Gott Nytt År

Sitter nu hos Isabell. Anna är här också. Vi håller på att laga mat, vilket kommer att resultera i fläskfilé, klyftpotatis med rotfrukter och sallad. Efterrätt = glass och bär. MUMS! Det känns som en bra uppladdning. Det ska bli roligt ikväll. Först förfesta med mina underbara bästa vänner och sedan gå till Ritz för att dansa gärnet och träffa folk. Spotify is tha shit! Nu ska jag gå och hjälpa till, genom att sitta vid bordet och titta på, det är så maten blir bäst gjord när jag är med. Haha! Lite alkohol i blodet är inte fel heller. Ha en jättebra nyårsafton allihop och gott nytt år på er!!


all night long

KALLT

Ett år och fyra månader med Tomas och Nina. Wiihie, shit vad tiden går fort. Vi var på bio igår - Avatar. Den var jättebra och så himla häftigt gjord, vilken natur. Jag vill också vara en Avatar!

Idag tog jag en semesterdag, jag behöver verkligen lite mer vilotid och bara ta det lugnt. Har varit hemma på Björkenäs, jag och mamma var en sväng i Charlottenberg och köpte gardiner också. Jag ska snart åka till Gunnarskog till familjen där. Känns inte som att man kan koppla av riktigt ändå, det är någonting hela tiden och man ska åka hit och dit. Jag ska leka med Fernando, jag hörde någonting om tacos också. Hihi. Imorgon är det nyårsafton, då blir det god mat med Isabell och Anna och senare går vi till Ritz. Jag hoppas innerligt att det blir roligt där. Jag vill inte ha några jävla missförstånd eller att något annat jobbigt händer imorgon. Det spörs väl att se vad alkoholen kan göra. Nerå, men det ska bli väldigt kul i alla fall, jag ska ha kul om inte annat. Festa med My är inte fel!

Köldrekord, fy fan, men himla fint. Hela sjön har ett stort snötäcke över sig!


It's cold around me, the land is dark
The moon is dancing, my knees are shaking

Avklarat

SingOut-konserterna gick jättebra och det var jättekul! Bra låtar och mycket folk, ganska skönt ändå att det är över för det tar på krafterna. Igår efter sista konserten fick hela kören äta bufé, och jävlar vad gott det var, särskilt svampsoppan, himmelsk! All mat skulle bort så vi fick ta så många matlådor vi ville, perry! Jobbar idag igen, men ska nog ta ledig på onsdag om jag får. Behöver lite mer vila känner jag! Vill gå på bion "Avatar" i veckan, hoppas det blir av. Den verkar sååå bra och den har ju fått bra betyg i tidningar! Jag vill gotta mig med massa godis, jag känner att jag vill SLAPPA gärnet! Hmm..
I eftermiddag åker vi till Gunnarskog igen. Familjen Chagallo är där och även någon kusin till Tomas som han ville träffa. Antar att vi sover där också, om vi får plats!! Johannes och Mathilda skulle tydligen komma idag också :)


Allt känns så jävla, fucking bra nu! Snälla, låt ingenting förstöra det!!
Kärlekens tunga

Christmastime

Julafton var riktigt bra, vilket jag inte trodde. Och det kändes verkligen att det var julafton! Tänk vad mycket man hinner med denna dag. Äta frukost, göra sig iordning, gå långpromenad, äta gröt, kolla på Kalle Anka, äta julgodis och fika, öppna paket, äta mat och sjunga i kyrkan. Plus att skicka massa "God Jul-sms". Tomas var här en sväng under dagen, vi bytte julklappar. Jag fick världens mjukaste filt, Michael Jackson bok, Harry Potter och Halvblodsprinsen (så nu får det fan bli maraton), och Fullpackat - Robert Gustavsson. Av resten fick jag; En kastrull, stekpannor, Stig Larsson -triologin, påslakan, Viva La Diva -ögonskuggor, hårspännen, IceAge3, pengar, en sporttopp, en kjol, MASSAGE och lite smågrejer. Så jag är supernöjd med mina julklappar! På kvällen plockade jag upp Isabell och så åkte vi till Köla kyrka på midnattsmässa. Det gick jättebra att sjunga, det är så mysigt i kyrkan på julaftons kväll. Det är bra lön också, haha! Älskar att sjunga i kyrkan, akustiken, oslagbar!!
Ska snart åka till familjen Algesten på Björkhagen. Ska bli kul att träffa Åka igen, och leka lite med honom. Ha en fin juldag allihop :)


