SUCCÈ

Första föreställningen avklarad, den gick galant! Asmycket folk, allt gick jättebra, alla körde järnet och vi fick jättemycket beröm efteråt. "Proffsigt gjort". Jo man tackar!! Ikväll är det dags för den andra och sista. Haha! Ikväll ska det bli ännu mera drag kan jag lova. Wiihej! Ikväll blir det även Rockyfirande/fest med gänget. Gilla!

Imorgon kommer äntligen Tomas hem. Fan vad jag har längtat efter honom. Skynda dig hem!

ROCK 'N' HORROR

Ikväll är det premiär för Rock 'n' Horror. Det ska bli så jävla kul! Igår efter genrepet så släpptes en lättnad hos allihop tror jag. Det kändes och gick så himla bra!! Så nu är jag peppad som fan. Ikväll gäller det. Kom till Ritz och kolla vetja. Kl.19 ikväll är föreställningen, insläpp en timme innan. Be there!!!

Vi gör en Timewarp igen

I HUVUDET

Rocky-repet gick väldigt bra igår! Vi körde igenom allting utan stopp (okej, några enstaka småstopp). Imorgon ska vi ha genrep på Ritz med klädsel och smink och allt! Det enda jag har i huvudet just nu är Rocky känns det som. Haha! Danssteg, texter, vart man ska vara på scenen mm. Och så finns Tomas i mitt huvud, hela tiden, och han är snart hemma hos mig :) WIIIE! Jag fattar inte att jag har klarat nästan en hel månad utan hans närhet. Jag är nog starkare än jag tror ändå. Igårkväll låg jag och tänkte på dig jättelänge innan jag kunde somna. Snart ligger du där bredvid mig, lycka!

When you say you love me
do you know how I love you..



THIS IS IT

Helgen har varit mycket bra! Hela lördagen gjorde jag i princip ingenting. Satt vid datorn, MEN läste även i "Flickan som lekte med elden". Pratade med Tomas på msn läääänge på kvällen, och även lääänge på morgonen. Damn vad jag längtar efter honom. Men på lördag kommer han äntligen hem, ska bli så jävla underbart!!!
Igår repades det Rocky, just nu är det bara övergångar och smådetaljer som ska finslipas. Kommer bli så bra och så roligt, be there! 
Det är så underbart väder ute också, jag längtar till sommaren, det känns att den är på G! Efter att ha spenderat en vecka i värmen så vill jag verkligen ha sommar nu, det är nog min favorittid på året. Inga kläder!! Haha.

Igår tittade jag på filmen "This Is It" som jag fick av Tomas i födelsedagspresent. Michael Jackson is tha shit säger jag bara. Han är så grymt bra och så grymt musikalisk. Ingen låt är den andra lik och alla låtar är BRA! Filmen är inspelningar ifrån repetitionerna till hans 50 konserter som skulle framföras. Om vi nu ska tala om dansarna som gått igenom auditions och utplockade av MJ själv så finns det bara ett ord: DAMN! Jag vill också kunna dansa så, dom är så duktiga. Jag blir så imponerad! M-M-M!




I MISS YOU

I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch
'Cause I miss your love so much


BOKPRAT

Strålande dag med solen som värmt, förutom när den försvann bakom molnen, då blev det jävligt kallt, brr! Isen är borta och framme är nu Nysockensjön. Spegelblank! Det får mig att längta ännu mer till sommaren. Min enda sysselsättning i eftermiddag har varit att läsa i boken. Tvärtemot den första boken så är den här spännande redan från början och jag vill läsaläsaläsa. Den första tyckte jag var väldigt seg i början, jag tror det var därför det tog sån tid att läsa klart den. Men nu är det drag från första början. Lisbeth Salander är en pärla, även om jag stör mig något så förbannat på henne ibland.. Haha!



