Lycka

Det blev så lyckat som det kunnat bli, skönt att det är över nu, men ändå inte för det var så himla roligt. En helt egen konsert med bara låtar som vi valt efter speciella tillfällen. Det var grymt mycket folk och alla låtar gick bra, mellansnacket, sången, dansen, allt. Jag vill göra det igen, även om det har tagit på krafterna en hel del men när alla kramar och blommor kom efteråt så kände man verkligen att hela grejen var värt allt jobb som vi lagt ner. Det blev en hel del pengar vi fick in utav utträdet ;) 

Isabell, shit va lyckat det blev :) Trodde verkligen inte att vi skulle få så mycket beröm. Du som var orolig för texterna och tappade bort mellansnacket, jag som var orolig för mellansnacket och tappade bort texten. Vi jämnade ut det. Haha! Den här konserten var verkligen så himla kul, vill göra om det. Vi ägde scenen! ;D

Kommentarer
Postat av: emmelie

Konserten var skitbra :) Bra låtval och kul och avslappnat mellansnack. Det såg verkligen ut som ni hade roligt! Ja är så glad att jag gick på konserten :D Ja, vad annars egentligen, haha! Och vilken resa, va :D Lycka till efter gymnasiet!
Kram

2008-03-07 @ 21:41:23
URL: http://spotlight91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0