"Segern är vår, segern är vår"

ÄNTLIGEN tre efterlängtade poäng som vi är så jäkla värda! Vinst mot Deje med 5-2. BRA JOBBAT BRUDAR!!! Nu fortsätter vi såhär. På torsdag är det tre nya poäng som gäller! Tagga, tagga, tagga!


Färdigpackad

Lägenheten är fräschare än den någonsin varit och den är tom på väggar och golv, vi var färdigstädade 22.00 torsdag kväll och vi fick inte en enda anmärkning under besiktningen. Gött! Kärran är packad med flyttsaker och imorgon lämnar vi in nyckeln på Arvika Bostad och drar oss mot storstaden och vår nya lya. Wihou! Nu känns allting lättare och inte lika panikartat. Vi har bott på Björkenäs hela helgen och bara tagit det lugnt.
Igår bjöd jag och Tomas mina föräldrar och hans föräldrar på trerätters som tack för all hjälp. Riktigt trevligt!

Nu ska jag göra gröt för om 30min bär det iväg till Bortan och fotbollsmatch. Idag är det banimej dags för tre poäng tycker jag! Ladda nu brudar!!


"Jajajajaja"

Lyssnar på Veronica Maggio och försöker bli på bättre humör. Min rygg tar snart död på mig. Ajj! Det passar inte att ha ont i ryggen nu när vi ska flytta och stå i. Och när jag har ont i ryggen blir jag på dåligt humör och vill bara lägga mig ner och skita i allt.
Och det här med paniken inför fredag smyger sig på igen. Den kommer och den går så att säga. Men imorn kommer alla möbler att vara borta. Då kan vi börja städa i varje liten vrå!


"Förhoppningar och regnbågar"

Stockholmstrippen är över, men om ungefär två veckor flyttar vi dit på riktigt.
Vi hann med att kolla rummet och lägenheten, äta pannkaksfrukost, äta tacos två gånger, gå en kortis på stan, kolla "Apornas Planet" på bio och leka med alla barnen. 

Jag antar att det kommer bli dåligt med uppdatering fram tills på fredag då det är besiktning, och vi antagligen har fått ut alla grejer, utom det lilla som ska med till Stockholm. Men det får ni stå ut med ni tappra själar som läser min oerhört intressanta blogg. (den kanske blir ännu intressantare i storstaden, vem vet?).

Jag tror det kommer bli bra i Stockholm, jag har ett roligt år framför mig!


"I'm in the shower and I'm writing a song"

Alltså. Är det nån mer än jag som alltid gruvar sig för att gå in i duschen efter t.ex ett svettigt träningspass!? Oftast är jag trött och sliten och orkar bara inte gå in i den jäkla duschen. Benen och armarna och hela kroppen är trött och slutkörd. Men när man väl orkat ta klivet in i duschen känns det som att man aldrig vill lämna den!! Värmen, den underbara värmen. Och tanken på att gå ut i ett kallt badrum är inte alls lockande..
Jag vet inte hur länge jag stod i duschen efter träningen igår?! Länge!! 

Vad passande att jag hittade Phoebe's "Shower Song".


"He's her lobster"

Idag har jag hälsat på min kära vän Isabell. Det är alltid lite speciellt att åka längs Järnvägsgatan och sen parkera vid det gula tegelhuset. Denna väg som jag cyklade eller gick nästan varje dag när jag var liten.
Vi tog en tur till Charlottenberg och strosade runt. Jag skulle egentligen inte ha någonting men det slutade med en bh och en scarf, vilket faktiskt var behövligt, i alla fall bh:n. Köpte godis och coca cola, åkte hem och stadgade oss i soffan och tittade på film. MYS!!

Imorgon är det upp och hoppa klockan halv sju igen. Från en sak till en annan: jag börjar få lite smått panik över det här med besiktningen och flytten. Har insett att den 26:e är ju väldigt snart. Särskilt eftersom vi ska till Stockholm till helgen och kolla läget, då har vi alltså bara nästa mån-fre på oss att få bort allt och städa. Giiih! Men vi hinner väl det? Eller? Bli INTE stressad, bli INTE stressad Nina!!!







Goodnight sweetheart

Sitter just nu hemhemma på Björkenäs och njuter av stillheten.
Jag, mamma och pappa tog idag en liten tripp till Värmskog och käkade räksmörgås på Café Liljenäs. Det var mumma och jag blev proppmätt.

Jag älskar att vara här vid mitt smultronställe vid vattnet. Hela jag blir som ett stort lugn, och särskilt när det är så fint väder. Jag njuter varenda sekund. (Eftersom den här datorn är en aning seg, jag kommer antagligen få spunk på den, så lägger jag upp lite bilder åt er imorgon.)
Hoppas eran dag varit bra, för det har min! Gonatt


Jag har insett att jag kommer sakna vovven så himla mycket när vi flyttar! Puss va söt han är.


"Hallå där söta lilla blomma"

 









"Man ska va glad för det man får, varje månad, varje år"

Nu ska ni få höra!
Jag vet inte hur seriöst jag pratat om Stockholmsflytten här, men det har varit ovisst om allting, men nu har vi äntligen fått lite klarhet i det hela.
Vi har sagt upp lägenheten här i Arvika och vi ska vara ute den 31 augusti. ALLT ska verkligen ut och det ska städas och ha sig, lite läskigt känns det. Det är ju trotts allt vår första lägenhet tillsammans. 