Årets jullåt: Jill Jonsson - The christmas in you

Home sweet home

Nu sitter jag här hemma på Björkenäs, i mitt rum, som dom gjort om till datarum, buhu. Haha! Snart ska vi klä granen, efter att mamma letat som en galning efter julgransfoten - som pappa hittade direkt, och sen blir det Bingolotto och glögg! Mums. Det var väldigt slappt på jobbet idag. Första dagen vi inte har panikmycket att göra, så det var gött. Imorgon blir vi här hemma hela familjen! Längtar tills alla ska få öppna paketen jag köpt. Det är mycket roligare att ge än att få, faktiskt! Nu tjatar Sanna på att jag ska komma och klä granen, så jag får pallra mig dit. Ha en mysig kväll allihop!

Have yourself a merry little christmas!

Julens tid är här!

Julafton närmar sig med stora kliv. Det känns konstigt, det känns inte som det brukar! Det känns inte som att julafton är nu på torsdag! Anledningen till det tror jag är att jag jobbar, t.o.m imorgon - dan före dopparedan, boou. Förra året var jag ledig denna vecka. En till anledning är nog att jag inte bor hemma längre och då känns allting annorlunda. Men vår lägenhet är jättefin nu och granen blev strålande vacker! Det tog ett tag att få i snören i alla julgranskulor, i alla fall för Tomas. Klumpig! Det verkar som att vi får en vit jul i alla fall, wiihej! Tack Tomten!
Imorgon eftermiddag beger jag mig hemåt till Björkenäs. Då blir det att klä granen, dricka glögg och uppesittarkväll med bingolottot, enda gången vi spelar. Och jag ska försöka ladda upp lite bilder här, vilket inte hänt på år och dar, och då räknas inte vargen för den tog jag ifrån google. Riktiga bilder ska ni få!!!

Ikväll ska jag och Isabell en sväng på stan, hoppas på en fika också. Sen ska jag köpa något mer till Tomas i julklapp! Hihi.

Nyår är fixat för min del, gött!!


Jag fattar inte varför det ska dyka upp i huvudet nu? Jävla tankar! Det var längesen, jaa men det är något som irriterar mig så fruktansvärt, fast jag inte ens behöver. Bajs! Nej, nu ska vi vara glada under julen och koppla bort alla jobbiga, irriterande tankar och umgås med nära och kära istället. Sprid kärlek!


Tomas - JAG ÄLSKAR DIG

Erkännande!

De Van var riktigt bra i fredags! Det blev förfest hemma hos oss med massa folk, drog till Ritz till 22.00 typ!! Inte så mycket folk, mest av "den äldre" generationen! Jag gick hem nästan direkt efter att de spelat klart, jag ville inte vara kvar. Jag blev ledsen. JAG VET att jag är hur jävla känslig som helst, och jag hatar det verkligen ibland. Men denna gång får jag tycka att det är jobbigt, jag tillåter mig faktiskt själv det! Och varför inte gå till sig själv i sådana lägen och förstå? Skit samma, jag har suddat ut det nu!

Helgens tabbe: Var hemma hos killen Tomas jobbar med igår. Vi fick kaffe och fika. Nedanför mig ligger deras hund som helt plötsligt, utan anledning, skäller. Jag skvatt, så lätttskrämd som jag är, så jag hoppade naturligtvis till och hällde ut allt kaffe över mig och duken på bordet, plus att jag förstörde en KostaBoda tallrik!! Jävla hund! Haha. Men alla skrattade.
                                                                         
Jag trodde aldrig att jag skulle erkänna att en svensk poplåt FAKTISKT är hyffsat bra: Hästpojken - Gitarrer och bas, trummor och hat.        

Ikväll ska vi julstäda och pynta granen! MYS! Puss på min Tomas <3

Friday, I'm in love

Nyår har numera två alternativ:
1. Tomas kom med förslaget att vi kan bjuda hem folk till Fiskevik hemma hos mig, hmm, en mycket bra idé! Äta god mat och bada bastu. Men på något sätt känns det som att folk vill vara i stan och festa, vilket iofs är enklare också.
2. God nyårsmiddag med Anna och Isabell och sen PARTY!! 
Båda alternativen lockar, vi får prata mer om det!

