Nya tag

Helgen har bestått av utekvällar både fredag och lördag! Fredagen på Freak Kitchen var skitbra och den kvällen var verkligen en tia, jag hade skitkul! Jag skulle nog inte ha headbangat så mycket för jag har så jävla ont i nacken. Igår (lördag) var det Bôrtanfesten; mat, dans och dricka! Min huvudvärk från fredagen gjorde att jag inte orkade dricka mig full, hehe! Men det var riktigt kul, nästa gång ska jag TVINGA Tomas att dansa, fegis!!
Tittar på Wallander just nu, eller det är nyheterna så vi ska passa på att åka till Arvika igen. Har varit på fotbollsträning, sex pers, inte så värst dragigt! Och jag har fått ont i halsen igen. Boou!!

Imorgon är det upp tidigt och ännu en jobbvecka framför sig, pust!

take care now byebye then

Partey

Sitter hos Isabell nu och partar med brudarna! Wihej! Drickan har slagit till bra. Bell har en cp-sak att skriva med. Svårt! Vi ska dra till Tiki sen och se Freak Kitchen! Spännande. De blir en bra kväll känner jag på mig. Puss på er!

Segt, Trött, Tråk och Blää!

Nej, nu börjar jag bli uttråkad på riktigt! Har kortrast, sen ska jag plasta mera "tjejmiddag"! Eftersom jag redan kikat Facebook, bloggar, bilddagboken, aftonbladet m.m så blev det google till slut.
Här kommer lite bilder på/från "my favourite movies". Filmtips för er kanske, haha, patetiskt. Nina med filmtips!!

Här har ni då min filmsmak;

- AVATAR!!
- Dirty Dancing
- Ice Age II
- Ave Ventura - Pet Detective (Eller i princip allt som har med Jim Carrey att göra)
- Moulin Rouge
- The Notebook 
- Harry Potter (ALLA)
- Gladiator




 






Nu ska jag jobba vidare! Have a nice day!


packåsna

Ensam-dag nummer tre! Men klockan har gått fort hittills, den gör det när man börjar halv åtta och jobbar in lunchen, gött! Jag har allt fått ihop en hel del paket av de miljoner beställningar som sprutar ut ur faxen!
Om jag ska erkänna så har det inte blivigt något läsande än. MEN, jag hinner inte (sover istället). Bra ursäkt där! I eftermiddag är det rep med Alexandra igen. Senare ska jag och Sanna ut och gå, ska bli skönt eftersom jag mådde dåligt igårkväll och skippade aerobicen! Tittade på "Halv 8 hos mig". Det är BRA!

Imorgon är det Freak Kitchen som gäller, wiihej. Ska bli kul, och jag ska festa med MY! :)

Najs Bajs

Ensam denna dag också, men jag kom ihåg att ta med mp3:n. Iofs är det väldigt gamla låtar på den, borde byta nästa gång jag kommer hem. Fast jag har inte direkt nått nytt på min "musikmapp", och jag laddar inte ner längre. Kanske borde skriva ner några få låtar som jag verkligen gillar och ladda ner, även om det är strängt FÖRBJUDET!!! Ska hämta Tomas om någon timme, han ska göra mig sällskap. Jag tror att han mestadels kommer sitta framför denna dator men, hehe!
Igårkväll var jag på hantelpass/cirkelträning (styrka) i Styckåshallen. Riktigt, riktigt kul och jobbigt! Man känner sig jävligt nöjd efter ett sånt pass, och ikväll blir det aerobic. Vill ut och gå sen när jag kommer hem också, vi får se om det bara var prat eller om det blir av :)


hard workwork

Running through my mind

Tomas har varit här en sväng, men han åkte för att jobba. Uff! Då ska jag vara själv i 1,5 timme till. Det klarar jag galant. Ska gå ner och packa en beställning nu..

Det är skumt vad mycket tankar man kan gå igenom under en dag, särskilt när man är själv och inte har någon att prata med. Mestadels idag jag undrat över vad det ska bli av mitt liv. Vad som ska hända i framtiden! Jag börjar få lite smått panik över att jag inte vet vad jag vill bli, och jag är bara 21 år (snart). Vad ska jag jobba med, vad vill jag jobba med? Jag lever livet nu egentligen! Jag har det BRA! Jag har jobb, hur länge jag vill skulle jag tro, jag bor i en lägenhet tillsammans med världens underbaraste kille, jag har pengar som jag kan spendera på i princip vad jag vill och jag har åldern inne för de mesta aktiviteterna! Men ändå lyckas jag ramla ner i svackor då och då. Depressioner!! För vad? Vad är jag deprimerad för? Det finns dagar då jag vill ligga i sängen och sova bort hela dagen, dagar då jag inte säger mycket, dagar då jag gråter floder för minsta lilla eller ingenting. Det är konstigt!

