Bilder från Örebro


Middag med Elin och Jonas..


Elin och Marcus..


Jonas och Theres..


Min sötnos..


Johan (och Elin)


Mathilda, Johannes, jag och Tomas åkte till Köping!


Och kollade när De Van spelade


De var bra, publiken var däremot sämre!!


Det blev buss/tågresa hem. Tomas med Kalle Anka pocket!


Home sweet home

Nu är vi hemma i Arvika igen! Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Hihi. Har haft en jättebra helg i alla fall. Hela fredagen spenderades med Kylskåpspoesi. Vi hade lite samtal om företaget, käkade mat, bowlade och åt på restaurang på kvällen samt gick på puben och tog en öl, eller två. Riktigt trevligt! Lördagen spenderade vi med Johannes och Mathilda. Jag shoppade lite kläder under dagen. På kvällen åkte vi in till Köping för att lyssna på De Van som spelade på en liten festival. Lyssnade även på Dead by April eller "Gone by April" som Mathilda sa. Haha! De Van var bättre vill jag lova er! Ska köpa skivan när den kommer ut. Vi kom hem sent lördagkväll, och vaknade hyffsat tidigt imorse. Åkte buss till Karlstad och tåg sista biten till Arvika! Jag har tagit lite foton men de lägger jag upp imorgon. Nu ska vi hoppa in i duschen och sen äta kvällsmat. Tack alla för en skitbra helg.

Älskar dig Tomas, det är du och jag :)

GIK

Äntligen lyckades jag pricka in en fotbollsträning i mitt smeckade schema, som nu längre inte är så smeckat, yeay! Andra träningen med Gunnarskog, och idag var det skitkul. Vi var 11 pers tror jag och vi spelade mest på två mål, för på måndag är det match. Min första match med GIK. Ska bli jäkligt kul att spela matcher igen. Conny (min gamla tränare) ringde mig igår och frågade om jag ville provspela för Älgå. Men jag har ju redan skrivit på för Gunnarskog. Jag har ändå haft en del att välja mellan, för det är en del lag som frågat. Och jag är ingen person som skryter om det, men det känns bra att bli tillfrågad, kul :)

Nu blir det att packa lite kläder för imorgon åker vi tidigt! Ha en bra helg allihop!

Skräckfilm

Jag har inte hunnit med att blogga på ett tag, eller jag har inte haft någon större lust. I tisdags åkte jag hem tidigt ifrån jobbet med magkramper. När fan ska de sluta!? Ringde Rådgivningen och de tyckte jag skulle vänta lite, eftersom jag inte har ont i magen varje dag så kanske det inte är magkatarr (vilket jag antar att det är). Skulle komma in om det blev värre! Tomas var ledig så han fick vara magmassör! Vi kollade på skräckfilm, och jag ska aldrig mer se på skräckfilm. Jag vet innerst inne att jag inte borde se för att jag blir så jävla rädd. Och det fick jag betala för under natten. Låg vaken och tryckte mig tätt intill Tomas och svettades under täcket mellan 00.30-03.15. Jepp! Jag vet inte hur många gånger jag tittade på klockan!? Överlevde natten men vaknade på morgonen med värsta huvudvärken ever, plus illamående. Inte ens två alvedon hjälpte, så jag stannade hemma igår också. Men nu är jag på jobbet och är fit for fight igen.

Imorgon bär det av mot gnällbältet: Örebro. Jag och Jonas + respektive är ditbjudna av Kylskåpspoesi och vi ska umgås hela dagen imorgon. Yeay! Jag undrar vad vi ska hittat på? Ska bli väldigt kul i alla fall. Lördag-söndag stannar vi hos Johannes och Mathilda :)

Första Värmlänningarna-föreställningen har genomförts. Det gick skitbra och var skitkul :D


Greyson Chance

Ni kanske redan som mig kikat in detta klipp på 13 årige Greyson Chance. En underbar cover på Lady GaGa's Paparazzi. Jag gillar låten ännu mera nu, och han har så grymt häftig röst så jag ryser! Duktig kille! Jag kan nästan slå vad om att tjejerna i bakgrunden (översta raden) frågade chans på honom efter detta uppträdande ;)


Bilder från Helgen

På fredagen var det då en Rocky-föreställning och efteråt FEST här i vår lägenhet!! Yeay. På lördagen kollade jag Estettvåornas show en gång till. Inte så värst mycket publik. Jag och två till. Hehe! Men de höll energin upp ändå! På lördagkvällen var det Kulturnatta och vi sjöng med Alexandra och bandet, skitkul. På söndagen tog Julia konfirmation i Köla Kyrka, och även Andreas i Gunnarskog, Jag, Tomas och Hannes spelade på hans fest efteråt. På söndagen hade vi även ett litet kalas för Tomas (som fyller imorgon tisdag). Han fick paket och vi blev bjudna på lite mat och tårta. Där har ni i princip helgen i ord. Kortfattat!!