GINZA

Solen skiner, jag ska sätta mig ute och börja läsa "Flickan som lekte med elden". Jag är på G! Men först ska jag nog göra ett nytt album på Facebook och lägga upp lite Gran Canaria bilder, drygt. Har precis skickat efter lite filmer ifrån Ginza också. Jag unnar mig fan aldrig saker som jag verkligen vill ha. Det blev tre grejer, wiie:




Vänner-boxen, alla säsonger, såklart


Dagboken - So damn beautiful


Avatar - den bästa film mina ögon någonsin skådat

Ha en bra dag!


HÖJDPUNKTER

Tänkte jag skulle ta lite höjdpunkter i ord i detta inlägg. Först och främst måste man uppleva Viktorias humor live, och det kanske inte alls låter skoj såhär när jag skriver (det brukar det aldrig göra när man skriver), men det var jävligt kul då!! :)

I flygplanet innan landning!
Isabell: Titta, där nere är Gran Canaria.
Vickan: Men vart ryker det ifrån då?
Isabell: Det är ju moln.

Sen måste jag berätta vad vi såg på stranden. Först och främst en kille som fixade sig en joint, inte alls diskret, inte alls, lite ihopkrupen under en handduk. Sen var det en kvinna som hjälpte en annan kvinna att sätta in en tampong. URK! Kan man inte det bättre själv eller? Även på stranden så var det två killar och två tjejer som låg neranför våra solstolar, de kan ha varit i 16-årsåldern kanske. Och som ni alla vet så är ju speedos en favorit i såna här varma länder. Vickan fick se att den ena killen hade en vit strumpa nerstoppad i sina speedos för att få vissa saker att se större ut. Det roliga var att det inte alls passade in på hans spinkiga, lilla kropp. HAHA!

Vickan: Imorgon ska jag köpa en citron och smörja in i håret och lägga mig i sanden!

Nina: Jag tycker om min mamma.
Isabell: Jag älskar min mamma.
Vickan: Min mamma är guds barn!

En norsk kille ifrån hotellbalkongen skriker ut: Noen som har vaskemiddel?
Susanne lite svagt: Jaa. För Vickan det har vi väl?
Vickan: Ja vi har tvättmedel, vill du ha lite?
Norsk: Ja tack, dama mi trenger og vaske trusene sine.

Alla är jättetrötta i bilen och vi är nästan hemma.
Isabell: Är det någon som är sugen på att gå ut ikväll eller??

Största höjdpunkten är nog ändå att jag läste ur "Män som hatar kvinnor". Stor applåd!!


HOME SWEET HOME

Veckan på Gran Canaria med tjejerna var skitkul och helt underbar. Vädret har varit jättebra, ca 25-30 grader varmt varje dag, lite blåst som fläktat skönt och endast två pyttesmå regnskurar. Har solat en hel del, shoppat lite, badat i havet, ätit och druckit gott, sjungit kareoke m.m. Bara haft det gôtt helt enkelt. Hemresan i onsdags blev inställd, eller försenad pga detta askmoln från Island. Så vi blev hämtade på vårt hotell och flyttade till ett annat så att alla som skulle till Olso hamnade på samma ställe. Ett 4+ med all inclusive. Vi fick bo på 7:e våningen med utsikt över polen och havet. Två dubbelsängar, hästens, med megastora kuddar och två duschar i badrummet, stor balkong. (konstigt nog fick vi två rum, haha). Jag åt godaste köttbiten ever. Mums! Vi behövde inte vänta så värst länge på att åka hem, redan dagen efter (torsdag) så gav vi oss av ifrån hotellet vit 15-tiden, och vi skulle lyfta kl.18, dock försenat till 20.15. Vi var hemma hos Viktoria halv 7 imorse. Lång resa! Men nu är jag hemma i "kalla" Sverige och tänkte ladda upp lite bilder åt er :)


