Vänskap

Idag kom jag att tänkta på en speciell person. En person som en gång var en bästa vän, och som idag i princip inte finns i mitt liv längre. En vän som jag kunde säga allt till och jag visste att hon skulle hålla det hemligt, en vän som jag kunde prata om allt med, en vän som jag kunde ringa till mitt i natten och bara prata strunt med, en vän jag druckit många tekoppar ihop med, haft jätteroligt med och skrattat magen till kramper. En vän som jag tillsammans festat, sjungit, festivalat, dansat och flummat med. Vi gjorde nästan allting tillsammans och hjälpte varandra i jobbiga och svåra situationer. En bästa vän!

Det är konstigt att sådan vänskap plötsligt bara tar slut som i ett fingerknäpp, för idag är det som att vi inte ens känner varandra. Vi ses aldrig, vi ringer eller sms aldrig, vi kan knappt prata med varann dom enstaka gånger vi ses (och då ibland på samma fest), allt är stelt och obekvämt. Är jag annorlunda nu? Eller är hon? Har vi vuxit ifrån varandra eller handlade det bara om att vi "tappade kontakten"? Det är första gången idag som jag har saknat henne. Jag saknar den flummiga personen. Jag vet inte ens om hon vill vara min vän, eller om hon tycker att vi inte har något gemensamt längre? "Det är bara att fråga". Men jag vill inte tränga mig på. Fram tills nu har jag känt att det inte spelar någon roll om hon finns i mitt liv eller inte, jag klarar mig. Men nu när jag tänker efter är det så synd att allt kastats bort. En bästa vän som är ute ur mitt liv.


Två år

Nu har Nina och Tomas varit tillsammans i två år. Två helt underbara år, och jag hoppas de blir många, många fler! <3 Jag älskar dig Tomas, av hela mitt hjärta.


Semesterveckan

Då är man hemkommen ifrån Stockholm, och jag längtar redan tillbaka. Efter denna vecka har jag återigen fått bekräftat för mig att jag vill bo i Stockholm någon gång i mitt liv. Storstad är något för lilla mig. Mycket människor och mycket som händer. Det kanske blir Stockholm redan nästa höst? We'll see!
Veckan har i alla fall varit jättekul. Vi har shoppat, varit på Skansen, lekt med Astrid, Fernando och Åke, grillat ute på Djurgården, festat, fikat, sett på bio och lite annat. Här har ni lite bilder ifrån semesterveckan :)


Plockar björnbär med Astrid


Gungar


Åke (som blivit jättetuff sen han började på dagis) och Tomas


Nando på cykel


Tomas i stor regnponcho


Pojkarna


Jag och Britta


Redo för Skansen


Stooooor och äääcklig sugga


Söt


Björnar, som vi fick vara med och mata




Säl


Ren


Surrikat


Spindel


Orm


Lemur


Grill på Djurgården


Fernando hittade en liten groda


Vi var ute vid Marcos och Brittas kolonilott och grävde och fikade


Fin katt på besök


Eftersom alla hotell i hela Sthlm var fullbokade, som jag och Tomas tänkte sova över på,
 på vår 2 årsdag, så gick vi ut och åt god mat istället. Hur mysigt som helst :)


Efterrätt: cheesecake och kaffekaka


Efter maten gick vi på bio. Inception. Skiiitbra film


Hemma med alla bagar, shoppingpåsar och matvaror!


STHLM

Just nu befinner jag mig i Farsta hos David, Ullrica och Astrid (har även haft sovplatser här sen i söndags). Imorgon drar vi vidare till famijlen Chagallo i Nacka och sover där i några nätter! Har hälsat på Åke och Lovisa idag. Hinner inte med att skriva så mycket, hälsar på folk och leker med småbarn om dagarna. Hihi. Imorgon blir i alla fall första shoppingturen. Hoppas på fler, eftersom min inköpslista antagligen kräver en shoppingtur till. Kanske blir Skansen någon dag om vädret tillåter, och även 3D bio.

take care now, byebye then

Supermatch!

