Seriestart igen

Jajjamän, då har serien dragit igång igen och jag var så jävla taggad denna match mot Töcksfors. Vi förlorade med 0-8 sist! Haha, pga av massa saker: dåligt tränade, massa ordinarie borta, många skadade under match.. Men det var då det. Idag dängde vi dom med 4-1! Wooooooooohooooooo! Så jävla gött! :) Vickan den fisen gjorde alla fyra målen. Hihi! Det var jättekul att spela, förutom sista kvarten då alla var jättetrötta och bara tjongade iväg bollen. Vi kämpade verkligen hela matchen, och Malin var en riktig pärla i mål. Nu kommer jag sova skönt inatt. Förutom huvudvärken! Gjorde en liten felbedömning och fick ett inlägg rakt på hakan (HAHA) och fick lägga mig ner. Min vita matchtröja började skifta i grönt!
Jag jobbar själv på Kylskåpspoesi denna vecka. Faktiskt rätt skönt att vara ensam. Jag och radion! Imorgon ska jag till Tomas och hälsa på Åke. På fredag är det match mot Gunnarskog. Då jävlar! På lördag är det sång på bröllop igen, och Agnes på Bryggan med brudarna. Ska bli så kul. Längtar! Nu ska jag borsta tänderna och linda in mig i duntäcket. Jag fryser!

11 månader med Tomas idag! Kom på det imorse när jag hörde att dom sa 29juli på radion. Hihi!
Jag älskar dig <3

bara vatten

Jag tror solen har gömt sig för gott. Nu regnar det ju ännu mera. Boou! Fotbollsträningen gick i alla fall bra en dag. Onsdagen fick vi ställa in, tre stycken som kom bara. Jag blir så förbannad. Det börjar ju som i våras igen. Har inte gjrot så speciellt mycket under veckan. Det har ju regnat. Vi hade mammas vänner ifrån Arizona på besök under en natt. Riktigt kul att prata engelska igen :) Idag sjöng jag på ett bröllop, det gick tummen upp. Sen tittade jag när Tomas lag hade match mot gamla A-laget (gubbarna). Det var spännande. Gubbarna ledde matchen med 3-1. Men sen tog småpojkarna ikapp till 4-5. Yeay! Tomas gjorde tre mål :) Ikväll blir det antagligen film. Sen sova i trånga sängen! Wiiiie!

Fan, jag vill inte börja jobba till veckan! Det har ju inte varit fint väder en enda jävla dag under min semester. Usch! Och jag får inget svar om jag kan jobba till hösten. Jag måste fråga igen! Snaaaaaaaart åker vi till Grekland. Då är alla bekymmer borta för en vecka, det ska bli så jävla gött. Ca en månad kvar bara :P

Kalas i efterskott

I torsdagskväll kom vi hem till Värmland igen. Hoppade av Simons bil hemma på Björkenäs. Jag tycker om min säng! Stockholmsvisiten var jättekul :) Jag längtar tills vi ska åka dit igen. I fredags var vi på party i Pettsons sommarstuga på andra sidan sjön. Det var helt okej. På lördag övade vi hela dagen, med Hannes, inför en liten spelning på kvällen. Spelningen gick jättebra, det var fika efteråt! På kvällen åkte jag och Tomas till mig och vi såg på "Twilight" med mamma och pappa. Igår (söndag) så hade vi ett överraskningskalas för Solveig i efterskott. Eftersom inte alla kunde vara med på kalaset i Stockholm när hon egentligen fyllde så fixade vi ett kalas nu istället när alla syskon och respektive var hemma. Eller vi fixade så att alla var på Björkhagen samtidigt. Hihi! Och hon hade ingen aning. Det var så kul att se hennes ansikte när hon kom in genom dörren och alla sjöng "Ja må hon leva". Förrätt, huvudrätt och efterrätt, "dancing queen" med egen text och paket :) En jättebra dag! Jag och Tomas fick sova i tältet. Fuktiga lakan, täcken och kuddar, brrr!

Ikväll är det äntligen dags för fotbollsträning igen. Wiiiie vad jag har längtat :) Jag har ledigt en vecka till. Vi kan ju hoppas att solen kikar fram, i alla fall någon dag.

