Robot i örat?

Då var helgen över och jag har hunnit med att käka på The Roof, tittat på fotbollsträningen (sååååå tråkigt när man inte kan vara med själv), tittat bronsmatchen i handboll, varit på Bôrtafest och tagit emot pris för näst mest gjorda mål, hälsat på hemhemma och gått promenad på isen med mamma och vovven. MYS!

Nu när förkylningen nästan släppt så har mitt högra öra lyckats kollapsa under helgen istället. Det är lock, det piper, det värker och när någon pratar (mest radion) så låter det som en robot i mitt högra öra. Haha, ganska kul faktiskt. Inatt kunde jag nästan inte sova dock. Någon sa öroninflammation, jag har aldrig haft det så jag vet inte hur det känns. Googla!!

Ikväll blir det tårta hos svärmor som fyller år! Grattis :)

3. Mina föräldrar

Jag kan börja med att säga att mina föräldrar är de bästa!!!

Min kära lilla mamma jobbar som tandsköterska, därmed fick jag alltid frukt i mina påskbrev i flera år. Jag ser min mamma som en väldigt omtänksam, social, snäll, trevlig, glad, hjälpsam och godhjärtat människa. Hon frågar alltid hur man mår och jag vet att hon alltid finns där för mig, no matter what! När hon nyser får man hjärtattack, för hennes nysningar kommer utan förvarning och är väldigt högljudda. Hon är en filmsnyftare precis som jag, och även om hon hoppar in i en film och bara ser de sista tio minuterna så gråter hon om det är sorgligt. Hennes skratt är något utöver det vanliga. Det är som ett gapskratt i en väldigt hög och stark tonart som är medryckande! Min mamma hör lite dåligt och det har väl haft sina irriterande men även roliga stunder då hon missuppfattat/misstolkat ord eller meningar. Hon är den som ägnat mest tid åt vovven i huset och går nästan alltid långpromenaderna.

Min pappa jobbar inom plåtindustri och säger att allt går om man bara vill och att man ska tro på sig själv till 100%. Han tycker om att prata och skämta, därmed är han väldigt social. Han är kärleksfull, förstående, rolig, vuxen-barnslig (?), snäll och händig. Han gillar att hitta på egna små uppfinningar och konstverk i trädgården. Om han sitter vid datorn så sitter han nästan alltid på Youtube och kollar America's got talent klipp. Han favoritband heter B52's och jag tror han är den enda i Sverige som vet vilka de är. Pappa är en hejare på att laga mat och baka bröd. Det tror man inte om alla pappor. Min pappa slänger däremot ner allt möjligt i bröddegen och hoppas att det ska smaka, vilket det alltid gör, och då menar jag gudomligt gott!

Det finns så mycket jag skulle kunna säga om mina päron. De har gett mig och min lillasyster den bästa uppfostran man kan få, även om de inte tror det själva. Det har funnits lagomt stränga regler i vår uppväxt! Och jag ber om ursäkt för alla gånger då jag tjatat hål i huvudet på er när jag inte fått som jag velat, och vissa gånger har jag fått som jag velat. Hihi. Ni har alltid ställt upp för mig och pushat mig i jobbiga situationer. TACK älskade mamma och pappa för att ni finns. Ni betyder så mycket!!!


Pussel

Det blev en hemmadag idag också. Urk! Det är så tråkigt att vara sjuk, vilket jag nu upprepat ett antal gånger för mig själv och här på bloggen. Jag får ont i huvudet av att titta på tv för länge, ont i huvudet av att sitta framför datorn för länge, sen orkar man ju inte anstränga sig för mycket av andra aktiviteter för då svettas man ihjäl och blir anfådd. Hostar gör jag också! Men imorgon tänker jag dra mig till jobbet hur jag än mår.
Idag har jag i alla fall lagt färdigt mitt 1000-bitarspussel som jag fick i julklapp. Sammanlagt har jag bara suttit med det i tre dagar. Duktig! Det är riktigt roligt att lägga pussel.

Jag vill ha sommar och sol.


Fever

Idag jobbade jag halva dagen sen orkade jag inte mer. När jag kom hem lade jag mig i sängen. Antingen var det för varmt eller för kallt, yes, feber! Huvudet spränger. Jag klarade inte ens av att träna fotboll två gånger utan att bli sjuk igen. Skit! Det är så tråkigt att vara sjuk. Man känner så jäkla död och slapp. Urk!