Bilen är parkerad, nu är vi på G


Tagit plats i flygstolarna


Framme i Amadores


Jag och Susanne undviker havets vågor ^^,


Mina härliga resekompisar. Susanne, Viktoria och Isabell


Isabell och Viktoria tar en drink


Konstigt nog blev öl en favorit för mig


The beach


Susanne at the beach


Hav


Motsols 


Mera drinkar, wiiie


Jaa för faaan


Till denna fantastiska utsikt blev vi flyttade innan hemresan


Nöjda? Jaa


Innan avfärd hem mot Skandinavium

Tack tjejer för en skitkul resa <3



Hola

Spännande semester här. Vi är lite pa spänn allihop! Som det ser ut nu kommer vi inte härifran pa onsdag som det är tänkt iaf. Alla som blivit kvar sen vulkanutbrottet i torsdags har förtur att aka hem. Sa vi är ju en bit därifran kan man säga. Vi far information dag en dag i taget. Kanske blir vi flyttade till ett annat hotell pa onsdag eller sa blir vi kvar här. Längre semester skadar ju inte ;)

FROM GRAN CANARIA

Heej allihop!
Gött att det finns dator att använda och att det inte alls är dyrt, sa man vet vad som händer med resten av er! Här är vädret väldigt växlande mellan regn, moln och stralande sol. Mestadels sol som tur är. Vi har alla blivit lite brunbrända. Vickan är mest röd, den fisen typ sket i att smörja sig (eller glömde), och är nu jätteröd. HAHA! Hon far skylla sig själv. Vi har mest solat utanför lägenheten men imorgon tänkte vi ga ner till stranden, om nu vädret blir bra! :) Vi äter god mat och mar väldigt gott.

Puss pa er

Saknar Tomas, det börjar bli jävligt jobbigt!

SOOL

Solen skiner, jag ska sätta mig ute ett tag!

Your t-shirt's lost its smell of you
I miss you love

GOOD MORNING

Nu har jag ätit upp min frukost och ska börja jobba igen. Ska ringa Marcus om en grej som jag glömde bort att göra igår, pinsamt! Men jag tror han förlät mig, hehe!

Rocky-repet igår gick bra! Mycket prat eftersom man måste fixa övergångar och så, en aning drygt men det får man räkna med. Idag ska vi repa med klädsel (haha, låter som att vi var nakna igår, men icke). Tights och korsett, och högklackat som kommer ta död på min rygg. Blir inte kul att sitta i en flygstol i flera timmar.
Just det ja, imorgon åker vi till Gran Canaria, det ska bli so fucking wonderbart!! Playa del Amadores, here we come!






FOTBOLL

Glömde informera om matchen. Egentligen inte är det inte så mycket att informera om. Jag vet inte ens vad slutresultatet blev, haha! Kanske 9-0 till Årjäng!? Men vi släppte bara in ett mål i andra halvlek så vi kämpade upp oss en aning. Efter matchen ställde Jan frågan om vi skulle dra oss ur serien eller om vi ska försöka att vara med och spela även om vi är så lite folk. (han hade nämligen fått ringt runt för att försöka få ihop lag till denna träningsmatch). Och jag känner mig så kluven i den frågan. Förra året var vi ca 30 personer på "pappret", men ändå fick tränarna ringa runt som galningar för att få ihop lag till matcher, och på träningarna var vi högst åtta personer varje gång! I år är vi ca 15 personer på "pappret" och lika lite på träningar, mindre! Alla säger att det kommer ordna sig när vi kommer ut på gräs, att det kommer komma mer folk, vilket jag tror är struntprat. Så sa alla förra året och det blev inte förbättringar med folk på träning då heller. Sen så har vi bara en tränare, som endast kan träna oss en gång i veckan, och styrelsen försöker inte hitta någon annan heller, vilket jag iofs förstår. Det finns ingen som vill träna ett lag som har fyra personer på träningarna. Det går inte att få ihop ett lag som aldrig tränar utan bara spelar matcher. Det funkar inte! Varför jag vill att vi ska vara kvar är för att vi är ett väldigt bra lag och kan bli så jäkla mycket bättre, jag tror på oss! Men det bästa vore nog att lägga ner och nästa år se om det finns intresse.. Jag vet inte hur länge jag kan spela fotboll heller för mina knän har börjat krångla och göra ont ibland. För jag har inga problem med att byta lag. Jag har redan börjat fundera vart jag ska förflytta mig i sånt fall, Susanne var inte sen att hänga på. Vi får se vad det blir av denna sörja?! Det skulle vara lagmöte på tisdag, vi får se vad som händer efter det..