Stockholm

Befinner mig hemma hos David, Ulrica och Astrid i Mellansjö - Stockholm. Jättemysigt och fint hus, jag blir inspirerad och även avundsjuk. Vi kom hit i söndags kväll genom bil och tåg. Måndagen stannade vi här, men tog även en tripp ut till Notholmen - Tyresö slott och åt baguetter och glass. Riktigt mysigt! Igår gick jag och Tomas runt på "stan" i ösregnet och letade efter ett paraply och även pastarestaurangen Vapiano. Paraplyet hittade vi inne på BikBok (någon hade glömt ett bland kläderna så vi passade på) ^^, Inne på BikBok hittade jag även ett linne som jag råkade få halva reapriset priset på. Vapiano hittade vi också till slut efter att precis ha vikt av kvarteret innan så vi fick gå tillbaka. Men gott var det, mums! Sen slutade det regna och då tog vi Djurgårdsfärjan ut till Gröna Lund och körde fem-kamp. JAG VANN! :D sen åkte vi även Insane och Fritt Fall. Vi avslutade kvällen med att lyckas få sittplatser mitt i smeten på Allsång på Skansen, precis bredvid ljudbåset, så vi hörde allt jättebra och såg artisterna bra (dom gick precis i gången där vi satt). Alexander Ryback, Anna Book, Pauline och Lars Christers m.m. Haha! Det var en jättejättejättemysig dag från början till slut. Mera sånt! Idag såg vi Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag vet inte vad jag tyckte, jag vet inte vad jag tycker om Harry Potter-filmerna längre? De är Harry Potter liksom! Nu ska vi sätta oss och se om vi kom med i bild på Allsången. Hihi. Imorgon blir det shopping och sen hemfärd med Simon. Perry!

for your eyes only

btw. Astrid är sååå söt :)

Besök

Vi har finbesök hemma på Björkenäs. Victoria och Peter, mycket trevligt. Idag tog vi oss en tur till Charlottenberg-shoppingcentrat. Jag inhandlade ett par skitsnygga skor, typ gladiatorskor, och även ett par ljusa jeansshorts :) NÖJD! Tomas hittade två skor och en skitsnygg skjorta på rea. Det fick räcka eftersom vi drar till Stockholm imorgon, jag fick ledigt, wiie. Så det kommer antagligen bli en del inköp där. Hihi. Nu ska vi grilla och sen blir det bastu och dopp i det kalla vattnet. Brrr!

You're all I'm living for

Arvikafestival -09

Då var den över, det är alltid lika skönt när tre dagars party är över. Eller party och party.. Det var ganska så lungt detta år, för min del i alla fall, ändå blev jag jättetrött. Checkade The Sounds, Boogie Wonderband, Anna Ternheim, Mustasch, KoRn, Opeth och Depeche Mode. Festivalens bästa mat: Kycklingwook med nudlar, MUMS säger jag bara!! Käkade även TexMex-tallrik, det var de två som gällde. Hängde inte alls mycket vid campingarna, var ju nästan ingen man kände, förutom Mirja och Alex. Träffade Lynne :) Fint väder var det också, mestadels. Sov i mormors lägenhet även i år, perry! Varmt som as bara, solen ligger på i sovrummet på morgonen. Anna och Isabell gjorde mig sällskap på fredagen, det var skoj. Träffade även Lisa och Karin på lördagen. Wiiou!!! Men jag antar att man inte kommer undan tårarna en festival. Man kanske ska bli nykterist, det är ju mestadels pga alkoholen som det händer saker.. Vi släpper det och siktar in oss på nästa festival.

Imorgon kommer Viccan (kusin) hit. Ska bli så roligt att umgås med henne under helgen, Peter kommer på lördag. Hoppas jag får ledigt nästa vecka, för isf åker jag och Tomas till Stockholm och hälsar på David, Astrid och Ulrika :)

flumma mumma...

Ja, vad har hänt sen midsommar? Datorn har i alla fall pajat, därför har jag inte kunnat skriva. Solat en hel del, spelat fotboll, varit med Tomas. Jag kommer verkligen inte ihåg de sista veckorna. Det är uppehåll i fotbollen, Vann mot Hillringsberg och Värmskog, förlorade de två sista matcherna mot Viken med 10-2 och mot Arvika med 9-5. Den sistnämnda var faktiskt väldigt spännande och vi förlorade matchen med flaggan i topp. Jag tror aldrig vi spelat så bra som då! Jag gjorde två mål och fick beröm i tidningen :) Kulkul. Jag och Tomas tog en soldag i lördags. Köpte med melon, jordgubbar, köttbullar och så tog vi med midsommarpotatis och åkte till Tren. Det var mums och mysigt och varmt!
Imorgon är det dags för Arvikafestivalen och det ska bli kul. I år har jag bestämt mig för att det ska bli kul. Helst inga tårar utan bara alkohol och skratt och flum. Det hoppas vi på! Har redan hämtat ut bandet, snyggt. Inte så jättebra band i år, i alla fall inte som jag lyssnar på, men Tomas ska spela :) Jag vill festa med My och Felicia, det var längesen, och Tomas, och alla andra! Synd bara att ingen nära kompis till mig ska dig. Varken Isabell, Anna, Karin eller Lisa. Boou! Jag ska tvinga med dem nästa år, det ska jag.
Nu sitter jag hemma hos Anna och skriver på bärbar dator, jag vill ha! Jag ska bli bjuden på lite räkor. Hihi! Sen ska jag och Tomas iväg och handla inför festivalen, maaat. Vi ska sova i mormors lägenhet. Perfekt!!! :)

all night long

RSS 2.0