Sitter och kollar lite USA-resor, jag vågade äntligen ringa chefen och fråga om jag kunde få ta ut några semesterveckor redan i april då jag och Anna tänkt dra till USA. Och det fick jag. Wihou! Att det alltid ska vara så svårt att fråga om ledigt, man kan ju inte får mer än nej egentligen. Så i april åker vi till USA. VI ÅKER TILL USA!! Det enda vi vet är att vi ska hälsa på Evelinn i Dallas, sen har vi inte bestämt så mycket mer. Nu får vi börja planera. Spännande!!!

fever, in the morning
fever all through the night


Senaste inköp:
Svarta jeans 199:- Gina Tricot
Grön midjekjol 99:- Gina Tricot


The list

Jag har sett att flera på sina bloggar har börjat med den sk. "30 dagars-listan". Jag tänkte att jag skulle påbörja en sådan jag också men jag tänkte sprida ut inläggen lite så att jag inte behöver känna ett tvång av att skriva varje dag. Jag tycker att såna listor är väldigt roliga att skriva, dock vet jag inte om det är lika roligt för er att läsa? Men eftersom jag inte har något bättre för mig och inte skriver om så intressanta saker just nu så kan ju detta vara ett sätt för er som läser att veta lite mer om mig och vad jag tycker och tänker. Höhö! Spännande.

Förut tränade jag 40 minuter kondition. Så jäkla gött!





Complement eachother

Glöm inte bort att ge varandra komplimanger och varma ord, om det så bara är något litet positivt. Det lilla kan betyda så mycket och få en att må så mycket bättre!! 


Is this it?
Or could we still compliment eachother,
like colors in harmony

My new dress

Jag fyndade en riktigt schnygg klänning på rean för någon vecka sen. Lite otippat val av mig men jag föll direkt, och som tur var fanns den i rätt storlek och en enda kvar, jag gillar den starkt! Jag längtar lite smått till sommaren nu!



"Fotboll är livet"

Det känns i benen idag att jag spelade fotboll igår, och att jag inte gjort det på ca två veckor. Det var cup i gräshallen, vi vann två matcher och förlorade två. Det gick hyffsat bra, jag märker att jag tappat lite. Många felpassningar, dålig kondition, hade lite dålig koll på det mesta. Och jag fick spela BACK varje match. Det är inte direkt det roligaste jag vet när jag egentligen spelar forward. Men jag är inte personen som klagar och gnäller när jag får en position som jag egentligen inte vill vara på. Jag gör mitt bästa där och kämpar för mitt lag. Om tränaren tycker att jag passar på den positionen så litar jag på honom att han tycker jag gör ett bra jobb där.

Det jag inser mer och mer varje gång jag spelar fotboll är att jag tycker det är så jäkla kul. Jag älskar det, jag älskar att jaga den där bollen och sparka på den, passa, nicka, skjuta, kämpa för att få in den i motståndarens mål. Kämpa tillsammans med laget och göra allt för att vinna. Det är en helt underbar sport och jag verkligen älskar den!! Och jag har kommit till ett störtskönt lag som jag stortrivs i, jag gillar hela högen, tränaren också. Jag längtar till sommaren då serien drar igång. Men innan dess ska vi träna och bli bättre, som individer och som lag.


Vardagen

Såhär efter jul och nyår är man tillbaka i vardagen igen och då händer det inte så speciellt mycket. Det är jobb måndag-fredag 07.00-16.00, på eftermiddagarna försöker jag hitta på något annat än att sitta framför tv:n och dator, när jag orkar. Jag har kommit in i en svacka av trötthet. Antagligen eftersom tempot på jobbet gick i 120 hela november och december, och nu när det inte är lika mycket gasen i botten om dagarna så kommer tröttheten smygandes.
Min förkylning vill inte försvinna heller, vilket innebär att jag inte tränat riktigt på två-tre veckor. Jag saknar fotbollsträningarna enormt! Till helgen är det Hallvärmländskan (fotbollscup), men jag vet inte om jag orkar vara med, efter förkylning har man inte direkt någon ork i kroppen. Jag ska i alla fall dit och heja på oss!
Btw. JAG HATAR ATT DISKA!!!!!!!!!!!!!!!

