How to be fine when I'm not

(VARNING för deppinlägg, men det är ingen fara med mig).

Helgen får 4/5 smultron (kom inte på nått bättre, eller sämre).
Den kunde ha fått en femma för att den var den bästa på länge men pga mitt dåliga beteende så tycker jag inte jag/helgen är värd en femma. Det har varit vårkonsert och Daniel Adams Ray, Björkenäs, grillat och Champions Leauge, fotbollsmatch och konfirmation och massa Tomas ♥

Och jag blir så jäkla besviken på mig själv, gång på gång. Det finns liksom en ängel och en djävul uppe i mitt huvudet, på varsin sida, som verkligen inte ville samarbeta denna kväll. Ena sidan säger bara fel, nejnej, fel, fel, nej, fel, FEL, FEL NINA. Medans den andra sidan triggar på mig att bli mer och mer irriterad och att analysera saker och ting.
Jag vill verkligen, och jag försöker lyssna på den snälla ängeln som finns men den onda sidan tar alltid över, är det inte ofta så? Varför ska det onda segra över det goda? Det negativa över det positiva?
Jag blir så trött på andra människor/folk/personer som är lite, lite, lite för mycket och överallt, trött på mig själv för att jag ens orkar lägga ner energi på att bli irriterad. Kan inte någon banka i mig lite självförtroende och självkänsla!? SNÄLLA!!!

Jag vill dra täcket över huvudet, sova i totalt mörker, länge. Sen vill jag vakna och vara en bättre Nina med stark självkänsla! Sure, som att det skulle hända på en natt? Fan. Varför kan man inte födas perfekt och göra allting rätt istället!?


Look at these photographs

Här kommer bildregn ifrån dopet i Stockholm, och konfirmation i Skillingmark. Enjoy!


























Andrea tog konfirmation






Min fina och jag ♥


Dag 14 - Mitt hem

I hela mitt liv har jag hunnit med att flytta ett antal gånger, jag räknade och fick ihop det till sju gånger, hittills (hela fyra gånger i början av mina sju år). Och nej, min familj är inte zigenare, vi har bara flyttat mycket. Jag har hunnit med att utforska de fantastiska orterna Koppom och Åmotfors under min barndom. INGET jag skryter om direkt, snarare skäms lite och säger det inte högt. Men jag har alltid känt mig hemma i husen vi bott i och jag grinade mer när vi skulle sälja vår gamla Volvo än när vi skulle flytta till Åmotfors. (haha). Genom att ha flyttat mycket har jag under åren fått många kompisar ifrån alla håll och kanter. Te.x mina två bästa kompisar; Anna från Koppom (lite utanför Koppom dock) och Isabell från Åmotfors. Ta-da!

Men Mitt Hem kommer föralltid att vara på Björkenäs i Fiskevik. När jag skulle börja gymnasiet fick mamma och pappa äntligen bygglov och bestämde sig för att bygga huset.
Innan huset fanns stod där en sommarstuga som vi spenderade varje sommarlov vid. Jag kommer ihåg att jag älskade att åka till sommarstugan och leka, bada och fiska. Sommarstugan hade en speciell lukt som jag fortfarande kan komma ihåg och genom att tänka tillbaka så finner jag många minnen vid denna lilla stuga och jag gråt när vi skulle riva det, även om jag ville bygga det nya huset.  Det var mycket känslor!

Men mamma och pappa byggde alltså ett året-runt-hus, vilket jag är väldigt glad för idag. Vårt hus på Björkenäs är det enda stället jag kan skryta riktigt mycket om och som jag inte bryr mig ett skit om ifall folk tycker att jag skryter. I don't care! Jag verkligen ÄLSKAR det!!

Verandan som ligger två meter ifrån vattnet, den stora bryggan där vi ligger och solar på sommaren (och som även måsarna bajsar ner), vår lilla fiskebåt, bastun som vi använder allt för sällan, solnedgången på andra sidan sjön när den ligger spegelblank, lekstugan, den lilla boden, skridskor -och skidturerna som grannar och annat folk tar på vintern, stenplattorna, blommorna, träden, grannarna, grusvägen ner till Björkenäs. ALLT är så himla bra med Björkenäs och jag älskar varje sekund jag är där.

