Tomas <3

I'm loving every moment with you
I'm living in a dream that's comin' true
I'm lost in everything you do
I love you
I'm saving every moment for you
You're hidden in a place that's safe and true
Lovin' everything we do


With every second you hold me near
I'm closer to a place I want to be
To hear you whisper, but no one else can hear
I want your love to stay forever-inside of me

duktig

Igårkväll när jag skulle sova så låg det ännu en lapp under min kudde, ifrån Tomas! Jag var helt mållös. Det är nog det finaste någon skrivit till mig, ärligt! Jag visste inte vad som skulle hända därnäst. Det kändes som att du fanns i huset någonstans och jag hoppades att du hade gömt dig i garderoben eller nått, så att jag kunnat sova med dig! Hihi. Månen skyddade mig tyvärr inte. Jag drömde mardrömmar och jag tyckte dom var jättehemska. Jag blev jagad, folk halshögg varann och massa mer. Imorse var jag och Sanna uppe tidigt, hon skulle till sjukgymnasten kl.10. Efter det gick vi till badhuset och styrketränade. Känner mig väldigt duktig. Det ska bli fler gånger vill jag lova, det var skoj. Plus att jag gick ut med Izor när jag kom hem, långt! Nu sitter jag här, ska väl göra mat snart, sen tänkte jag se på en film, som jag sagt i flera dagar nu men det har inte blivit av.

Jag saknar dig älskling, kom hem!


20 jävla år! :)

Ja, då har den dagen kommit. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Haha! Shit vad fort åren går. Det är nästan hemskt. Idag tittade vi på film ifrån när jag var liten, det känns inte alls som att det var längesen jag lekte med Lovisa på "Golan" och vi hoppas mellan de små öarna i skogen. Hihi! Eller när jag och Peter Larsson ringde ifrån hans bil, och på den tiden med en tegelsten till mobil, in till vårt hus och jag tyckte det var jättehäftigt. Dagen har trotts allt varit jättebra, även om Tomas inte kunnat vara med. Men pappa, Sanna, Daniel och mormor var iaf med mig och jag fick jättefina presenter. Jag gjorde en skitgod tårta, helt själv och är riktigt nöjd. Daniel tyckte jag skulle jobba med att göra tårtor. Jovisst! Min mun har nog aldrig varit i närheten av det leende jag log när jag öppnade ett brev som Tomas hade skickat. Fan vad glad jag blev, och det var ett helt vanligt brev fast med världens finaste bokstäver och meningar, gaaaah! <3 Nu sitter jag här med ett glas rött vin och lyssnar på Sarah Dawn Finer - Does She Know You.

Tänker endast på Tomas just nu och att jag verkligen älskar honom av hela mitt hjärta, och som alltid, lite till :) Sättet du har fått mig på fall är så jävla underbart, och jag faller djupare och djupare in i din underbara peronlighet. Jag har aldrig varit såhär kär i hela mitt liv, det menar jag verkligen. Och jag som trodde jag visste vad äkta kärlek var, pfff! Jag hade helt fel och var helt bakom flötet. Det du har visat mig, de känslor du frambringat inom mig är helt otroligt, DET är äkta kärlek. Hela du är kärlek Tomas, och du får mig att känna mig så älskad och betydelsefull. Det pirrar i hela kroppen varje gång jag hör din röst, varje gång dina händer nuddar min kropp, varje gång jag tittar in i dina underbara gröna ögon, varje gång jag vet att; inatt får jag sova bredvid din varma kropp, varje gång jag kramar dig. Det går att räkna upp hur mycket som helt, det pirrar alltid i min kropp, jag älskar den känslan, jag älskar älskar älskar älskar dig Tomas! Bara dig <3

Dina andetag mot min hud
Jag kan höra dig, höra dig så försiktigt
Låt gryningen dröja ett tag
För det ljus jag vill ha, finns i dina ögon!

borta

Nu är Tomas i Torsby. Långt bort! Imorse fick jag frukost på sängen av Tomas. Bara för att han inte kan vara med imorgon på min födelsedag. Jag blev glad :) Jag sitter och lyssnar på RIX FM just nu och försöker ladda ner nått skit ifrån PirateBay, vilket inte går så bra. Jag hittar ingenting, så jag ska nog dra mig till tv:n och titta min Michael Jackson DVD. Eller "The Pianist" kanske. Idag var jag och mormor på stan för att leta upp en födelsedagspresent till mig. Det blev ett par stövlar och en berlock - månadssten till mitt halsband :) Finfint! Vi fikade. Ikväll är det fotbollsträning. WIIHEJ. Jag fixade mig sommarjobb förut också, det blir på Kylskåpsposei. Trevligt, trevligt. Jag får jobba hur mycket jag vill ifrån 1 juni till sista augusti. Det var inte brottom att meddela, och jag vill ju vara ledig någon vecka i sommar så jag ska kika på det. Hihi.

