skönt

Ja, då ska man iväg och jobba sista eftermiddagspasset, pizza som gäller ikväll då. Ska bli så skönt med helg! Inte för att jag vet hur den kommer utspela sig, men imorgon ska jag och Sanna till Karlstad, på kvällen ska jag till Tomas. Det är bestämt än så länge :) hihi.

Take care now, byebye then

2 månader

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Nina-och-Tomas-två-månadersdag hurrahurrahurra!! Haha :) Shit, två månader går verkligen snabbt, ändå känns det som att det var igår vi blev ihop. Hihi. Jag är nykär fortfarande. Det pirrar i kroppen varje gång jag är tillsammans med dig. Så himla underbart, det går verkligen inte att förklara mina känslor för dig. Wiiiiie! Det blev en mysig morgon tillsammans :) Du är guld älskling.

Första snön kom idag också, det börjar närma sig nu :) MYS

mysis

Natten till måndag fick jag sova bredvid Tomas, underbart! Jag älskar att vara nära din perfekta kropp. Wiiie! Tittade på "Mississippi brinner" på söndagskvällen. Väldigt bra men hemsk film! Fick även se på korten ifrån bröllopet, Lovisa var sååå fin :) Ni verkade ha det bra! Och shit vad jag har längtat efter att få vara nära dig sötnos, det var en lättnad för hjärtat att få se dig igen. Igår var det dags att börja jobba igen då. Eftermiddag denna vecka, så det är bara fyra dagar, skönt. Dagen på jobbet igår började väldigt bra, jag fixade en bit själv. Nöjd! Senare mot kvällen skulle jag börja på en ny bit, som egentligen inte var svår, men det var då jag blev riktigt förbannad. Haha! Den ville inte bli bra i varken mått eller vinklar. Jag försökte skitlänge att få den bra så det blev många skrotbitar, sen gav jag upp och bad pappa fixa den. Fy fan, dom jävlas med mig hela tiden dom där plåtbitarna. Jag börjar hata dom på riktigt! Vi får se vilka jag får tampas med ikväll. Men något som är positivt är att Tomas värmer upp min säng tills jag kommer hem inatt :) Wiiiiiie!

I adore you
Baby I swear
You look so heavenly


kärlek

Det är konstigt! Bara för att jag vet att Tomas är i Stockholm nu, ännu längre bort ifrån mig än vad han brukar, så saknar jag honom ännu mer. När du inte är nära är det alltid småkyligt och jag känner mig inte hel. Du fattas mig! Jag känner mig som en stor kärleksbomb som kan explodera när som helst, jag har så mycket underbara känslor inom mig, som är endast för dig. Jag vill explodera, så att du kan känna allt som jag känner för dig. När jag är dig nära är det som att sväva på moln och jag känner inte marken, jag har inget fotfäste. Jag vill bara skrika ut till hela världen hur mycket jag tycker om dig, hålla din hand så att alla ser att det är vi två, äntligen är det vi två :) Som jag sagt förut, jag har haft småkänslor för dig ända sedan jag såg och pratade med dig första gången, och det är nu dom slagit till. Det är helt overkligt att du vill vara min, och att jag får vara din. Du har frambringar känslor jag inte trodde fanns. Det pirrar i min kropp hela tiden, och när du tittar in i mina ögon är det som att befinna sig i trance. Jag svävar! När du inte är nära är det som att någon sliter ut mitt hjärta, kastar det i backen och stampar på det. Det gör så fruktansvärt ont. Att tänka på dig hjälper lite, men det är inte alls samma sak som att ligga bredvid din underbara kropp och känna din värme sprida sig över min. Sen är det den där rädslan som alltid spökar. Jag är så himla rädd, för jag vet hur snabbt allt kan vända, jag vill inte att det lyckliga i mig ska försvinna. Jag älskar att vara med dig och jag hoppas att värmen håller i sig, länge :)