Mamma och pappa, LOVA att inte sälja huset utan låt det gå i arv till de snälla barnen ni har ;) puss


Lilla Lady Hey

Veckan har gått fort, det är redan fredag. Det har varit lite upp&ner i veckan...

Jag fick feber i onsdagskväll och hade det hela dagen igår, men idag är jag i alla fall på jobbet och kämpar mot endast förkylning. Feber är inget roligt att ha har jag kommit underfund med. Det spelar ingen roll hur mycket kläder man än har på sig så fryser man som en galning ändå. Och om natten vet man inte om man ska ligga under eller över täcket för det byter från varmt till kallt och tillbaka på någon sekund. Urk!

Ikväll ska jag sjunga på konsert, vi får hoppas att rösten håller och att det inte låter alltför nasalt med tanke på förkylningen. Hoppas även att jag är pigg nog att kunna gå ner till Bryggan-Premiären och se Daniel Adams Ray, men det ska väl inte va några problem.

TOMAS kommer hem ikväll också, och jag längtar så in i bombens tills jag får krama om honom!

Min systemkamera är GREAT btw. Tummen upp!


Happy birthday to you!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Tomas födelsedag.
Hurra, hurra, hurra!!




Hoppas du får en bra dag uppe i Kramfors i brandmanskläderna, och att de bjuder dig på tårta. Du förtjänar det bästa! Sen ska jag fira dig när du kommer hem till helgen. Skynda hem förresten!! Älskar dig Tomas :)


I miss you love

De två dagarna i Stockholm var bra, jag ville inte riktigt åka hem. Dopet var jättefint och hela lördagen spenderade vi ute i Farsta med att tvätta bilar (Simon och kusinerna), leka med barnen, ta kort med min systemkamera och så grillade vi på kvällen. Nästan hela Algestensklanen var med. Jag tog många kort, och jag får lägga upp lite blandat när datorn (och Tomas) är hemma igen. Jag längtar efter dig Tomas!

Veckan har tyvärr börjat med ett dåligt humör och lite deppighet. Hoppas veckan börjat bra för er andra!


We are all the winners, we are all the best

JAAAAAAAAAAAA!
Vi vann matchen mot Kil U med 4-0. Så jäkla gött! Jag älskar när domaren blåser slutsignalen och man vet att man vunnit genom att spelat riktigt bra och kämpat järnet. Idag kämpade vi för och med varandra. Jag fick spela forward nästan hela matchen, och jag sprang som en idiot (tyckte jag själv iaf), och var helt slut efter första halvlek. Emma, Marie och jag (2) gjorde målen. Mhm! Jag är så himla trött så jag kommer somna med bums och hoppas på att inte vakna förens det är dags.

Jag har ju glömt bort att berätta att min Canon 500d äntligen landat i vår lägenhet. Wihou! Den är skitfin och jag är livrädd varenda gång jag ska ta i den eller bära den. INTE TAPPA I GOLVET!! Ska bli kul att lära sig om denna manick.

Nu ska vi sova för imorgon kl.06.00 går bussen mot Stockholm. God natt


Friday, I'm in love

Den rubriken tror jag att många bloggare har använt ett antal fredagar (?).

Idag är en fullspäckad dag, då jag egentligen bara vill slappa när jag kommer hem och varva ner efter jobbveckan. Men så blir det ICKE:

- Direkt efter jobbet är det gitarrepetition inför en konsert som är nästa helg.
- Sen drar jag iväg direkt till samlingen inför kvällens hemmamatch som är på Gunnevi. Jag är superdupertaggad för match!! Har ätit en riktig brakfrukost här på jobbet, ska börja dricka vatten redan nu och fylla på med energi längs med dagen. Ikväll är det vinst som gäller brudar!

Imorgon blir det Stockholm och dop.


Aaootch!

Nu har jag använt mitt presentkort på Sköna Rum som jag fick i födelsedagspresent. Aotch!!


Already done

Nu ÄNTLIGEN har vi packat färdigt en stororder till Lagerhaus på 5000 spel. Plastat, packat ner spelen åtta och åtta i småkartonger, markerat alla kartonger och upp med allt på pall, vilket resulterade i sex stycken pallar. Pust! Vi har hållit igång sen sju imorse och speedat på för fullt för att denna order skulle hinna med att gå idag, och det gör den.
Det har vi firat med mjukglass och nu viker vi magneter och lyssnar på Hassan.. Haha! Vi ska spela tennis efter jobbet. Det har jag alltid velat göra. Ska bli roligt!

