Segt

Rapport ifrån jobbet! Jag har fått den stora äran att rätta till bitar som någon annan har gjort fel. Grrr! Det handlar om 12.500st. Fatta vad många jävla plåtbitar!! Jag har bara kommit igenom 2500st än. Blir en dryg vecka känner jag på mig. Jag längtar till sängen, där finns Tomas inatt :)

Helgen

Fredagskvällen på Tiki var jättekul med brudarna. Vi dansade och pratade en massa. Träffade mycket folk som jag inte sett på länge så det var skoj :) Lördag var jag och Tomas på maskerad hos Pettson. Jag hade skitkul med estettjejerna. Det var flum i alla fall! Jag tycker om Tomas :) PUSS

sista natten

Shit vad jag bloggar på nu för tiden! Haha. Sitter återigen på jobbet, cirka två timmar kvar av denna nattvecka nu. Sen ska jag hem och sooooooova. UNDERBART! Finns ännu mindre att göra idag, typ inget att packa heller. Boou! Känns bra att man kan tjäna pengar på att sitta vid datorn. Inte så klyfitgt kanske men va fan, det finns ju inget att göra. Vet inte om jag hinner sova så värst länge imorn heller!? Ska in med 3-bussen till stan, och innan det ska jag hinna göra mig iordning för kvällen på Tiki med brudarna. Ska bli riktigt skoj, köksfylla hos Linnea is tha shit. Ska hinna med att träffa Tomas innan det också. Känns som det var en evighet sen jag såg dig nu. Längtar jättemycket tills jag får kramas med dig. Wiiiie. Kommer inte kunna släppa taget, så akta dig ;)

keep on dreamin' tonight

P.S jag börjar bli riktigt haj på att köra truck, skitkuuul, i alla fall när man inte kör in i något! ^^,


På vägen, hem

Eftersom det var så kul att blogga ifrån mobilen så kan jag ju berätta hur det gick. Vi fick inte med bilen hem, to bad! Vi hittade ett fel, när vi skulle testa att dra ner rutan på förarsidan så fick vi inte upp den sen. Haha! Sen skulle dom fixa det, men det fanns inga delar som dom kunde få fram idag. Men dom ska fixa det och köra upp bilen i nästa vecka. Väldigt schyssta gubbar var det, trevliga människor :) så nu är vi på hemväg. Ska ju och jobba sista natten sen. Pust! Ha en fin kväll alla.

På vägen

Coolt, första gången jag är inne på internet ifrån mobilen. Haha, sitter och småler, vet inte varför det är så kul men. Hihi! :) Jag och pappa är på vägen till Vänersborg. Vi ska köpa den där bilen. Riktigt mysigt att åka bil tycker jag, när man åker lite längre sträckor. Har kaffe, choklad och bullar med, gott! Hoppas bilen är bra så vi får med den hem bara. Jag ska köra volvon hem iaf, vill inte kvadda den nya det första jag gör. Hehe! Ha en bra dag allihop :)

nattjobb

Sitter på jobbet just nu, har väldigt lite att göra, vilket inte händer så ofta här. Packar lite då och då, checkar youtube. Bara två timmar kvar sen får vi åka hem och sova. Skönt! Pluppar in lite folk snart så det är nog bäst jag går och gör något viktigt. Pappa och jag drar nog till Vänersborg imorn och köper ny bil till familjen! :) Hihi. Så jag antar att vi inte kommer få sova så värst länge ändå. Annars händer det inte så mycket just här och nu. Helgen ser jag fram emot i alla fall! Hoppas på det bästa! :)

