HAPPY BIRTHDAY TO YOU

Lillasyster fyller 18 år idag. Nu kan vi gå på krogen och dansa natten lång ihop, hihi. Grattis din lilla skitunge!

.
Imorgon ska jag vara duktig. Ska tvätta en hel del, sen ska jag städa hela lägenheten och öva Rocky-sånger. Allting är verkligen behövligt. Det är mycket tvätt och mycket dammråttor. Antagligen blir det en sväng på stan också. Pust!

Wish you were here





THIS IS MY LIFE

Den här låten har verkligen fäst sig i mig. Jag gillar hennes röst jättemycket, jag gillar texten och melodin, jag får helt enkelt rysningar. Jag ser mig själv strosa över en stor sommaräng, solen står högt och inte ett enda moln på himlen syns, jag njuter av livet. Inga bekymmer finns! Tänk om livet alltid kunde vara så, att man fick njuta av varenda sekund.

Anna Bergendahl - This is my life


Jag saknar Tomas just nu, jättemycket. För er kanske det låter löjligt. "Han har ju bara varit borta en dag". Ja, men det är just nu jag behöver honom. Det är nu när jag känner mig nere som jag behöver hans närhet, hans hand i min, hans trygga famn. Jag vet inte varför jag är nere!? Kanske för att tankarna sakta börjar komma, tankarna på att han snart ska åka bort, och vara det i en månad. En hel jävla månad! Hur ska jag klara mig? Om jag känner mig rätt så kommer jag ligga vaken länge på kvällarna och bara stirra i taket, vända huvudet åt vänster och inse varje gång att han inte är där bredvid mig.


BLINKA

Helgen var jättebra, och den gick sakta, det gillar vi. Igår (söndag) gick vi upp halv ett, sovmorgon is tha shit! Tomas har begett sig till Stockholm för att imorgon spela in "Talang" med Petter och Pettson. Spännande för dom, hoppas de kommer med på tv och hoppas att Bert Karlsson gillar det så de går vidare. De ska spela StarWars-medleyt på näsflöjt. HAHA! Lycka till grabbar!


Jag stör mig så förbannad mycket på bilister som inte blinkar sig ut ur rondellerna. Grrrr!!

LÖRDAG

"Vatten, stan är full av vatten". Det ösregnar ute, yeay! Bort med snön, bort med snön! Nu längtar jag endast efter sommar, sol och värme. Inte länge kvar tills jag får känna värmen, och svettas. 2,5 vecka typ, nice!

Igår åkte vi hemhem till Björkenäs och käkade tacos och såg på tv. Det var trevligt! Vaknade lite senare än jag tänkt mig idag, men sovmorgon behövdes ju. Tomas jobbar, och jag ska vid halv 3-tiden iväg och sjunga på ett dop. Är en aning förkyld så jag hoppas att min röst inte klingar allt för nasalt i kyrkan. Efter det åker jag till G-skog och kollar fotbollsmatch, i regnet! Urk.
Ikväll ska vi på någon LIMA-träff. Jag vet inte riktigt vad det innebär men Andreas (som Tomas jobbar med) ville ha med mig så jag hänger på. Spännande!

Mitt knä btw, gör ont. Det går inte att böja p.g.a den stora sårskorpan. Rätar jag ut det så är det stelt att böja, och tvärtom. Grr! Och så isar det i hela knät när jag suttit stilla och sen ska gå, inte bra!

Här kommer några bilder, enjoy!

    
Ska vara med i Rocky Horror Show, igår fotade vi!   


Tomas tatuering! Allt är inte klart än, mer som ska byggas på och färgläggas! :)  




FRIDAY

Matchen förlorades med 7-1. (Vi ledde faktiskt med 0-1). Jag gillade inte att spela på grus innan denna match, och nu tycker jag inte direkt mer om det kan man säga. En närkamp slutade i blödande knä och nu värsta såret som varar. Går knappt att böja knät för att det sakta börjar bli en stor sårskorpa. Urk!

Igår övade vi inför Rocky Horror Show igår. Det kommer bli askul, och skitbra! Hihi. Värst är dans i högklackat.
Igår blev jag även medbjuden av grannen (hemma på Björkenäs), på Ingesunds musikal "Sweeney Todd". Jag blir så avundsjuk när jag sitter och tittar på musikföreställningar. Jag vill vara med, jag vill vara där uppe på scenen och sjunga och agera. Tankarna går direkt till att jag vill söka någon musikhögskola och börja musikal. Det verkar så kul. Men faktiskt så ska jag ju vara med i två föreställningar framöver. Så jag ska väl inte klaga för mycket!

Tomas har byggt på sin tatuering, den blev skiiitsnygg, och den är inte ens klar än. Ska försöka få upp en bild!!