Petrus, Fredrik och Mirja försöker sig på näsflöjt!


På slutet hamnade alla i köket och kastade ur sig ordvitsar i två timmar! HAHA


Ordvitsar i köket


Estetshow


Spelningen på Kulturnatta


Julias konfirmation


Älska solglasögon!!


Tomas fick paket


Grattis i förskott knäppis! <3


Dammråttor

Helgen har varit jättebra med Rocky+fest, Kulturnatt och två konfirmationer. Har dock fått för lite sömn. Sena kvällar och tidiga mornar. Märktes på jobbet idag. Pust! Tänkte lägga upp lite bilder efter att jag dammsugit och dammtorkat. Det värsta med att solen har kommit tillbaka är att den nu på eftermiddagen lyser rakt in i vårt tv-rum, och nu ser man verkligen ALLT damm på våra svarta möbler. Urk! Så nu blir det lite städning..

take care now, byebye then 


Mys

Sitter i soffan med min älskling! Han spelar gitarr och jag sjunger. MYS!! Jag älskar dig Tomas, bara dig! <3

Rockyfest

Då var ännu en Rocky föreställning avklarad. För mig gick det sämst! Haha. Missade massa danssteg och glömde bort att sjunga, men det var kul ändå. Festen höll hus i det här huset. Jag tror sista folket gick hem vid 3-tiden. Fest var det vill jag lova, och roliga ordvitsar i köket. Vaknade till ett tv-bord smockat med ölburkar. Öllukten skippar man helst såhär dagen efter. Urk!!

Idag är det Kulturnatta i Arvika, och ikväll ska vi spela på Ritz, ska bli kul. Nu ska jag käka McDonald's mat och försöka få bort den jävla huvudvärken! Ha de gôtt!


Estetshow

Rocky-repet gick prima, även om alla var övertrötta och skrattade sig igenom allt. Haha! Imorn gäller det, då är det blodigt allvar!

Ikväll har jag varit och kollat på 2:ornas estetshow; Vakna med TheBoys! Eftersom min syster går i 2:an och är med, och har proppat mig med massa negativa ord om att alla rep gått så dåligt och ingenting lät bra, så gick jag dit med inga förväntningar alls. Trodde det skulle vara jättedåligt. MEN! Det var skitbra! Alla var jätteduktiga och låtarna var bra, roliga och varierande (mest hårdrock, haha). Mellansnacket var också jävligt skoj, jag tror mitt skratt hördes mest i hela lokalen. Haha! Syrran sjöng ju riktigt bra ju, och bjöd på sig själv, vågade rocka loss på scenen. Stolt storasyster vill jag lova :) Hihi.

Nu ska jag mysa med Tomas! <3 Godnatt


Sommar!

Vädret gör mig på strålande humör. Med den här värmen som kommit känns det nu som att sommaren är här!! Folk börjar klippa gräsmattorna, och jag hade nästan glömt bort hur gott nyklippt gräs kan lukta. Vindarna blåser inte ens kallt. Även när det regnar luktar det ju sommar, och Tomas gick i kortbyxor. Jag gillar!
Har precis kommit ut ur duschen, fräsch! Äter snabbmakaroner och "långkorv", men andra ord: grillkorv. Har lite brottom, ska vara vid Tingshuset kl.17 och ha genomdrag med Rock 'n' Horror. Yeah!! Btw så ska Tomas spela Rocky denna gång. Hihi. På fredag smäller det. Extrashow på Ritz kl.18.00. Be there!!

Hade även genrep med Värmlänningarna igår, det är meningen att genrep inte ska gå så bra väl? Inte för mig i alla fall. Efteråt grillade vi, mys. Nästa tisdag är första föreställningen! Ska bli skôj!

Nu ska jag dra mig!!

