midsommar

På midsommar blev det att vara hemma på Björkenäs med alla grannar! Mycket trevligt. Vi dukade bord på verandan och det blev knytkalas. Jag och Tomas var de yngsta, sen var resten 40+. Det var längesen jag skrattade så mycket, Håkan är en pärla, och Hans gick runt bordet flera gånger och fyllde på snappsglasen. OP Andersson, inte min favorit direkt men det gick ner. Dock inte lika fort som Håkan, som skulle dricka en klunk varannan minut ungefär. Haha! Det blev även en titt på Sverige-Italien matchen. Hmm! Vid 23-tiden gick vi ut på Näset till Johan och hans polare. Satt där och pratade ett bra tag, var hemma i sängen vid 3-tiden skulle jag tro! En jättekul midsommar :D
Igår åkte jag och Tomas och hälsade på Gûnter i Bôrtan! Jag var inte lika blyg den här gången och vågade prata lite mer,  men jag tycker fortfarande att engelska inte är min starka sida. Särskilt när man inte pratat språket sen man gick ur gymnasiet. Imorse var vi och plockade skräp på Gunnevi, trevligt, och snart drar det iväg till Åmål för fotbollsmatch. Yeay!

Till Tomas!

I do swear that I'll always be there
I'd give anything and everything and I will always care
Through weakness and strength, happiness and sorrow, for better and for worse
I will love you with every beat of my heart

Scoutläger

I lördags var jag på studentkalas hos Evelinn :) wiiou! God mat och ännu godare efterrätt, cheesecake!! MUMS! Efter kalaset tog jag lilla bilen och åkte till ett ställte utanför Torsby som jag inte kommer ihåg vad det heter. Där befann sig Tomas med sin brukare Erik på scoutläger. Jag hade inget annat för mig lördagskvällen och söndagen så jag åkte dit. Och jag ångrar det inte. Det var faktiskt jättekul och mysigt, fick vara ute hela tiden! Sov i tält och det regnade lite smått, finns det nått bättre än att trängas i en sovsäck? :) Var tvungen att åka hem igår, eftersom jag egentligen skulle jobba idag, men vaknade med huvudvärk och frös så jag somnade om. Nu ska det blir film och jag saknar Tomas som f*n!
Har ingen aning om vad vi ska göra på midsommar!? Har fått flera bud.. Beslutsångest!?

Buuuus

Studenterna -09



Då har studenterna -09 äntligen fått skrika rösten av sig efter att ha hängt i fönsterna på Solberga, sjungit studentsången i rasthallen och åkt vagn i Arvika. Det är så härligt att se att all glädje så jag blev tårögd där på skolgården. Jag kommer så väl ihåg förra året när jag tog studenten, det var så jävla KUL! Alla killar är så fina i kostymer, tjejerna i klänningar och alla mössor är på!!! Tomas var sååå himla fin i vit skjorta och mörkgrå väst, jag blev ännu mera kär. Hela familjen Algesten var där :) Efter skolgården och vagnåkning åkte vi hem till Björkhagen och åt god mat och efterrätt med massa folk. Fernando, Astrid och Åke var också med. Syskonbarnen! Det var en jättefin och mysig dag, bättre blev det när Tomas blev GLAD för min present. En resa till Stockholm (med mig) och titta på Dream Theater på Hovet. Whiiie!!

Imorse var vi i Gunnarskog Kyrka och titta på Järvens skolavslutning, Adam gick ur 9:an! Det blev fika efteråt, mums! Sen åkte vi in till stan till halv fem. Jag för att vi skulle ha genrep med dansen på torget, Tomas för att han skulle göra sig redo för balen :) Alla studenter var så fina när vi kom till Solberga. Alla kostymklädda killar och alla fina klänningar som tjejerna har. Det är så kul att titta. Hihi. Tomas och Celiné var så fina så! Otur bara att det började ösregna när kortegen var. Men jag anar att dom kommer få en helt oförglömlig kväll inne på Oscar Statt! Dans på toget i regnet ikväll då, samba! :D Jag och Isabell ska göra oss iordning så småningom! Kanske blir lite vin senare :) Inatt får jag sova med Tomas igen, underbaart!

Stan är full av vatten

helgen

Jobb, jobb, jobb! Jag är redan trött, hur ska jag orka med hela sommaren? Det gäller att ta det lungt på helgerna, typ! I lördags var det 20 årskalas för Sabbe! Wiiiou. Grattis! Vi pratade, käkade tacos och såg Sverige - Danmark matchen, fy fan för den i alla fall. Sen bar det av till Åmotsparken - Fernandoz. Det var mycket folk och en del kändisar. Det var skoj :) Somnade bredvid Tomas! Hela söndagen gick åt till att inte göra någonting. Det var sååå skönt! Tittade på tv, tog en biltur, tittade på tv, bar lite bord, tittade på tv, åt mat, tittade på tv, målade målarbok och tittade på tv igen! GÖTT!
Idag är det fotbollsmatch mot Hillringsberg! Då är det 3 poäng till som gäller, annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Ska bli kul att spela i nya matchstället också. Hihi.

Jag är avundsjuk på Tomas. Han tar studenten! >_<


Fotboll

Två matcher har spelats, hemmamatchen mot Jössefors slutade oavgjort 1-1. Vi skulle ha vunnit, vilket är svårt när man inte kan sätta alla "hundra" chanser i målet. Jaja! Igår var vi iväg till Värmskog och spelade, där blev det vinst med 6-0. GÖTT! Vi spelade rikigt bra, i andra halvlek i alla fall. Var inne och kollade serien nyss. Haha, det är så jävla olika reslutat så det är skrattretande. Serien kan verkligen sluta hur som helst! Jag har dragit på mig en urinvägsinfektion. Trevligt, trevligt. Det är nu det börjar igen, kommer ihåg att jag hade problem med det förra sommarn också. Fast denna gång var det verkligen 1000 gånger värre. När jag först märkte det var vid 10-tiden. Sen fick jag tid på Verkstan kl.15. Och när jag kom hem vid 16-tiden fick jag i mig ett piller. Mellan 10-16 hade jag verkligen skitont, hela jävla tiden, usch! Och när jag väl kramade Tomas så kom tårarna. Jag vet, det kanske låter mesigt men fan, det gjorde ONT. 150 spänn för ett urinprov och ett bekräftande att jag hade urinvägsinfektion. Hah! Btw så har jag börjat sommarjobba. På Kylskåpspoesi. Det måste vara något konstigt med det där stället, nästan varje gång jag börjat jobba där så blir jag sjuk på ett eller annat sätt. Bit ihop för tidiga mornar, i sommar blir det pengar! Ikväll ska jag in till stan och titta musik-3:ornas konsert! Det ska bli mys :) Tomas är min ängel och min dyrbaraste skatt.


"drama drama drama"

RSS 2.0