Saknad

I söndags fick jag massa kort hem som var framkallade från min engångskamera. Kort från bl.a. Tomas fest, där jag och Bell hade så jävla kul, kort från när jag och Anna var på Cypern. Även kort ifrån klassens maskerad hos Elvira. Det var när jag såg dom sistnämnda korten som jag kände att jag verkligen sakna och kommer sakna min klass. Vi kommer aldrig mer vara EsMu, tillsammans! Aldrig mer de flummiga NuKo lektionerna, aldrig mer killarnas kôppen i Pentryt, aldrig mer estetshow. Jag vill verkligen inte sluta gymnasiet, för shit vilken galen och rolig tid det var. Jag vill inte börja jobba och få anställningsnummer och skit. Jag vill inte börja d.s.k. "livet". Allt har gått så snabbt de senaste tre åren, så man inte har tänkt på framtiden särskilt mycket. Jag saknar bara min klass så himla mycket, och alla flummiga dagar.

PRIK: "See how they run", Lisas: "Hon är född en kvart för sent"
GeMu: "Många papper blir det"
Estetshow: "Svordomsvisan" glömmer man inte direkt, alla reptimmar, alla konserter!
Kör: Den jävla "Geografiska fugan", alla jullåtar, alla kördagar som ändå var ganska roliga
KuHi & NuKo: Dom värsta timmarna någonsin som alla somnade till
Gympalektionerna: Som alltid togs på liv och död, iaf av Herman och Martin
Promenaderna mellan Musikskolan, Solberga och Matsalen. Isabells och Karins vurpa på vintern ;)
Ensamble
: All jävla jazzmusik, men även 2000-talets musik
Ljudteknik: "Flottakärlek, yeahyeahyeah". Ingen som vågade sitta vid mixerbordet
Estetik & Skapande: "Bulle, Muffin". Flum
Allas skitabra studentkonserter, vill se allas igen. Det var så kul att vara med på några av dem också. Kommer sakna studentfesterna. Kollade på alla bilder från dessa fester nyss, det var så himla kul varje gång!

Jag vill så gärna börja ettan på gymnasiet igen, nu tycker alla som läser säkert att jag är dum i huvudet. Men fatta vilken galen tid. Det där pirret när man nästan inte känner någon och undrar vilka nya klasskamrater man ska få. Lära känna nya människor. Jag älskar den där känslan! Jag är så avundsjuk på dig Sanna! Du ska veta att du valt rätt. Du kommer få en helt underbar tid på gymnasiet, trotts att det är en hel del läsning också. Men det får du nu variera med musik :D

"Helvetes jävla skiiiiiiiit" ;)

Hundar

Igår hälsade jag på i Gunnarskog hos Tomas. Fick ett sms om att Harry var där, Izors hundkompis, så jag och Izor tog bilen på förmiddagen och hälsade på. Hundarna hade jättekul, de lekte den där leken som i princip alla hundar leker, "juckleken". Haha! Pinsamt men sant, Izor var värst kan jag säga. Medan hundarna lekte så spelade jag och Tomas lite fotboll, pratade, var iväg och badade. Det var riktigt varmt i vattnet. Inga badkrukor här inte! På återseende du ;)
Sen var det dags för mig att dra hem, käka något och sen åka iväg och jobba. Det var en jätteseg eftermiddag på jobbet. Önskar mobilen kunde plinga till lite oftare så man fick ta en paus från plåtbitarna! Jaja, nu ska jag ivg igen. Pust!

Det känns tungt i hjärtat på något sätt!?

