My eyes burn

Sitter och håller på med den jävla designen nu igen, och jag suger verkligen på det! Har suttit vid datorn hela dagen. Det kanske blir så när man inte har den till vardags? Bilderna är i alla fall rensade nu. Det var kul, man hittade massa bilder som man totalt glömt bort. Särskilt gymnasiebilderna, jag längtar tillbaka lite. ALLA bilder jag och Tomas tagit tillsammans, en del påminde om den första tiden, då allt var sådär pirrigt. Det var jobbigt att kolla igenom den mappen för nu saknar jag honom jättemycket!! <3 Godnatt



Här är mina fantastiska goda bullar!


Världens sötaste Tomas, I looove this picture! Hihi.

I'll dream of you tonight

 


Hundvakt

Sitter just nu hemhemma och lyssnar på vovvens "suck" när jag inte öppnade dörren åt honom, stackare. Men han springer ju in och ut hela tiden. Det blev inget Rajjens igår, Isabell somnade i soffan så jag begav mig till lägenheten vid elva. Pratade med Tomas innan jag till slut lyckades somna, all alone. Fy fan! Det här är bara början, tänk när han ska till USA. Blä, jag orkar inte ens tänka på det just nu. Men jag överlevde natten, inga spöken kom och tog mig. Vakna sisodär tio gånger bara, men jag klarade det. Hihi.

Idag är jag som skrivet, hundvakt. Pappa och syster jobbar, och mamma är på släktforskning, då fick jag vara hundvakt. Inte mig emot, jag behöver inte göra så mycket, bara finnas till och gå en promenad.
Ska ladda över mina bilder till cd-skivor idag. Datorn har börjat lagt av lite då och då och det skulle inte förvåna mig om han gjorde det för gott snart. Därför ska jag idag rensa bort jättemånga bilder och sen bränna över de som blir kvar. Ska bli spännande att kolla i alla mappar. Kanske kommer upp lite bilder senare!? Nej, då drar jag igång då.


ÖL

Idag hade jag ett litet födelsedagskalas för mina närmaste. Gjorde tårta till folket, den blev god!! Fick fina presenter; lite smycken, förvaringslådor, badbomber, foundation m.m.
Just nu sitter jag hos Isabell och dricker lite öl, vi ska gå till Rajjens en sväng sen och se om det är något liv där. Imorgon ska jag hem och vara hundvakt, hihi.
Tomas åkte ifrån mig imorse också, han ska vara på Limaläger (med jobbet) ända tills på torsdag. BOOOU! Fan, jag saknar honom redan. Fatta, jag ska sova själv i fem dagar, och jag som drömde om spöken inatt. Usch!!

I love you

Happy Birthday to ME

Då var man hela 21 år då! Det låter så gammalt emot jag var känner mig, haha! Jag är ju fortfarande 18, typ. Födelsedagen var som en vanlig dag, det var när man var liten som det kändes speciellt att fylla år. Jag jobbade, repade i två timmar. Men när jag kom hem hade Tomas fixat lite mat! Efterrätten var en surprise, det är tanken som räknas. Jag fick 12 ljus att blåsa ut, men om man vänder på det blir det ju 21, han är söt :) Av Tomas fick jag ett presentkort på "Muskelverkstaden" = massage, en brödkavel och så ska jag få "This is it". Sanna och Daniel kom och hälsade på och då fick jag en pajform och en fruktskål, finfint!

Tack för en fin dag!

Nightmare

Har drömt mardrömmar på sistonde! De har handlat om kärleksrelationer, dåliga sådana! Jag var ihop med en man som hotade med att döda mig om jag ville skiljas. Jag försökte fly men han kom på mig, äckel.
Drömde även om Tomas och en annan tjej, hon var sådär jobbigt nära honom hela tiden. Slutade med att jag vaknade av att jag grät!

