Min kärlek





ditt sätt att se på mig
ditt sätt att känna mig
ditt sätt att ta på mig
ditt sätt att få mig att må bra
ditt sätt att le mot mig
ditt sätt att skratta med mig
ditt sätt att älska mig

jag känner mig speciell
fjärliar i magen, knäsvag
kärlek


Fly me to the moon

När vi var ute och åkte pulka på Annandagen så byggde vi ett hopp som Paul fick va först ut att prova. Tomas skjutsar på och Paul flyger som en liten vante. Såg så jäkla kul ut och jag skrattade länge efter. Det bästa är att jag filmade det. HAHA!


Julen i bilder

Julhelgen är över och det har varit mycket julgodis, mat, prat, skratt, sällskapsspel, kärlek, julmust, glögg, paket, sång, kramar, pulka, snö osv. En mycket lyckad jul med roliga och behövliga julklappar, med fina människor som jag tycker så mycket om. Perfekt! Istället för att beskriva julen ordagrant så lägger jag upp lite bilder + text. Enjoy!


Dan före doppare-dan. Tomas, jag, Sanna, Hannes, mamma och pappa hade spelkväll och åt god mat!


Öppnade även lite julklappar! Sanna blev nöjd


Mat = olika sorters pajer


Granen pyntad och fin med sina klappar under.
(Dock den mest glesa gran vi haft, mammas kusin "hittade ingen finare i hela skogen").


GRÖT-dags!


Till Kalle och hans vänner käkade vi massa julgodis


Izor och Sanna


Paketöppning!


Sanna


Mamma


Pappa


Jag fick ett superduper rött läppglans av Sanna. TACK!!


Vårt lilla julbord!


Tack min underbara familj för en fin julafton. PUSS på er!


På juldagen åkte jag till Gunnarskog för att umgås med min andra lilla (läs stora) familj!


Åke


Mathilda och Elia


Nandos bilbanan blev en höjdare


Lilla Ivar


Annandagen! Elia äter/suger apelsin


Pulka/snowracer var det som gällde


Adam körde en annan variant


Paul över hoppet


Yeah!!



It's christmastime

Hoppas alla får en riktigt god jul och fina julklappar! Umgås med nära och kära och var snälla mot varandra!!

All by myself

Jag har ätit tacos, nu sitter jag och dricker julmust och äter äckliga sourcream & onion-ringar som jag trodde skulle va skitgoda. Fel av mig, men man måste ju prova innan man kan sätta betyget = blää! (konstigt att jag äter dem ändå, haha). Jag blev inte ens tillfrågad att hänga med ut. Men jag är inte bitter. Jag ska försöka rimma på julklapparna till mamma, pappa och syster. Vi har gjort det en enda jul någonsin och det var faktiskt kul, så vi tänkte göra lite rim i år också. Det är bara det att jag är så jäkla dåligt på att rimma. Ska göra mitt bästa!

Imorgon gav cheferna oss alla i "tomteverkstan" julledigt, TACK! Då ska jag sova en stund längre än halv sju kan jag lova. Och imorgon åker vi till Björkenäs! Wiie.

Sitter och tittar lite halvt på "Sagan om de två tornen" och dreglar. Viggo Mortensen som Aragorn, damn!! Är jag ensam om att tycka att han är grymt snygg som denna karaktär?


Bad hairday or what!?

Jag sa ju att jag skulle lägga upp en lite mer seriös bild på min nya frill här på bloggen. Varsågoda! Lägger även upp en bild på hur det kan gå med mitt hår om jag sover med nytvättat och blött. Tagen imorse. Och det är faktiskt inte hårbandet som gör att luggen står rakt upp. HAHA!


Nya frillen i gott skick


Nya frillen efter att ha somnat med nytvättat hår


It's cold around me

Idag har det varit kallt. Tror det var -20 imorse, om man nu kan lita på termometern i bilen? Stressat på jobbet men imorgon är sista dagen innan julledigt. GÖTT!!
Gick ett varv på stan efter jobbet för att försöka hitta ett julplagg att bära på julafton. Jag gick två varv i varje klädaffär och hittade inte ett enda som det klickade till för. Har vi för litet utbud på kläder i Arvika tro? Grrr! Jag får rota igenom garderoben istället, finns alltid kläder man glömt bort att man har. Köpte mig "Röda Mulen" te på teaffärn också. Ska bli spännande att smaka. Sista julklappen inhandlad. Nu är jag klar!