Resa - Eskilstuna

Efter att ha suttit på ett tåg i 2 timmar och 45 minuter så var jag och Sanna äntligen framme i Flen. Viccan och Peter kom och hämtade oss och vi åkte direkt till farmor som hade gjort mycket god mat, fast det var köpmat ^^, Haha! Potatis, köttbullar och brunsås + grönsaker. Till efterrätt fick vi chokladkaka. Sen blev det kaffe och kakor/bulle + tårta på det. Shit, jag tror aldrig jag varit så mätt förut. Så småningom var det dags att säga hejdå och fara vidare hem till Viccan och Peter i Eskilstuna. De bor i ett så himla fint hus med en liten trädgård. Jättemysigt! Jag blir avundsjuk, vill flytta hemifrån nu. Kanske är bäst att börja med en lägenhet i så fall, hehe! Igår var vi bara hemma på kvällen. Solade lite, grillade, spelade UNO och Chicago och pratade en massa. Adam var här en sväng också :) Idag var vi uppe tidigt för att åka in till stan och shoppa, framförallt på MQ, där det var 50-70% REA. Alla fick med sig något därifrån, och även lite annat från andra affärer. Sen åkte vi hem och har bara legat i solen sen dess. Gött! Jag har läst Harry Potter, fy fan vad spännande det är. Jag kommer ikapp dig ska du se ;) Haha, eller inte! Imorgon ska vi packa matsäck och dra till stranden, det ska bli skönt att steka en hel dag.

Det är så skönt att komma bort hemifrån. Och jag älskar att umgås med Viccan och Peter, det är så roligt. De är så roliga, man glömmer bort alla andra bekymmer, även om det kommer stunder då man pratar om problem också. Men det känns ändå bra att prata om sånt med Viccan, för hon gör det mycket roligare och det känns mycket bättre efter ett seriöst samtal med henne. Man får tips och ser allt som positivt. Jag älskar dig kusin :)

Himlen är oskyldigt blå


sjukhus

Igår fick jag reda på att Andreas hamnat på sjukhus. Det var Per som berättade, och han undrade om jag ville med och hälsa på Andreas senare under dagen. Först så sa sjuksköterskorna att han bara fick ta emot en besökare, så Per gick in och jag väntade utanför ett tag. Sen kom Per ut och sa att Andreas tyckte det var okej att jag kom in och sa Hej. Jag fick nästan en liten chock tror jag, för jag fick inte fram så många ord där inne. På utsidan såg det inte ut att vara nått fel på honom, han pratade och såg någorlunda bra ut, förutom att dom tror att han fått hjärhinneinflammation, det är inte lika bra direkt. Allt blev bara konstigt! Kul att se dig, men inte på det viset. Du får krya på dig vännen :)

Igårkväll tog jag, mamma och pappa en tur till Kvarnen i Klässbol och åt lite god mat, och kollade på Herman, Jonas och Martin som var trubadur-band. Det var riktigt mysigt och dom spelade bra. Jag körde, så att mamma och pappa kunde få ta sig ett glas för en gångs skull. Kom hem, tittade på Saw II med Sanna och Partic, sen somnade jag i min sköna säng.

Ska iväg och sjunga i Köla sen tillsammans med Lisa, Isabell och Karin. Blir en mysig konsert hoppas jag. Ska även till Köla på måndag igen och spela.
Ikväll blir det Bryggan efter många om och men. Jag fick med mig Isabell, wiiiie. Nu ska jag bara ha Anna också, och kanske Lisa skulle hänga på. Anna, om du sviker mig en gång till då blir jag arg ;)

All night long

vatten

Jag har nyss sovit en timme. Var uppe 9 i morse igen och drog iväg för att spela in de sista två låtarna. Jag ville verkligen inte gå upp, jag var så trött, därför var det skönt att sova igen en timme. Låtarna gick jättebra och det kommer bli jättefint när allt är fördigtmixat, jag får väl skivan om några veckor antar jag. Vill höra allt nu igen. Rösten är inte direkt den bästa på morgonen så jag fick gå ut och skrika lite, det är alltid lika kul.

Jag vill att solen ska komma, blir så ledsen varje morgon man vaknar och det är smockfullt med gråa moln. Det skulle ju bli fint dag, men icke! När ska vi få den där riktiga sommaren som alla meteorologer pratar om? Innan varje sommar så säger de att det ska bli en kanonsommar som vi inte haft på länge. Men vad blir det av allting, regn och blåst. De kan ju inte direkt ha rätt nästa år heller, om de säger något sånt. Även om man vill tro på det så kommer man inte göra det, man kommer bara se sommaren som en stor vattenpöl ändå.

