Kontaktannons

Klasskampens sista utförande av Es3Mu blev att sätta upp kontaktannonser. Det var så jävla kul när  vi skulle skriva dom så jag fick ont i magen av allt skrattande. Rebecca är för bäst! Så nu är det alltså slut på klasskampen, ganska skönt faktiskt, även om vi inte gjort så mycket. Vi musiker brukar få stå långt fram ändå, för vi leder sången ;) haha! Konstigt väder idag. Mulet imorse, jättefint under dagen, lite regn på eftermiddagen och kvällen blev som tur var fin. Suttit ute hela eftermiddagen. Jag har kommit igång med att läsa sista Harry Potter igen. Wiiie vad bra det är och spännande! Jag fattar inte hur man kan ha sån fantasi och att alla böcker hänger ihop med varandra. Jag blir så imponerad av författare, vilket jag har varit jättelänge. Jag vill också kunna skriva så bra!

Imorgon tar jag tåget till Karlstad. Anna, Susanna och Sara skulle tydligen också dit så jag får antagligen hänga på. Måste verkligen hitta en studentklänning och skor till, en väska till balen och ett armband. Det är det viktigaste imorgon, sen kan jag kanske köpa nått annat efter det, hihi! Ska spela fotbollsmatch imorgon också, mot serieledarna Töcksfors. Det skulle vara ett under om vi lyckas vinna den matchen, man kan ju alltid hoppas ;)

Nattinatt!


Grease!!

Dagens tema var Grease! Vi drog in klasskampspoäng för "utklädd till känd person". Hehe! Vi gjorde även dansshow i Rasthallen till "Grease lightning", skitkul. Vi i Pink Ladies var så snygga kan jag lova. Imorgon blir det förmodligen att sätta upp kontaktannonser, allsång i matsalen och en klassflagga. Vi hinner inte med så mycket mer för på fredag är det slut på klasskampen. Undra vilka som vinner, det ryktas om att Ekonomi ligger bra till!
Igårkväll var hela klassen i Strandparken och myste. Grillade korv, spelade kubb, sjöng och pratade. Riktigt trevligt. Det blir mer sånt nu fram till studenten. Wiihie!


From Cyprus

Hej!
Jag och Anna sitter nu inne pa hotellets datorer och tittar ut over det trista vadret. Sjalvklart sa regnar det idag, det ar just varan tur det. I tisdags nar vi tog forsta strandpromenaden var det skitfint vader, igar lite molnigt och idag sjalvklart regn. Vi lag iaf pa stranden igar och det var ritkigt harligt, fick lite farg. Vara planer gar nu i kras och vi har i princip redan kollat alla butiker runt om har i Ayia Napa. Igar var vi pa Tommy's pub. Najs, jag var ju bara tvungen att sjunga kareoke :) det blev Black Or White av Michael Jackson. Nasta gang ar det Annas tur!
Vi hoppas att vadret blir finare!

Byebye!

Imorgon smäller det!

Packat väskan lite smått, ska klämma ner allt lite senare. Hihi. Det är nu det börjar pirra i magen för imorgon åker vi till Cypern. Det kändes som en evighet när vi bokade resan i början av mars, men tiden går som sagt så himla fort och imorgon bär det av. Äntligen! Sol, bad och värme! Det enda negativa är att jag inte vill flyga. Jag har aldrig gjort det och jag vill absolut inte. "Det är farligare att åka bil". Det skiter jag i, att störta är hemskare och man dör garanterat direkt. I en bilolycka kan man ha en chans att överleva. Och jag kan inte sluta tänka så. Men man måste ta risker här i livet och om man vill komma någonstans i världen så är flyg det enklaste sättet. Det blir säkert roligt!

Flyget går 17.15 imorgon! Snart är vi där Anna! Vi kommer ha så himla kul :)

RSS 2.0