I miss you love

Bra låt!


Sunshine, I feel it on my skin, warming up my mind!

Chefen ringde vid 11-tiden idag och sa att vi kunde komma till hans sommarstuga och bada efter lunch i det fina vädret. Han tyckte synd om oss, (vi har nämligen sjukt lite att göra pga att plastmaskinen har pajat så vi sorterar lagret i sakta men säker takt). Har jag inte världens bästa chef/chefer tro? Så efter en pizza på Bäckåsen med vovvarna så åkte vi ut till Racken och hade det trevligt. Tack för fikat!

Nu i eftermiddag och kväll har jag och Tomas varit ute med båten. Strålande sol, jag älskar dig! Puttrade runt lite och la till mitt ute på sjön för att bara vara.. Lite matsäck, bok, korsord och gitarr fick följa med. Mycket mysig kväll! ♥











Run, something's following you

Imorgon är det redan onsdag, det går fort nu. Jag har tänkt hela dagen på vad jag ska göra med tacoköttfärsen som ligger i kylskåpet. Piroger såklart! Ska skära till lite lök och kanske slänga i majs. Spännande! Nina mästerkocken (eller inte). Eftermiddagen på jobbet var kul, jag och syster (som numera jobbar på samma företag) var övertrötta och skrattade åt det mesta. GILLA! Om en timme drar jag iväg på fotbollsträning, ska bli gött att springa lite.
Och jag fattar verkligen inte hur man gör kollage i photoshop!?!?!?!?!? Help!

Igår chattade jag med söta Lisa, som numera bor i Götet. Vad jag saknar dig!! Jag ska kolla upp datum och så ska jag komma och hälsa på dig en helg i augusti. Mhm!!

Nej nu ska jag göra piroger, så att magen inte blir alltför tung när jag ska springa andan ur mig.


Laugh about it

Med andra ord!
Ett sällskapsspel som är sjukt roligt och som kan garantera många och härliga skratt. Ni som har spelat det vet hur knasigt det kan bli med alla konstiga förklaringar man får fram under tidspress. Ett spel jag starkt kan rekommendera till er ALLA. Och ett gott skratt förlänger ju livet!
Om ni vill läsa mer om det så kika in här!



Love is like a bomb

ÄNTLIGEN! Jag tror jag suttit här i drygt en timme och laddat upp dessa bilder från Gotland, mor och fars internet är segt vill jag därmed meddela. Jag ville ju visa er lite bilder så jag kunde inte hålla mig så länge. Här kommer alltså ännu en bildbomb med lite blandat ifrån Gotland. (ni får gärna kommentera, om ni vill, inget tvång, men det vore kul). Enjoy!


I'm singing in the rain

Så fort man kommer tillbaka till Värmland så ska det regna. Har vi haft typ mest regndagar hittills i sommar eller? Svensk sommar, svensk REGNSOMMAR! Nästa sommar vill jag åka utomlands, till sol och värme, för det får man i alla fall inte här.. Ja ä int bitter.

Vi är hemkomna från Gotland, härliga dagar hade vi där. Inget regn, men ingen strålande sol direkt, det var lagom. Vi tog det ganska lugnt, strosade inne i Visby, besökte Lummelundagrottorna, kollade på alla feta båtar i hamnen, åt god mat, var ute på Högklint och såg fantastisk utsikt, shoppade skor och kläder, såg taket på Villa Villekulla, hängde vid Tofta Strand, jag läste a lot i "Midvinterblod" (tom så att den är utläst), åt kulglass där man fick välja mellan 140 sorter, hälsat på massa Tomas-släkt. Haft det gött helt enkelt, en lagom liten semestertripp. Jag gillade Gotland, vill gärna åka dit igen, och då SKA jag se en rauk, bara för att jag måste. (vi var aldrig till Fårö, där de flesta raukar finns).

Nu har vi en vecka kvar på semestern. Det blir nog bara chill, tar dagen som den kommer och har inte planerat in nått särskilt. Fotbollsträning ikväll efter två veckors uppehåll. Nice!
Nu ska jag sätta mig på verandan och inleda nästa Mons Kallentoftbok - Sommardöden.

PS. bilder från Gotland lägger jag upp en annan dag, så ni får längta lite. Höhö!
VM-BRONS till Svenska damlaget, hurra, hurra, hurra!!

Summertime, and the living is easy

En dag har vi varit i lägenheten sen semestern började (idag), och då tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder så ni får se vad jag haft för mig sen semestern började. Den har varit awesome hittills. Och sämre kan det inte bli för om cirka en timme tar vi saaben och åker till Stockholm, ska hälsa på Farstaklanen och förhoppningsvis Simon. På torsdag tar jag och Tomas färjan över till Gotland och är där tills på måndag. Så jag har bra grejer att se fram emot! Imorgon är det ju semifinal i fotbolls-VM också, hejja Sverige!!

BILDBOMB!
















Love is in the air

Det är väldig dåligt med uppdatering från min sida nu. Jag vet! Men jag har gått på semester och snart avklarat första veckan av tre. Det är superdupergött!! Var på Björkhagen och lekte med busungarna måndag och tisdag. Jag och Tomas var iväg och spelade beach volleyboll med ett gäng, har badat, farmor och kusin Victoria har kommit hit, har varit ute med räkbåten och på Olssons, fikat på Sågudden och hunnit med en shoppingrunda. Imorgon kommer resten av Flens-borna, för på lördag ska vi fira farmor som fyllt 80. Ska bli riktigt kul. Först imorgon ska vi in till stan och handla efter en hejdundrandes lång inköpslista. Hoppas ni har det bra! Och jag älskar Tomas!

You're so cool, cool as ice cream in the summertime

Jag lekte och försökte lära mig lite photoshop imorse. Inte det lättaste när jag har noll koll, men det är bara att prova sig fram och det är riktigt kul. Jag är inte alls bra på det men jag provade lite med en cool bild jag tog på Bell igår. Vad tycker ni? Suger jag som nybörjare? HAHA!


Baby, you're the best of the best

För att du är världens snyggaste kille och för att vi varit tillsammans i två år och tio månader, och för att jag saknar dig nu när du inte är hemma ♥


I lose my faith

Jag tycker att ni ska lyssna in er på bandet De Van. Här får ni en länk till låten jag gillar mest. Och de har fler bra låtar. De finns även på Spotify, kan vara lite svåra att hitta men ni får bläddra ner lite för de ligger lite längre ner. Eller sök på låten Planet Botox så kommer de upp direkt. BRA! Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=slba03kVkJU


RSS 2.0