"Oh yeah oh yeah oh yeah"

"Oh yeah oh yeah oh yeah, för du får ingen mat, för du får ingen mat, nej du får ingen mat för du ska banta. DORIS!". Haha! "Hitta Nemo", det bara pluppade upp! Vi vann matchen :D "Oh yeah oh yeah oh yeah". M-M-M! Första halvlek var urkass, vi låg under med 0-1. (alltså hemmamatch). I andra halvlek kom vi upp oss pyttelitegrann och lyckades t.o.m klämma in två mål. Så jävla gött! Lollo och Hanna fick stå för dom. Själv fick jag spela mitt-mitt. Inte världens roligaste position men det funkar, förutom att jag blir så jäkla trött. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. PUST! Plus att Arvikas "ungdomar" alltid har något att klaga på när de förlorar, vissa klarar inte ens av att tacka efter matchen vilket är så jävla barnsligt så jag skulle kunna skälla ut dom. Den här gången var det tydligen domarens fel att de förlorade matchen. Ja så är det ibland. Inte lätt att vara "hemmdomare" när man egentligen är ifrån Arvika. Idioter! Gissa om att det är extra skönt att vinna mot ett så grinigt lag. Wiiiou! :) Inatt ska jag sova skönt, fast önskade verkligen att Tomas var här och kunde värma mig <3

Jag har lyckats få mig världens största finne på hakan, lagomt bra till helgen! TACK!

Wish you were here!


träningsmatch

Shit vad humöret verkligen kan ändra sig. Nu känner jag mig bara trött och nere! Fast jag är ändå taggad för idag är det träningsmatch mot Arvika U som gäller och vi ska vinna!! Imorgon är det dagis och efter att säkert ha blivit smittat till förkylning en hel dag så drar jag och Tomas till "gnällbältet" Örebro ;) Wiihou! Det ska bli kul. Mathilda och Johannes, here we come! Hoppas på en IKEA-tur. Mitt rum är klart nu, det blev helt andra möbler än vad det var tänkt för mormor skulle absolut ha sin möbel som jag tagit. GRRRR!

8 månader tillsammans med Tomas idag <3 Jag sitter och lyssnar på Iblis. Allt jag tänker, allt jag känner, allt jag drömmer om, allt jag har, allt jag doftar, allt är DU älskling! Du är verkligen det bästa som hänt mig :) Jag är glad!

Nu ska jag dra till samlingen! Lycka till

möbler

Ledig en vecka till, förutom torsdag då jag ska iväg och jobba på dagis i Charlottenberg. Hehe. Spännande! På torsdag åker jag och Tomas till Örebro och hälsar på Johannes och Mathilda. Jag hoppas det blir kul och inte alltför jobbigt. Jag klarar mig nog.
Jag håller på och möblerar om mitt rum. Tagit bort två möbler och tagit in två nya. En gammal brudkista, jättefin. Och jag har kommit fram till att jag har j*vligt mycket saker i mitt rum, massa prydnader. Nu vet jag inte vart jag ska ha allt. Haha! I eftermiddag blir det gym med Tomas och sen åker vi till Björkhagen. Imorgon är det träningsmatch mot Arvika U. Wiihej!

Jag är nervös


just love life

För tillfället älskar jag verkligen mitt liv :) Det är såå underbart. Kärlek, sol, värme, tunna kläder, lite jobb då och då, musik, spegelblank sjö, raggarbilar, fotboll, kulglass, vänskap, stadsparken och så himla mycket mer! Nu när solen är framme blir man verkligen på så mycket bättre humör, om man inte förlorar i krocket, som jag gjorde igår, mot Tomas. Men jag ska fan ha revansch och jag ska vinna stort. Ikväll är det 20 årskalas hos Karin, och senare blir det Tiki. Det ska bli kul att dra ut med tjejerna igen. Jag har saknat Lisa jättemycket så det ska bli extra kul att träffa henne :) Wiiie! Hoppas vi får cheesecake. Btw, JAG ÄLSKAR TOMAS!