YEEEAH! Gunnarskog - Jössefors 6-1 (och deras mål blev på straff 5 sekunder innan avblåsning, som inte alls var straff för Marie var på bollen först och hon andra ramlade efter. Jaaa, man kan bli jävligt förbannad på domaren ibland). Men shit va vi spelade fotboll, särskilt i första halvlek. Och min premiär som forward var ganska så lyckad. Jag klämde in de första fyra målen!! Hihi. Så nu hoppas jag att jag får spela på den positionen i fortsättningen. Inatt kommer jag sova såååå skönt!
Imorgon är det fredag, Tomas kommer hem och min lediga vecka börjar. Jag och Tomas åker nämligen till Stockholm på söndag! Det ska bli så kul och jag ska typ shoppa ihjäl mig.

nattinatti

Med Anna

Kvällen har jag spenderat med världens bästa Anna, som nu har åkt hem. Vi har sett på film, ätit godis och tittat lite roliga klipp på youtube, samt spexat framför kameran. Hon åker snart till Örebro och då kommer jag att träffa henne ännu mindre än vad jag redan gör. Buhu! Jag hoppas hon får det riktigt bra i alla fall, och det tar ju inte många timmar med tåget för att hälsa på. Det är bra!
Jag var tvungen att ställa mig och göra matlåda halv 9 på kvällen. Det är så tråkigt, särskilt när jag måste göra den bara för att kunna äta den imorgon. Men det blev köttfärsås och makaroner a la Nina. Nu tänkte jag titta på några avsnitt av Vänner, skräll!

Jag och Anna, enjoy!




Jag har plötsligt blivit man och fått hår på bröstet






Snacka om att "tappa hakan"


OMG, we're in New York




I'm alive


På topp

Igår var nog den roligaste fotbollsträning jag varit på. Vi var 14 pers och vi spelade mestadels på två mål, och vi spelade skitbra!! I mitt lag fick jag spela forward, och tränaren stod i motståndarlaget, och jag tänkte att "nu jävlar ska jag visa honom vad jag går för, och att jag ska spela forward nästa match". Så jag sprang som en idiot, jagade, passade, sköt och gjorde mål. Och låret/ljumsken gjorde inte alls ont! Wiie. Så efter träningen kom han fram till mig och sa att jag "löper kempegreat, löper skickli bra, så ska de se ut. Jag sätter dig på topp på torsdag på matchen". (nu kan inte ja norska för fem öre men ni kan ju tänka er att han sa något liknande). YEAH! Fatta vad glad jag blev. Så imorgon på matchen mot Jössefors blir det att spela forward för min del. Och jag ska visa honom att jag ska spela kvar på den platsen.

take care now, byebye then

Miss you

Jag saknar min Tomas jättemycket! Jag går runt i hans skjorta och tänker sova i en utav hans t-shirtar. Jag vill ha dig här nu! Fan


Formexmässa

Då var man hemma igen efter en snabbvisit i Stockholm. Det var faktiskt riktigt kul att vara på mässa, och det gick hyffsat bra att vara försäljare också. Det var lite pinsamt i början av dagen innan man kom igång, men sen fick vi allt sålt en hel del. På mässan fanns ca 20.000 inblandade med olika företag. Synd att vi inte kunde stanna idag och titta runt, det fanns en hel del att titta på kan jag lova. Inredning, kök, mattor, lampor, kläder, prydnader, smycken mm. ALLT! Vi jobbade mellan 10-18 på lördagen, efter det gick vi ut och åt mat. Somnade med trötta ben i supersköna hotellsängar.

Vi åkte tidigt imorse för att vi repade idag med One Night Stand. Ett nystartat (kanske engångs) band som ska göra en spelning i Svanskog den 4:e september. Då får ni komma och kolla! Det bästa med hela helgen var nog att matchen mot Kronan blev inställd, pga att planen var för blöt, och då kan jag vara med och spela den matchen. Wiiie!

Dagens sämsta: Tomas har redan åkt till Torsby och kommer inte hem förens fredag.




Vi var tvungna att ha speciella kort för utställare


Här är Kylskåpspoesis monter. Riktigt snygg!


Johan och Tomas


Det var en fin kväll i Stockholm


Dom supersköna hotellsängarna


Min sötnos!!



