ska den innehålla den deppiga delen?

Hela dagen idag har jag bara tänkt en massa på allt och ingenting. Jag har haft någon slags rädsla i kroppen, trackat ner på mig själv och undrat varför jag är bättre för dig än någon annan? Vad har jag egentligen, vad är jag? Fan!!! Och där har vi det där med dålig självkänsla igen!? Jaaa, och jag hatar det. Tankar man inte borde tänka, och tankar som inte borde finnas, och tankar som gör att man mår sämre och vill gråta för minsta lilla. Varför tillåta sig själv? Hjärtat slår hårt, kroppen är tung och det trycker för bröstet. Obehagligt!

Jag hoppas verkligen USA-resan till Evelinn blir av. Jag måste iväg någonstans det kommande året för att inte sakta dö av att se magneter och plastmaskin dag ut och dag in. Har jag sagt att jag är trött på att jobba, och det skulle kunna vara vilket jobb som helst! Helst av allt skulle jag vilja ta mitt pick och pack idag, nu, direkt, och dra någon annanstans än Arvika.

Jag vill träffa nya människor, jag vill se något nytt, ett nytt landskap eller bara nya ansikten. Jag vill fylla på min telefonbok med nya namn och vänner. Jag älskar mina vänner, de är de bästa som finns. Vi vet allt om varandra, och det är det jag saknar lite. Att lära känna en ny människa och höra dess historia. Det är väl inget fel med det?

Nej nu ska jag sluta vara så jäkla neg, men man måste få ha såna dagar också. Jag ska ta mig en kopp te och knäckebröd med ost på, och en alvedon på det så mår jag nog bättre.

The Roof / Shopping

I lördags var jag och åt god mat med tre härliga tjejer på The Roof. Det var livemusik och allt så vi valde rätt kväll! Jag älskar att äta ute, då köttbullar och snabbmakaroner inte finns på menyn. Haha. Det blev en mäktig chokladkakebit till efterrätt. Tack för en trevlig kväll.

Anna: Vad är det för datum när jag fyller år? (dag)
Anna: När är martenshelgen? (halloween)

På söndag gick vi upp ganska så tidigt och drog iväg till Charlottenberg, där i alla fall jag var på jakt efter vinterjacka, vinterskor och ett "skydd" till min iPhone4. Hittade inget av dessa tre, istället blev det ett par nya klackskor, eftersom mina gamla uteskor har gjort sitt. Ett par örhängen, halsband, en midjekjol och en tröja. Sen åkte vi genom Gunnarskog och åt god mat hos svärföräldrarna. Efter det blev det skype med underbara Evelinn, och slutet på kvällen gick åt att öva inför julkonserten med SingOut.

Här har ni lite bilder från helgen! Enjoy!


The Roof med Sanna


Emma


Nina och bästaste Anna


Nya klackisar! Yeay


Örhängen, som nästan ser ut som små drömfångare


Nagellack också


Horatio

Igår när jag tittade på CSI Miami så kom jag på en sak som jag stör mig på jävligt mycket.

Att kriminalaren Horatio, ALLTID ska ha sista ordet. Vilken scen det än gäller så ska han alltid säga sista ordet, om det så bara är "yes". Tänk på det nästa gång ni som tittar på det. Så jäkla irriterande. Och när jag tänker på det mer och mer så stör jag mig på det ännu mer. Grr! HAHA! Jag läste någonstans att han brukar göra om replikerna själv så att, om han inte har sista ordet i en scen, fixar det själv så att han får sista ordet. Patetiskt! Tönt! CSI Miami är förresten den sämsta serien av alla CSI-serier. New York is tha shiet!