Mina fötter höll på att förfrysa i mina jobbarskor = gympaskor, på vägen hem till lägenheten. Även mina näshår, KALLT som attan. Men nu är jag inne i värmen och fötterna har fått sig ett varmt fotbad, och jag ska ta och dra igång med lite julstädning. Förhoppningsvis står det en gran här inne imorgonkväll. Hihi. Jag måste öva på julaftonssångerna också. Och äta borde jag nog göra, även om jag inte är ett dugg hungrig. Konstigt, att äta är oftast det man glömmer. 

Min bästaste lillasyster sjöng så fint igår på Solbergas julkonsert. Puss på dig!


Christmas is here, the snow is gently fallin down
Our friends and our family are gathered all around

Snöflingor

Okej. Jag ska förklara en gång för alla det här med Lussekatten. Var hos Isabell igår och julfikade skitgoda kakor (Anna var också med), och då kom vi att prata på den störtsköna utekvällen. I den där ljusstaken i skyltfönstret så gick inte Lucian först utan tydligen en Stjärngosse. Jag blandade på något vis ihop orden där och skulle säga "Jävla Stjärngosse", men det blev "jävla Lussekatt". Så där har ni en bättre förklaring än den innan. JAA, jag var nog inte lite bakom flötet den kvällen. Det var himlans kul då!

Det snööööar massor ute och det gör mig glad. Påminner mig även om att jag MÅSTE köpa ett par vinterskor, det känns behövligt nu när de vita snöflingorna öser ner. Ikväll är det genrep med SingOut, det är bara en vecka kvar till julkonserten. Det kommer bli så bra!!

Vilken är den bästa reklamen ever? ICA-reklamerna. De har verkligen lyckats! Jag antar att jag som alla andra gillar Ulf bäst! 





Bildblogg

Jag lovade ju er lite bilder när datorn kom hem, och här har ni dom. Lite blandad kompott!


Hemfärd ifrån Örebro. (dagen efter julbordet)


GIK-fest


GIK-fest


Glögg och julbak


Glögg och julbak


Glögg och julbak


Glögg och julbak


Glögg och julbak


Glögg och julbak


Glögg och julbak


En helt jävla awesome partykväll med mina bästa!!


Hard workwork!

Det är mycket och snabba puckar som gäller på jobbet! Igår jobbade jag från 7-01. Men jag var inte alls trött och det var riktigt kul! När jag kom hem strax efter ett på natten och skulle sova var jag heller inte trött, somnade inte förens efter en halvtimme! Har haft magknip nästan hela dagen idag, inte kul.

Klippte mig igår, kort! Jag är nöjd, ska försöka lägga upp en lite mer seriös bild än den på Facebook bara! Nu ska jag somna med värmedynan på magen. Natti

Lussekatt?!

Kom på att jag måste berätta en rolig sak som hände i lördags. Och denna lilla incident ska helst upplevas en aning lullig efter klockan 2 på natten påväg till Timmy's med mig och Isabell, om det ska bli så roligt som det just blev.
Vi går förbi affären Hemma och får syn på en lampa i skyltfönstret som ser ut som ett luciatåg.

Isabell: Määh, Lucian går ju inte ens först.
Nina: Nej, jävla lussekatt.

HAHAHAHA!! Det är Nina och Isabells humor på pricken. Yeay! <3


Last night was a good night

Då var denna helg passerad. En helg utan Tomas, en helg med mina bästa vänner. Det var Tiki som gällde igår med Anna och Isabell. Förfestade hemma i lägenheten då även My joinade oss. Pratade, spelade spel, lyssnade på musik och hade jättetrevligt. På Tiki var det ganska lugnt med folk. Sådär lagomt mycket så att man i alla fall kan röra sig. Träffade gammalt Koppomsfolk och gamla klasskamrater. Jag hade jättekul!! Tack för en superduperbraaa kväll.