Maaat

Inatt var ingen rolig natt. Först och främst låg jag vaken i magkramper nästan hela natten. När jag väl lyckats somna så vaknar jag av att Tomas snarkar så in i *piiip* högt så jag nästan får hjärtattack! Så jag var ju tvungen att ruska liv i honom varje halvtimme och säga åt honom att INTE ligga på rygg! Gaah. Så imorse sov jag längre, åkte till jobbet vid 11, men var inte direkt pigg där. Repade nu i eftermiddag med Alexandra, inför Kulturnatta, då vi ska spela några låtar ifrån hennes studentkonsert, den rockiga delen. Yeay! Nu ska jag laga mat och sen se på Vänner :)

take care now, byebye then


The End

Fotbollsmötet idag var skrattretande. Vi var fyra stycken ifrån laget, plus tränaren och en ifrån styrelsen. Vilken skräll!! Alla hade chansen att komma dit och föra fram sin åsikt men eftersom ingen mer kom och vi alla som var där var överens om att dra ur laget ur serien så blev det så. När det inte ens kommer folk till krismöten så finns det ju inget större intresse för att spela fotboll känns det som. Så nu är det slut för Åmotfors damlag, för det här året i alla fall. På nått sätt känns det som en lättnad, för det har inte varit något roligt de sista månaderna när vi varit högst sex stycken på träning. Jag har bara känt mig kluven och egentligen velat byta lag, men inte velat svika mina medspelare. Jag provtränade för Gunnarskog i torsdags och det kändes bra. De brukade vara 12-15 personer på varje träning, yeay! Funderar på att provträna för Arvika också. Men det lutar nog åt Gunnarskog ändå. We'll see! Jag återkommer med info.

Tomas är hemma nu. Wiiie! Vi har käkat pizza och äter nu godis och tittar på Hockey. Mys!!



My love, my love, my love, my love!


KNASBILD <3


Shoppingtur med MY

Dagen har spenderats med min lilla vän My! Först drog vi till Challaberg och shoppade. Wiie! Jag är sååå nöjd med dagens inköp. Jag tror vi gick runt i ca tre timmar och kikade och handlade. Jag köpte mest. Haha! Senare ikväll har vi varit hos Isac och Agnes med massa annat folk och grillat. Det är nu det känns som sommar, när grillningen kommer igång. Me like! Snackade och spelade lite fotboll. Tack Mysis för en jättekul dag. Nästa gång får det bli Harry Potter kväll som vi egentligen först planerade! Hihi.
Nu sitter jag och kollar halvt på tv:n och väntar på att kanske Viktoria och Carita ska komma hit och hälsa på, två gamla klasskompisar ifrån högstadiet. Vore skoj, men vi får se!!
Lägger upp bilder på dagens inköp, och kom ihåg att jag inte är någon supermodell. Ser ut som att jag ska kissa på mig på vissa foton. Men huvudsaken är att ni checkar in mina nya plagg :)


Kjol: H&M (REA)


Träningsbyxor: Sportshoppen


Klänning: H&M


Skor: Skopunkten (REA)


Väska: H&M


Örhängen: H&M


Grillen :)


Min härliga lilla prick MY!!


Herrfotboll

Matchen igår slutade 3-3, den var väl sådär. Inget bra spel ifrån någon av lagen. Tomas gjorde dock ett mål, wiie! Jag förstår mig inte på herrfotboll. Matchen igår bestod mestadels av klagomål på varandra och domaren. Jag skäms nästan när jag sitter bredvid och tittar på när varenda liten touch på någon ska bli en straff eller frispark och alla skriker som galningar för att domaren inte blåste. Man tror att herrfotboll ska va tufft och att alla ska stå upp och kämpa. Men alla ramlar ju i varenda närkamp som inte ens jag skulle ramla av, och så blir de skitförbannade när domaren inte blåser. Och sen att alla ska klaga på domaren när han fattat "fel beslut". Alla blir skitförbannad och skriker. Det är fan ingen idé att tjafsa emot även om man är förbannad. Han kan inte ändra beslutet iaf. Det är ju inte fotboll längre!! Nu för tiden handlar fotboll om att ramla i alla närkamper och skaffa frisparkar. Vilket spel det blir av det, kul, kul!
Jag åkte hem till mor och far efter matchen, mamma hade grillat jättegott kött, gjort klyftpotatis med rotfrukter, tzatziki och sallad. Mums! Sen tittade vi på "Fun with Dick & Jane" som gick på ettan.
I love Jim Carrey!