Flytten går till en villa i Stureby där vi ska få hyra ett rum (eller två, inte bestämt än) där vardagsrum, kök och toalett ingår. Det är även garage och trädgård. I huset ska det bli studentrum, så egentligen är det delat vardagsrum och kök men om vi hyr två rum får vi allt för oss själva. Men som sagt, vi har inte bestämt oss än. Möbler fanns det tydligen också så nästa helg ska vi ta oss en tur och se hur området, huset, rummen och möblerna ser ut så vi vet vad vi ska ta med oss i flyttlasset.  
Förhoppningsvis får vi hyra rummet/rummen fram till december då vi förmodligen ska ta över Tomas kusins lägenhet i minst sex månader.
Tomas börjar sin praktik den 5 september så vi försöker dra till Stockholm så fort lägenheten i Arvika är besiktigad och klar. Jag är nästan klar med mitt CV och ska börja kolla och söka jobb, massor, massor. 

Allting blir som att börja om på nytt. Ny stad, nytt boende, nytt jobb, nya människor. Det är lite spännande att börja något nytt, och med dig älskling!!


Gubben Höst

Har hösten redan hittat hit? Det är kallt ute på morgonen, dagen och kvällen. Jag vet inte riktigt om jag är redo för höst än!? Jag hade velat ha sommar längre, den tog slut så snabbt. Iofs så läste jag på Aftonbladet att "värmen kommer tillbaka". Man kan ju hoppas!


I'll be there for you

Min favoritserie har börjat om från början, Vänner. GILLA!!





En helt ny karriär i en helt ny stad

Arvikas Hamnfest är över för i år.
Jag och mina brudar diggade järnet till Veronica Maggio och The Baseballs, två mycket bra liveband enligt mig. Det var smockat med människor på Bryggan så det blev nästan lite panikkänsla när man skulle försöka röra på sig och man nästan inte tog sig framåt. Barerna och dansgolvet var proppat.
Det var en bra helg och den avslutades i Gunnarskog med skogspromenad och Carcassonne, och till slut RISK hos grannen (som jag vann för er som är intresserade). Trevligt!!

Min sambo har lämnat mig för jobb i Torsby fram tills på fredag, så här sitter jag och ska påbörja mitt första, seriösa, CV. När vi kommer till Stockholm så har jag inget jobb och det skulle ju vara fint att få ett så snabbt som möjligt. Hejja mig!


"Alla har bråttom, det går fort här i staden, sommaren är bättre"

Jag diggar Veronica Maggio som satan (i gatan) just nu. Jag älskar hennes texter, låtar och hennes grymma, annorlunda, ömma, underbara röst. Jag förstår inte varför jag skulle va så anti all svensk musik när jag gick på musikestet? Men nu har vinden vänt och jag lyssnar på Veronica Maggio, KENT och Daniel Adams Ray. Artister jag aldrig skulle lyssnat på för fyra år sedan. Jag tackar svensk musik och jag tycker att vi ska vara stola över våra duktiga artister. Ni är ju grymt bra!!
Vilken tur jag har som bor i staden Arvika som ska ha Hamnfest i helgen och att Veronica Maggio kommer hit imorgon och spelar och sjunger för oss. Jag längtar, och jag ska stå långt fram och bara njuta av hennes musik.


Veronica Maggio
"Snälla bli min"


Jag kommer att sakna dig, Harry Potter

Jaha, då var det slut av allt som heter Harry Potter, snyft! Jag såg sista delen på bio för någon dag sedan. Det känns tomt på något sätt, för jag vet att nu kan jag inte längta efter nästa film. Jag kommer sakna det. Det kommer inga fler filmer, serien har tagit sitt lilla slut. Jag älskade filmerna, böckerna ännu mer, och särskilt den sista, maffig! Men, jag har alla filmer (utom den sista, vilket kommer att bli ett inköp så fort den släpps) uppradade i DVD-hyllan så jag kan kolla på dem precis när jag vill, och det är bra.
J.K Rowling har fått mig på fall, tack, du är grymt bra!


Oooh, oooh, sång på sång, det ekar över hela staden!

Då var ännu en bra helg över.
Jag har hunnit med att repat inför en spelning, spelat minigolf, spelat match i hettan, förfestat med fotbollsbrudar och tagit en hallondrink på BarBord, hälsat på alla barnen på Björkhagen, åkt kärra efter traktorn, haft vattenkrig, paddlat kanot med mamma och suttit på bryggan i solen. Ååh, en bra helg med andra ord, mera såna!

Nästa helg är det Hamnfesten här i Arvika med Veronica Maggio, Timbuktu, The Baseballs mm. En helg då Olssons Brygga och parkering fylls med människor i alla åldrar. En helg då man kan stöta på nästan alla man känner, samt gamla klasskompisar mm. Det brukar vara en mysig helg, oftast med regn, men vi håller tummarna för att vädergudarna är på vår sida i år!


RSS 2.0