litet kalas :)

Nu mår vi alla bra igen. Tomas blev dålig i onsdags natt och spydde flera gånger. Han fick hoppa över praktiken torsdag och fredag. Så vår 5 månadersdag firades mestadels i sängen, vilket inte låter helt fel va!? ;) haha! Hyrde film och köpte lite godis. Mys! Igår var jag, Tomas, Fernando och Britta och kikade på akvarium med hajar och massa andra fiskar. Skitcoolt och jättekul. Sen strosade jag och Tomas lite i centrum. På kvällen träffade vi kusin Adam och tog en öl med honom, det var trevligt. Längesen jag såg honom nu, plus att det var kul att han fick hälsa på Tomas! Somnade vid 2-tiden! Idag har vi också strosat i centrum och Tomas har köpt en elgitarr som han är SÅ STOLT över. Och jag förstår, den var faktiskt skitsnygg. Wiihej! Denna kväll var mys, Solveig fyller år idag så vi lagade en god laxgryta med ris, och gjorde tårta till efterrätt. Jag har haft jättetrevligt hela kvällen. Jag och Tomas spelade "Somewhere over the rainbow" för henne också, hon hade önskat den :)

Hela den här veckan har verkligen varit jättebra, om man bortser från onda magar och illamående. Det är så mysigt att vara här och jag gillar familjen Chagallo. Det som känns bäst är att jag och Tomas kommer närmare och närmare varandra för varje dag som går, underbart! Fan vad jag älskar dig, jag kan fortfarande inte fatta att det är vi två. Varje gång jag tänker på oss spricker mitt ansikte upp i ett enda stort leende. Det är helt ofattbart att jag får vara din, och att du vill vara min <3

må dåligt

I måndags var jag barnvakt åt Fernando hela dagen, hihi. Vi hade en jättemysig dag. Lekte en massa, tittade på Pippi, var ute och lekte i lekparken, åt mat och sov! Jag fattar verkligen inte hur det kan vara så mycket energi i den lilla skiten. Jag var jättetrött redan vid 11, höll på att somna i soffan. Sen fick jag även byta blöja för första gången i mitt liv, haha. Det var ju.. mysigt. Uuuh! Men jag överlevde bajset. Igår var jag in "till stan" och kikade lite efter kläder, vilket var jättesvårt. Jag hittade ingenting. Iofs var jag inte så shoppingsugen eftersom jag mådde väldigt dåligt. Jag mådde illa och frös, sådär som när man har feber. Inte kul, inte kul! Hittade mig ett par skor med 80-talsstuk, och en sporttop. På kvällen var jag och Tomas på bio, "Mammut". Hmm, jag har ingen aning om vad jag tyckte om den faktiskt, ingen Nina-film direkt, men den var ändå så gripande och verkligen en tankeställarfilm, tårarna rann några gånger! Åkte hem och jag mådde även dåligt då, slutade med att jag grät på toaletten. Jag hatar att må illa, det är det värsta som finns. När det känns som att man ska spy hela tiden men det kommer inte upp något, och sen att jag inte vågar stoppa fingrarna i halsen och få ut det. Bläää! Plus att jag missförstod lite och blev ledsen för det. Idag mår jag lite bättre, vaknade med värsta huvudvärken bara, har tagit en alvedon och det börjar sakta försvinna. Tänkte åka in "till stan" och kika runt lite mera idag. Vill köpa den där jackan jag såg på H&M :) Jättefin! Jag gillar storstaden och jag åker tunnelbana och buss själv! HAHA!

I'm in the arms of an angel

Storstaden

Igår var jag på Tiki och firade Isabell, som nu inte längre är tonåring. 20 åringen! Usch vad tiden går fort. Tyckte inte alls det var längesen vi gjorde "Bailando" i lågstadiet. Det var en kul kväll med en nyköpt Baccardi tappad i backen. Yeay! Imorse tog jag och Tomas tåget till Karlstad för att invänta bussen som förde oss till Stockholm :) Och nu ska vi sova snart, hemma hos Britta, Marcos och Fernando igen. Hihi! Tomas ska praktisera hela veckan och jag ska bara ta det lilla lugna. Vilket kanske inte är så lätt när man har Fernando i hälarna, men han är söt, jag faller så lätt för de mörkbruna ögonen. Jag ska i alla fall "in till stan" någon dag och shoppa, ska även hälsa på Lovisa och bebisen Åke. Nu kan jag kanske lära mig hur alla bussar och tunnelbanan fungerar. Nej, nu blir det att krypa ner med Tomas i sängen. Jag sitter här och längtar efter din varma kropp, även om du är en meter bakom mig. Shit, du är så jävla underbar och verkligen världens bästa människa :)

I mina ögon är du perfekt!

