SOL i Värmland

Jaa, idag var allt en underbar dag. Började med lite sång i kyrkan som gick prima skinka, och jag inkasserade 900kr. Nöjd! När jag kom hem, vilket var vid ett-tiden, så la jag mig på bryggan och spenderade resten av dagen där och stekte i solen. Så jävla gött! Det är såhär sommarn ska vara. Men tyvärr så kommer det alltid en vändpunkt. Det skulle bli fint imorgon också i alla fall, då blir det mer stek på bryggan :) Och imorgon ska jag spela fotbollsmatch i hettan, fy fan! Inte kul, inte kul. Vi har fått ihop ett bra lag imorgon och jag hoppas vi tar hem tre poäng!!

Jag saknar Tomas superdundermegajättemycket! >_< Och det är verkligen en pina att inte ha dig här. Jag vet att det är bra att längta ibland men det är fan det smärtsammaste som finns också. Jag vill ha dig nära, alltid och alltid. Mitt hjärta skriker efter dig bara av att höra din röst. Kom hem fort! Jag behöver dig!

All I need is you

Röd

Mina axlar har fått den fina färgen röd. Haha! Idag jobbade jag på dagis och vi var ute i princip hela dagen, då tänker man inte så värst mycket på hur mycket solen tar, eftersom man ändå leker hela dagen ;) Och nu är jag röd och har sånadär fina vita märken efter linnet, som jag HATAR! Det är sååå fult. Jag ska gå i tubtopp hädanefter, jag ska få bort de fula vita ränderna. Dagis är skoj. Imorgon blir det sång i Järnskogs K:a - konfirmation. Sen ska jag hem och ligga i solen, det blir väl att sola framsidan imorgon. Tomas är borta hela helgen, booou. Kom hem nu! Röd färg är ändå någonting bra idag, kärlek, jag och Tomas har 9 månader tillsammans! Whiiie. Och jag längtar efter dig som aldrig förr. Jag vill känna din värme nu >_<


When you say you love me!
Do you know how I love you?!

blåsigt

Shit vad det blåser ute, fy fan! Och verkligen rakt in ifrån sjön, och kallt. Brrr! Jag ska göra mig en varm chokladkopp och läsa eller se på film :) Vovven behöver rastas också. När jag kom hem ifrån Tomas förut så gick jag och la mig igen, behövde lite mer sömn, jag sov ända till 12. Haha! Jag drömde att jag dog i en bilolycka. Men helt plötsligt så levde jag igen och skulle tydligen dö i cancer inom en snar framtid, så folk hade fixat en jättestor avskedningsfest för mig. Det var folk överallt, och folk som jag inte ens är kompis med! Och kompisar hade skickat in fina bilder och skrifter i tidningen om mig, jag grät hela tiden, konstant! Läskigt! Nej nu ska jag dra mig härifrån. Ikväll är det fotboll :D Imorgon är det jobba-på-dagis som gäller. Ska ringa Kylskåpspoesi idag också, måste höra lite med dom om hela sommaren, och om jag verkligen börjar jobba på måndag. PUST!

I'm in the arms of an angel


Födelsedagsbarn!

Helgen var krävande och jag var helt slut på söndag! Det är jobbigt att dansa, men det är så jävla kul. Vi åkte hem direkt efter dansen på lördag och tog det lilla lugna framför tv:n. Jag orkade knappt hålla uppe huvudet för jag hade sån träningsvärk i nacken efter alla "headbang". På söndag sjöng vi med SingOut på en konfirmation för fyra utvecklingsstörda personer. Sen åkte jag och tittade när Tomas spelade fotbollsmatch, skyttekungen själv gjorde tre mål och matchen vanns med 5-2 ;) Wiiiou! Det ösregnade. Åkte hem och lyssnade på Alexander (dammsugeförsäljaren). Idag var jag på Verkstan, har så himla ont i huvudet, men endast på höger sida och ner över ögat. Läkaren trodde att det var en sträckning. Konstigt, jag har ju dansat huvudet av mig. Om det inte blir bättre så ska jag komma tillbaka. Vi kan ju hoppas att det bara är en sträckning. Fotbollen går sådär, vi har dåligt med folk och kanske måste lämna WO på torsdag. Lika bra att lägga ner hela laget om det ska fortsätta såhär. BOOU!