STORMY WEATHER

Idag är jag själv på jobbet, Jonas är bortrest! Även imorgon blir jag själv. Håller på att veva magneter, sedan ska jag plasta dem, fan om plastmaskinen krånglar.

Kollade hur vädret på Gran Canaria blir i veckan, det såg dessvärre inte så bra ut. Iofs så säger alla väderprognoser olika som jag tittat på, och man ska egentligen inte lita på väderprognoser! Det har jag lärt mig genom åren. Men de flesta säger att det ska bli molnigt onsdag-lördag. Och även regn! FY FAN i så fall, det vill vi inte ha. Det ska ju vara solsemester. Men vi gör som Isabell sa, åker dit och hoppas på det bästa, väder ändras snabbt! :)

Fick se en gilmt av Tomas i webcamen imorse, han är sååå fiiin! <3 De var nu framme i Los Angeles, hoppas dom ser några kändisar! Hihi.

hard workwork!

SKOPROBLEM

Tog en snabbtur till Charlottenberg igen, och lämnade tillbaka mina snygga tygskor. Buhu! När jag provade dem lite mer här hemma igårkväll så kom jag fram till att dom var för stora, foten pluppade helt enkelt ur när jag gick. Så jag tänkte att en storlek mindre skulle sitta fint, men då var den för liten. Bad luck! Hittade tyvärr inga andra som jag gillade så jag fick tillbaka pengarna och köpte en tröja istället. Hihi. Jag letade upp några skor här hemma, känns egentligen onödigt att köpa ett par skor bara för att jag måste. Gör det närmare sommaren istället :)
Hittade även ett par fotbollsskor i skjulet som jag ska ha på matchen ikväll, mina grusskor är så jävla klumpiga. Med förkylning i kroppen (jag vet att man inte ska träna när man är sjuk för det kan vara väldigt farligt, jag vet), och ont i knän så ska jag göra mitt bästa. Wish me luck! Nej nu ska jag äta mat för sen ska jag in till stan och repa Rocky!

The sun is shining

BORING

Mamma och pappa ser på Millenium, eftersom jag fortfarande är kvar i första boken så ville jag inte titta. Så här sitter jag och vet inte vad jag ska hitta på, lite tråkigt har jag allt. Orkar inte se en film på datorn, för jag tänkte titta Real Madrid - Barcelona sen när Millenium är slut. Dricker en skitgod öl som pappa hittat på Systemet, Saku-Kuld eller nått liknande. Jag gillar egentligen inte öl, men denna var faktiskt, hmm. Hur ska jag formulera mig? Ääh va fan, jag drar till med; SKITGOD!!!

Pratade med Tomas förut, ååh! Jag saknar honom jättemycket nu. Konstigt att det är när jag hör hans röst som jag blir så glad och så ledsen så att jag gråter. Många anledningar finns det. När jag hör hans röst är det som att han är så nära, så nära att jag nästan kan ta på honom. Det är därför det är så jobbigt att jag över huvud taget inte ens är i närheten av honom. Han har det bra, och det är bra :)

Är en aning rödkosig på kinderna och det talar nog mest för att jag är trött. Lite halvt bakis fortfarande, huvudvärk och lite sjukis. Fick jag med alla fel nu tro? Jepp!