Horatio


Love you

Tomas: lyssna och låtsas att det är jag som sjunger! <3





Störiga saker

Fikan med Anna var guld, även nötkrämsbullen jag åt. Puss på dig min älskade vän <3

Lyssnade på "Christer i P3" på jobbet en dag, mycket bra radioprogram. Temat för den dagen var att "idag är en dag som man får klaga på småsaker". Och då kom jag att undra på vad jag stör mig på för saker i min omgivning! Dessa saker var de jag kom på nu såhär direkt. Sen finns det ju saker som man stör sig mer eller mindre på. Typ att vårt internet loggar in och ut hela tiden vissa dagar.

- att de flesta  bilister inte blinkar när det kör bil. Antingen gör de det i sista sekund eller efter att de har svängt!
- samma med personer som står vid övergångsställen. En del står ca två meter ifrån övergångstället så man blir osäker på om de ska gå över. Så man bromsar in, när de inte närmar sig så gasar man på lite och då börjar de gå.
- att när man ska betala med kort i affärer så är alla betalningsautomater olika. Antingen chip, eller remsa hit och dit, konto/kredit på olika knappar. Varför inte göra EN som är lika överallt?
- att en del affärsbiträden ska va så jäkla otrevliga! Varför? Vad har jag gjort er? (nu ska man inte dra alla över en kamm men ändå).

Vad stör ni er på för småsaker??



På tal om fotboll

Mamma: När drar fotbollen igång igen då?
Jag: I november-december någon gång.
Syrran: Jag tänkte jag skulle va med i fotbollen.
Mamma: Som vadå??

HAHAHA!
Egentligen syftade hon på att min stackars lillasyster har en diagnos (som jag inte vet vad den heter, om ens läkarna vet) i vaderna, som gör att hon inte klarar av att gå, springa eller cykla mm, utan att få värsta värkarna i vaderna. Stackars!! Men det låt så jäkla kul och vi alla brast ut i gapskratt! Puss söta mamma!

Värmlänningarna

Då var man hemma i Värmland igen efter en tripp till den östra delen av Sverige. Sällskapet Värmlänningarna tog sitt rekvisita och drog iväg till Uppsala på lördagsmorgonen. Det var mest prat och skratt i bussen på vägen dit och inga trötta ögon. Efter en lång bussresa och framme så packade vi upp allt på Värmlands Nation. En mycket trång och smal scen där vi nästan inte fick plats. På något vis lyckades vi genomföra föreställningen, en mycket bra sådan! Efter föreställningen blev vi bjudna på mat och dryck av Värmlands Nation. Efter det splittrades gänget till olika delar av staden för att ta ytterligare ett glas.
På söndag var det mycket god frukost på vandrarhemmet, lite segt att ta sig upp dock. Efter det blev det en guidad tur på Uppsala Slott. Det är häftigt med slott och dess historia, och guiden var duktig och intressant att lyssna på. Sen drog vi bussen mot Västerås. Emot den lilla scen vi uppträde på i Uppsala fick vi nu raka motsatsen då vi uppträde i Västerås Konserthus. YEAH! Det gick in 950 pers i publiken (vi fyllde ca 400 av dem, inte dåligt). Och scenen var gigantiskt så vi kunde spela ut så mycket vi ville. Vi fick även loger med speglar, lampor, hängare till kläderna, strykjärn mm. Och sen var det tv-skärmar för oss "bakom kulisserna" så vi kunde hänga med och se vad som hände på scnen. Värsta coola!!

Helgen var skitkul, roligt att komma alla närmare så att säga. Vi kom hem ganska sent igårkväll så jag tog en liten sovmorgon idag innan jag åkte och jobbade. Nu väntar jag på mamma som ska plocka upp mig för jag ska med hem till Björkenäs en sväng. Saknar min lilla familj!! <3


Uppvärmning och pepptalk innan föreställning


fr.v. Drängen Per, Mamsell Lotta och Rik-Ola


Jon, jag och Viktor. Utpå, måste tilläggas


Anna


Uppsala Slott



Uppsala domkyrka


Här har ni Västerås konserthus. Jag tror inte vi gjorde den så djup som den är på den här bilden. Glömde såklart kameran i bussen så jag fick inga kort härifrån. Men det var häftigt!!