Igår fyllde Tomas år, 19 bast. Han fick frukost på sängen av mig, sen bjöd jag honom på fika på City i stan. Åkte hem till honom där flaggan var i topp. Åt god mat och fick cheesecake med kiwi till efterrätt, och så var det lite paketöppning också :) Mysig dag! GRATTIS älskling! <3

you are my sunshine

The beautiful people

Dansen på Viksholmen igår gick jättebra. Svart-röda kläder, tuperat hår, svart "Zorromålning" i ansiktet med röd dockmun. Röd belysning och på det så duggregnade det. I högtalarna: Marilyn Manson - The Beautiful People! Skitcoooolt. Önskade jag kunde varit en i publiken!! Det filmades så man kan ju hoppas att man får en kopia :) Efter det stannade vi kvar och tittade "Helvetets Port", "Enforcer" och "Tribulation". Sen var vi trötta och begav oss till Isabells och Alexs lägenhet. Jag och Tomas fick trängas på en liten madrass. Imorse vid halv 12 tiden var det genrep igen, fast denna gång inne på Ritz där dansen uppvisas ikväll klockan 19.00. M-M-M! Ska även dansa i Stadsparken ikväll 20.30! Jag längtar, trotts att dansen tar död på mig. Jag som trodde jag hade bra kondition, det märker man ju att man inte har nu när man börjat dansa. Fy fan vad jobbigt det är! Plus att jag har träningsvärk i hela kroppen. Särskilt ryggen och nacken! GÖTT! Efter Stadsparken-dansen ikväll åker jag hem och tar igen mig. Känner mig så tung i hela kroppen, orkar inte med att "ränna" på stan. Det är ju Kulturnatta för tusan, och Jössefröjda-kröning idag! Det blir nog en tripp ner på stan i eftermiddag i alla fall :) Jag vill ha glass!

Tomas, min ängel


More than words

Mina låtar gick sådär. Sången var det inget fel på men gitarrspelandet sket sig ju på "more than words" och det visste jag redan från början. Fast nu överdriver jag, tog lite fel ackord bara! Jag fick i alla fall mycket fint beröm efteråt så jag får väl va nöjd :) Nu sitter jag på Björkhagen, blir väl natten snart. Imorgon blir det sovmorgon, wiiie, även bio - "Änglar och demoner". Jag ser fram emot helgen med massa Tomas, fotboll, dans och musik. Ett vinglas vore ju inte helt fel heller :)

more than words

gitarr

Nu ska jag ta och öva gitarrlåtarna, för imorgon blir det spelning. Usch! Tycker inte om att spela och sjunga själv, jag blir så jävla nervös och händerna skakar och ackorden blir halvtaskiga. Men man kan ju hoppas på det bästa! :) Sitter hemma även idag. Jag fryser som f*n!! Ska nog värma en kopp te och äta lite frukt, blir nog en såndär film-mys-dag. Ikväll ska jag äntligen dansa, till helgen är det uppvisning på Viksholmen, wiiou! Mitt stora problem just nu är att jag inte har någon aning om vad jag ska ge min älskade pojkvän i Födelsedagspresent OCH Studentpresent!!? Help me!

igårkväll var en bra kväll, på alla sätt och vis! :)