I eftermiddag var det luciashow på Arvika Ridskola, jag och Isabell sjöng till luciatåget. Alla hästar var så fina med glitter i manen och flätade svansar. Hihi. Jag blev ännu mera sugen på att börja rida. Jag får ta mig en rejäl funderare..

Befinner mig hemhemma nu och tänker sova bredvid katten inatt. Även om det är så skönt att inte ha datorn hemma i lägenheten, så är det ändå ganska frustrerande när man verkligen vill lägga upp bilder eller så. Och att använda iPhonen är bara drygt för allting är så jäkla smått. Har tagit en hel del kort den senaste veckan som jag vill lägga upp. Grrr! Det får bli ett bildinlägg när Tomas anländer med datorn på fredag. Jag längtar efter honom jättemycket. Två veckor är jobbigt! Skynda hem <3

Uppe på taket

Ikväll har jag, Anna och Isabell varit på After Work på The Roof. Riktigt trevligt, och det var gott med en kall öl. (Jag som annars inte gillar öl tyckte det var mumma, faktiskt). Sen drog vi hem till Anna med en godispåse och tittade på Idolfinalen, vilket jag var ensam om att vilja titta på, men mina vänner är snälla och lät mig se vem som vann Idol 2010. JAY!! Bra röstat svenska folket säger jag bara. Tummen upp! Har nyss pratat med Tomas. I miss you! Och nu ska jag kura ihop mig under täcket och sova länge och ladda, för imorgon blir det parthey!!!!! Godnatt

Sweet dreams?

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut...

HAHA! Drömde inatt att jag kände något konstigt på högersidan av ryggen. Det kändes som en stor finne så jag var tvungen att titta efter i spegeln vad det var. Då får jag se i spegeln att jag har ett bröst på ryggen. Och det var liksom inte ett mansbröst, men heller inget stort kvinnobröst. Det var något mittemellan! Det kändes lite wierd att ha ett bröst på ryggen kan jag lova. HAHA!

2:a advent

Helgen har varit bra, har äntligen tagit tag i julklappshandlandet, jag är på G. Dagen började med en lång sovmorgon, och det behövdes verkligen. Jag är så himla trött! (Skulle kunnat sova ännu längre än 11 dock). Såg på Pettson och Tomtemaskinen avsnitt 5, så jäkla bra!!
Jag och Tomas träffade Elin på stan och käkade lite på nya The Oven. Kul att tjöta lite och höra om USA-tiden. Hittade inga skor. Att det ska va så himla svårt. Grr!
Spelade in några låtar med SingOut nu ikväll, som kommer att sändas i Värmlandsradion efter nyår och fram mot sommaren någon gång. Måste ta reda på datum, man vill ju inte missa när man själv sjunger solo i radio. Höhö!

Inatt runt 1-tiden åker Tomas till Kramfors och är borta i två veckor, två jäkla veckor. Boou! Det jobbiga är att gå runt här hemma i lägenheten som man gör till vardags men att han INTE är här. Känns så konstigt på nått sätt. Hoppas de två veckorna går fort, för när han kommer hem är det 4:e advent och inte alls länge kvar till jul. MYS!!




Oppe med toppen

Jag var uppe med tuppen imorse, en lördag, känns sådär. Men när det är MYCKET att göra på jobbet så får man ställa upp och jobba några timmar helg. Har precis slängt i mig en smörgås!
Jag och mamma åker till Challaberg sen för att inhandla lite julklappar. Jag har inte köpt en enda än, har inte fått "fingern tur" riktigt, vet dock vad jag ska köpa till de flesta så jag är ändå ganska lugn ändå. Kul när man hittar det som passar perfekt, sånt gillar vi. Behöver verkligen inskaffa ett par vinterskor också. Ett måste!
Fotbollsträning i eftermiddag också, wihej.

Tågbiljetter beställda till Flen den 7 januari, för då blir det stort kalas för bästaste kusinen Victoria! Det ska bli så himla kul, jag längtar!


RSS 2.0