Fel kassakö

Visst är det typiskt att man alltid ska hamna i den långsammaste kön på Konsum när man är trött, lite grinig eller har brottom! Alltid! Jag var där förut och efter en seg vecka och en jobbfredag ville jag bara hem till lägenheten. Jag hade inte alls många saker att handla så jag ställer mig i den kortaste kön. Självklart är det en äldre dam före mig som det tar tusen år för att handla. Först visste hon inte om pengarna skulle räcka för allt hon handlade, sen funkade inte hennes Coop-kort så kassörskan fick hjälpa henne att slå in kortnumret. Sen kommer hon på att hon måste ha en vagn att bära ut det hon handlat för, och ber kassörskan om hon kan få låna en femkrona. Gaaaaah! Dryg tant eller vad..

Sitter och tittar på Vänner nu. I mina blogginlägg framöver kommer ni nog få läsa ordet Vänner ganska ofta! Hihi. Jag skratta så jag grina förut när Joey skulle lära Ross hur man pratar snuskigt med en date. Joey och Ross står alltså och säger snuskiga saker till varandra då Chandler kommer in i bakgrunden. Och när de märker att han är där, jävlar vad jag skratta!!

Lady GaGa

Sitter nu på frukostrasten och kollar in Lady GaGa's musikvideos. Jag har inte sett så många innan men alla videor är ju helt vrickade, och med mycket sex inblandat. Sexiga/lite kläder, sexiga scener, sexiga danser, sexiga rörelser, allt handlar om sex känns det som. Och om jag ska erkänna så tycker jag att hon är jävligt sexig också! Haha. Det jag blir mest imponerad och i extas över är alla fräna och annorlunda outfits hon har i alla videor. Shit! Tänk att gå runt sådär. Jag skulle vilja prova att bli totalt omgjord någon gång med smink, kläder och hår. T.ex. så har jag flera gånger tänkt när jag är hos frisören att säga: "klipp mig precis hur du vill". Men jag har aldrig vågat! Det måste vara väldigt mycket jobb bakom alla hennes videor med allt smink, hår och kläder osv. Jag hatade Lady GaGa's musik när hon blev känd för PokerFace. Ingen bra låt, och det tycker jag inte idag heller. Men nu på slutet har jag faktiskt börjat gilla henne och hennes musik. Särskilt Paparazzi och Telephone -med Beyoncé. Och efter att ha sett alla fräna videos så gillar jag henne nog ännu mera, och hon är väldigt söt i verkligheten också. Hihi!

 

                   

                    


                   

                  


Slappisdag!

Jajjamän, idag har det varit en slappisdag vill jag lova. Gick iofs upp tidigt för att skjutsa Tomas till jobbet, han ska vara borta och jobba hela helgen uppe i Gunnarsskogs skogar. Det första jag gjorde efter frukosten var att börja se "Vänner" ifrån första säsongen och första avsnittet, eftersom jag köpt hela boxen, and I love it. Och det är verkligen den bästa serien någonsin. Bästa kommentarerna och bästa karaktärerna. Min favorit är Ross, han har alltid varit min favorit just för att han är roligast och har sånt jävla bra minspel!! Har även fixat med designen till min blogg, enkelt och snyggt, enligt mig i alla fall, sen får ni andra tycka vad ni vill. Hihi. Eftersom det här var min slappisdag så orkade jag inte laga mat, det blev McDonalds DriveIn, haha! Efterrätt: glass och bullar. Jag känner mig sååå fet. Som tur var åkte jag aldrig in på Konsum och köpte chips som jag tänkt från början. Thihi. Men denna kväll tränade jag ändå bort lite, så det spelar ingen roll om jag åt skitmat idag, så tänker jag.











Tog lite kort med webcamen också, det finns så roliga och onödiga funktioner. Haha!
Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp och jobba igen, godnatt på er!


Ny Design

Nu har jag suttit här i någon timme och klickat mig fram till detta resultat vad gäller designen. Som jag sagt förut så vet jag att jag inte alls är bra på koder och siffror och skit men nu tycker jag nog att jag lyckats någorlunda! Eller vad tycker ni? Fattas det något "viktigt"? :)

FOTBOLL??

Kvällens fotbollsdeltagare bestod av fem personer. Vi fick vara med och spela med herrarna, vilket iofs är skitkul för då blir det i alla fall fotbollsträning och riktigt spel. Det var väldans blött, det ösregnade hela tiden. Inte mig emot, jag älskar att spela fotboll när det regnar, wiiie. Men ärligt, fem personer? Nu räcker det! På söndag har vi träning och då ska så många som möjligt komma dit, då ska vi ta ett beslut. Jag har besämt mig!!
Nu sitter jag ihopkrupen under en filt och väntar på att Tomas ska komma hem så att vi kan hoppa in i duschen. Han kommer med den nya bilen. Spännande! Jag tror den är jättesnygg. Imorgon är der röd dag och jag är ledig. Kommer bli en slappisdag eftersom det antagligen regnar imorgon också. Hihi.