moneymoneymoney

Det går prima skinka på Kylskåpspoesin! :) Även om det inte är så speciellt roligt så är det mycket bättre än på Höglund! Tyst och lugnt, endast en radio och man kan höra vad den andre personen säger till en. Det är jag och en till, Jonas. Trevlig kille. Sista dagen imorgon, sen får jag se hur det blir. De skulle höra av sig om det behövdes mer hjälp. Lönebeskedet kom ju för fasen idag också, 16.200. De måste ha hänt något fel, jag jobbade inte alls mycket i december, minst av alla månader och så fick jag hela min riktiga månadslön! :) haha! Gött, plus julaftonspengarna och de jag tjänat dessa tre dagar. Wiiou! Jag är rik. Redo att åka till Stockholm vill jag lova! Fotbollsträningen igår var skoj, även om vi bara var sju personer. Karin är så klumpig, hon spelar mer liggandes på golvet än ståendes ibland ^^, Härligt gäng! Handboll ikväll igen, heja Sverige för fan! Jag blir så himla insatt i handbollsmatcher, jag vet inte varför, men det är såå spännande. Jag ska till Tomas också ikväll. Wiiie, kan det bli bättre, skulle inte tro det. Jag är Glaaaaaad! :)


Every time I look at you, baby, I see something new
That takes me higher than before, and makes me want you more


jobb

Imorse ringde Solveig till mig och gav mig numret till Johan på Kylskåpspoesi, där jag nu har fått jobb i hela tre dagar. Va fan, det är ju bättre än inget jobb alls. Och sen skulle vi se hur det blir framöver! Ska dit redan imorn och jobba ons, tors, fre denna vecka. Hihi. Fick bra betalt också för den delen. I eftermiddag ska jag och Anna på bodyatack på Hälsokompaniet :) Ska bli skönt med lite träning! Igår planerade jag och Isabell 20årsfesten, hur det nu blir!? Haha! Vi kom fram till bra saker igår men när jag pratade med min kära mor igår när jag kom hem så fick hon mig att tänka i andra banor. Det blir bra på nått sätt i alla fall :) JAG LÄNGTAR EFTER DIG TOMAS!

Igår såg jag på Virgin School - stackare!

söndag

Söndagar är alltid sega, spelar ingen roll vad man gör. Om man är bakfull, bra humör, tillbringar dagen framför tv:n, repar eller spelar fotboll. De är ändå lika seeega. Uuuh! Sitter på musikskolan just nu. Jag, Tomas och Hannes har övat inför den 24januari då vi ska spela i Bôrtan! Igår var det fotbollsträning med Gunanrskogspojkarna i gräshallen. Wiiou vad roligt! :) På kvällen blev det tacos och filmen "Tigerland". Brabra! Somnade sååå skönt med dig älskling. Gaaaaaaah vad jag är kär i dig.

Det här med blogg börjar kännas meningslöst på nått sätt! Men jag har inget annat roligt för mig..

P.S Just de ja, jag har tagit hål i örat, ett till i höger! D.S

träning

Fotbollsträningen igår var skitkul. Conny har fått jobbet som förstetränare, wiihej. Så vi drog igång med konditionsträningar, inte lika kul dock men skönt att komma hem, ställa sig i duschen och veta att man gjort något nyttigt på träningen. Vi spelade väldigt bra igår också :) Alltså, fotboll är verkligen en av de roligaste saker jag vet. Det är så jävla kul. Jag längtar redan till lördag, då jag blir med och tränar med Tomas lag. Hihi.
Idag var jag in till stan och först, pussade på Tomas, och sen hälsade jag på hos Anna. Vi var iväg till Hälsokompaniet för hon skulle på nått slags "möte" och då fråga den "unge, snygge" killen om jag ville ha en gratis "prova-på-vecka". JAVISST! Och han förlängde även Annas "prova-på-vecka" så vi kunde gå tillsammans. Ska bli skojsigt! Nu sitter jag här framför datorn och tittar på WOW-Jocke som jag vet att Tomas gillar så mycket, eller inte ;) Tänkte snart spela lite Sims2. Det är kul däremot. Haha! Imorgon blir det gitarrlektion och sen hem till Björkhagen! <3

you're just a product of loveliness

kläder

Jag har nyss strukit kläder på mammas beordran. Jag har inget emot det, det går ganska så fort. Bara man har en film att titta på under tiden. Fy fan vad mycket kläder man har köpt under alla år. Den största högen idag gick till Sanna, och ändå tycker jag att jag köper mer kläder än henne. Sen måste jag nog rensa ur min byrå, det ligger massor med kläder där som jag inte använder och det måste finnas plats för de nya ^^,

Fan att skolan har dragit igång igen. Nu får jag inte så Tomas lika ofta, inte sova med honom lika ofta. Vilket iofs kan vara positivt, det blir helt underbart att ses när man varit ifrån varandra en liiiite längre tid. Hihi.

