Längtan

Just nu befinner sig katten framför datorn så jag inte ser skärmen, och hon sitter nästan tangentbordet. Ja det är mysigt att hon vill vara nära när man kommer och hälsar på men hon är verkligen MITT UPPE I ALLT. Jag tycker om dig ändå Simba. Inatt är det du som får värma mig.
Jag sitter och tittar igenom massa bilder som finns i "Nina mappen" på denna dator. Det är allt ifrån resor, student och party till härliga sommar och vinterdagar med familj och vänner. Jag har kollat igenom hela "nina&tomas mappen". Shiet vad mycket bilder vi tagit tillsammans och vad mycket vi gjort på bara 2,5 år. Och just nu saknar jag Tomas jättemycket. (han är i Sälen med jobbet och kommer hem på torsdag). Jag hoppas veckan går fort för jag vill krama om dig nu, och jag saknar dig!!!


I miss you
I miss you so bad

Bakis? Nää

Jag tror aldrig jag skickat inbjudan till så många tjejkompisar (dom som bor kvar i stan) att komma på förfest, som jag gjorde igår. Oftast brukar det va de tre vännerna och alkoholen, vilket det blev även denna kväll då INGEN av de jag bjöd kunde komma. Men vi hade skoj ändå, Bell svek oss och gick hem medans jag och Anna drog till Tiki på "Havanna". Jag såg dock inte så mycket av detta tema förutom en stor tyglapp där det stod just "Havanna". HAHA! Bra Bröderna Olsson, ni kan detta med inredning. Det blev mestadels dans hela kvällen, vilket vi brudar oftast är där för att göra. Eller? Så idag är jag lite stel i nacken efter headbanget, och fötterna värker efter klackskorna. Men kul var det.

Nu ska jag dra till McDonald's och käka, vem orkar göra mat en söndag när man är bakis? Sen åker jag hem till mor, far, katt och hund. Syster är ju i Thailand och har det varmt och gött. FUSK!


Anna


Mig


Jag och Bell (och filidutten)


Skogstur på hästryggen

Jag fick den bästa födelsedagspresenten någonsin, av Tomas. 

Igår tog vi bilen och åkte iväg, jag fick inte veta vart. Efter vi åkt på landsvägen i en kvart så svängde vi av på en grusväg och efter en kilometer så kom vi fram till hagar med islandshästar i. Jag tror aldrig jag haft ett sånt stort leende på mina läppar, och Tomas kan bekräfta det. Jag fick alltså i födelsedagspresent; en timmes skogsridning på en islandshäst. Och när jag tänker efter så är faktiskt islandshästen den finaste hästrasen. (och dom är inte så höga om man skulle ramla av, haha). Det var så himla härligt att sitta på hästryggen igen. Shiet vad jag har saknat det. Och vilken frihet det är att galoppera, man bara flyter fram. Underbart!

Tack så innerligt mycket för den perfekta presenten, det var liksom pricket över i:et. Tack Tomas, tack, tack, tack, tack! Du är bäst! ♥


              


22 bast

Då har man fyllt 22 bast. Bast! Jag har aldrig fattat varför man säger bast? Men det låter lite coolt ändå. Jag har haft en jättebra födelsedag. Jag fick till och med skönsång av grabbarna på kontoret i Örebro, via telefon. Hihi. Tackar för det! Ikväll har jag haft ett litet kalas för mina nära och kära. Bjöd på tårta, kladdkaka, kaffe&kaka, vetelängd och mangosaft. Mumma! Lite paket fick jag också: våffeljärn, armbandsklocka, kruka, smycken, vantar mm. 
Känner mig ganska så proppmätt nu efter alla godsaker. Tack för en fin dag allihop!

Jag har även köpt mig själv en liten present i förskott. Eller liten och liten, den är ganska så stor. Igårkväll bokade jag nämligen flygresa till USA, Dallas, för att hälsa på bästa Evelinn och hennes familj som hon är au pair hos. Detta besök kommer att vara mellan 13-26 april och det ska bli så himla kul. Jag längtar redan! (även om jag är livrädd för flygresan som jag ska göra all by myself.)