Take care now, byebye then


SYSTERYSTER

Har haft sällskap av lillasyster ikväll. Mycket trevligt! Först gick vi en långpromenad och hälsade på Hannibal och Loke (jag är inte besatt, det är bara som det låter). Sammanlagt var vi nog ute och gick i 1,5 timme, gött. När vi kom tillbaka hit gjorde jag matlåda. Sen käkade vi godis och glass och tittade på "Halv 8 hos mig". Pratade lite skit! Jag tycker om min lillasyster :)





HANNIBAL

Här får ni två bilder på jobbarkompisens vovve, Hannibal! :)





HELGEN

Fredag: Efter jobbet åkte jag och spelade gitarr i 45min, börjar tycka det är kul igen. Wiie! Sen drog jag och Tomas till Gunnarskog och spelade fotboll med hans lag. Det var jävligt kul, gick hyffsat bra för mig också! På kvällen käkade vi Thaimat och tittade på Talang där min snygga boyfriend och hans kompisar var med. HAHA! Jag skratta så jag nästan grina.

Lördag: Gick upp tidigt och gymmade. Efter det åkte vi till min jobbarkompis som köpt hundvalp. DAMN va söt! Hannibal heter den och den var liten och skrynkklig, den har ju inte hunnit växa i sitt skinn. Så vi lekte lite med den samt gick ut och gick med deras andra hund Loke. Promenad i skogen är underskattat! På kvällen var det dansuppvisning på Ritz, och jag blir så sugen på att börja dansa igen. Det får nog bli av till hösten!

Söndag: Vaknade med värsta träningsverken i varenda muskel. Det var meningen att vi skulle spela match mot Jössefors också. Vi fick lämna WO pga brist på folk. Vem fan hade inte kunnat räkna med det? Jag blir så jävla förbannad, jag är trött på den här skiten nu. Övade med SingOut på kvällen.

Vill inte svacka ner mig!!
Keep up the good work

ARVIKAFESTIVAL v.s LONDON

Fick en attack med illamående och magont förut, trodde ärligt att jag skulle spy ett tag, men jag la mig på soffan och vilade lite, sen släppte det. Ni undrar säkert spänt om det blev någon laptop igår, och svaret är JAAA! Den var skitsnygg, nu ska vi bara fixa internet till den. Allt kommer bli enklare nu med dator, alla räkningar som ska betalas m.m. Wiihie! Jag föreslog för Tomas att "nu kan vi köpa hästspel", jag tror inte han var så jättesugen på det men jag ska ha i alla fall ha ett, hästspel. Haha!!

Som jag nämnt tidigare så har jag varit, eller är fortfarande, kluven vad gäller Arvikafestivalen. Det kommer faktiskt väldigt bra band i år, men jag vet inte om jag är sugen på att gå ändå. De sista åren har festivalen inte gett mig någonting roligt. Men festival är såå sommar för mig och bor man i Arvika "ska" man gå på festivalen.. Annars så har jag och Tomas pratat på att kanske åka till London den helgen istället, om jag får ledigt en extra dag ifrån jobbet. Hmm! Arvikafestival - London? Vad tycker ni? Känns som att valet är ganska självklart när jag tittar på orden. Haha! Jag sitter nu och småkikar på flyg och hotell så jag antar att jag är väldigt sugen och nyfiken. Hihi. Pratade med kusin Victoria och frågade om hon och hennes kille ville hänga på, de skulle fundera på saken. Vore så himla kul :)



Festival

eller

London

 