LADIES NIGHT

En mycket trevlig kväll igår med Forslundsflickorna och Sanna (och mig). Käkade tacos, checkade "Så ska det låta", spelade spel och dansade. Gick en sväng till Rajjens, där det var dött. Gick mot Tiki för att kika, dött där med. På tillbakavägen kommer det två killar emot oss som har någon typ av fotboll med sig, eller snarare svart gummiboll. Den ena killen tar sats och skjuter en "tåfjutt" som tar riktning mot mig, och som den fotbollsspelare jag är så ska jag självklart försöka ta emot den, men bollen träffar längst ut på min sko så att hela benet/knät vrider sig. Det gjorde så jävla ont!! Har ont även idag, undrar om jag verkligen kommer orka spela match imorgon!?? När jag och Evelinn följt Isabell och Sanna till dess sovplatser så börjar Evelinns fyllehicka, haha! Jag fösökte skrämma bort den men det gick inget vidare. Hickan håller i sig ända tills vi lägger oss i sängen, sen låg vi och småfnissade åt det i några minuter tills båda somnade med bums! Denna kväll får vi göra om tjejer :)

Idag begav jag, Isabell, Susanne och Viktoria till Charlottenbergs shoppingcentra för att inhandla lite grejer inför GranCanaria resan. För min del blev det ett par tygskor (jag älskar tygskor), en blå bikini, en solkräm och en massa tråkiga, men behövliga, saker ifrån Ö&B. Nu sitter jag hemhemma på Björkenäs och njuter av att solen fortfarande är uppe, wiiiie! Ska nog ta och läsa lite i "män som hatar kvinnor".

fan


LET THE SUN SHINE THROUGH

Jag var nyss ute och tog en nypa luft, solen skiner och värmer förvånansvärt mycket. Nice!! Ikväll kommer Isabell, Evelinn och Sanna till mig. Vi ska käka nått gott, dricka lite alkohol och roa oss med vad vi nu hittar på, Tv, Wii eller spel. Vi kanske drar till Rajjens och bowlar, vi får se vart kvällen leder oss. Ska bli jäkligt kul i alla fall.

Igårkväll pratade jag med Tomas i telefon, så himla skönt att höra hans röst, jag har saknat den, och jag saknar den!! Det var även igårkväll som de första tårarna kom sedan han åkte. Jobbigt!

Ther sun is shining
the grass is (
kind of) green!


PAIN

Förkylningen har förflyttat sig upp till näsan igen. Det rinner ur ögonen, vänstra näsborren läcker och jag nyser i princip hela tiden.
Repade Rocky igår i fyra timmar, i högklackat. INTE bra för min stackars rygg, jag tror faktiskt att den dog lite halvt, och det känns! Har också haft värsta huvudvärken hela dagen idag. Uuuh! Nej, nu ska jag sluta klaga.

Eftersom min kropp inte orkar med fotbollsträning ikväll så kommer My till mig. Godis och film är det som gäller, yeay!

"Män som hatar kvinnor" börjar bli riktigt spännande nu. Sådär spännande så att man inte kan sluta läsa ni vet. Även om ögonen sugs ihop av trötthet då och då så vill jag fortsätta, till slut måste jag dock ge upp, och somna!

HALSONT

Det känns som att jag har ett stort jävla köttsår i halsen, det gör så fruktansvärt ont att hosta, nysa coh svälja. Och slemmet som befinner sig där kommer varken ner eller upp. Urk!

Det var nervösa timmar imorse när Tomas inte ringde den tid som de trodde de skulle komma fram till San Diego. Jag tänkte förståss att det värsta hade hänt, att planet störtat. Så jag var skitnervös under första nyhetsuppläsandet på radion. Haha! Sen ringde han och allt hade gått bra, men det hade varit drygt att sitta still i luften i flera timmar. Jag tror de funderade på att starta en blogg och skriva om deras dagar och lägga upp bilder och så, spännande!

Take care now, byebye then!

MINNE!

Nu är det dags för sängen tror jag! Och jag kommer somna med denna bild och kväll i huvudet. Vi kurade ihop oss på en solstol nere vid havet under en stjänklar himmel, ljudet av vågorna som kluckade lugnande mot stranden, bara du och jag! Kärlek!