Julkonserten igår var sådär. Känns som att den blir sämre och sämre för var gång man är där. Och det var på tok för mycket solon i år. Kören sjöng ju för fan nästan ingenting! Boou Elisabeth!!!

Ikväll blir det Ritz och "De Van"!

Dagen goda gärning: Jag skänkte 50kr till Musikhjälpen, i kampen mot Malaria! Duktigt Nina!

Julkonsert

Pepparkakorna blev bra, en del lite brända i kanten men det tror jag vi klarar av! Inget mjöl alls på golvet, dock lite grann i Tomas ansikte, söt! Glöggen var ljuvlig (smak av blåbär och lingon) skitgod faktiskt. Sen smälte vi choklad och öste i med rispuffar och klumpade ihop dem i små högar. Det lär ju inte finnas några kvar när jag kommer hem sen, Tomas har säkert ätit upp allihop!! Jag och Tomas köpte julklapp till oss igår på Galerix. En skitsnygg, STOR tavla med New York-motiv. M-M-M! Den blev najs ovanför soffan!!

Lisa kommer till mig i eftermiddag och ikväll ska vi på Solbergakörens julkonsert, (Tomas också), det blir mys!


take care now, byebye then

Pepparkakor

"Jag snidde snöar, jag snidde snöar
det var väl roligt, hurra!
Nu bire vinter, nu bire vinter
som vi har önskat, hurra!"

Haha, det där är från ett kasettband inspelat när jag var tre år. Låter riktigt kul, men jag kunde inte texten så bra.
Jaaa, det snöade jättemycket när jag gick/åkte till jobbet imorse. Whiiou! Och ikväll blir det pepparkaksbak med Nina och Tomas! Det kan ju inte bli annat än katastrof, typ! Vi får se om kvällen slutar med mjöl i hela köket. GLÖGG, ja tack!

Nu till mitt lilla problem. Jag hatar att planera nyår, just därför att varje gång jag festat på nyår så har det bara blivit flopp av allting. I år ska jag fira med Isabell och Anna, de är de jag vet än så länge. Men om man nu ska ha fest så vill jag ha något av en större fest med mycket folk. Men vilka ska man bjuda? Och det känns som att alla redan bestämt sig vart de ska vara - ELLER så bestämmer de sig i sista sekund, der brukar jag göra. Och vem vill komma til mig på fest? Det var bättre förra året: Då firade jag med Tomas hemma hos honom. Det var mysigt, lugnt och inga förväntningar alls. Men jag vill också ha riktigt sådär askul någon gång med kompisarna!! Vi får se vad det blir!

Jag snidde snöar..

Klappar

Som tur var blev det ingen övertid igår, gött! Köpte lite julklappar och sen övade jag och Isabell med Linda inför julkonserten i Konsthallen på lördag. Det gick bra! Jag och Tomas tittade på mer "Sunes Jul" på kvällen, yeay, så jävla bra! Idag funderar jag på att köpa mer julklappar, jag vill ha det klart, känns så jobbigt att stressa med det. Det blir nog en sväng på stan sen innan sista danslektionen är. Jag vill hinna med att sova också, och så måste man ju ha något i magen, boou! Kommer inte på något vettigt att skriva...
Take care now, byebye then!


svart är ingen färg,
det är så man känner sig


Let it snow

Lördagskvällen var faktiskt riktigt kul! Särskilt förfesten hos Lisa. Varför lär man sig aldrig att stanna kvar på den? När man kommer in på Tiki så dör man lite. Visst, det är kul att dansa och prata med folk, men förfesten är så jävla mycket roligare. Vi spelade spel, sjöng, dansade, pratade och skrattade. Jag låg på golvet där ett tag när Isabell dansade till HELA "Single Ladies". Det var längesen jag skrattade så mycket, magkramp vill jag lova.

Morgonpasset i P3 med Martina, Kodjo och Hanna, vilka pärlor. Idag spelade de upp deras jullåt som de spelat in med en symfoniorkester, "Let is snow". Så jävla skoj! Man kan ju säga att Hanna hördes mest, och hon är den som sjunger sämst av dom. Haha! Det var kul! OCH det snöar ute, jag blev så glad när jag såg att det var vitt ute imorse, tänk vad lite snö kan göra!