tänker på dig massor sötnos


Översöt unge

Fredagen var lugn, som sagt åkte jag, mamma och Sanna till Charlottenberg en sväng. Jag hittade mig tre plagg + ett par BjörnBorg trosor, det kanske också kallas för plagg iofs!? Aja. Vet inte om jag behövde köpa allt men va fan, de kanske kommer till användning. Lugn kväll med familjen, god mat, "Final call" på tv, sen tittade jag på "Harry Potter och De Vises Sten", somnade jättetrött. Vaknade dagen därpå av att mobilen ringer klockan 11, pust! Det var Tomas som undrade om jag ville se fotbollsmatch kl.12. Javisst! Trött som jag var skyndade jag mig att slänga i mig en smörgås, packade lite, gjorde mig i ordning och burnade iväg med saaben. Wunwun! Töcksfors vann över Gunnarskog!
Åkte sen hem till Tomas och fick träffa hans syster Britta, och hennes son Fernando. Och shit vilken söt unge. Tror inte jag sett nått sötare med så mörkbruna ögon. Om han inte var så liten skulle jag kärat ner mig i honom direkt ^^, Spenderade eftermiddagen med att åka moped (som Fernando skulle göra hela tiden), promenera, spela spel och se på "Snuten i Hollywood 2". Senare tittade jag, Tomas och Adam på "Mina jag och Irene". Mestadels var det jag och Adam som kollade för Tomas somnade, schysst! Jätterolig och mysig kväll :) Vaknade 12 på söndagen, Fernando kom och sa godmorgon. Han skulle åka ännu mer moped, sen läste vi lite och sen var han jättetrött. Tomas åkte iväg för att spela fotbollsmatch så han lämnade mig ensam med familjen, nemas problemas! Vi spelade mer spel :) Sen var det dags för mig att åka in till stan och ha körövning med SingOut. Det gick brabra! Åkte hem, käkade, sov i 15min och åkte till jobbet. Nattveckan har börjat "/

Saknar dig jättemycket sötnos, vill vara nära dig!


Nina, Nina, Nina, Nina, Nina.... Smoothiiiie!

äntligen

Då var det äntligen helg igen, känns som att det alltid är dagarna måndag och fredag. Tiden emellan finns inte. Spelade sista matchen igår, mot Hillringsberg. Vi vann med 9-0. Vi spelade skitbra i princip hela matchen igenom. Gött! Gjorde ett mål medans Viktoria stod för resten, den jäveln ;) Inge mer fotboll på ett tag alltså, det blir ju uppehåll som vanligt. Spörs det att se vad vi får för lag, om det nu blir något, och tränare tills nästa år. Spännande!
Ska snart dra till shoppingcentrat i Charlottenberg, tillsammans med mor och syster. Jag vill hitta mig nån snygg tröja. Var längesen jag shoppade nu så jag får akta mig att inte handla upp alla pengar. Skor vore skoj också. Vi får se hur det slutar. Ikväll blir en lugn hemmakväll med familjen :) Äta gott och se på tv. Efter att ha laddat ner Harry Potter och De Vises Sten på ljudbok, och lyssnat på jobbet, så har jag en väldigt stor lust att se på just Harry Potter. Det ska bli av i helgen iaf.

GottiGotti, karamell

friidrott!?

Gick ganska fort på jobbet igår, hade småbitar att göra så det gick fort!! Kom att tänka på en sak då, jag har bara varit på fotbollträning en enda gång den här säsongen. EN ENDA GÅNG! På grund av att jag jobbat, och sen har när jag varit ledig har vi haft match på de dagar som träningarna är. Shit vad tråkigt, det är ju träningarna som är roliga. Och imorn är det sista matchen, mot Hillringsberg, så efter det blir det ingen mer träningen på ett tag. Trist! Men då bestämde jag mig igår, för att jag verkligen har lust att börja träna friidrott igen. Det ska jag se till att göra, för det är riktigt kul :) Det är mitt "projekt" för hösten, friidrott. Är ledig imorn, eftersom matchen blev flyttad. Ska sova länge tänkte jag. Istället ska jag då jobba fredag förmiddag. Helt okej. Inatt kom jag hem till en varm säng :) Wiihie! Mys.