BUTTERFLIES

Solen skiner, jag har plockat fram vårjackan och vårskor, plockat bort allt som har med vintern att göra. Hoppas nu inte att vädret slår om till kallare. Om drygt en vecka åker jag till ännu varmare väder och det ska bli så jäkla gôtt. Dessutom med tre störtsköna vänner, det kommer bli helt awesome!

Igårkväll var jag vaken med Tomas (somnade dock till i soffan en liten stund), tills dom startade bilen och drog iväg till Gardemoen för att sedan påbörja resan till USA. Det var mys!! Jag kände inte av någonting att det var jobbigt eller så. Det kändes helt okej faktiskt. Men direkt när jag kom till lägenheten imorse så stack det till av längtan och saknad i bröstet. Det är helt sjukt, jag vet! Men jag älskar denna kille så enormt mycket och jag skulle göra vad som helst för att alltid få vara vid hans sida. Med honom är jag trygg, och jag känner mig älskad och speciell. Det finns ingen annan än du. Det är vi två! Det känns så jäkla bra att tänka på framtiden när jag tänker på att du kommer finnas med Tomas. Det gör mig glad! En annan sak som gjorde mig så otroligt glad var ett sms från dig igår! Du tar orden ur munnen på mig. Var rädd om dig där borta nu! <3

You give me butterflies inside


SUPERCAR

Då var det gjort! Rakade bort allt hår på Tomas huvud förut. Buhuu! Ovant, hoppas det växt ut en hel del tills han kommer hem från USA. Hehe! Bytte till sommardäck på bilen idag, och tvättade den. Den blev i alla fall finare. Det är massa asfalt som sitter stenhårt så man måste typ skrubba ihjäl sig om man ska få bort allt. Det får bli när bilen ska ut på Blocket till sommarn.

Har inte tänkt så mycket idag, bara flytit med. Det är nu det börjar kännas! Urk!

GLAD PÅSK

Sitter hemhemma nu, solen skiner och den värmer. Min röst är helt förstörd av någon anledning. Jag är jättehes, jag låter nästan som en man. Haha! Övade Musikal igår, och nu har lugnet lag sig lite. Jag hade nästan panik för att jag inte skulle lära mig dansstegen och ordning och sånger och allt. Men igår gick vi igenom alla danser så nu känns allting mycket lugnare. Ska bli riktigt kul.
Vi firar påsken här hemma på Björkenäs, jag ska in till stan och hämta Tomas lite senare, han gymmar och ska packa. Mamma fyller år idag också, så grattis till henne! :)

Igår fick jag den stora äran att följa med Fernando på toaletten när han skulle bajsa, och givetvis skulle jag torka honom också. Jag fick vänta utanför tills han skriker "klaaar". Det första han säger när jag kommer in och ska torka är: "Få inte bajs på fingret nu då". HAHA!! Nejdå, ingen fara!


Satans - jävlar, jag har soul.
Ge mig en dos gammal Rock'n Roll!



BJÖRKHAGEN

Befinner mig nu i Gunnarskog med nästan alla Algestenare (eller syskonskaran i alla fall). Fernando är här, kul att se den lilla skitungen, det var ju i somras sist. Bilar hit och bilar dit vill jag lova. Imorgon blir det inte en lugn stund.

Tomas kom hem igårkväll, surprise, jag blev jätteglad. Jag behövde inte sova ensam. Trygghet! Jag mår dåligt när jag tänker på att jag kommer få sova ensam den närmaste månaden, för på måndag åker han till USA den fisen. Jippie för honom, urk för mig! Eller jag hoppas naturligvis att han får en häftig upplevelse och allt det där, men det kommer bli så jävla jobbigt med avståndet. Ingen direktkontakt. Det är inte förens på måndag, det är länge dit Nina. Du hinner pussa på och ge honom tusen kramar innan han åker. Jovisst, I just can't get enough!

nattinatti

RSS 2.0