Igårkväll började mardrömmen innan jag ens somnat. Tänk att ett sms kan gör mig så ledsen, arg, irriterad.. Arg, arg, arg! Vad vill du??? Och varför kan inte jag vara stark och strunta i det totalt. Läsa och sen låta det försvinna från huvudet i ett fingerknäpp. Nej, istället hör jag samtalet från i somras spelas upp om och om igen. Grr! Vem tror du att du är? Jag blir arg, urk! Jag vet inte ens när jag började reagera på det här viset. Jag har aldrig varit sån innan. Kanske har att göra med att min självkänsla är i bott och allt som finns i min omgivning hotar mig!?

Igår bakade jag mina första kanelbullar, Nina-bullar! Det var lite komiskt. Det började bra, sen när degen hade jäst fördigt kom jag på att jag inte hade någon brödkavel, så det fick bli en drickflaska. Gick hyffsat! Sen fanns det ingen pensel att pensla på ägg på bullarna, så jag fick kleta med fingrarna. In i ugnen, kom ut jättefina och det luktade underbart. De var mycket goda, men en aning salta. "MYCKET" salta enligt Tomas, men honom ska vi inte lyssna på i denna situation ^^, Jag är nöjd med mina första bullar.


Leave me alone

Helgens händelser!

Fotbollscupen gick sådär. Vädret gjorde att vi kom fram och var ombytta 10 minuter innan första matchen började. Inte uppvärmda för fem öre, går in och spelar 0-0 mot Qbik. Haha! Andra och tredje matchen förlorade vi med 1-0, vilka vi lika gärna kunde ha vinnut för vi var väldigt jämna lag. Men vi spelade jättebra alla matcher och det var riktigt kul. På kvällen åkte jag och Tomas hemhem till Björkenäs dit Solveig och Olle hade blivit bjudna av mamma och pappa. Åt god mat, spelade spel och tittade OS.
På söndagen sov jag till ELVA!! Så jävla underbart skönt. Gick ut och gick med Anna och Linda i 1,5 timme. Sågudden, festivalområdet, förbi hästarna vid travbanan (FINA djur), Mc Donalds och sen in på Konsum för att köpa chips. Hihi! När jag kom hem var mina lår iskalla och röda som f*n, så jag kröp ner i soffan under en filt, såg på "Vänner" och åt mina chips. Tomas gick en gyminstruktör-kurs hela helgen så han hade mycket att berätta om på kvällarna. Söt!

Jag blev jättesugen på att börja rida igen när vi hälsade på hästarna. Ska kolla upp!!


Helg!

Äntligen helg! Denna vecka har varit så himla seg och jag har varit jättetrött i princip varje dag, utom idag! Hehe! Ska snart ha gitarrlektion, och sen ska jag till lägenheten och vänta på Tomas. En överraskning väntar honom, hihi! Antar att det blir hockey som dominerar tv-rutan ikväll. Heja Sverige!

Imorgon är det fotbollscup i Säffle som gäller. Vårt lag är tyvärr inte så mycket att komma med, eftersom det inte är någon som tränat något värst mycket av de ordinarie spelarna. Men det är kul att åka iväg på cup i alla fall :) På söndag ska jag SOVA!!

Tack och hej leverpastej

SOLRESA!

Resan bestämd, dock inte bokad än, vad jag vet! Susannes pappa skulle fixa det för han kunde få flygrabatt och grejer! Det blir Gran Canaria med Susanne, Viktoria, Isabell och mig den 21-27 april. Wiie vad det ska bli roligt! 4-stjärnigt hotell och resan kommer landa på ca 4000kr. PERFEKT!! Nu är det bara att längta, resefebern kommer inte riktigt än tror jag.

Idag var det jävligt nära att jag låg kvar i sängen! Trött? JAAA! Jag har ingen ork i kroppen.
Ikväll ska jag tvätta och se på OS. Dammsuga och dammtorka? Det kanske får vänta tills på söndag.