Friday I'm in love, take care

INTO YOU

Fotboll i det här vädret känns inte så lockande. Borta mot Töcksfors. Vi är klent med folk, försöker ragga lite men det går inte så bra. Någon som vill va med, säg bara till mig. Vi får se vad det blir av den matchen?

Jag var hemma hela kvällen igår. Spelade SuperMario Galaxy, spelade gitarr, stekte fyra pannkakor och såg på tv. Gjorde sånadär viktiga saker ni vet. Det är gôtt! Har ont i halsen. Hatar att vakna på morgonen och typ kippa efter andan för att det är tjockt i halsen! Urk.

Jag älskar Tomas över allt annat på denna jord, du betyder mest. Du gör mig glad. I'm so into you!

SLASK

Hemma i Värmland igen, efter en ännu segare hemresa. Allt gick galant tills jag bytte ifrån buss till tåg i Kristinehamn och sedan stod still i Skåre i 1,5 timme. Gaaah!! Det snöade igårkväll, det är bara slask överallt just nu, urk. Även om vädret inte gör mig på bästa humör så är jag glad ändå! <3

Utomlandsresa bokad, 14:e april drar jag med tre poolers till Gran Canaria och värmen!! :D

PARTYNIGHT

Igår var en KUL kväll. Började här med vin och popcorn, Peter skjutsade oss till "Harry's", där vi köpte en varsin drink och dansade, efter nån timme ríngde vi på Peter som fick hämta oss och då åkte vi in på Statoil och köpte kôrv med mos. (inget gott Kockimos där inte). Kom hit och det slutade med att jag slog huvudet i bordet. Nu låter det som att jag var stupfull, men jag skrattade och skulle böja mig framåt, dock lite för långt, och där var bordet. Haha! Resulterade till en liten bula idag.

Vaknade för en halvtimme sen, och det till stora jävla snöflingor, urk! Jag ska åka buss hemåt Värmland vid halv 3-tiden. Blir nog tv/dator och mat innan dess. Lugna puckar alltså. Tänkte visa er vad jag köpt för kläder men orkar inte fota dom. Här får ni lite annat istället.


Tjejmiddag-spelet, många skratt!


Min idol Victoria, vacker som få!


Kusiner Vitaminer

 


VIN

Sitter nu och spelar Tjejmiddag! Så jäkla kul. Kommer fram massa historier m.m. Det vita vinet smakar gott och sedan skjutsar Petta oss till "Harry's". Börjar flumma till i skallen, gôtt!

Pichtures!

Här kommer några bilder från när jag var hemma på Björkenäs. Korvgrillning med familjen. Enjoy!!!


Mamma, pappa och syster. Alla klär de så grant i rött!



Izor var självklart med, och han ska alltid sno vantar!



Pappa skulle spurta lite på slutet. En aning för djup snö för det. Haha!



Korvgrillning (med varm choklad). I LOVE IT!



Mor och döttrar. Finns inte så mycket att säga.



I Eskilstuna

Nu har jag ändrat designen IGEN! Ganska nöjd. Jag vill ha värsta, snygga bakgrunden och snygga textstiler på olika ställen och ta bort vissa grejer och...
För det första hittade jag inte en enda bra bakgrundsbild, de jag ville ha funkade inte att kopiera. Och sen (som jag redan sagt tusen gånger), är jag kass vad gäller sånthär med att ändra och kodmaller och skit. Hehe! Det får vara bra som det är.

Sitter i alla fall i Eskilstuna hos kusin Victoria. Fyra timmar på tåget igår gick segt. Jag läste "Män som hatar kvinnor". Om min och Tomas deal, att jag ska ha hunnit läsa ur Stig Larsson triologin innan han kommer hem ifrån USA, så gäller det att ta alla tillfällen i akt. Första boken ska jag i alla fall klara! Haha.

Viccan slutar egentligen kl.13 på fredagar men just denna dag hade de studiedag så hon kommer inte hem förens kl.17. Så här sitter jag, all alone. Ganska skönt med sovmorgon och egen tid natt inte göra något på. Ska hoppa in i duschen snart, sen ska jag gå och handla mat till kvällen. Det blir tjejkväll, för Petta ska på firmafest i Stockholmo. Wiiou!! :)

Jag ska ladda upp lite bilder åt er också. De kommer när jag pluppat ut ur duschen. See ya!

Musikal

Jag tror "Gubben Vinter" blev lite arg igår när jag nämnde att våren var här, för igårkväll snöade det igen. Grrr!