Fredagsmys

Äntligen helg! Det har varit en långdragen jobbvecka. Och det kommer bli en långdragen helg också för den delen. Imorgonbitti kl.08.00 åker "Sällskapet Värmlänningarna" till Uppsala för att ha en föreställning, och dagen efter till Västerås med samma uppdrag. Det kommer bli en hel del bussåkande, pust! Men jag hoppas och tror ändå att det kommer bli riktigt kul. Det är bara fredagskvällarna som brukar göra en så schleten på allt.
Ikväll blir det fredagsmys med tacos och Idol. Wiie!

Jag hade nog uppfattad det där med sminkkväll lite fel, det var snarare en kväll med hudvårdsprodukter. MEN jag hade inte så fel för hon håller även på med smink men mestadels med hudvårdsprodukter. Så vi satt i köket och fick prova lite olika krämer m.m. Riktigt mysigt och kul, det blev fika efteråt också. När jag tänker efter så kanske jag inte hade behövt köpa så mycket som jag gjorde, ett helt set (sorry Nalli). MEN, det är ett bra märke och det behövs inte mycket kräm till varje moment så det kommer att räcka länge. Men jag måste ju ge det en chans!!

Jag gjorde ett impulsköp på en jättemysig och, enligt mig, skitsnygg tunika förut för endast 100kr. Fast den ser ganska tråkig ut i beige, men jag tycker den är schnygg ändå!

Ha en trevlig fredagskväll!


My och Sanna


Nalli


Isabell och Anna


Mitt senaste kap


Det går bra nu

Den stora klump som funnits i magen den senaste veckan, av en anledning som jag inte tänker ta upp här, försvann igår efter ett behövligt telefonsamtal. Tack! Jag mår bra nu!
Och iPhonen fungerar som den ska, wihej.

Ikväll är det "sminkparty" på schemat med mina närmaste vänner. Ska bli riktigt kul.


Urk!

Jag är så jävla förbannad, arg, besviken och ledsen på vissa saker just nu. Jag skulle kunna gråta vilken sekund som helst av massa olika känslor. Bara låta tårarna flöda, de har de gjort förut av samma anledningar. Men jag gör det inte, för det är det egentligen inte värt. Gaaah!
Jag behöver ha en kram och Tomas kommer inte hem förens efter 21. Jag ska i alla fall iväg och dansa nu, och rensa tankarna. Fake it till you make it!

Var och hämtade min iPhone4 idag, som jag beställde igår (yeay). Först tog det mig ca 10 minuter att hitta vart det stod i bruksanvisningarna var SIM-kortet ska in. Sen tog det mig ytterligare 10 minuter att klura ut hur man skulle få in det i telefonen. Till slut får jag in det och startar mobilen, då står det istället: "Sätt in ett giltigt SIMkort utan PINkodlås för att aktivera iPhone". VA!? Jag har ju inget annat SIMkort som funkar. Är det verkligen meningen att jag ska ha denna telefon? Skrattretande!



Hejhej på mârten

Mârtenshelgen var riktigt bra! Jag umgicks med de bästa vännerna och vi hade sköj på lördagskvällen. På fredag kväll när vi besökte tivolit så köpte jag av nån anledning ett åkhäfte för 180kr där det ingick sex karuseller. Smart tjej, när jag bara åkte tre. Virvelvinden är bäst kan jag tillägga! Shiet vad det snurrade, längesen jag skrattade så mycket. Faktiskt så blev det inget Tiki denna gång, utan Anna's. Och det var en hel del folk där också. Trevligt!
Det regnade inte en enda droppe när vi var på stan heller, solen kikade t.o.m fram. Tack! Cocosbollar va ett måste att köpa, även strumpor (till Tomas), jag köpte bröd så nu går det inte ner något mer i frysen kan jag lova. Men som sagt, en mycket trevlig mârten i år.


Syster och jag


<3


Förfest. Sanna raggar på Anna




Bell och sockervadd


RSS 2.0