Idag mår jag bra, är lite trött bara så jag ska sova en stund när jag kommer hem! Sen blir det bannimej att läsa i "Män som hatar kvinnor", jag är så seeeg. Jag älskar att läsa men tar aldrig tag i boken. Men ikväll mina vänner, då ska det bli läsa av! Ska nog gå på hantelpass också! :)

Hårda tag!

Det var trevligt på Taket i helgen med flickorna Forslunds! Jag som hade bestämt mig för att äta något riktigt gott, som jag inte burkar äta till vardags. Det slutade självklart med TACOS, haha! Min favorit och man kan aldrig få för mycket av det. Efterrätten var dock annorlunda, hallonpaj med kolasmak. Mumma!
I söndags fyllde Isabell år på riktigt, GRATTIS! Jag var där och åt baguetter och cheesecake, damn vad gott! Sen bar det av till fotbollsträningen där vi var hela sju personer. Wihej! Vi ska spela inomhuscup i februari.

Tittade få fotboll på tv:n någon dag. Jag blir så jävla förbannad på de "manliga" spelarna!! De förstör hela matchen genom att filma och kasta sig hit och dit. Visst går väl fotboll även ut på att man ska få frisparkar och så men att kasta sig och få "JÄTTEONT" när någon bara petar på dem är så himla löjligt. Är det manligt, är det fotboll? Det är inte ens fotboll! Dom där grabbarna skulle prova på handboll, dom skulle inte kunna stå ut en sekund. I handboll är det hårda tag, och ingen gnäller, oftast. Armbågar överallt, drag i tröjan, knuffar. Det är sport det!! Jävla LaLiga-fotbollstöntar!!

Igår var jag duktig. Tvättade fyra maskiner, dammsög och dammtorkade hela lägenheten och hängde upp gardiner! Sen tittade jag på 'Spårlöst' och drack honungsvatten.


Plastmaskinen is alive

Äntligen HELG!

Handbollen gick ju inte så bra mot Polen direkt, sista chansen ikväll! HejaHeja Sverige!!

Den jävla plastmaskinen här på jobbet har någonting EMOT mig. Så fort jag är ensam här och ska plasta så krånglar den alltid. Bara för att jag inte kan med den om det krånglar, så ska den göra det mot mig. Grrr!
Efter jobbet ska jag på gitarrlektion, jisses. Jag spelar ingenting på fritiden längre och har inte spelat under hela julen. Kanske måste börja med det igen, öva på gitarrläxor vore ju inte fel. Efter det ska jag fika med MY, det ska bli MYsigt :)
Imorgon är det rep med Alexandra, hela dagen i princip! Ska bli kul! Sen på kvällen ska jag på The Roof med Isabell och några till för att fira hennes födelsedag, en dag i förskott, och jag som längtar efter god mat, perry!
Ha en bra helg allesammans!!


Life is music, play it louder

Handboll

Igår fick jag jobba över. Det var en fransk beställning som var tvungen att gå idag, men som vi stannade och fixade det mesta till igår! När man är sådär trött är det inte det roligaste att ställa sig och diska ett berg när man kommer hem. Haha! Anna kom och gjorde mig sällskap igårkväll. Vi drack många koppar te, pratade en massa om före-denna-tiden, och tittade på handboll. Vi fick flashbacks ifrån tiden då vi själva spelade handboll, det var roligt på den tiden. Vi tog även i hand på att vi ska till USA tillsammans någon gång! Det var riktigt roligt igår med Änna :) MERA!
Ikväll är det mera handboll, jag älskar att titta på handboll. Även om jag blev så förbannad igår!!! Haha.

Vatten smakar inte lika gott när man dricker det ur en kopp!!