Shit, jag saknar din värme redan nu Tomas, jag vet verkligen inte hur jag ska klara mig ända tills på fredag!? Fy fan vad den här veckan kommer gå segt. Och jag som inte jobbar kommer gå runt och sakna dig hela tiden eftersom jag inte har något annat att göra. Boou! På fredag blir det mys!

Du är min, det står skrivet i stjärnorna ovanför

kusin vitamin

Ja, då har hela helgen spatserat förbi och den har varit händelsefull, typ. Kusin Vitamin Adam har varit här under helgen. I fredags var till Charlottenberg och gick ett varv i shoppingcentrat, på kvällen var vi på Tiki och checkade Petter, så klart! Även Tomas överraskade mig och följde med, snacka om att jag blev GLAD! I lördags tog vi det lilla lugna, Tomas kom hit på kvällen efter fotbollsmatch i Kongsvinger. Badade bastu - rullade oss i snön, åt god mat och spelade spel. Det var skitkul. Idag var vi upp tidigt och iväg till Trefaldighetskyrkan för att sjunga med SingOut. Det gick bra. Adam sitter på tåget nu, tillbaka till "ljuva" Flen. Tomas är iväg och jobbar med projektarbetet. Imorgon åker han till Torsby och kommer inte hem förens på fredag >_< hur fan ska jag klara mig?? Vem ska jag krama?? USCH! Jag ska sova med honom inatt i alla fall, jag ska krama och pussa (nästan isönder) honom så att det räcker tills på fredag kväll :)

JAG ÄLSKAR DIG TOMAS <3

wfbhskbheabv

Bra rubrik där, jag vet fan inte vad jag ska hitta på längre. Jag har sååå tråkigt! Idag kom det några arbetare ifrån Lars Höglund och hälsade på. Det var trevligt, sen blev det "Mamma Mia" för min del, som jag gråter till, av lycka eller nått, konstigt! Jag är jättehungrig men det finns inget gott att äta. Blää! Jag är trött på snö. Jag vill inte vara arbetslös, vilket jag måste ta tag i själv och det är jag för lat för. Jag får väl ta fram min jävla Disney-målarbok och färglägga lite. Det kan ju inte skada...

BOOOOOU!

näsproblem

Ja, förkylningen sitter nog i ett tag till om den får bestämma själv + att det gör så jävla ont i näsan, jag kan knappt nudda den utan att det gör ont. Haha! Jag ska in till stan en sväng sen, då ska jag passa på att köpa massa frukt med c-vitaminer så jag blir frisk någon gång. Jag och Anna ska till "Resia" och checka deras utbud på solresor också :) Det gick ju inte så bra förra året, men nu vet vi att det behövs ca. en extra tusenlapp för bättre boende, inte mig emot! Nu är mamma och Eva uppe i luften och påväg mot USA!! Spännande. Det blir jag som får leka mamma dessa två veckor, men jag antar att det blir Sanna i slutändan ändå. Hon är bättre på det. På onsdag kommer kusin vitamin hit, Adam. Ska bli trevligt! :) Och jag försöker boka biljetter till Eskilstuna till Viccan men det krånglar med sittplatser. Vi får inse att vi kanske inte kommer sitta gredvid varann denna gång älskling ^^,

Jag känner mig så nere, och jag vet inte varför? Jag blir ledsen för varenda liten småsak. Jag kanske bara är trött, eller så är det för att jag varit sjuk. Det blir bättre!

hemma i tryggt förvar

Jag kom hem levande, som tur var följde Sanna med och gjorde sällskap till Skillingmark. Och jag hann inte träna pga att mamma var så seg med att komma hem ifrån jobbet, äta, packa klart det sista och till slut lyckades vi få in grejerna i bilen och åka iväg. Jag blev så arg, ännu mer arg när både mamma och Sanna klaga på att jag var så sur och skrek på mig. Då blev jag ledsen! "/ Men jag och Sanna överlevde i alla fall vägen hem och nu ska vi väl sova snart. Inte för att det känns så tryggt direkt. Pappa jobbar eftermiddag, iofs kommer han hem vid 00.00-tiden men jag är så jävla mörkrädd så jag kommer ligga och trycka i sängen tills jag vet att han är hemma. Önskar Tomas var här nu! >_<

There you'll be

väntar

Ååå, sitter här och väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan åka till Skillingmark. Jag vill ju hinna gå på träningen! >_< Och det ska bli så jobbigt att köra uppe i skogen, hem, själv, bland alla jävla djur. Usch!