Jag älskar dig Tomas


The Roof

Igår var jag, Sanna, Isabell och Evelinn på The Roof för att fira att Evelinn fyllt 18år! Åt god mat, efterrätt och drack lite öl och cider. Det var även livemusik så vi sjöng med som galningar, inte konstigt att alla inne på The Roof tittad bort mot vårt bord ett antal gånger. Det var kul :) Evelinn fick presenter, det var mycket folk, träffade lite kändisar. Sanna var favoriten denna kväll, två flört fick hon sig. Alla undrade hur hon kommit in när det var 23årsgräns. Åkte med Ingela Plingela hem. Skitkul kväll, måste vi göra om tjejer :)

fredags

I fredags när jag kom hem klockan halv 8 på morgonen, redo att sova in helgen. Nej då var jag tvungen att gå upp efter en timme, skulle in och ha gitarrlektion, vilket iofs var väldigt kul så jag ska inte klaga. + att jag hann träffa Tomas en sväng innan han drog till Stockholm på bröllop :) Jag fick en sån himla Solbergakänsla då. Först var jag och hade gitarrlektion på musikskolan, sen gick jag upp till Solberga och väntade utanför sal 16 på att Tomas skulle bli klar med Matte C. Sen gick vi och käkade tacos i matsalen. Åååh, allt var precis som "förr". Haha! Jag märkte hur mycket jag saknar skolan. Det var skitjobbigt att pussa dig hejdå. Usch! Jag gick ner på stan en sväng. Köpte en ny marcara och en ansiktskräm som senare visade sig vara brunkräm. HAHA! Kollade nya gympadojjor men det blev inget köp, och sen gick jag och solade i 20min. Så skönt! Mötte pappa och vi hyrde film. "Sex and the City, the movie" och "Inside man". Båda två var jättebra! Det var en lugn kväll, skönt att slappna av..

snaaart

Nu är det exakt en timme och 37 minuter tills det är helg! Ska bli så himla skönt att slappna av igen. Fast jag hinner bara sova i två timmar när jag kommer hem, sen ska jag upp och iväg på gitarrlektion. Hehe! Träffa Tomas en snabbis innan han åker till Stockholm och sen tänkte jag sola lite innan pappa förhoppningsvis har fått reda på vad det är som är problemet med vår kära Volvo-850. Haha! Om det nånsin går att klura ut?? Bilar är bra konstiga, särskilt vår. Kvällen blir filmkväll med pappa och Sanna. Mamma ska iväg med jobbet till Selma Lagerlöf spa, hoppas dom får kul :) Nu ska jag jobba "flitigt" det sista.

Tänker på dig sötnos

in till staden

Jag ska snart åka in till Arvika träffa kära systeryster. Vi ska köpa present till Evelinn. Svårt att köpa till henne, hon är ju som hon är. Hehe! Igår var jag och mamma på banken i Åmotfors och fixade massa av mina sparkonton och grejer. Jag fattade inte så mycket av allt hon som jobbade där berättade men det är jävligt intressant faktiskt. Haha! Jag kanske ska böja jobba på bank. Så varje månad nu går det undan 5000kr till mitt sparkonto, och 2500kr till mor och far. Giiih! Men det blir en hel del över som jag kan unna mig på ;) Efter vi vart vid banken åkte jag hem och tränade, känner mig väldigt stolt faktiskt. Cyklade till Arvika på träningscykeln, hihi. Sen åkte jag äntligen iväg till Gunnarskog till Tomas! Wiiiie. Jag älskar den där första pussen efter att jag längtat ihjäl mig efter dig. Käkade mat och tittade sen på IceAge. Shit, den är så brabrabra. Särskilt när man inte sett den på jättelänge också, hihi. Mycket skratt! Sen mysade vi, du är så himla underbar Totomatas ;) Haha! Shit, fan vad vi skrattade! Och så har vi det där med märket på min hals. Det blev ett stooort och synligt ett. Inte så himla lätt att ta sig loss när du har 100ggr så mycket mer muskler än mig. Haha! :) BUS! Jag tycker om dig så himla mycket Tomas, jag älskar att vara med dig och titta in i dina underbara fina ögon. Jag känner en sån himla värme när vi är tillsammans :) Du är det bästa för mig!

Imorse vid 5-tiden blev jag så jävla förbannad på en plåtbit. Haha, tänk att man kan bli det. Den ville inte stämma alls i mått och den blev ojämn i måtten och vinklarna blev olika varje gång. Jag gick därifrån, pappa fick fixa den. Haha! Kul att man har dessa plåtbitar att ta ut sina aggressioner på under natten när man börjar bli trött. Jag och Isabell ska vara med i SingOut och sjunga den 16november. Kul att börja sjunga igen! :)

Are the stars out tonight?
I don't know if it's cloudy or bright
'cause I have only eyes for you

plåtbitar

Nattnattnattnattnattnattnattnattnatt!! Hoppas alla andra sover så gott nu när jag jobbar och sliter. Har nyss gjort klart 1535 små plåtbitar. Pust! Men det gick fort och nu är klockan snart fyra. Nattens tankar har varit mycket kring utomlandsresa faktiskt. Jag är verkligen sugen på att resa någonstans :) till våren eller sommaren kanske! Men först ska vi ta oss igenom vintern, och det ska bli jättemysigt. Jag längtar så tills isen lägger sig på sjön så man kan gå ut där, eller åka skridskor. Sen ut i skogen och gå när det är vitt på alla träd. Mössa, halsduk och vantar på. Det är så himla mysigt! :)