Tomas <3


you and me

Ord som kommer ut fel kan leda till negativa situationer, inte bra och inte kul. Det vet vi alla! Lyssnar på "We belong together" med Gavin DeGraw. Den får mig att inse hur jävla mycket jag älskar dig Tomas Algesten. Jag har aldrig känt mig så hel som med dig. Jag saknar dig varje sekund du är borta. Jag smälter av dina varma händer, av dina ögon och andetag, av din röst. Jag blir alldeles varm inuti nu när jag tänker på dig. Vad skulle jag vara utan dig? Nobody! Jag skulle hellre dö än att leva ett liv utan dig. Du får mig att känna mig omtyckt och värdefull.
Jag vill inte såra dig, inte göra dig ledsen. Ibland lyckas jag med det ändå, utan att tänka och utan att mena det!
Förlåt!


We belong togehter
like the open seas and shores


Home sweet home

Hemhemma på Björkenäs igen! Det är mys! Igårkväll var jag och Sanna hos Isabell och Evelinn och hade trevligt. Käkade TACOS, spelade RappaKalja och pratade, a lot. Vi pratade konstant mellan klockan 19-02. HAHA! Så idag blev det sovmorgon till halv 12. Simba låg brevid mig hela natten, hon är så mysig.
Sitter nu och laddar upp bilder på facebook ifrån december, det blir en del ändå. Sen har jag besämt mig för att lägga pussel, det var hundra år sen och jag kommer ihåg att jag tyckte det var skoj. Mamma har ett med 1000 bitar så jag tänkte hjälpa henne lite. Och nyss blev det bestämt att jag och Tomas ska med Linda och Robin på Rajjens och bowla ikväll.



Från igårkväll med Isabell, Nina, Sanna och Evelinn!! YEAH!



Och här världens mysigaste katt, Simba!


Uh

Är sjukiis! Inte kul. Gick upp imorse och jobbde ändå, men nu får Tomas hämta mig!!


Massage!

Igår var Isabell hos mig en stund, vi spelade MarioCart, det är sååå kul! :)

Idag lunchade jag med Lisa och Anna, thaibufé! Mums! Pratade allt möjligt! Ska snart åka iväg på massage, ska bli så skönt. Hoppas jag kopplar bort alla tankar! Sen ska jag och syster på aerobic. Känns lite sådär efter en massage men va fan! Ska bli kul :)


Det var inte direkt det jag behövde igår. Jag mår dåligt, jag tänker för mycket och jag trycker ner mig själv vad gäller i princip allt just nu. Har varit såhär en period, vill få slut på det, men jag kan inte, jag kan verkligen inte, och det gör mig så jävla ledsen! Jag trodde jag skulle få positiva ord, inte tvärtom, ord som kändes som ett slag i magen. Då är det fan ingen idé att berätta hur jag mår när jag inte får det positiva till mig. Det är det jag behöver; positiva tankar och varma ord! <3


lay a whisper on my pillow

Någonting...

Helgen var trevlig! Var på The Roof på fredagen med lite folk. Lördag blev vi bjudna på gös (som jag fiskade upp i somras) hemma på Björkenäs! Gottigotti! Söndagen var lugn, vi tog bort alla julsakerna, skönt. Tränade även fotboll i söndags, vi var hela åtta personer och vi spelade jättebra. Skitkul!!

Tomas ska till USA - Los Angeles, i april om allt går som planerat! Min första "reaktion" blev en stöt i hjärtat och det brände i ögonen. Just för att vi någon dag innan pratade på att någon gång åka till USA, och så kommer han med en överraskning att han ska åka dit själv med en kompis. Ja jag vet att jag är lite självisk i denna situation men JAG vill åka med Tomas. Sen när jag tänkte efter så blir jag glad att han får denna möjlighet. Shit vilken resa!! Så nu är jag glad för din skull men väldigt avundsjuk, och vem skulle inte vara det? Det enda jag undrar är hur jag ska överleva tre jävla veckor utan dig!?! Men jag är stark, jag klara mig!


I'm forever yours

Repreprep

Sitter på the musicschool just nu! Tar en liten paus ifrån repandet inför Alexandras studentkonsert. Inatt vaknade jag med magkramp igen, och imorse orkade jag verkligen inte gå upp! Magen gjorde ont OCH ryggen. Jag hatar min rygg. Nu gör den mer ont än någonsin! Fan att man ska behöva göra övningar (som man btw aldrig gör) för att det ska bli bra. För att klaga lite mer och tycka synd om mig själv så värker huvudet. Jag tror någon har placerat en bomb där inne som snart sprängs. Wiihej! Vore kanske lika bra!!