AND I LOVE ANIMAL

Idag är jag själv på jobbet. Jobbarkompisen och hans tjej ska upp till Borlänge och kolla på hundvalp, en Rhodesian Ridgeback! Hoppas dom får med valpen med en gång, så kan jag åka och hälsa på dom redan imorgon. Hihi! När jag tänker på hundar tänker jag direkt på Izor hemma på Bjökenäs. Han fyller fan tio år i år, han börjar bli gammal, det märks. Han är stel och haltar alltid på någon av de fyra tassarna. Men ändå är han väldigt lekfull, han vill ofta busa och spela fotboll. Söt! Jag kommer ihåg när vi hämtade honom uppe i Hällefors för tio år sedan. En söt, liten, vit hårboll. Eller när han fick matförgiftning och var smal som en tändsticka, han fick endast äta ris och frikadeller, det gillade han, sen blev han som tur var frisk! Jag blir facinerad av att man fäster sig så vid djur och att de kan betyda så mycket i ens liv. Jag tänker på Simba (katten hemma). Jag vet inte ens hur gammal hon är, äldre än Izor och hon kommer antagligen leva längre än Izor också. Jag kommer ihåg när hon var borta i några dagar när jag var liten, och jag störtgrinade i princip hela tiden tills vi hittade henne. Eller när hon blev attackerad av en vildkatt i sommarstugan, den enda utvägen för henne var att kasta sig i vattnet, och hon gjorde det. Jag tyckte så synd om henne!! Varje gång jag kommer hemhem och möts av Izor och hans viftande svans eller hör Simba jama, så blir jag så glad och varm i kroppen <3

Eftersom jag är en sådan djurvän och hälsar på alla hundar som kommer i min väg, så blir jag så jävla förbannad på folk som plågar stackars försvarlösa djur. Och då menar jag inte bara hundar utan alla djur. Djurplågeri borde fan straffas med döden!! Jag förstår verkligen inte vad som rör sig i folks huvuden när de tror att de kan göra vad de vill med djuren, de kan inte ha mycket vettigt där uppe. Djurplågeri är så jävla vidrigt, jag mår illa av hela grejen och av känslokalla människor. Fy fan!
Jag vill kunna göra något, jag vill hjälpa till. Helst av allt skulle jag vilja jobba med djur, och om jag bodde i USA skulle jag bli en "Animal Cop", det är min stora dröm, hur töntigt ni än tycker att det låter!! Jag vill göra något betydelsefullt, och att hjälpa försvarslösa och hjälplösa djur skulle betyda jättemycket för mig, just för att jag älskar djur.


Liten Izor


TODAY

Igårkväll tränade jag fotboll för första gången på typ en månad. Jävligt gött att röra på sig. Första seriematchen är till helgen mot Jössefors! Ska bli väldigt kul att se hur den matchen kommer se ut. Vi har ju inte tränat ihop laget för fem öre, eftersom vi är så lite folk. Men, men. Vi ska kämpa!!

I eftermiddag ska jag vara duktig. Det har jag inte varit på länge nu. Jag ska tvätta hur mycket som helst, dammsuga, dammtorka, skura golven och laga mat. Funderar på att hinna gå en sväng också, och läsa i "Flickan som lekte med elden". Vi får se vad som hinns med!? Förhoppningsvis kommer Tomas hem med en laptop ikväll, wiie. Det är fanimej på tiden, hihi :)

TRÖTTER

Veckan har inte börjat så bra, jag har varit astrött både måndag och tisdag när väckarklockan ringt. Pust! Lägga sig tidigare på kvällen kanske skulle funka bättre?? Igår var jag med Tomas till jobbet. Känns så konstigt att säga jobb när han jobbar med Andreas, en person. I alla fall, vi var på scouter och det var skitkul. Vi tävlade om olika ingredienser och skulle sen hitta på nån maträtt av det man hade. Hihi! Vi gjorde äggröra, plättar, bananer inlindade i bacon, varma äpplen och päron. Vi försökte med en sockerkaka men den blev bränd runt om och smeten bara rann inuti. HAHA! Misslyckat, men vi hade skoj. Idag blir det lugna puckar framför tv:n, antagligen AVATAR-filmen, Tomas är hemma hela kvällen, wiiie! <3

MY BABY

Äntligen är min Tomas hemma! Jag tror aldrig jag blivit så glad av att se en person som jag blev i lördags eftermiddag när han klev in genom dörren i vår lägenhet. Först så kände jag nästan inte igen honom. "Är det där min Tomas?!", tänkte jag fler gånger innan han log sitt underbara leende. "Jaaaa, det är han". Han är så snygg i sin nya frisyr så ni fattar inte. Och den kramen var efterlängtad vill jag lova. Hela helgen har varit den bästa någonsin, vi har bara varit och pratat massa. Jag har saknat honom så mycket, och insett på denna tid han varit borta att jag älskar honom av hela mitt hjäta och skulle inte kunna leva utan honom <3 Du betyder verkligen allt för mig Tomas!! Jag är lyckligt lottad som har dig. Jag är glad att ha dig hemma igen. Underbart! Jag fick massa snygga kläder också, tack sötnos! Hihi :)

You're the one for me
You're my ecstasy
You're the one I need

RSS 2.0