20årskalas

I lördags hade jag och Isabell litet kalas ihop här hemma på Björkenäs. Det var trevligt. Blev inte så mycket partyparty som det var tänkt men det var kul ändå :) Fick fina presenter. Hihi. Åt mat, tårta till efterrätt, spelade spel och pratade. Igår (söndag) var det mest en slappisdag. Åkte in till stan till Anna när Tomas skulle repa kl.3. Så vi kollade tv och utomlandsresor. Hihi. Vi är SUGNA på att dra till varmare ställen. Övade med SingOut på kvällen. Annars händer det inte så mycket, jag är fortfarande sjuk, mer eller mindre. Förkyld och ont i halsen, ögonen är fortfarande röda. Ikväll ska jag köra mamma till Skillingmark, för imorgon åker hon och Eva till USA - Californien. Fan vad jag är avundsjuk! Och så ska jag på fotbollsträning ikväll, vi får se hur mycket jag är med, om jag är med över huvud taget, eftersom jag fortfarande är lite sjuk och svag så att säga. Men JAG VILL TRÄNA! Det var så himla typiskt att jag skulle bli sjuk förra veckan när jag fick jobba också, gick miste om massa pengar de fyra dagar jag var sjuk. Boou!

Secret Garden

when you look me in the eyes..

...då får jag ögoninflammation av dig ;) Igår var en skoj dag, halva i alla fall. Vi åkte snöskoter och bobb efter. Tomas skulle filma projektarbete så vi åkte på isen längs skogen. Plus att vi band fast en bobb bakom snöskotern. Haha! Det var sååå kul, vi körde rejs. Paul fyllde år så det blev god mat och efterätt. MUMS! På kvällen spelade vi in lite mera projektarbete, Tomas var läskig. Sötnos har fått ögoninflammation och därmed smittat mig, det är ju väldigt smittsamt säger dom. Har bara inflammation i högerögat just nu men det brukar smitta till det andra också stod på det internet. YEAY! Idag jobbade jag kylskåpsposei, och nu när jag kom hem så har jag fått feber och jätteont i halsen. Usch! Jag har hört att det är bra att vara två när man är sjuk ;)

Jag finns här för dig älskling, vad som än händer så ställer jag alltid upp och tröstar, hälper och försöker göra dig på bättre humör! Ring när du vill, du stör aldrig och jag är vaken med dig om det så är mitt i natten. JAG ÄLSKAR DIG <3

tårta

I fredags var det 20årsfest för Martin Jansson! Det var trevligt och skoj. Alltid lika kul att träffa alla gamla klasskompisar och prata gamla minnen om alla lärare och händelser :) Varken jag eller Tomas tänkte över huvud taget denna kväll för på lördag morgon skulle vi in till stan och pappa var tvungen att skjutsa in oss, pga av alkoholen. Haha! Inte så smarta direkt. Men vi kom in till stan och Tomas fick spela fotbollsmatch, förlust. På eftermiddagen var vi till mormor på kalas och käkade smörgåstårta och tårta. Det var gott och jag blev så jävla mätt. När vi kom hem till Björkenäs tände vi bastun och väntade in Isabell som kom vid halv 9 tiden. Vi rullade oss i snön! Kaaaallt. Sen åt vi hemmagjord pizza på kvällen, åt godis och spelade spel :) wiiie. Nu väntar jag på att Tomas ska spela klart i Arvika så han hämtar mig och vi åker till Gunnarskog. Där blir det ännu mera tårta, Paul fyller år.

Allt jag gjort den här helgen har bara blivit felfelfel! FÖRLÅT! Jag känner mig så dålig!

studentkonsert

Denna kväll spenderade jag på Svea-biografen och lyssnade på Stinas studentkonsert med "Thin Lizzy" låtar. Det var så jävla bra faktiskt :) Jag riktigt njöt! Tomas gitarr var snygg, och Tomas också för den delen. Tajta brallor dock. Nu sitter jag här och gruvar mig för att krypa ner i den kalla sängen. Usch! Om den ändå kunde värmas av två personer >_<

Nu börjar "det där" komma tillbaka igen, och jag kan verkligen inte förklara varför jag känner som jag gör när det gäller alkohol, fest blablablablablablablalblabla! Det är inte det att jag inte vill att du ska umgås med dina kompis och ha kul. Jag vet faktiskt inte vad det handlar om själv, och därför kan jag inte förklara det. Jag är heller inte rädd att du ska göra något med någon annan, så pass mycket litar jag på dig, och jag vet att det aldrig skulle falla dig in att göra något sånt, det handlar inte om det heller. Jag blir bara så ledsen på något sätt, och jag inte rå för att tårarna rinner. Så fort du sa; "Det är efterfest hos Stina". Så liksom bara kände jag att det brände bakom ögonen. Och allt som var så krångligt igår. Jag får krama kudden inatt. Yeay!

sleep tight


kylskåp

Ja då jobbar man lite extra igen då :) Kylskåpspoesi ringde i måndags kväll och fråga om jag ville jobba veckan ut. Visst! Ikväll är det fotbollsträning igen. Wiie! Det är såå jäävla kuul. Sov bredvid Tomas igårnatt, varmt och tryggt.

Du och Jag

RSS 2.0