Nu ska jag jobba vidare!
Take care now, byebye then


nattetid

Sitter på jobbet nu igen, nattveckan. Jag är skiiiittrött. Mina ögon sugs ihop hela tiden, och det hjälper verkligen inte att gå ut och ta lite luft. Men det är 1,5 timme kvar nu. Jag får hålla ut! Jag och Karin tänkte spela tennis imorn, haha, jag vet hur det låter. Jag får se hur jag mår, just nu har jag ont i huvudet och känner för att vara hemma imorgon!

Jag saknar dig Tomas, det gör verkligen ont utan dig!

Till Tomas! <3

If the heart is always searching
Can you ever find a home?
I've been looking for that someone
I'll never make it on my own
Dreams can't take the place of loving you
There's gotta be a million reasons why it's true

When you look me in the eyes and tell me that you love me
Everything's alright
When you're right here by my side, when you look me in the eyes
I catch a glimpse of heaven, I find my paradise
When you look me in the eyes


How long will I be waiting,
To be with you again
Gonna tell you that I love you,
In the best way that I can.
I can't take a day without you here,
You're the light that makes my darkness disappear.

When you look me in the eyes and tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side, when you look me in the eyes
I catch a glimpse of heaven, I find my paradise
When you look me in the eyes


More and more, I start to realize
I can reach my tomorrow, I can hold my head high
And it's all because you're by my side

When you look me in the eyes and tell me that you love me
Everything's alright
When you're right here by my side, when I hold you in my arms
I know that it's forever
I just gotta let you know, I never wanna let you go

Cause when you look me in the eyes and tell me that you love me
Everything's alright
When you're right here by my side, when you look me in the eyes
I catch a glimpse of heaven, I find my paradise
When you look me in the eyes

Körfesten

Helgen har varit jättebra. I fredags var jag och åt mat med My, Fredrik, Tomas, Alexandra, Felicia, Petter och Stina på The Roof! Jättetrevligt och det blev många knasiga kort. Isabell kom dit lite senare och vi checkade William and The Blacksmookers. Kul att se dom igen! Jag och Tomas somnade skönt i min säng. Myys!
Lördag upp tidigt och vara på Ingesund klockan 10. Körövning! Det var en dryg dag, vi slutade vid 17-tiden och då var jag ganska så trött. Men repet gick väldigt bra. Åkte och köpte lite godis, sen drog jag iväg till Gunnarskog till TOMAS :D Tittade på film på kvällen och åt upp godiset. Natten var underbar och jättemysig! :)
Upp tidigt på söndagen också, skulle vi stan 10 även denna dag. Scenen var uppsatt i sporthallen och det blev till att stå hela dagen och repa, ont i ryggen må jag säga. Själva konserten var skitkul. LaGaylia är så jävla grym. Om jag bara hade en fjärdedel av hennes otroliga röst! Och Peter, inte lite duktig. Det var drag och publiken var bra.
Åkte hem, utan Tomas, ledsen! Saknade honom så himla mycket. Ville somna i dina armar. Senare på kvällen så ringer det i min mobiltelefon, Tomas. "Kan du komma och låsa upp dörren". What!? Jag blev så jävla glad, shit! Jag log verkligen hela kvällen, jag kunde inte sluta. Du är världens underbaraste :) Och idag stannade han hemma, med mig, hoppade över skolan. Har varit en jättemysig dag, bara varit. Jag älskar din närhet! PUSS

when you look me in the eyes

Partik 1,5

Igår strosade vi på stan igen då, tillsammans med Simon. Till min stora förvåning hittade jag ingenting att köpa, vilket Tomas gjorde, fusk! Han fick med sig en förstärkare till elgitarren, ett par jeans, en t-shirt och en grå huvtröja. Sen åt vi mat på en Indisk restaurang, det var gott men jag tyckte inte att det var något speciellt direkt. På kvällen kom Britta in till stan och vi alla fyra gick på bio, "Partik 1,5". Haha! Den var jättekul! :)
Idag är det hemfärd som gäller, vill egentligen inte. Skulle kunna stanna kvar här mycket längre. För till veckan väntar jobb och då hinner jag inte se Tomas lika mycket, booou! Fernando har somnat, jag fattar inte att det kan finnas så mycket enegi i en sån liten person. Han är söt. Nu ska vi andra äta mat! Tågresa är i alla fall mysigt :)

Take care now, byebye then!