Fikade med My på Sunday igår, mums för chokladmuffin. Det var riktigt trevligt, hon är en härlig prick! Blev även erbjuden att vara med i en musikal, och jag sa JA! "Rocky Horror Show". Så jag och My var och prövade korsetter. Fy fan säger jag bara. Min kropp är verkligen inte gjort för att bära en korsett, den är inte gjort för att ha sexiga saker på sig över huvud taget. Usch! Jag ville verkligen kasta mig ur provhytten och göra isönder alla speglar i hela världen. Ska försöka hitta nått annat mer diskret men ändå sexigt, eller vad man nu ska säga. Spännande!

Mycket att göra på jobbet nu, jag är stressad som fan. Inte bra! Börjar bli krasslig också, feberkänsla. Och jag som ska åka till Viccan imorgon. Krya på dig nu Nina! Käka C-vitaminer så det bara knakar om det..

I better keep on walkin'

Det doftar vår!

Det doftar vår, det låter vår och det ser ut som vår! Snön börjar smälta, SAKTA, men säkert, gräs börjar synas lite här och där, gruset har kommit fram (dock går det inte att sparka i det för det är fastfruset i asfalten), men det finns där! Även om det är -8 så känns det som vår, vår, vår, vår! Härligt.

Det blev tydligen något fel när jag skulle lägga upp bilder, det får bli ett nytt försök en annan dag. Jag får nästan spunk på att vi inte skaffat någon dator än. Haha! När Tomas kommer hem ifrån USA så kanske!? Hade varit bra med en dator när han är borta, då hade jag fått kvällarna att gå lite fortare kanske. Men, men.

Ska fika med My sen :)

Let it go!!!!

Det är konstigt att en persons namn/ansikte kan rubba och påverka mig så otroligt mycket. När jag hör namnet eller ser personen så snurrar tusen tankar och bilder upp i mitt huvud. Det är hemskt, och det är så jävla jobbigt. I lördagskväll var jag verkligen så nära att bryta ut i gråt. Det sved i ögonen, men jag höll emot. Jag var stark och klarade mig undan utkletad mascara. Sen tar det några timmar/en dag att återhämta mig ifrån alla tankar. Vissa gånger släpper jag allt med en gång och ibland tar det längre tid. Jag hatar det, jag kan hata mig själv för att jag låter tankarna komma fram på detta vis. Jag vill kunna skita i allting, greppa tag om bilderna och slänga ut dom ifrån min hjärna. Men jag har märkt att jag inte är sån, jag klarar inte av det, jag är inte så stark som jag själv önskar att jag vore. Jag vill vara stark nog att skita i det. Jag "fanns" inte ens på den tiden, så varför slösa energi på att vara ledsen för något jag inte ens "vet om"!? Gaaah!! Let it go Nina!

this is my life my friend
and this is my time to stand

Jag ser ljuset!

Märkte att jag stavade en aning fel på förra inläggets rubrik. Det ska naturligtvis vara "weather". Haha!

Vi går mot ljusare tider, definitivt, and I looove it! Det är så härligt med ljus. Jag som alltid varit mörkrädd, och är det fortfarande, jag älskar ljuset. M-M-M! Nu när jag går upp på morgonen, vid halv 7 för att åka till jobbet, är det ljust ute. Även när jag åker hem. Så jäkla underbart! Det var så deprimerande i vintras. Märkt när man åkte till och från jobbet. Man hann inte ens märka att det var ljust ute, att det hade varit en dag. Glödlampan är en BRA uppfinning btw! Den har räddat mig i många situationer.

Helgen blir lugn. Ska åka hem till Björkenäs en sväng imorgon, då ska jag lägga upp lite bilder åt er!! :)


The wather

Det är tredje gången jag varit nära en såndär krocka-med-en-annan-bilist-upplevelse. När ska det smälla egentligen?? Igår var det ju tredje gången gillt, inget hände. Inget kommer att hända väl?! Snälla!

Jag har varit så jävla trött, hela veckan. Kan det vara för att det inte blev så mycket sömn i helgen tro? Det har varit såååå nära att jag legat kvar i sängen varje morgon. Men har man ett jobb som ska skötas så måste man ta sig upp! Min powernap igår eftermiddag gjorde susen. För idag är jag pigg som en mört (en aning överdrivet kanske)!!

Hade möte med Värmlänningarna igårkväll. Pratade om de kommande repeitionerna och föreställningarna. Det är inte länge kvar nu. Det ska bli så himla kul, jag ångrar inte en sekund att jag tackade ja. Det är ett härligt gäng!