Ikväll ska jag fortsätta med min lilla hemlighet! Hihi. 


Sorry for waking you up

Förlåt alla grannar och speciellt Tomas OM jag väckte er imorse. Tomas sover iofs alltid som en stock och skulle inte vakna om en Tyrannosaurus Rex klampade in i sovrummet. Iaf så hade jag gjort min morgonkiss och skulle försiktigt stänga toalettlocket. Och så händer det som händer ofta när jag ska försöka vara tyst på morgonen för att inte väcka hela huset. Jag råkar stöta till locket så att det smäller igen med världens bums istället och så förbannar jag mig själv för att jag är så jäkla klumpig. Haha! Jag gissar att jag inte är ensam om detta, eller?

Så förlåt alla grannar över, under och bredvid om ni vaknade av en smäll till väckarklocka. Och Tomas, jag antar att du inte märkte nånting alls..


Bad hairday

Jag har tittat på bilderna som jag la upp igår. Det ser ju ut som att jag håller på att tappa håret, vilket jag inte gör (inte vad jag vet i alla fall). Jag har, som det ser ut, hårfästet väldigt långt upp/bak just vid min snedbena. HAHA! Jag har aldrig tänkt på det förut. Ser lite läskigt ut. Nu har ni läget under kontroll ifall ni undrat.


When I'm with you, I have nothing to fear

Ännu en helg är passerad. Denna helg, som alla mina andra helger, har varit ganska fullspäckad med aktiviteter. Det har varit gitarrlektion, kyckling och klyftpotatis, fotbollsmatch, The Roof, "hälsat på hos folk", tacos och gospelkonsert. Och jag är jättetrött. Känns sådär att gå upp halv 7 till morgonen. Jag behöver mer sömn!!!!

Just nu är det hockey-VM. Jag hoppas ni kollar för nu är det spännande inför sista perioden. Ska ta plats brevid Tomas i soffan och snosa på min underbara pojkvän. Jag älskar dig och du är bäst!






'Cause I've got the best

Ja, storstädning blev det allt igår. (synd att vädret blev finare och finare under dagen. Hade varit trevligt att vara ute, suck). Men ett varv med dammsugaren, dammtrasan och skurmoppen behövdes verkligen. Sen slängde jag ner ALLA skor som vi samlat på oss jag och min sambo (mest jag) ner i förådet. Vinterskor plus gamla skor som bara tar plats, jag gjorde istället plats för fotbollsskorna som tidigare stått på balkongen. Dammsög även balkongen så nu är den fin och fräsch för sommarens party och myskvällar.

Var även iväg och pantade och återvinde/återvann (?), innan det var dags för rep med SingOut inför söndagens gospelkonsert. Helspäckad eftermiddag med andra ord..

Idag är jag pigg som en mört. Jag går och småsjunger, det brukar betyda att jag är glad. Hoppas på en bra helg! Och med tanke på att vad jag har framför mig så kan den inte bli annat än bra. TOMAS kommer ju hem för tusan!!!!!

Jag har köttfärsås och spagetti till matlåda idag. Jag kanske ändrar mig och köper nudlar på "Thai Take Away".


That's what friends are for

Igår var en mycket bra kväll.

Anna och Isabell joinade mig efter jobbet. Gick till Konsum och köpte tacos-ingredienser och godis som vi käkade upp när vi kom hem. Kollade mina USA-bilder efter mycket krångel med dvd och wii-konsoller (har ju ingen dator för tillfället). Men till slut så funkade det, och så pratade vi en massa, kollade kort, småtittade på tv:n och spottade från balkongen. (sånt tjejigt tänkte jag skriva men inte till 100% va?)
Isabell skulle med tåget senare på kvällen så då tog jag cykeln och följde henne. Tåget var naturligtvis försenat så vi satt på perrongen och småpratade. Cyklade hem!

En sån dag som var igår är liksom en STORT PLUS i kanten på mina vardagar. Göra något litet men ändå så värdefullt. Jag älskar mina två vänner. Och nu när det är sommar så känns allting så mycket lättare. Mindre kläder, längre och ljusare dagar, solbrillor, shorts, sandaler, trampa cykel och känna vinden i håret, gröna träd och grönt gräs, glass, doftande blommor, buskar och träd. I love it.
Och det gör ingenting att det är lite tråkigare väder idag, för jag ska städa hela lägenheten. Pust!