Let the Sunshine in

Sol

Idag vaknade jag med en såndär härlig känsla, speciellt efter ett jättefint sms ifrån Tomas, tårögd. Jag åt frukost och fortsatte läsa i boken jag lånat, sen gick jag ut med Izor i skogen i vårsolen. Nu sitter jag här och tittar runt på allt möjligt, bra och dåligt. Lyssnar på Taylor Swift - Lovestory, som blivit en favorit. Snart ska jag ta bussen in till Arvika och träffa Anna, jag ska få köttfärsås och spagetti. Funderar på att ha tights och shorts, det var längesen. Igår på fotbollssträningen var vi hela 12 personer, och det var så jävla roligt. Hoppas vi blir lika många på onsdag och på fredag är det träningsmatch mot Arvika U på Landisbanan. Yeay! Det ska bli varmt i helgen. Bäst att sola så att Hannes inte bekräftar mitt bleka ansikte. Igår var jag och tog blodprover på Verkstan, jag vill inte vara sjuk något mer. Kan jag aldrig bli helt frisk.  Igår tog jag och Tomas första kulglassen vid toget. MUMS! Fan vad underbart det var att sitta där i solen och bara prata om allt. Jag älskar det. Jag älskar DIG!

Nu skiter jag verkligen i allt som hänt! Jag lägger allt bakom mig och det ska inte få göra mig ledsen eller låta bilder pluppa upp i huvudet. Det är borta nu, allt. Det finns ingenting att vara ledsen över. Nu är NU, och nu är VI <3

Vårväder

Idag har det varit sådär underbart väder igen och då blir jag på så bra humör :) Igårkväll var jag och Tomas på bio, "Twilight", och den var faktiskt så bra som alla säger. Wiiiou! Sen åkte vi till Gunnarskog och idag var hela familjen iväg till utkikstornet och grillade korv. Det var så mysigt. Nu väntar jag på att Tomas fotbollsmatch ska börja, vilket är kl.18. Träningsmatch mot Örnen. Vi hoppas på hemmavinst. Ikväll hoppas jag att det blir "Så ska det låta" för det var ett tag sen jag såg det nu. Imorgon är det ÅIF-fest och vi börjar hemma hos Sabbe med tjejerna och jag har beställt SingStar! Mohaha!

I'm with you

---

Dagen blev ju riktigt bra... eller inte!!!! Antar att kvällen heller inte blir bra eftersom det är fotbollsträning, och hur många har egentligen tänkt att komma idag?????


Påskhelgen!

Den har varit bra! Jag har umgåtts med Tomas familj och familjen Algesten/Chagallo. Alltså Fernando :) Wiiie! Sötunge och fortfarande lika busig och stönig, plus att han pratar mer. Har ätit god påsklunch och suttit ute i det underbara vädret, särskilt igår. Idag var vi i kyrkan på förmiddagen, och fick tårta efter. MUMS! Imorgon kommer "familjen" hem hit till Björkenäs på fika, på tisdag blir det nog badhuset och ikväll är det Björkhagen som gäller!

take care now, byebye then

hockey

Nu sitter jag här igen. Idag var jag och Sanna och simmade i en halvtimme. Det var skönt! Ska väl dra mig till tv:n och hockeyn snart! Helst av allt vill jag åka till Tomas och sova i hans armar inatt. Det krångliga denna vecka är att pappa jobbar natt och mamma ska upp tidigt så båda bilarna måste iväg imorgonbitti. Annars hade jag varit hos Tomas för längesen! Uuuuh >_<

<3

Vill bara skriva att Jag Älskar Tomas mest av allt. Du är guld älskling, och jag klarar mig verkligen inte utan dig. Du är mina tankar :)

Bra helg

Jag gillade helgen starkt! :) På fredagen fyllde mamma år så hon hade litet kalas. På kvällen åkte jag till Tomas. På lördagen hade han match i Kongsvinger-hallen igen så vi åkte dit tillsammans med Johannes och Mathilda. Jag och Mathilda hejade på men det var i onödan för Gunnarskog förlorade med 2-1. Boou! Åkte hem och satt i solen ett tag, shit vad den värmde. Sen bestämde jag och Tomas oss för att cykla till "Berget" och titta på solnedgången. Det var så himla mysigt, påminde verkligen om första gången vi satt där tillsammans och jag lutade mig mot honom. Giiiih! På kvällen åt vi tacos och spelade spel, jag "var med" i Tomas lag, förstod inte alls mycket utav spelet och jag var för trött för att orka förstå. Haha! På söndagen åkte allihop in för att redigera Tomas låt till projektarbetet. Den blir kanonbra, och jag gillar Tomas röst. Den är cool. Jag gick och solade innan jag åkte hem, för att sen åka tillbaka till SingOut-övningen som höll på hela eftermiddagen/kvällen. Somnade skönt. När Tomas skulle upp imorse så mådde han inget bra, jätteförkyld! Så vi har tagit det lugnt, varit ute på promenad med Izor i det UNDERBARA vädret. Jag blir såååå glaaaad! Men nu är han tillbaka i Arvika och gör skoljobb. Ikväll blir det träning igen, på grusplanen. Jag hoppas vi är mer folk ikväll. Hoppas*

