shiet

Jag tror aldrig jag plockat fram kläder så snabbt och lagt ner det i en resväska. Måste vara rekord! Greklandskläderna är packade, i princip alla. Har skor, nessesär och lite småplock kvar! Shiet. Har tittat lite Ukraina-Danmark (damfotboll). Inte så värst bra, ibland skulle man kunna tro att de spelar på vår nivå, i division 5. Haha!
Blev inget Karlstad idag, jag blev lite ledsen. Hade ställt in mig på att åka i vilket fall. Skulle på Elgiganten (och IKEA) och köpa billig/bra tv. Men det fanns inga kvar (ringde och checkade). Så vi beställde en istället för dom hade tydligen kvar på lagret, jag fatta inte riktigt. En 42-tum platt-tv. Nu är det bara soffa och soffbord kvar av de "viktiga" grejerna. Eftersom inte Karlstad blev av så är jag sugen på att springa som en dåre på fotbollsträningen om en timme, måste byta om nu.
Imorgon ska vi betala första hyran :) hihi. Antar att det inte blir lika kul varje gång. Haha!

run you fool

tre poäng

Igår tog vi tre poäng mot Jössefors. En hejdundrandes spännande match som slutade lyckligt, synd för er som ej var där. Jössefors ledde med 1-0 när det var 15 minuter kvar av matchen. Vi får en straff, Viktoria sätter den. Sen gör Jössefors 2-1, vi gör 2-2. Och till slut efter flera stolpskott och missar lyckas vi klämma in ett mål till så vi vinner med 2-3. Så jävla gött :) Helgen var lugn. Det var fotboll, tv-tittande och ligga på bryggan som gällde. Såg på "the green mile" i lördags. Usch vilken bra film, jag grät. Skickade efter en ny kamera i helgen också. Hoppas den kommer innan Grekland, men det tror jag nog. En ny arbetsvecka har börjat, jag hatar att gå upp tidigt, jag är inte skapad för det. Ändå ska jag inte klaga, jag går upp kvart över sex, till skillnad från när jag jobbade i Töcksfors och gick upp fyra till förmiddagspasset. Så jag ska väl inte klaga. Snart är det fotbollsträning och ikväll kommer TOMAS <3

my life would suck without you

Helg

Äntligen är helgen här, igen. Veckorna går så himla fort. Hoppas nästa vecka också går fort, jag börjar längta till Grekland. Har nog inte fattat riktigt än, att vi åker om en vecka :) Helgen blir lugn. Hade planerat att åka till IKEA men det verkar inte bli något. Tomas har match imorgon och jag har match på söndag, typiskt! Det kanske blir Fabrikslagret istället och titta på soffa. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att småsova på soffan (det gillar jag), sen är det Linus Törnblad som hoppar höjd. Jag har önskat tacos eller pastagratäng tills ikväll. Hoppas dom fick med sig en chipspåse ifrån stan.

take care now, byebye then

LÄGENHET

Jajjamän! Då är det äntligen bestämt. Jag och Tomas har fått en lägenhet i Arvika! :D Shit, jag är såå glaad. Den ligger på Tingsgatan och är en 2:a på 61-kvadrat. Verkligen jättefin. Vi får nyckeln dagen innan vi åker till Grekland så när vi kommer hem igen är det bara att börja packa och köra saker. Spännande!! Ska bli kul att inreda vår egen lägenhet, mysigt! Jag känner på mig att den kommer bli finfin. Har det mesta av möbler, fattas en soffa och soffbord bara, kan ju va bra att ha. Det blir nog en tur till IKEA till helgen, wiihej. Behövs lite köksgrejer. Åååh!! Det värsta med lägenheten är att den ligger precis vid Styckåsgatan (som alla insändare i tidningen handlar om). Alla bilar som för väsen av sig. Men jag tror vi ska klara av det. Förhoppningsvis gör kommunen nått så att det inte blir lika mycket väsen, eller så får vi helt enkelt flytta därifrån om det blir för jobbigt! Men vi ska nog klara det :) Det kanske inte är så farligt som alla insändare beskriver heller. Så jag går på högvarv hela tiden och tänker på hur vi ska möblera och så. Hihi! Roligt. Fast jag gruvar mig lite för att flytta ifrån mitt rum, vårt underbara hus och lugnet här hemma. Men det är ju bara en mil, och buss går det ju alltid, och min säng står kvar :)

Tomas, det ska bli så jävla underbart så du fattar inte. Vår lägenhet! :) Wiiiie!

Happy Faces

Dagen började inte så bra. Åkte till jobbet i vanlig tid, var där kl.07.00. Jag fick sitta i bilen fram tills åtta ungefär. Någon hade glömt hänga ut nyckeln till mig, hostJONAShost. Så jag satt i bilen och halvsov till åtta då Jonas kom, han hade försovit sig. Haha! Men dagen gick fort, vi hade många paket att packa och städade ännu mera. Börjar bli riktigt fint. Sen finns det ju massa saker som inte går att skicka eftersom det är småfel eller lite trasigt, så jag fick med mig en liten tekanna, en termos och två handdukar! Här kommer rubrikens kommentar: Jag fick förlängt på jobbet fram till årsskiftet :D Wiiiou! Jag är glad. Så jävla gött, nu behöver jag inte oroa mig för att behöva söka jobb en tid framöver.

Den andra bästiga nyheten väntar jag nog med tills imorgon, då allt är klart :) Ikväll är det fotbollsträning!