Paketöppning


Anna och Isabell


Fikat


TACK!


22 bast. (och jag känner ingen skillnad att gå från 21 till 22, haha!)


Spunk

Här sitter jag och äter mango, riktigt mumsigt. Jag tog mig i kragen och gick till gymmet förut som jag inte besökt på minst en månad. Det resulterade i 20 minuters kondition, träning av mage och rygg + lite solarium. GÖTT! Nu sitter jag och kollar flygbiljetter, flygbiljetter, flygbiljetter och flygbiljetter. Jag får snart spunk på det för det finns inga bra alternativ, bra alternativ enligt mig. (har även märkt att jag använder mig av ordet spunk ganska ofta, det får ni stå ut med för det kommer antagligen dyka upp igen, höhö).
Jag har i alla fall bestämt mig, och eftersom jag letar flygbiljetter så kan ni ju kanske klura ut själv att jag tänker dra till USA och hälsa på Evelinn som jag tjatat om nu i några inlägg. Jag vill verkligen åka och det passar mig egentligen bäst nu i april.

Jag tänkte skriva Dag 7 i 30-dagarslistan också. Men den kommer vill jag lova, när jag får tid. Det är ju ändå en mycket betydelsefull titel: "Min bästa vän", och den vill jag lägga ner lite tid på.



Snart kommer Tomas hem från jobbet och då får jag pussa på min finaaa!! ♥


No time for USA?

Här sitter jag och laddar med melon och Queen inför träningsmatchen som spelas om cirka en timme. Käkade snabbmakaroner förut (vilket gör att jag kommer springa som en Gud sen). Ladda, ladda, ladda! Ska plocka ihop mina kläder snart, var bara tvungen att uppdatera lite.

Igår spelade jag, Tomas, Sanna, Hannes, mamma och pappa bowling på Rajjens. Det var riktigt kul att umgås allihopa.
Sovmorgon is tha shiet, jag har varit så himla trött hela veckan så jag behövde verkligen en sovmorgon. Jag och Tomas gick ut och gick i det fina vädret, sen drog han iväg och repade och jag var duktig och storstädade hela lägenheten. Så nu är den ren och fin i en vecka framöver i alla fall.

Det blir inget USA med Anna heller. Jag tänker inte dra hela historien här, men nu har jag beslutsångest så in i helskotta. Antingen åker jag och hälsar på Evelinn i en vecka/tio dagar i april som jag tänkt från början, eller så väntar jag till oktober och åker runt med Evelinn, Sanna och Isabell i en månad. Eller så gör jag USA en helt annan gång när det passar mig. Några tips/förslag? Om jag ska dra i april borde jag boka flyg till veckan med tanke på att priserna höjs ju närmare resedagen kommer. Hotell behövs ju inte eftersom jag får bo hos Evelinn. Jag får lite spunk på det här.

take care now, byebye then


Bästa lillasyster

Jag är nyss hemkommen från min lillasysters studentkonsert/projektarbete. En konsert som vi repat på sedan oktober/november och som nu framfördes inför massa folk som trängde sig in på SVEA. Låtvalen hade hon gjort utifrån olika tillfällen och ögonblick, och det blev en blandad kompott alltifrån Eminem till Magnus Uggla. Vi var sju stycken i bandet + Sanna då och det blev så himla lyckat.

Jag kommer ihåg själv hur det var när jag och Isabell gjorde vår studentkonsert. Allt jobb man lägger ner med rep i flera månader och så kommer konsertdagen, sen är allt slut, på drygt en timme. Man kände liksom en tomhet och tänkte "jaha, var det inte mer än såhär?". Men shit vad nöjd och glad man är efter en sån kväll. När man fått gjort det man älskar tillsammans med härliga vänner så finns det inget annat än glädje. Och Sanna, du ska va skitnöjd efter din kväll ikväll. Du gjorde det så himla bra. Sången, rappen, gitarren och mellansnacket. Du är BÄST syrran och jag är så stolt över dig. Nu är det bara en vecka kvar tills du drar till Thailand och där kan du slappa järnet och inte tänka på nått annat än att bli brunare än dina kompisar. Höhö. Puss på daj


Alla hjärtans dag

Denna dag kan diskuteras av många. Själv är jag lite kluven till hela grejen. Jag kan tycka att det är en helt onödig dag då alla affärer ska tjäna pengar på alla sina nallar, hjärtan, kort och choklader mm. Egentligen en dag precis som alla andra om året. Varför ska man visa sin kärlek extra mycket och vara omtänksam just denna dag när man kan göra det precis vilken dag som helst om året? Varför ska man behöva en dag då man har "tillfälle" att visa sin kärlek till någon?