Imorgon kommer Tomas hem. Lycka!


Fish are jumping

Inatt drömde jag om tio meter långa svärdfiskar i Nysockensjön och att krokodiler kröp upp på våran stora gräsplätt och jagade mamma och Izor, som tyckte det var jätteroligt.


He is the best

DÅLIGT med uppdatering, jag vet. Sorry! Jag har ingen dator tillgänglig just nu (förutom jobbets) och jag har liksom tappat suget lite..

Helgen var den BÄSTA på länge. Min finaste och bästa pojkvän ringde mig 03.38 på lördag morgon och frågade om jag ville ha en kram, och där stod han i trappuppgången. Den överraskningen gjorde ju hela helgen till den bästa kan man säga. Jag blev så glad och jag älskar dig mest av allt Tomas. Whiie!
 Jag har spelat första seriematchen (vinst med 1-0), spelat upp Värmlänningarna, käkat mjukglass, suttit i strandparken, ätit tacos och sett på "i rymden finns inga känslor", varit hemma på Björkenäs, tvättat bilen och bara njutit av solen och det fina vädret.

Tomas är uppe på skolan igen men han kommer hem på fredag. Längtar massa!

Kikar fortfarande på systemkamera. Det är svårt, och det finns så många att välja bland. Blurp.


Goodnight sweetheart

Jag är trött, arg, överraskad, irriterad, sliten, ensam etc. Allting på samma gång! Och så ser jag på romantisk film så jag saknar min sovkompis, bästa vän och finaste pojkvän. Vart är du när jag vill vara nära dig som mest?! TOMAS!! Jag ska se klart på filmen, ringa, sen ska jag dra täcket över huvudet och sova tills den jäkla väckarklockan ringer, igen.

Look at this photograph

Jag är typ jättemegasuperduperbaotamycket sugen på att köpa en systemkamera!! Det kanske blir ett inköp nu i vår redan. Jag som inte kan någonting om dessa kameror har hört mig för lite om vad jag ska titta på och vad man ska ha för olika funktioner mm. Men jag tar gärna emot ännu mer förslag!! Kom men tips, information och förslag!! Tack.


Home sweet home

Efter mina två semesterturer till USA och Danmark (iofs var ju Danmark träningsläger och inte mycket till semester) så är jag nu äntligen HEMMA i Sverige. Jag sitter hemhemma på Björkenäs och bara njuter av att vara här med familjen. Här vid mitt smultronställe! Träden har börjat bli gröna, gräset blir grönare, sjön har gått upp och ligger spegelblank, jag och syster har varit ute på promenad och pratat om allt mellan himmel och jord. Precis som det ska vara på Björkenäs. Jag längtar så in i bombens till sommaren nu, till värme, sol och bad. Jag längtar faktiskt till midsommar av någon anledning, och skulle kunna spendera den på Björkenäs! Det finns inget som slår midsommar på Björkenäs. (Nu blev det väldigt mycket Björkenäs här). Men det gillar vi! Det är bara Tomas som fattas nu. JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING!!

Imorgon väntar jobb och fotbollsträning. Back to reality!

Jag bjuder på lite bilder från träningslägret och ikväll (plus mina USA-skor).


Lämnar bussen för en tur med färjan till Danmark


Dags för ett träningspass










I väntans tid.


Spelade på enarmade banditer på vägen hem, ingen större vinst.


Mina skoinköp ifrån USA. I love them!


Jag och lillasyster




Home sweet home


On my way back home

Jag är på väg hem ifrån Danmark. Vi har passerat Säffle och vi ser på Full Frys. Det är ju riktigt roligt, hade glömt! Nu är det inte långt kvar till Arvika, lägenheten och vår sköna säng. Jag har längtat efter vår säng! Jag är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara idag. Efter två veckor i USA och sen direkt iväg på fotbollsläger. Jag antar att det kommer i veckan. Imorgon ska jag sova, sova, sova, sova, sova! Och jag hatar att Tomas inte är hemma när jag kommer hem. Jag saknar honom något enormt! <3

RSS 2.0