Hamnfesten

Det jävla regnet öste ner både fredag och lördag. Jag kunde lika gärna skippat fredagen, hade match (förlorade med 3-6 mot Torsby) och kom inte till stan förens halv 11. Där träffade jag Anna och vi gick till området. Regn, regn, regn. Inte speciellt mycket dricka hade vi fått i oss så vi hade tråkigt. Tomas kom och hämtade mig halv ett så vi åkte hem och sov. Lördag såg heller inte så lovande ut. REGN!!! När jag och Anna tittade på EMD så öste regnet verkligen ner. Vi bestämde oss för att åka tillbaka till Sandra och fortsätta festa inomhus. Anna: "Nu dricker vi oss jättefulla och skiter i regnet. Vi ska ha kul nu". Om vi hade. När vi väl kom till Bryggan efter att jag druckit upp vinflaskan och några cube så rann kvällen fort iväg. Virvelvinden med Sanna och Daniel var en höjdpunkt! :) Mycket prat, mycket dans, mycket regn! Sen gick vi till Timmy's när Bryggan stängde. Där var Tomas, fuller, hihi. Köpte en hamburgare och strips, var hem till Heimdal en sväng, innan vi drog tillbaka till Gunnarskog i Addes bil. Rolig kille! Somnade väldigt snabbt! Godnatt och sen var det svart. Så jävla rolig kväll. Annas idé var BRA!
Nu ska jag snart iväg opch titta när Tomas spelar match :) Wiiie!

hejhoppgummisnopp

helgen

Fredag: Tomas kom hem från Torsby, wonderbart att krama honom igen :) Min kusin Peter, hans fru och deras 2 veckor gamla dotter kom och hälsade på hemma. Jag har inte sett honom sen förra sommaren så det var kul. Senare på kvällen åkte jag, Sanna, pappa och Tomas ut en sväng med båten för att fiska. Inte för att skryta men jag fick en GÖS på 3kg. Wiiou! Den första, pappa var inte lite avundsjuk. I alla år han har fiskat i vår sjö (och i andra sjöar) så har han aldrig fått en gös. HAHA! Somnade 02.30.

Lördag: Eftersom solen tittade fram så passade vi på att ligga på bryggan så länge som vi kunde. Vid halv två drog vi iväg till Hillringsberg, Tomas skulle spela fotbollsmatch. Lisa var där så vi tittade ihop. Matchen slutade 1-1. På kvällen åkte jag och Isabell till Lässerud på en gammal högstadiekompis 20-årsfest. Det var kul. Massa Lässerudsfolk. Haha! Dom vet hur man ska festa minsann. Åkte hem ganska tidigt, hade lovat pappa att skjutsa han och hans kompisar till krogen. Men det blev ingen krog för dom spelade poker hela kvällen. Jag skjutsade dom till Arvika runt 02.30.

Idag: Vaknade 11. Såååå skönt med sovmorgon. Det behövde jag. Åkte till Björkhagen. Nu i eftermiddag har vi varit på "vuxendop" eller vad man ska kalla det? Fyra tjejer i 18-årsåldern som skulle döpa sig i sjön :) Efteråt fick vi fika och tårta. Mums! Nu funderar vi på vilken film vi ska se. Godiset väntar på mig!!


Om du var en blomma och jag var en ko,
då skulle jag äta upp dig för du är så go'

humhum

Gunnarskog/Bortan - Åmotfors 0-4 :)
Åmotfors - Köla/Koppom 1-5

Solen har tittat tillbaka! Vi får se hur länge den vill vara kvar. Det är så fint hemma nu. Spegelblank sjö och solen börjar sakta sänka sig bortom träden. Det är sommar det :) Tomas har varit borta hela veckan, i Torsby, kommer hem imorgon. Wiiiie! Jag och mamma har plockat svamp och blåbär, och sett på "Ice Age 2" i veckan. Ikväll blir der nog "Dagboken". Jobbet på Kylskåpspoesi går bara bra. Jag börjar på pejl på allting nu, känner mig duktig. Har även frågat om jobb till hösten, det lät positivt men jag har inte fått något svar än. Vet inte om jag nämnt det? Kanske, kanske inte. Men jag och Tomas letar lägenhet för fullt. Imorgon ska vi kanske iväg och titta på en 2:a :) Hoppas den är fin. Har redan tittat på tre stycken men ingen som det klickade till på. Wish us luck!

Agnes och kamera

Spelade match i fredags mot Gunnarskog. Vinst med 4-0. Jag gjorde ett mål, Vickan tre! Härligt med vinster. Vi spelar riktigt bra! Köla/Koppom på onsdag, undrar hur det går!? Det spörs hur många Eda-spelare dom har med. Men vi ska kämpa för vinst. Jag tycker inte om matcherna mot Köla/Koppom. Det är alltid så jävla spänt. Usch!
Bryggan igår. Vi började hos Linnea, skitkul. Åt melon, vindruvor och kex. Sjöng och dansade. Sen känns det alltid som att festen tar slut när man går till Bryggan. Någon gång borde man stanna och ha förfest hela natten. Agnes spelade, väldigt kort spelning. Sjöng några låtar och sen försvann hon. Kvällen slutade med att jag och Anna gick runt och letade efter min kamera som jag verkligen inte kommer ihåg när eller hur jag tappade bort den. Jag hade den lindad runt armen på Agnes, två varv. Och sen när jag skulle ta kort med den efter spelningen så var den borta. Ingen aning om vart den tagit vägen? Ringde Bryggan idag men dom hade inte fått in någon kamera. Boou! :'(

Vi ska se på film sen!


RSS 2.0