Karamell

Repade igår med Alexandra! Jag säger det igen; Queen äger!! Jävlar vilka bra låtar, och konserten kommer bli superduperbra!

Tänk att man kan bli så jävla irriterad och arg på någon på grund av en liten grej. Det börjar direkt pluppa upp bilder i huvudet på mig och spela upp samtal igen, och jag blir bara ännu argare! GRRR! Lägg ner!

Ikväll ska vi till Tomas moster och äta mat. Hela familjen Algesten, och lilla jag. Hihi! Jag ska få träffa Astrid igen. Och imorgon är det röd dag så jag är ledig. Wiiou! Ska spendera dagen på Björkhagen och leka med Astrid och Fernando. Pulka!!!


gottigotti, karamell

HELVETES JÄVLA SKiiiT

Jävligt onödigt att åka på fotbollsträning när det bara är två stycken där, och den ena är sjuk. Skrattretande så in i. Faan! Jag som var så taggad och ville springa andan ur mig. Men ändå kunde jag ju ha fattat, det är aldrig mycket folk på våra träningar och nu funderar jag seriöst på att byta lag. Om det ska fortsätta som det var förra året så vet jag verkligen inte om jag vill vara kvar i det lag jag är nu. Max 4-6 personer på varje träning. Det blir inte mycket till spel då. Jag antar att jag får ge laget en chans till, eller fler. Det har ju trotts allt varit jul och nyår. Yeah!

Det kom ett mms på en skitsnygg kille i kortklippt hår till mig förut! DAMN! Jag vill smeka dig i nacken älskling. Och jag vill ha dig bredvid mig i sängen!! Det är kallt och ensamt. Boou! Jag antar att jag får dras med Simba hela natten, vilket iofs är mysigt. MEN inte lika mysigt som att ha en varm och mjuk Tomas-kropp bredvid sig >_< Ååh! Nu blir jag ledsen. Inte gråta, inte gråta, inte gråta!

Kort och gott

Gaaah!! Jag vet inte hur länge jag suttit och försökt göra om lite på min bloggdesign!? Något har jag i alla fall lyckats med; bytt bakgrundsfärg, fått en större profilbild, ändrat textsnitt där jag velat och gjort vissa saker större. Haha! Men nu orkar jag inte mer, har fan suttit hela dagen, datorn börjar bli seg också.
Jag och mamma gick en långpromenad med Izor imorse, så himla skönt att komma ut i friska luften. Har plockat lite kläder i garderoben som får dras med till lägenheten, en hel del hamnade i soptunnan. Och snart, om två timmar, åker jag till fotbollsträningen. WIIE!

Tomas ska klippa sig idag. Kort, allt ska bort. Tummen upp säger jag! Hans hår är som en stor hårtuss just nu, eller som en enda stor dread. Spännande att se honom imorgon. Hihi! <3

Nu ska jag dra mig till soffan, eller kanske kika lite mer i garderoben efter gamla grejer. Alltid lika kul!


Jag vill utomlands >_<

Bedtime

Nyår var helt okej faktiskt, Ritz var skoj. Jag fattar bara inte varför man ska ha så stora förväntningar på nyår egentligen? Det blir liksom inget mer än raketerna vid 12-slaget och en "gott nytt år kram" till alla vänner. Det känns som att man hela tiden väntar på att någonting ska hända, något speciellt, men som aldrig kommer. Man kan ju lika gärna sitta hemma, som en vanlig fredagskväll, och se film och äta något gott. Men gott nytt år alla, och hoppas ni får ett bra 2010! :)

Idag var jag och Tomas i sporthallen och tittade på fotboll, Vintercupen - herrar! Imorgon är det damernas tur, jag har ingen bil så jag kan inte ta mig in till stan, befinner mig nämligen hemhemma på Björkenäs nu. Jag älskar att se på fotboll, ännu mer att spela själv - och det mina vänner ska nämligen ske imorgon, jag ska på FOTBOLLSTRÄNINGEN, första gången sen höstsäsongen tog slut. Jag längtar massor och jag kommer ha urusel kondition och vara död efter uppvärmningen, haha!! Men wiie vad skoj det ska bli.

Nej, nu ska jag krypa ner till Tomas under täcket och sova. Godnatt!


goodnight sweetheart


RSS 2.0