I'm forever yours <3

Regn

Då har det roliga vädret kommit tillbaka, tur att jag la mig en stund i solen igår!! Igårkväll fixade Tomas skjuts hem till mig, jättebra! :) Vi såg på sista programmet av Parlamentet och sen tittade vi på "The Hitcher". Inte så värst bra film! Mysig kväll! Idag gör jag ingenting, följde Tomas upp till bussen förut i duggregnet och nu sitter jag här. Tänkte sätta på en film och måla målarbok. Fotbollsträning ikväll, och förhoppningsvis får jag låna bilen och sova hos Tomas inatt. Tänk att man kan vara så besatt! ;)

for having you a heart worth breaking

Gbg tripp

I fredags tog jag och mamma bilen ner till Göteborg, vi var på begravning. Mammas faster (Judith), hennes man var det som skulle begravas. Det var tänkt att vi skulle åka hem till Judith innan vi åkte till kyrkan, men det var fem år sedan vi hälsade på sist så vi hittade inte vägen, med nöd och näppe hittade vi i alla fall till kyrkan i god tid. Begravningen var jättefin, och jag klarade av att hålla tårarna tills familjen skulle gå fram och ta avsked. Fy fan, jag tycker det är så himla hemskt. Tårarna bara forsade ner!! Efter begravningen åkte allihop till Scandic och åt mat, och efter det åkte en del hem till Judith och hade trevligt där. Jag sov inte så värst bra den natten. På lördag morgon åkte vi hemåt Arvika igen, jag hade genrep med SingOut kl.15. Det var två tjejer där som sminkade dom som ville, och självklart gjorde jag det! :) Jag fick värsta coola ögonskuggan, gul och orange! M-M-M! Konserten gick jättebra, Irländskt var temat och det var många låtar med många solister. Kvällen avslutades med vinst för Norge i Eurovisionssongcontest!
Idag är det lugna puckar, ska bara in till stan och ha körövning med SingOut ikväll.



TOMAS <3

VINST!

Det var fanimej på tiden! Äntligen en rättvis match, seger mot Kila/Sifhälla med 4-1, (0-1). Vi kämpade genom hela matchen och spelade verkligen fotboll, bra passningsspel!! Spelade libro första halvlek men sen blev jag uppflyttad på min favoritplats, forward. Wiiou, jag klämde in två mål, sen gjorde Vickan ett och HG fick stå för det sista. Gaaaaaaaaaaaaaaaaah! Så jävla skönt! Nu kan jag sova gott inatt, fast blir något svårt utan Tomas. Kommer sakna dig de två dagar jag ska vara borta. Men det är bra att längta! <3

HurraHurraHurraHurra!

ännu en förlust

Vi ska väl inte komma ifrån ännu en förlust som kunde slutat oavgjort. Igår mötte vi Köla/Koppom, eller ska vi kalla det Eda!? Dom samarbetar ju trotts allt och i pincip halva Eda-laget var med igår när vi mötte dom. Kulkul! Tyvärr kan man inte göra någonting åt den dumma regeln men man får väl tycka som man vill. Jättekul när man kan spela på samma villkor. Eda-laget spelar ju i division III och ska vara där för att dom är bättre än oss i 5:an, och om dom nu ska vara med i vår serie också, så blir det ju inte alls på samma villkor som oss andra, eftersom att dom är "bättre". Vi som hade med tre stycken 95:or och hade sju ordiniarie spelare borta!!! Men det är ju derby, Köla-Åmotfors, och det är klart dom vill toppa laget. Men dom vann bara med ett ynka mål, pga en jävla straff! Så dom kanske inte är så bra trotts allt. Det var en jävlgit sunkig förlust i alla fall. Lika som mot Gunnarskog. En såndär förlust när man bara går runt och är förbannad hela kvällen.

Lollo: Vi skulle också kunna spela i divison III, om dom inte är bättre än såhär!


kallt

Det blåser kallt ute, brrr! Solen skiner men det räcker med att titta ut genom fönstret så fryser man. Helgen har varit bra och mysig! Maja vann Charlotta, helt klart en värdig vinnare :) Vi åt tacos på kvällen, verkligen efterlängtad. Var på SingOut-övning igårkväll, drygt. Tittade hockeyfinalen när vi kom hem!! Det är kallt!