Wiiie

Hey, I'm alive! Jag överlevde natten utan större problem. Yeay for me!
Ikväll har jag varit och tränat fotboll. Och vet ni, min ljumske bråkade inte med mig, bara lite grann. Jag klarade att vara med hela träningen och har inte alls så ont som jag fick sist jag tränade. Så ikväll är jag lycklig, wiiie. Nu sitter jag och tittar på Vänner och äter tekakor med ost på. Det godaste som finns i smörgåsväg enligt mig.
Imorgon kommer Tomas hem och vi drar direkt till Stockholm, och hela helgen ska vi sova på (ett skitsnyggt) hotell med pool, bastu och spa. Jag säger bara: hotellfrukost. YEAH! Ska bli riktigt kul att vara med på mässan.

nattinatt

Första videobloggen

Nu har jag allt blivit lite smågalen som sitter helt själv och pratar rakt in i datorn. Här har ni nu min första, och kanske sista, meningslösa/flummiga videoblogg. Haha! Kan inte riktigt sitta still och det hänger inte med när jag pratar. Men ändå! :) Haha!

 


Hos Öjstrands



Här är Johannas lilla vovve Diesel


Johanna med Tassa och Teodor


Sanna får en puss av Tassa. Emma bredvid


Jag och Teo. Shit vad jag vill ha en sån liten mjukisboll.


Albin, som är helt besatt av bollar.

Det blev mest djurbilder, skräll. Var verkligen skitkul att hälsa på igen. Jag glömde totalt bort att ta kort på alla fina hästar de har. Det får bli nästa gång det!


Kvarteret Skatan

För det första: jag älskar bloopers
För det andra: jag älskar Johan Glans
För det tredje: jag älskar Kvarteret Skatan


Herr Kantarell

Jag skulle ju tvätta mattor i måndags, åker hemhem och märker att jag glömt någonting, just det, mattorna! Så det fick bli en skogstur med mamma och syster istället. Vi skulle plocka blåbär, men det verkar som att alla bärplockare varit ute i god tid innan oss. Det finns inga blåbär någonstans, vi plockade endast två dl. Däremot hittade vi massor utav kantareller istället. Wihej. (Jag tvättade mattorna igår istället).

Igår blev hela familjen bjuden till Koppom och familjen Öjstrand. Gården där jag och lillasyster lekte med Emma och Johanna varje dag när vi var små, där vi började tycka om hästar, där vi red i princip varje dag, där vi fångade gräshoppor, nyckelpigor och grodyngel och hade ett litet zoo i lekstugan, där vi byggde kojor, och lekte i den stora grushögen. Jag har många minnen därifrån, jag saknar att vara där. Vi blev bjudna på tacos och till efterrätt fick vi kladdkaka och te/kaffe. För tillfället har de 12 hästar och fem hundar. Lukten av hästar är bland det bästa som finns (och då menar jag inte skitlukten). Det är synd att man ses så sällan. Iofs bor Johanna i Stockholm och jag här. Men ändå, senast vi sågs var på hennes student för två år sedan. Och vi lekte varje dag när vi var små! Ska försöka ta en fika när jag är i storstaden på vår semestervecka! Det var en mycket trevlig kväll igår :)


En liten resa

Till helgen är det formexmässa i Stockholm och Kylskåpspoesi är där och ska försöka få upp ögonen för flera butiker om vad vi har för superbra produkter att erbjuda. Pratade med en av mina chefer igårkväll och blev tillfrågad att komma dit på lördag och sälja. HAHA! Jag, försäljare? Vilket skämt! Men jag sa ja, trotts att jag egentligen har massa annat i helgen (fotbollsmatch och rephelg). Så på fredag tar jag och Tomas tåget till Stockholm för att spendera helgen där. Just det, Tomas ska också hjälpa till! Spännande.

Dagens surprise: Nina som säljare!


Arvika Hamnfest

Hamnfesten som utspelades i Arvika i helgen blev väldigt lyckad för min del. Först och främst vill jag tacka vädergudarna för att det inte regnade under kvällarna. Tack! Har diggat loss som en galning till The Baseballs och The Ark, vilket jag kommit fram till är två skitbra liveband. Jag har festat med de bästa vännerna. Mycket folk i lilla Arvika, inne på Olssons var de flesta 40+, och alla "äldre damer" som var fulla, trampade mig flera gånger på fötterna med klackarna, utan att ens märka något. AJ! Jag och Anna gjorde även några moves på dansgolvet. Det bästa av allt är att jag inte alls varit bakfull, yeay!