Pour some sugar on me
In the name of love

I only want to be with you

Till Tomas, för att jag älskar dig så himla mycket <3
Puss på dig min fina!!




Vi är på Gång!

Trötter så in i helvete!! Jag är verkligen ingen morgonmänniska, jag HATAR att gå upp tidigt, som 06.15, fem dagar i veckan. Det tar på krafterna, och här på jobbet känner man sig inte speciellt nödvändig när man går runt som en zombie och halvsover. Boou! Men jag ska lägga mig direkt jag kommer hem sen!! Tacka vetja sovmorgon!! Söndag är det som gäller, då ska jag sova så länge jag kan och vill!

Utomlandsresan är på G - Imorgon ska vi träffas och kika lite. Susanne hade hittat en billig till Kanarieöarna i april. Mellan 3000-4000kr/pers beroende på frukost och så! 4-stjärnigt hotell. Tummen upp! Men som sagt, vi ska kika mera imorgon. Återkommer med information!

Ikväll blir det hantelpass!


Spela teater

Första Värmlänningarna-repet var igår, jag var så jävla nervös när det blev min tur. Hjärtat slog i 120 vill jag lova! Men att spela teater var ju riktigt kul, och det gick väldigt bra för att vara första gången. Jag spelar en mycket arg roll. Jag är en riktig "rikmalingsunge" som tror att hon kan få allt hon pekar på, och blir förbannad på sin far för minsta lilla. Det var skitkul att skrika på honom! HAHA! Jag som nästan ångrade att jag hade sagt ja till allt detta, men nu ser jag bara fram emot föreställningarna som är i sommar!
Tränade fotboll igårkväll, vi var hela nio pers så vi kunde använda stora planen, yeay! Första gången jag blev riktigt svettig på vår träning. Gött mos!
Idag ska jag repa med Alexandra och gänget igen. Det börjar dra ihop sig, konserten är nästa vecka.

Alla hjärtans dagen igår blev mycket mysig :) Varmbad med levande ljus och jordgubbar! Hihi.


All I have is you
It is all that I'm breathing for
All I need is you

Warm in my heart

Alltid lika skönt när klockan närmar sig tre-tiden på fredagar och man vet att snart, SNART är det helg!! Jippi!
Igår repade jag hela eftermiddagen/kvällen. Roligt men slitsamt för rösten, blev lite hes sådär. Sen kom Lisa till mig och vi åt tacos, världens godaste maträtt, jaaaa.
Idag var jag uppe tidigt för att åka hemåt och sedan till Skillingmark med mamma för att hälsa på familjen Norén. Shit va de ungarna växer! Julia och Andrea går ju för fan på högstadiet nu. Känns så konstigt när man ska prata "vuxet" med dom, istället för det sätt man pratade på när de var cirka åtta år, det har gått så fort. På hemvägen svängde jag och mamma in till Charlottenberg, och ÄNTLIGEN hittade jag mig ett par joggingskor. Nu ska konditionen bättras vill jag lova!
Jag och mamma var ute och åkte längdskidor förut. Jag kommer ihåg när jag åkte klassikern i ettan och sa att jag "ALDRIG mer skulle åka längdskidor". Jag har inte åkt sen dess heller, men nu var det riktigt kul ju, och nu åkte vi inte riktigt lika långt. Hihi!
Tomas har varit i Göteborg hela dagen med jobbet, på båtmässa. De kommer hem ikväll och jag ska plocka upp dom i stan för att sedan åka till Gunnarskog. Nu måste jag öva lite "Värmlänningarna-repliker", imorgon är första repet, jag är nervös som FAN!

Här kommer en bild på min proffsåkning, jag bjuder på den, HAHA!





Livet känns jävligt bra nu, allt känns tummen upp! :)


I get a little warm in my heart
when I think of winter


Vårkänsla!!

Har äntligen beställt tågbiljetter till Eskilstuna och min kära kusin vitamin, Victoria - 18 mars. Jag ser verkligen fram emot mycket prat, skratt och vin, ska bli jättekul. Hihi!