Nina i storstaden

Jag och Tomas anlände till den stora staden Stockholm 22.10 i torsdags. Tågresan var helt okej. Läste VeckoRevyn, åt godis, lyssnade på musik och löste korsord. Det var mysigt. Första gången på en tunnelbana, haha! Jag tänkte endast på filmen "Creep", läskigt, men det var skoj. Sen hittade vi inte riktigt till bussarna, men så småningom kom vi med en som gick hem till Britta, Marcos och Fernando. Fernando, världens sötaste unge med mörkbruna ögon kom och väckte oss tidigt på fredagsmorgonen. Han kommer absolut bli en flickfavorit när han blir större. Och man kan ju inte undå att höra vilket namn som är populärast här i alla fall, Nina ;) Igår, fredag, var jag, Tomas, Britta och Fernando "på stan". Vad man nu ska kalla "på stan" här i Stockholm. Jag tycker att allt är "på stan". Käkade lasagne på en gayrestaurang. Det tyckte Tomas var kul. Sen strosade vi runt i affärer, fikade på samma café som Pernilla Wahlgren, yeay! Jag fick med mig fyra klädåpsar hem. Känns lite tungt med tanke på att det är två dagar kvar. Men man får passa på, inte ofta man åker till Stockholm :) På kvällen åkte jag och Tomas och hälsade på hans andra syster, Lovisa, och hennes blivande man Niklas. Vi åt tacos och såg på film, en konstig sådan. De skjutsade hem oss till Britta med de äckliga bitarna kvar i Aladdin-asken. Haha! Väl här så tittade jag och Tomas på "I am Legend". Wiiie, den var bra! Sen somnade vi nästan med bums.
Imorse väckte Fernando oss vid halv nio och ville att vi skulle läsa Majas Alfabet. Pust! Här får man inte sova inte. Senare idag ska jag och Tomas "in till stan"och träffa hans bror Simon. Strosa mer på stan, kanske jag får med mig mera påsar, antar det i alla fall. Det är kul att vara här, skönt att komma bort ifrån lilla Arvika. Och jag börjar nästan ändra min åsikt om att Stockholm är grått och trist. Med Tomas så blir alla dagar jättefina :) hihi.

How am I suppose to breath with no air

Åka tåg

Imorgon åker jag och Tomas tåg till den stora staden Stockholm :D Whiiie. Ska bo hos Britta och det ska bli så kul att träffa Fernando igen. Hihi! Busungen. Nu ska jag sova så att det blir imorgon fort! :) Jag ska shoppa som fan, hoppas jag i alla fall ;) Nattinatt!

Mamma Mia

Igår var jag och mamma på bio. "Mamma Mia". Shit vilken bra film, jag vill se den igen, igen och igen. Jag blev så glad av den :) hihi. Jag hann pussa lite på Tomas innan vi åkte hem för han var kvar i stan. Wiiiiiiiie. Sitter hemma hos han nu. Vi har mysat, a lot! Ska väl dra mig hemåt snart, vet inte om det blir jobb imorn. Tror jag börjar bli sjuk!

Tycker om dig superdupermega mycket Tomas :) PUSS

Mârtenshelg

Fredag: Jag, Lisa och Linnea började hemma hos Linnea. Det var jättemysigt och skoj. Sen drog jag till Ritz innan 22 och träffade Isabell så vi kunde få stämpel innan det kostade ;) haha! Sen träffade vi Emmelie och Emma och gick hem till Emma och pratade där ett tag. Gick och åkte Virvelvinden som Isabell och Emmelie mådde dåligt av, men inte jag och Emma. Strosade iväg till Ritz där jag aldrig sett så mycket folk! Dansade och hade oss, skitkul. Jag och Tomas gick hem till sovplatsen i ösregnet.
Lördag: Under dagen trängdes jag och Tomas bland allt folk på stan. Så mysigt. Jag köpte mig en "äkta" palestinshal, enligt snubben iaf. Jovisst! Köpte brända mandlar och en cocosboll. Jag lyckades fixa ihop en klassfest denna kväll och det var så himla roligt. Många som kunde komma och det var mycket att prata om :) På natten vet jag inte riktigt vart jag var. Fick reda på en del nu efteråt och jag har dåligt samvete som fan!

Kul helg iaf :)

RSS 2.0