Let it snow, let it snow, let it snow

tonight's gonna be a good night

Yeay! Sitter hemma hos Lisa med brudarna och spelar "Sanning eller Konsekvens" plus "Bibeln". KUL! Ska bli kul ikväll, ska dra till Tiki sen, jag snubblar på tangenterna men jag suddar och rättar till. Så himla skönt med sovmorgon idag! Me like.

Har dåligt samvete, lämnnade Tomas hemma med huvudvärk. Jag blev riktigt rädd när han ringde påväg hem ifrån jobbet och sa att han "skulle dö" pga av att han hade jätteont i huvudet! Inte bra!! "/

Puss, ha så kul ikväll! Imorn blir det sovmorgon och slappis :D See ya!

FREDAG!!

Äntligen helg. Fy fan vad jag har längtat efter den här dagen, och veckan gick faktiskt fort! Nu sitter jag på musikskolan och väntar på gitarrlektionen. Ska även öva jullåtarna sen med Karin! Hoppas jag hinner in på systemet innan det stänger så slipper jag dra dit imorgon, för imorgon ska jag hjälpa mormor att leta upp en fotölj. Men jag ska ha världens sovmorgon först! Giiiih.

Igår var jag och hälsade på Anna. Vi såg på "Halv 8 hos mig", drack te, åt smörgås poch pratade. Mysigt!
Jag bestämde mig även för att det blir utgång imorgon, jepp, Tiki. Har egentligen ingen lust att vara utpå längre, det tar på krafterna, säger den gamla 20-åringen. Höhö! Men Isabell, Anna, Lisa, Linnea och Karin, the gang ska ju ut, då måste jag, och jag vill. Jag tror det kommer bli väldigt kul, förfest hos Lisa, wiihie.

Jag och Tomas försökte en kväll komma på PINK-låtar, eftersom de endast spelar det på MixMegapol.
Tomas: Det finns ju en som går typ: "I guess I just lost my horseman, but I don't know where he went". HAHA!

take care now, byebye then

Damn!!

New Moon var bra, bättre än den första, fast väldigt dyster. Vilket jag iofs kan förstå. Vad gör man egentligen när den man älskar över allt annat helst plötsligt lämna en? Slutet, jag blir gaaalen. Det är verkligen så att man måste se den tredje filmen, fast det har jag inget emot. Den enda jag blev betuttad i var Jacob, när han var OMVANDLAD till varulv/varg. Shit, jag är facinerad av de där djuren. Lejon, tigrar, katter, alla dess slag av kattegorin, HÖHÖ, fast iofs hör väl vargen till hundsläktet, men vi säger att det typ är samma sak. Jag vet inte varför? Kanske beror på sättet de rör ser, ansiktet, ögonen, tänderna. Gaaah! Om jag ska erkänna en karaktär som jag verkligen är kär i så är det SIMBA i Lejonkungen. Damn! Hmm, det låter ganska sjuk nu när jag tänker efter, men va fan! Isabell var i alla fall helt besatt av Jacobs kropp (när han är människa). Hallå! Jag har en ännu snyggare kropp i lägenheten att ta på, Tomas :D

Och jag kan inte bestämma mig om Bella är snygg eller ful??



Kolla bara in den här bilden, damn!!


New Moon

Jag har träningsvärk i vaderna och båda låren, självklart efter dansen. De där höga sparkarna är inte att leka med vill jag lova.

Ikväll ska jag och Isabell på "New Moon". Jag är absolut inget Twilight-fan, men man måste ju såklart se filmerna. Edward, allas idol. Jag fattar verkligen inte hur man kan bli så besatt av en karaktär!? Helt sjukt! Jag har aldrig haft någon idol av något slag. Inte inom idrott, skådespelar -eller musikvärlden. Jag har inte riktigt fattat det där, all hysteri och besatthet. Galet! Fast det finns ingen serie som slår HARRY POTTER i alla fall. Haha! Men det är bara för att jag gillar den fantasivärlden så mycket! Min idol är verklig, min kusin Victoria, she's the best!
Innan bion ska jag hinna med en fika med Åsman, det var längesen nu.

take care now, byebye then


Julpyssel

Gardinerna kom upp igår. Även lite glitter, prydnader och dukar. Det blev jättefint faktiskt, och julstämning, eftersom vi lyssnade på julskivan och tittade på "SUNES JUL". Bästa julkalendern någonsin i alla fall, okej, efter "Pettson och Findus - Tomtemaskinen". Både jag och Tomas var dödströtta så vi gick och la oss klockan nio, somnade med bums. Hann inte ens säga godnatt ^^, Hihi! Idag är det dans igen, näst sista gången. Nu ska jag jobba på igen!