I wanna be the only one

Baad day, yesterday

Igår var ingen bra start på denna vecka... Samåker med en tjej ifrån Koppom denna vecka så jag känner att jag måste vara i tid, vilket inte lyckades första dagen i alla fall. Först när jag skulle ta bilen och åka iväg till jobbet, så hade pappa tagit med sig nycklarna på sin lilla fisketur. SMART! Så jag fick åka 15minuter senare än beräknat. Såklart så är det ju rödljus mellan Fiskevik och Åmotfors, fick stå där ett tag och vänta. När jag kommer till Åmotfors går bommarna ner, väntaväntavänta. Mellan Flogned och Boda ligger jag bakom en jävla lastbil, lyckades till slut köra om den. När jag kommer in i Koppom svänger en buss ut framför mig, och framför den finns en lastbil och en traktor. Ligger bakom dessa snabba fordon genom hela "samhället" och fram tills efter kyrkan, då lyckades jag köra om! Ví lyckades komma till jobbet i tid, som tur var, med lite extra gas under foten. På jobbet gick dagen fort men jag lyckades skära mig på en jävla plåtbit, kom mycket blod ur det lilla fingret. Haha! När vi skulle hem vid midnattslaget kommer vi till "korsningen". Då kom jag på att jag glömt nycklarna, som hänger i jackan i omklädningsrummet på jobbet. Glömsk eller vad!!!? Vi fick åka tillbaka. Vi gjorde ett nytt försök med att ta oss hem, och vi lyckades denna gång. Två rådjur och en räv var allt som pluppade upp på vägen. Sov hela natten, vaknade av en mardröm. Så vi får väl se hur denna dag fortsätter...

igen

Ja då ska man snart iväg och jobba igen, eftermiddag. Endast fyra dagar, det är bra! Sitter och äter pappas nybakade bröd just nu, och laddar upp bilder på bilddagboken ifrån helgen. Det har varit en mycket bra helg. Lördags var jag hemma hos Tomas hela dagen, gick upp till utkikstornet i Gunnarskog, andnöd vill jag lova, pust! Shit vad fint det var där uppe, skulle kunna sovit där, vackert! Tittade på "Snuten i Hollywood" på kvällen, och käkade pizza. Brabra! På söndagen åkte vi, tillsammans med mamma och Sanna, till Skillingmark och hälsade på :) Wiiie! Det var jättekul, och flickorna börjar bli så stora. Jag fick rida på Nimbel, shit. Vet inte hur längesen det var jag red, men det var skitkul i alla fall. Särskilt att galoppera, även om jag inte vågade riktigt i början. Lite feg av mig, men det var ju som sagt skitlängesen jag red ;) Vi kommer och hälsar på oftare, lovar! Åkte hem vid tre-tiden och slappade, tittade på tv. MYSHELG delux! :)


I feel so much stronger now

I Arvika

Tjohoo! Kommer inte ihåg så mycket om vad som hänt på sistonde? Känns som att jag verkligen inte hinner med att skriva här längre, nu när man jobbar så mycket ;) Vet i alla fall att vi spelade match i onsdags mot Värmskog och vi vann med 2-7. Skitabra! Jag gjorde två mål, Malin två och Vickan tre. Vi spelade skitabra i första halvlek, helt underbar fotboll. I andra slappnade vi av och släppte in två mål, vi gjorde alltså alla våra mål i första halvlek. Skön seger iaf!