Jag tänkte börja läsa Harry Potter och Dödsrelikerna igen, det går verkligen i perioder när jag läser. Det är jobbigt för då glömmer man bort en massa och måste skumläsa lite om vad som hänt innan. Pust! Jag är på kapitel 12 och jag har nog varit där ett bra tag också, men nu ska det bli läsa av. Ska försöka läsa ut den innan semestern är slut. Lycka till!

Håll mitt hjärta

Studio

Idag har jag varit i Brättne hos mina musiklärare och spelat in i deras lilla studio. Det var jättekul, spelade in fyra stycken låtar idag, endast covers då men. Imorgon ska jag spela in två låtar till :) hihi.

Tråkigt väder, det blåser, är molnigt och kallt. Hoppas på förbättring!


Bryggan!

Jag fick med mig ytterligare två plagg ifrån Karlstad :) Hihi. Bra grejor på REA. Det var längesen jag åkte tåg nu, och tåg påminner endast om dig. Jag saknar faktiskt att åka de längre tågresorna!
Det segaste igår på hemvägen ifrån Karlstad var när vi var tvungna att köra i 40km/h mellan Edane och Arvika för att det var nått fel på ledningarna. Jag menar, vägen där emellan med tåg annars brukar ju ta hundra år så det var verkligen extra drygt. Men jag kom iaf till Arvika och fick åka med mamma och pappa hem.
Hann inte vara hemma så länge för jag var tvungen att skynda mig äta något och direkt göra mig i ordning för att hinna med bussen till Arvika igen. Först var jag hos Isabell ett tag, vi åt upp mitt godis och pratade lite. Vi åkte och handlade och fortsatte sen till Linnea där Lisa och Rebecca var. Så himla härligt att se dom igen! Drack, pratade och spelade kort. Karin pluppade in så småningom. Även Marcus och Robin, och jag blev så himla glad över att se dom. Det var jättekonstigt, jag började nästan gråta, kändes som att vi inte hade setts på flera år. Haha! Så det var jättekul att dom hängde med till Bryggan och jag fick va med min partykompis igen, Robin ;) Vi checkade Veronica Maggio, helt okej faktiskt. Träffade även Jonathan så vi satt och pratade ett tag med honom. När jag väl skulle köpa min efterlängtade jordgubbsdrink, nej då var den "slut". Gaaah, jag som längtat efter den ända sen studenten, men jag får väl ta den nästa gång, och då ska jag köpa den direkt jag kommer in. Innan jag åkte hem köpte jag med en pizza. Det var mums, jag åkte med Karin hem.

Nu ska vi till Stadsparken! ^^, Pirrigt!


Karlstad by night

Hej i natten! Sitter återigen i Mias (och Roberts) lägenhet efter en mycket trevlig kväll i mina nya klackskor. Jag har redan lite skavsår, men va fan!. Ätit på Thai-restaurang och jag blev så himla mätt, pratade om allt. Sen gick vi till Koriander och tog några glas och fortsatte prata där. God drink vill jag lova, Mias favorit men jag kommer inte ihåg vad den hette? Jag ska sova på soffan nu, själv. Känns lite tråkigt, fast katterna Selma och Doris kanske gör mig sällskap? Vem vet? De är så söta. Har tv:n på också, det är Animal Planet som gäller och "Animal Cops", min favorit. Wiihie!
Det är mysigt här i Karlstad, väldigt mysigt, och andra människor än vad man är van att se. Sånt gillar jag, nya människor. Jag tänkte en hel del på dig ikväll. Det kommer bli bra, på nått sätt, till slut. Ska försöka hinna in i någon affär imorgon igen och kanske få med mig nått plagg innan tåget går ^^, Hihi!

Nu ska jag äta en godis, sen ska jag kolla vidare på "Animal Cops" och sen sova. Imorgon är det Bryggan som gäller, hoppas det blir kul. Då ska jag äntligen dricka min efterlängtade jordgubbsdrink. Wiihie!

See ya!

RSS 2.0