Charlotta

Sitter på Björkhagen nu, solen skiner men det blååser kallt. Har inte varit ute och känt efter men det ser så kallt ut, det räcker för att stanna inne. Igårkväll var jag och My på bufé på Ritz och sen lyssnade vi på komikern Magnus Betnér. Så jävla bra! Han var mycket roligare än jag trott. Det blev många goda skratt, så nu hoppas jag att jag lever lite längre ;) Tack My för en mysig kväll. Idag blir det att åka till Charlottenberg och kolla Charlottakröningen. Maja är med och vi hoppas på vinst där! Blir en sväng på shoppingcentrat igen. Tomas ska ju ha skor ;) Ikväll har jag beställt tacos, mums! Min mage har verkligen saknat tacos, det var jättelängesen nu.
Igårkväll bokade jag och Tomas Greklandsresan! :D whiie vad spännande. Det blev Santorini - Kamari och ett 3+ hotell med frukost. I slutet av augusti drar vi iväg! Jag längtar redan ihjäl mig!!! <3




Jag och Tomas åker till Santorini - Kamari på solsemester! :)

Flying high in the sky

förlust

Just nu är mitt humör i BOTTEN!!! Tänk att man kan bli så förbannad över att förlora en match, det är en annan sak om man förlorar med 8-0 som mot Töcksfors. Men att ha chansen att vinna och borde ha vunnit så som vi kämpade, men ändå förlorar, då är det inte lätt att bli sur eller besviken. Vi hade hela jävla första halvlek, inte lika bra i andra men vi hade matchen och ändå förlorar vi med 0-2 mot Gunnarskog! GRRR!

Nu ska jag packa och sen åka till Tomas! <3

studsmatta

Jag tvingade Tomas att vi skulle ta fram deras studsmatta igår, vilket vi gjorde, och vi hoppade hela eftermiddagen/kvällen. Hihi. Jag lärde mig göra framåtvolt. Wohow! Dock inte bakåt för det vågade jag inte helt, men det kommer. Jag har hela sommaren på mig att lära mig!! Idag stannade Tomas hemma ifrån skolan och gjorde liiiiiiite matte, bara för att vara duktig. Solade tills det började blåsa kallt, tittade Greklands resa. Nu har vi nog bestämt, boka snart kanske?? Åkte hem till mig, tittade "Dark Water", inte alls bra, och snart ska jag på fotbollsträning. Wiihou! Kallt ute, men skönt att solen lyser i alla fall :)

Tomas, min ängel, min dyrbaraste skatt, mitt allt. Mina känslor blir bara starkare och starkare. Idag var en helt underbar dag med dig, och den är inte slut än. Ikväll får jag sova bredvid din varma kropp igen. Jag ryser vid bara tanken!! <3

dagis

Helgen i Örebro var riktigt trevlig. På Valborg var vi vid Örebro Slott och tittade på elden, lyssnade på kören och till slut ett hejdundrandes raketskjutande! Skitcoolt och det var jättemysigt. På fredagen fyllde Mathilda år så hennes familj kom till Örebro och vi firade henne med tårta, bullar, paket och pizza ;) haha! Vi gick en skogspromenad också. På eftermiddagen åkte vi till Elin och Johan och deras lilla Stina. Grillade hamburgare och drack lite vin. Mumma! På lördag blev det "stan", IKEA och sen hemfärd till Värmland. Grillade här hemma också och spelade spel. Farbror och hans fru var här, dom är roliga. Igår var det första seriematchen, mot Töcksfors. Förlorade med 0-8. Haha! Bra start. Vi tar igen nästa match som är på torsdag mot Gunnarskog, då jävlar!!!
Idag var jag på dagis i Charlottenberg igen, idag var jag med småttingarna. Sååå söta! Hihi.

Tomas och jag har firat 8 månader tillsammans. Det är såå jävla underbaaart! <3

RSS 2.0