Sitter i Alex och Isabells lägenhet just nu :) Jag, Bell och Lisa ska till Tikii senare. Wiihiie, ska bli skoj! Hoppas på mycket folk, även om det är 18 årsgräns. Och imorn är det 20, jävla tönterier! Bajs. Tomas hämtar mig inatt, åker till Gunnarskog då och somnar förmodligen ganska snabbt. Jobbade 06.00-18.00 idag. Jobbigt värre! Men nu är det party :D wiiihou!

dance all night long

Ojj

Kommer ens inte ihåg vad jag gjort de senaste dagarna. I söndags var jag och Isabell och övade inför en konsert som ska vara i Arvika Sporthall den 19 oktober, med LaGaylia Fraser och Peter Johansson. Ska vara med och köra, kommer bli så jäkla coolt, ser fram emot det. Det var kul att sjunga stämmor igen, haha!
Igår (måndag) spelade vi match mot Arvika, förlorade den med 1-6. Grrr! Det var väl en rättvis seger men vi kunde ha fått in några mål, flera stolpskott hade vi. Men vi ska ta igen imorgon, då är det match i Värmskog, dom ska vi ta!!!! Tomas var med igår och tittade fotboll, blev med hem efteråt och åt scones och drack te, tittade på min och Isabells Studentkonsert. Shit! :) Jag saknar den så himla mycket, vill göra om det. Det var så jävla kul!!
Hade gitarrlektion med Jörgen idag, det var skitkul. Det var längesen jag spelade gitarr nu, har inte plinkat på hela sommaren, så det var skoj.

Jobbar förmiddag denna vecka, uppe 04.15. Fy fan! Jag är ingen morgonmänniska iaf..

film

Det blev tyvärr ingen mobiltelefon. Den var fanimej för dyr att köpa i butiken, så jag tänker skicka efter den istället. Hihi. Jag och Sanna hämtade Tomas på The Roof igårkväll, blev med in en sväng och pratade lite med Fredrik och Pettson som också var dä, konstiga barn! Jag och Sanna drack citronvatten, eftersom jag körde bilen, och Sanna är för liiten. Åkte hem och såg på "CSI-filmen" och "Hollywood gigolo". Den sista är så jävla kul, skrattar jättemycket varje gång. Wiiie! Det var mysmys! :)
Idag har vi inte gjort någonting. Slappat framför tv:n och pallat äpplen. Sen åkte Tomas hem och nu väntar jag på att Anna snart ska komma. Ska se på film och äta godis, mums! Längesen jag såg dig nu så det ska bli kul. Snacka lite skit också ;)

gotti-gotti

derbymatchen

Igår tog Åmotfors damer ännu en seger, denna gång mot Köla/Koppom. Derbymatchen! Fan va gött den segern satt. Domaren dömde bort ett mål för Köla/Koppom så jag tror inte han var så värst populär bland dom. Haha! Men va fan, rätt ska vara rätt. Jag fick återigen spela mittfält. Det brukar gå bra, men denna match gjorde jag bara bort mig. Fel och dåliga passningar, usch! Kände mig bara ivägen, jag orsakade två av Köla/Koppoms mål, men som tur var blev ju det ena bortdömt. Vi vann iaf, det är huvudsaken! :D Jag har börjat få problem med andningen nu igen. Igår var det värre än det varit tidigare. Känns som att någon sätter ett lock i luftstrupen så att det inte kommer igenom någon luft. Skitjobbigt! Måste verkligen gå och kolla upp det, jobbigt att inte få luft. Och syrrans tabletter funkar inte något värst bra, ingen astmasprej heller, så jag vette fan vad problemet är? Jag är väl ett stort problem bara jag ^^,
Ensam hemma i helgen, med Sanna. Mamma och pappa drog till farmor i Flen. Tomas kommer hit ikväll, det blir film antar jag. Imorgon har jag tvingat hit Anna :) Så det blir en lugn helg med gottigott. Förhoppningsvis hälsar vi på i Skillingmark till söndagen. Wiiiie! Jag hoppas på att få rida, ska bli kul att hälsa på dom iaf. Måste ringa Ea ikväll.

Ska snart åka in till stan och köpa en mobiltelefon. Jag behöver verkligen en ny, ska prova mig på Sony Ericsson denna gång, måste prova nya saker ibland. Sannas ericssons har ju funkat bra så varför inte?

gottigotti, karamell

RSS 2.0