When I'm with you I lose control
I love it


Morning

Jag åkte till Tomas igårkväll. Jag kan inte sova själv. Jag vill inte, jag behöver en varm famn! Sitter på jobbet nu. Sista dagen innan helg. Ska bli sååå skönt med helg. Hatar att gå upp tidigt. Mamma fyller år idag så det blir lite firande :) imorn ska jag se på fotboll i Kongsvinger. Whiiie. Nu ska jag äta frukost. Det blev en kort blogg. Hihi. Puss hej

rubrik??

Jag som var så jävla taggad inför fotbollsträningen igårkväll, och som vanligt dyker det bara upp sex personer. Hur fan ska man kunna göra en bra träning utav sex personer?? Jag blir så himla förbannad och besviken. Vi är ju hur många som helst på "pappret" och ändå är det ingen som kommer på träning. Tränaren oroar sig för att det inte blir något lag till sommarn, och jag förstår honom. På måndag ska vi i alla fall ut på grusplanen om vädret håller, jag hoppas på fler folk då. Tomas kom till mig på kvällen, vi duchade ihop. Jag gillar det starkt, det är mysiiigt! Vi tittade fotboll och hockey. Inte så bra resultat.

Fan vad dåligt jag mår, psykiskt. Natten var en pina. Vi somnade halv 2. Jag var så jävla rädd. Jag nedväderar mig just nu så lågt jag kan komma. Jag är/var en idiot. Det  värsta av allt är att jag inte kan göra någonting åt saken. Jag kan inte vrida tillbaka klockan. Jag gråter. Jag får dig att må dåligt. Tårar! Jag vill försvinna från världen en liten stund. Alla gör vi misstag, vissa värre än andra, men man gör fan inte om dom. Jag vill glömma sommaren 2008, lägga den bakom mig. Jag är en dålig människa. Då var då, nu är nu. Blicka framåt. Var stark! Jag ska leva bra i 80 år till. Jag hoppas det är med Tomas. Lämna mig inte! Du är min tryggade borg och min enda skatt. Lämna mig inte. Tårar!

Älska mig mest när jag förtjänar det minst,
det är då jag behöver det bäst!


yeay

Dagarna i Eskilstuna var verkligen nödvändiga. Fan va skönt det var att komma bort ett tag. Och det var så kul att träffa alla igen. Särskilt Victoria. Vi shoppade, spelade minigolf, åt god mat, tittade fotbollsmatchen, spelade spel och hade jättetrevligt. Innan vi åkte tåget hem på söndagen så hälsade vi på farmor och blev bjudna på 1000 olika sorters kakor. Vi kom försent också, hon är söt! Helgen var jättebra :)
Den här veckan har jag jobbat igen, bara två dagar kvar nu innan helg. Det ska bli skönt. Det blir födelsedagskalas, fotboll och kanske lite party och körövning!? Vi får se!

Jag förstår inte varför hjärnan ska plåga mig mer? SLUTA! Jag orkar inte ha dom där jävla bilderna i huvudet mer. De har plågat mig nog och jag mår bara dåligt över någonting som jag inte behöver må dåligt över. Jag visste redan innan jag frågade alla frågor att jag skulle sluta i tårar. Jag visste nästan svaren, så varför gjorde jag det? Varför kan jag bara inte skita i allt som hänt i det "förgågna" och blicka framåt. Varför ska saker som hänt innan behöva göra att man mår dåligt idag? Jag ska försöka vara stark. Men jag är så jävla svag när det gäller det där. Allt tog så hårt, det gjorde ont, det gör ont! Jag trodde allt skulle släppa när jag frågat, fan heller, istället blev det värre och det är i princip det enda jag tänker på. Igår var den värsta dagen på länge. Jag hade bara massa jobbiga tankar och bilder i huvudet. Varför ska jag göra det svårt för mig!? Dum i huvudet kallas det - och det är väl i princip det jag är! Förlåt för att jag är svag, det är inte med mening att få dig att må dåligt, vilket jag alltid lyckas med ändå. Lämna mig inte! Jag skulle inte klara mig utan dig Tomas!

Nu ska jag dra mig till fotbollsträningen! Jag är sååå taggad, eftersom jag inte tränat på 1,5 vecka. Så nu jävlar ska jag träna järnet!

My life would suck without you


RSS 2.0