Jag fick värsta vårkänslan igår, det luktade t.o.m vår, även om det var -8!! Längtar tills man kan "klä av sig" lite mer. När gruset kommer fram och fåglarna kommer tillbaks.

Tränade fotboll igår, vi var fem stycken ifrån damlaget. Som tur var tränade tydligen herrarna samtidigt så vi slog oss samman! Det var så jävla kul att spela igen. Blir så annorlunda när man är mycket folk och verkligen kan springa sig trött och svettig. Me like! Men det slutade inte så bra för min del. Skulle täcka ett skott för en kille som skulle skjuta så när han skjuter träffar han sitt knä på mitt typ, där ja har ont! Gaaah, blåmärke idag! Men jag kunde iaf köra bilen hem, som det inte gick att stänga förardörren på så jag fick hålla i den ända till Arvika. HAHA!


Jesus

Såg på "Passion of the Christ" i helgen. Handlar om Jesu död, hur han rent ut sagt torterades innan han fick bära sitt eget kors som han sedan skulle fästas på. Fy fan vilken äcklig film, något overklig också! En "riktig" människa skulle ha dött vid första bestraffningen, vilket innebar att piska hela hans kropp blodig. Hallå, blodförlust finns det något som heter, men så var han ju Guds barn också!! (Och det var bara en film, en grisig sådan, usch!)






Jag vill träffa och umgås med nya människor! Inte för att det är något fel på de vänner jag redan har! Men det skadar inte att bredda ut lite på det! Hur gör ma det i Arvika där alla känner alla??

Isabell var sugen på att åka utomlands i april - JAG MED!!

Shopping

Idag har jag jobbat lite, 2,5 timme! Gjorde "snackisar" till en stor beställning som ska gå imorgon! Och igår var vi i Charlottenberg, wiihou. Fyndade lite diskborstar ifrån Ö&B. Sen köpte jag jeanstights, en skjorta på herravdelningen på H&M och en tunika på Bik&Bok. Jag är NÖJD! Har sovit hemma på Björkenäs inatt, jag och Tomas fick sova i en 90-säng, trångt vill jag lova men mysigt. Jag och mamma satt uppe och drack vin och la pussel till halv 1-1. Hihi! Nu ska jag in till stan för att repa med Alexandra och co. Sen ska jag på fotbollsträning senare ikväll. Mycket bilåkande idag, och jag hann inte ens ut och gå i det fina vädret! Boou!

Nu blir det digga till QUEEN! Hell yeah :)


No wrong and no right
I'm gonna tell you there's no black and no white



FRIDAY

Har varit hemma från jobbet i veckan (två dagar) pga fucking, jävla mensvärk!!! Har varit mycket på jobbet de dagar jag varit där så det har inte blivit något bloggande, förens nu! Hihi. Har äntligen lyckats sett på "Braveheart", mycket bra film. Men Mel Gibson med skotts dialekt (säger man så?) var väl inte tummen upp, jag vet inte jag? Han passar bättre i de amerikanska filmerna.
Var på fotbollsmöte igårkväll. Mötet var väl inte så lyckat. Vi var fyra ordinarie spelare + två stycken ifrån flcklaget. Ska ha möte med styrelsen om någon vecka igen, så får vi se hur det slutar. Vi ska spela cup i alla fall! :)

Nu ska jag snart sätta mig och ha gitarrlektion. Jag har faktiskt övat på läxan - lite grann. Sen ska jag plocka upp Anna så vi ska iväg och handla. Det blir enchiladas, förhoppningsvis godis/chips och hyrfilm ikväll. Tomas kommer vid nio efter fotbollsträning! Imorgon hoppas jag innerligt på en shoppingtur till Challaberg! Hoppas, hoppas!

Ha en bra helg allesammans!
Take care now, byebye then

RSS 2.0