Samtidigt kan jag tycka att det är bra med en sånhär dag just för att många denna dag planerar någonting tillsammans med varandra, vilket jag tror man lätt glömmer bort i vardagen eller att det inte finns tid osv. Men vet man att det är alla hjärtans dag på måndag så tar man sig tid och planerar och hittar på något. Och det behöver inte vara en partner, det är lika mycket kärlek till vänskap och familj denna dag.

Ja, jag är jäkligt kluven till denna alla hjärtans dag-dag, men själv gillar jag det här puttinuttiga i det hela. Hihi!

Min alla hjärtans dag var bra! Jag jobbade som vanligt, men när jag kom hem så gjorde jag och Tomas mat tillsammans och jag gjorde en kladdkaka till efterrätt (inte lika kladdig som jag velat dock). Jag fick tre röda rosor av min fina och det gjorde mig såå glad. Jag älskar dig Tomas!



Hund och kattvakt

I helgen som var agerade jag och Tomas djurvakt åt min jobbarkompis och hans tjej eftersom de va bortresta. De har två hundar och två katter, vi fick alltså spendera helgen i deras fina hus. Vi matade även rådjuren och fåglarna. Tyvärr hade vi lite annat att göra under helgen så vi fick lämna vovvarna några timmar/dag. Jag spelade fotbollscup, Tomas repade och jobbade, och vi firade mormor med middag på Gate, hon har fyllt 80 år. GRATTIS lilla mormor!

Det var roligt att vara hundvakt, så man får känna på hur det är om vi ska skaffa hund någon gång i framtiden. Deras vovvar får sova i sängen och det var trång vill jag lova. Två vovvar och en katt gjorde oss sällskap om nätterna.


Trasan


Hanniball och Loke


Tomas med Hanniball i knät, och Loke


Promenad i vinterlandet



Jag laddade ner "dogs sounds-appen" på iPhonen och spelade upp för vovvarna.
Checka in Loke och hur han vrider på huvudet.


Trött i huvudet ?

Min jobbarkompis blev tråkigt nog i helgen bestulen på sin iPhone (i Baggeland ska tilläggas, akta er för att åka dit). Imorse på jobbet hade jag med mig min laddare för att ladda min iPhone..

Joel: Kan jag låna din laddare sen eller?
Jag: Javisst!!
Joel: Du fatta inte vinken va?
Jag: Jo, men jag ska bara ladda min först.

Ibland är jag lite trött i huvudet, särskilt på morgonen.

One step at the time

Ny jobbvecka påbörjad och första dagen har varit helt okej. Det var efter jag slutat som tröttheten kom dock, men jag hade bestämt mig för att gå ut och gå efter jobbet. Självklart skulle det börja regna och jag ville absolut inte gå ner till gymmet och springa på nått jäkla rullband eller stå i en crosstrainer. Så jag tog på mig vattentät jacka och gick ut i regnet i drygt en timme. SÅ GÖTT!! Och nu snöar det för fullt. Haha. Man ska inte tro på vårtecknen såhär i februari.

Jag vill ha sol och värme, och det kanske märks på bilden här nedan. Blek som ett spöke. "Men ja ä int bitter".
Jag tvättar just nu och tittar på Top Model samtidigt som jag bloggar. Okej, det här inlägget är totalt meningslöst och ointressant, men va fan! Nu ska jag ta mig en kiiwi. Prutt och hej




ps. mitt lock för örat har inte släppt ÄN, börjar bli drygt


It was a sunny day

Jag gick en långpromenad förut, med musik i öronen. Det va gött i det friska och soliga vädret.


RSS 2.0