Helgens låt: The Baseballs - Umbrella
Helgens alkoholhaltiga dryck: Sourz - äpple
Helgens mat: Timmy's hamburgetallrik, McFeast & Co på MacDonalds, tjock grillkorv i korvstånd
Helgens outfit: Tunika
Helgens olycka: Anna välter ner (nästa hela) Tomas whiskeyflaska på golvet/mattan när hon skulle ta lite vodka av mig. Ops! Nästa gång blir det nyktert för dig vännen!

Här får ni några bilder från helgen, enjoy.


Dag 1. Linnéa, Sanna och Evelinn


Anna


Isabell ska förklara Med Andra Ord


Evelinn och jag


Linnéa shotar


Gruppbild


The Baseballs. Inte världens bästa bild, inte världens bästa kamera


Hell yeah


Dag 2. Förfest hos mig med ölspel


Anna och jag


Sabbe och Anna dansar till "You're the one that I want"


"Fly on the wings of love"


Sanna och Isabell får avsluta!!


Jobba

Dagens "vill ha": Halstabletter

Då var semestern slut för denna sommar och jag har börjat jobba igen. (Har dock en semestervecka till i slutet av denna månad då det blir STHLM, hihi). Tror jag börjar bli sjuk också, är helt tjock i halsen och känner mig tung i hela kroppen, mestadels huvudet. Och lite illamående på det. Det regnar ute, massor! Och jag som hade tänkt åka hemhem och skura mattor. Haha! Vi får se vad det blir av det. Först ska jag i alla fall diska alla glas rena ifrån helgens alkoholhaltiga drycker. Ni ska få lite bilder senare idag också.

take care now, byebye then


Golf till salu

Dagens sötaste: Tomas systerson Åke som börjar "prata".

Idag var vi i Gunnarskog och fixade klart Golfen som nu ligger ute på blocket. Hoppas på att bli av med den snabbast möjligt, checka in den här
Nu ska vi snart äta kyckling och ris, mumma. Det blir även en film på det, och godis. Imorgon drar Hamnfesten igång här i Arvika. Det hoppas vi på ska bli riktigt kul, och att vädret blir bra!

take care now, byebye then

VINST

Dagens onda punkt: Min ljumske!

I måndags tog jag, Tomas, Johannes och Mathilda en shoppintur till Karlstad. På IKEA ville vi köpa ett tv-bord men eftersom vi inte direkt har någon kombi till bil så fick det inte plats. Det får bli en annan gång. Fick i alla fall med oss lite smågrejer, som man alltid får när man är på IKEA. På stan lunchade jag och Tomas med min kusin Maria och hennes kille. Tacos is tha shit! Köpte mig endast tre klädesplagg och ett par skor. Jag tror att jag tappat shoppinglusten lite grann.
Igår var Johannes och Mathila här, vi tänkte spela massa Wii, istället blev det stan och Thaibuffé. Igår hade jag match mot Köla/Koppom. Vi dängde skiten ur dom med 0-3. Så jävla gött! Det är liksom det laget man måste vinna över av någon anledning. Men som ni tusen gånger hört förut så funkar inte mitt lår/ljumske. Idag har jag ont som f*n i ljumsken. 1,5 vecka kvar till nästa match, men jag BORDE SKIPPA att träna och spela tills jag blir bra. (vilket är svårt när man är en fotbollslover som jag). Jaja!
Idag skiner solen, wohow! Jag vill hemhem och lägga mig på bryggan och sola.

take care now, byebye then


Värmlänningarna

Dagens erkännande: Jag har solat solarium. Eftersom solen inte har visat sig mer än två heldagar på min semester, och jag inte vill vara någon blekfis, så passade jag på idag när jag hade lite egentid.

Igår vaknade jag och kände direkt att: "jag måste till akuten". Och fick där medkännande att jag har fått urinvägsinfektion. Ni som har haft det vet vad jag pratar om när jag säger att man känner det direkt. INTE KUL! Igår var jag för första gången på Gammelvala. Vi var där och spelade upp Värmlänningarna (jag med urinvägsinfektion, urk). Förresten, jag fick göra entré med häst och vagn, hihi. Det kändes som min sämsta gång den här gången, kändes så lojt på nått sätt. Om man nu kan använda det ordet? Haha. Ingen lust och ingen energi. Men idag ska vi uppträda på Sågudden och hoppas på bättre energi då.

Egentid är bra till filmtittande, och då menar jag Vänner.


RSS 2.0