Solen fortsätter skina!!! Gôtt!

take care now
byebye then

I feel good

Köpte en skiiitfin vårjacka i måndags! (Kommer upp bild, promise). Tog även en långpromenad på 1,5 timme med Lisa i det sköna vädret. Pratade om allt möjligt. Efter promenaden fick jag verkligen en längtan till sommaren. Ååh! Men först ska vi ha vår, och den är mysig. Hoppas bara snön smälter snabbt nu. Sommar, sommar, sommar. Hoppas det blir en lika fin sommar som vintern har varit.

Fick ett telefonsamtal ifrån kusin vitamin, Victoria. Tydligen så hade hon varit inne på Arvikafestivalens hemsida och upptäckt att "hela hennes Ipod" skulle dit. HAHA! Och då undrade hon på sovplats hemma hos mig och Tomas, självklart får hon det. Jag har vart kluven i år till festivalen. Tomas har ingen lust om det inte kommer nått "jättebra" band, och ingen av mina kompisar går dit längre. Men nu när Viccan kanske ska dit blev jag väldigt sugen. Hmm, det blir en funderare!!

I feel good.
nananana


Good shit

Helgen i Karlstad var skitskoj. Det var längesen vi brudar "hittade på" någonting! Shoppingrunda på lördagen, som sedan övergick i förfest hemma hos Mia, till utegång på Nöjesfabriken och slutade med fyra tjejer trängandes i en dubbelsäng. HAHA! Jag fyndade lite, ska försöka lägga upp bild, vilket är svårt när man inte har egen dator och måste typ åka hem för att lägga in och upp! Men det kommer.
Åkte hem ganska tidigt på söndagen, efter en lite promenad. Lisa körde. Nöjefabriken var som rubriken säger: GOOD SHIT. Skönt att komma bort ifrån Tiki en enda gång. Men vi hoppas på återbesök, och då ska My med.

Don't stop believen' var sången som spelades om och om igen på Mias spotify.


I see you

Äntligen har Tomas kommit hem. Lycka! Den skiten lurade mig att han skulle vara hemma vid halv sex, och så stod han i trappuppgången när jag kom hem från jobbet. Hihi! Vi tvättade hela kvällen och såg på "Sveriges värsta bilförare". Ärligt! Kan man köra så dåligt bil som Blondinen gjorde?? Herregud! Hur kan såna få körkort? Det är kul i alla fall, många skratt.
"Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör". Wiie! Vet inte vad det blir ikväll faktiskt? Antar tv, god mat och mys, film kanske!?
Imorgon drar jag, Anna, Isabell och Lisa till Karlstad för att; först shoppa och sedan festa på Nöjesfabriken, då Linnéa också hänger på. Min kära kusin Maria ska "låna ut" sin lägenhet till oss, förfest och sovplats. Perry! Ska bli riktigt kul, och jag ska hitta mig lite snygga kläder, lönen kom ju för inte så längesen. Ha en bra helg!


Måste visa er som inte hört denna fantastiska låt, och sett musikvideon och filmen!
Från filmen AVATAR! "I see you" - Leona Lewis. Enjoy!




VÅR!?

Var ute och gick på lunchrasten (och nu tänkte jag bara blogga lite snabbt). Och damn vilken vårkänsla jag fick. Även om det var -10 imorse och jag var riktigt förbannad på vintern för att den gjorde att det inte gick att låsa upp bilen, så jag fick ringa Per-Erik så han fick komma och hämta mig och skjutsa mig till jobbet, som tur var, var han vaken och också skulle jobba. Hihi.
Men nu värmer solen, det är torrt på vägen och fåglarna kvittrar. Åååh! Snälla, gör så att det fortsätter såhär! Jag vill ha vår och sommar.

Nu ska jag jobbajobbajobba, en stor order som helst ska gå imorgon!

I'm in love with you

Imorse väntade det finaste sms jag någonsin läst. Tomas hade skickat under natten. Jag kan bara säga; You made my day honey. Även om den inte ens hade börjat!! Jag älskar dig av hela mitt hjärta!! <3


Everytime you're near baby
I get kinda crazy in my head for you
I don't know what to do
And baby
I get kinda shaky when they mention you
I just lose my cool
My friends tell me
Something has come over me
And I think I know what it is

Boy I think that I'm in love with you

Snow can fall



I feel good

Jobbet idag har bestått av att packa massa beställningar. Min jobbarkompis har gått och stukat foten rejält så han hoppar på kryckor, inte så lätt att jobba då, jag är själv. Hur länge vet jag inte?
Jag har faktiskt känt mig duktig idag, jag har känt mig så jävla bra!!! Varför? Jag har ingen aning. Jag bara känner mig brabrabrabra! Pappa kommer och hälsar på mig sen. Jag ska bjuda på tårtan som blev kvar, om den inte är för äcklig. Ska ta upp en bullpåse. Det blir nog en match i Mariocart också. Hihi.


I miss you

RSS 2.0