Det var det negativa, nu till det positiva.
Jag var hos Isabell en kväll och såg på Eclipse, ja jag tror ni alla vet vilken film jag pratar om. Den var bra! Jag är inte så insatt i Twilight men filmerna är helt okej att titta på.
Igår var Sanna och Hannes här och käkade tacos med oss, samt tittade på The Experiment. Gripande, verklighetsbaserande film. Hemsk!
Och snart ska jag dra mig till Anna och hälsa på, och se på första Sverigematchen i handbollsVM. Så jag försöker hitta på saker som kan liva upp mina dagar, vilket Tomas alltid gör eftersom han är vid min sida varje dag. Nu ska jag byta om och hoppa i mina nya vinterskor och gå bort mot Annas lilla skjul i sakta men säker takt så jag inte halkar omkull!


Agnes - Release me. Älskar denna version!


These boots are made for walking

Mina nyinköpta vinterskor! Jättesköna men livsfarliga att gå i nu när det är is ute på gatorna. Det blir sophalt och jag har varit nära att ramla flera gånger. Men bättre med dessa än att skämma ut mig i mina gamla "indianskor" som jag hade innan.


30-årskalas

I helgen gjorde vi en snabbvisit i Flen. Först och främst för att vi blivit bjudna på 30-årskalas, men vi passade även på att hälsa på farmor som bjöd på mat, efterrätt OCH fika. Vi var garanterat mätta innan vi gick därifrån.
Farmor: "Om ni inte är mätta nu så får ni skylla er själva". HAHA! Om vi var.

30-årskalaset bjöd på kallskuret och potatisgratäng med massa frukt. Till efterrätt fick vi chokladkaka med grädde. Under kvällen blev det även musikquiz, frågor om Viccan och Ante, lite underhållning av mig, Sanna, Tomas och Hannes i form av musik. Massa prat, skratt och dans med ballonghav (till en början innan alla stampade isönder dem). Vi åkte hem vid 3-tiden och sov fram till klockan 11 då det var "slappa i soffan" innan vi begav oss till tågstationen för att påbörja resan hem igen. Det är så skönt att komma hem och sova i sin egen säng när man varit borta, även om man bara varit borta i några dagar.
Det var ett skitkul kalas med nästan bara nya ansikten att prata med. Lyckad fest! Grattis älskade kusin Victoria.


Födelsedagsbarnen! Victoria och Andreas


Peter och Victoria


Tomas med Axel på sina axlar. Haha! Som aldrig ville gå ner


Sanna och jag


Hannes och Tomas visar några dansmoves


Några andra dansmoves. (gillar Peters stil starkt)


Hannes och Sanna


Tomas och jag <3


Nytt år!

Ett nytt år med nya möjligheter! Jag har inga nyårslöften, jag brukar alltid bryta dem ändå. Men att försöka förbättra det som var dåligt förra året går ju alltid. Så det ska jag göra! Försöka att vara bättre helt och hållet på allt som jag vill vara bättre på. Hihi! Jag gick igenom min blogg ifrån det gågna året. Shiet vad mycket jag ordbajsat. HAHA! Men det har ändå hänt lite saker detta året också:

- Lillasyster fyllde 18
- Jag var på Gran Canaria med tre härliga tjejer
- Rocky Horror show
- Alexandras studentkonsert
- Tomas fyllde 20
- Vi var i Sthlm på mässa med Kylskåpspoesi
- Jag gjorde första året som Britta i Värmlänningarna
- Midsommarfton firades på Bäckåsen
- Hamnfesten och The Baseballs
- Vi var i Sthlm och på Skansen
- Västkusten + Norge
- VI VANN DIVISION 5 i fotbollen
- Julkonsert med SingOut

Jag och Tomas firade nyår i Åmotfors tillsammans med Linda och Robin. Riktigt trevligt. Tittade på "Grevinnan och Betjänten", käkade god mat, pratade, spelade Rappakalja och Barngeni och tittade på alla fina raketer vid 12-slaget. Här har ni lite bilder som jag snott från Linda. Enjoy!



Linda och Robin


Jag och Tomas.
(jag ser så jäkla kort ut, eller är det Tomas som är lång?!)


Dukat


Huvudrätt: Potatisgratäng, fläskfilé, sallad och "Jan-Åke såsen"
Efterrätt: vit chokladmouss med hallon och passionsfrukt


Gott nytt år!!


Dataspel

Jag och Fernando sitter och spelar rallyspel på datorn när Fernando ger mig spelkonsollen och jag tar oss i mål.

Nina: Jaaaa, vi kom 2:a. Bra va!?
Fernando: MEN DU VANN JU INTE!!

RSS 2.0