Jag hatar att vara mörkrädd

lite trött

Festen hos Tomas blev lyckad iaf, det var runt 35 personer i huset och det var skitkul. Det roligaste var att Anna var där och att Bailando spelades, haha! :D Det var party ända till klockan halv 4 på morgonen, då var det dags för sängen vill jag lova. Fast vaknade tidigt som vanligt, halv 9. Somnade om några gånger emellan men sen var det upp och städa. Höll på hela dagen till och från, blev klara innan familjen kom hem iaf! Vill vara "ensam hemma" med dig fler gånger Tomas! :) Idag var en slappisdag också, Tomas blev hemma, mådde inget bra, så vi har sett på film. Ska bli hemskt att lägga sig ensam inatt, uuh! Gillar det inte alls >_< Plus att det blåser som fan ute och jag tycker det är läskigt. Just nu är jag arbetslös också så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på om dagarna, få se till att göra nånting nyttigt iaf så jag inte gäser upp framför tv:n. Hehe! Nu ska jag nog gå och lägga mig, se på film i mitt rum kanske vore nått!

Jag är sååå kär, det går inte att förklara mina underbara känslor som bubblar över varje gång jag ser dig eller är med dig Tomas. Jag älskar att krypa ner i sängen bredvid din varma, nakna kropp, jag älskarälskarälskar när du är vid min sida och när dina händer tar på min kropp. Jag känner mig alltid så trygg, och du frambringar känslor jag aldrig känt förut! Du är guld Tomas, jag är överlycklig som får dela den här underbara kärlek med dig. Du har ingen aning om hur mycket jag älskar dig, jag lämnar dig aldrig, aldrig! Ingen annan i hela världen får mig att må så bra som du gör! Du är kärlek Tomas. Den bästa och mest överlägsna kärlek jag någonsin känt. Jag vet att den aldrig kommer vissna, inte min kärlek för dig i alla fall! Den kommer bara att växa sig ännu starkare! :) Jag hjärta dig.

It's like you're the cloud underneath my feet
And you're the reason that I breathe

Wiuihej

Nu är det bartybarty på Björkhagen! Isabell kommer hit och då kan det inte bli tråkigt. Wiihej! Anna hänger på också, och det hoppas jag verkligen, Karin kommer förbi en sväng. Hihi. Det gamla gänget igen. Ska bli såå kul! :)

TomasTomasTomasTomasTomasTomasTomasTomas! Jag är kääääääääääääääääääääääääär <3

That smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hands

lite hit och lite dit

Jag vet inte vad jag gjort dagarna sen nyår riktigt!? Shoppat, spelat fotbollscup, promenader på isen, biobesök och varit med Tomas! Det är helt sjukt, jag och Tomas har varit med varandra ända sen 19 december, vi har sett varandra varje dag. Och det sjukaste är att jag bara vill vara meramerameramera med dig, jag tröttnar aldrig på att titta in i dina ögon och känna din hand i min. Jag vill vara med dig varje dag, jag vill känna din närhet och värme. Det blir jättetomt direkt du är ifrån mig..

Som sagt, jag har shoppat mig, i princip, en helt ny garderob. Hihi. Bränt mycket pengar. Men det är ju REA och jag "behöver" lite nya kläder. Jag, Sanna, Tomas och Daniel var i Karlstad igår, det var då det blev många påsar. Råkade även få med mig två plagg ifrån stan idag. Giiiih! Snart kommer Tomas och hämtar upp mig igen! Shit, jag längtar efter dig nu! Helgen kommer bli skoj. Imorgon kommer Isabell och Evelinn hit, äta god mat och spela spel antar jag att det blir. Lördag blir jag förmodligen med Tomas på hans fotbollsträning och på kvällen är det party! :) Wiihej.

It's amazing how you can speak right to my heart


gott nytt år!

Då är det nya året inskjutet med god mat, raketer och myspys! Jag spenderade den på Björkhagen med Tomas, Fernando, Britta, Adam, Solveig och Olle. Det var riktigt mysigt med god mat, "Notting Hill"och Fia Med Knuff. Haha! Vid 12-slaget gick vi ut och kikade på lite raketer. Finfint!

Året som varit har varit jätte-upp-och-ner. Det har hänt mycket saker, saker som varit både skitroliga och jättetråkiga och jobbiga. Det mesta jag tar med mig är nog ändå de positiva och roliga minnena; Praktiken på Biblioteket, studentfesterna, allas studenkonserter och framförallt min och Isabells ^^, Jag och Lisa på klätterväggen, Peter Siepen på Tiki, SMASK, fotbollen, estetshow, Viksholmsfestivalen, Bengt Larssons konserter, SingOut, Cypern med Anna, klasskampen, Arvikafestivalen, Stockholm. Det finns hur mycket minnen som helst. Studenten är det tillfället jag aldrig kommer att glömma, två helt oförglömliga datum, 12-13 juni! Jag kan fortfarande höra Es3Mu sjunga studentsången för full hals. Wiiie!

Det bätsa med 2008 är att jag verkligen hittade kärleken! Den äkta och riktiga kärleken, och det kommande året kommer bli så jävla underbart, det känner jag på mig. Så länge jag har Tomas vid min sida kan det inte bli bättre! Vi två älskling, alltid! :)

RSS 2.0