Love you so!!

Hungry heart


Men för fan, lägg ner!!! Jag blir irriterad och arg.


I helgen har det varit fullt upp kan man säga.

Fredag - Julkonsert med Eda Musikskola, jag och syster sjöng och spelade! Senare under kvällen blev det Ritz och Tomas blev upphånglad av trummisen i The Scrags. HAHA!
Lördag - Då var det upp tidigt, tittade på fotboll, Tomas spelade. Sen var det övning med SingOut mellan 10-15. SUCK! Jag hann ändå med att se sista matchen. Jag vill också spela >_<
Söndag
- Jag och Tomas åkte till Karlstad och hämtade ut kameran, wiiie, och julhandlade. Jag hittade några julklappar och vi köpte ett helt gäng med julgranskulor. Så nu har vi en del att välja på till granen! Hihi. Tittade även på syster som sjöng på Sågudden, Luciaflickorna!

Idag ska vi pynta och sätta upp julgardiner och lite annat. Det blir myspys! Jag ska fan ha på julskivan också. Och jag har pratat länge på att se "Sunes Jul", idag kanske det är dags??


Jag ÄLSKAR dig Tomas, så jävla mycket!!

Ritz?

Dagen började inte så bra! Läste ett sms som gjorde mig på såå dåligt humör. Jag vet inte vad jag fick för känslor riktigt, det började i alla fall svida i ögonen. Varför skriver men ett sånt sms?? Gaah! Det bara kom ut sådär eller? Jag är så trött på allt, särskilt på mina känslor. Varför ska jag bry mig över huvud taget, varför kan jag inte bara lägga ner skiten. Ska jag sluta bry mig? Är det bra eller dåligt att bry sig egentligen? Det finns väl vissa "gränser" man ska hålla sig inom antar jag. Jag vill verkligen bort härifrån ett tag, till nån jävla öde ö där jag kan vara själv. Bort för att inte bry mig ett skit om allt och alla. Det värsta är bara att; vart man än tar vägen så följer känslorna med, och det är dom jag vill slippa. Man klarar sig fan inte undan dem.

Jag var på bra humör igår efter dansen. Wiihej! Jag somnade faktiskt igår. Det gick galant, inte läskigt alls. Jag behöll glädjen för mig själv dock..

Jag saknar fotbollen så jävla mycket också. Jag saknar att sparka bort alla känslor och aggressioner (för en stund) på en oskyldig, liten boll. Saknar närkamper, att aldrig ge sig tills man själv har bollen, springa och jaga tills man tappar andan. Glädjen av att spela bra, göra mål och vinna!

Jampacked på Ritz ikväll, jag funderar ärligt på att skita i det och se Idol istället. Men jag lovade ju My att komma, förresten så behöver jag någon att prata med! Då är My en bra idé :)


fake it till you make it

" Är ni oroliga inför milleniumskiftet "

Julmyset avklarat, det var mysigt och kul!! Alla barn som dansade balett är ju så söta, rosa klänningar. De är söta endast när de dansar. Sen kan man ju ändra uppfattning när de springer runt som galningar och jagar varandra, GAAH! Vår dans gick brabra, inga fel för min del, bara jävligt trångt. Och jag köpte en julklapp till mig själv: Dansstudion - huvtröja.

Sitter hos Isabell nu, vi ska titta lite på Sveriges bästa komiker: Johan Glans, och skratta. Sen ska jag hem och lägga mig, själv, utan Tomas. Hur fan ska det gå? Jag hatar att vara själv på kvällen, jag hatar att vara mörkrädd. Jag kommer säkert ligga vaken tills han kommer hem, vid halv 12. Yeay! Film?


Fake it till you make it

Fake it

Det är fortfarande minusgrader ute, tummen upp för det! Fast, det känns som att solen aldrig är uppe när man jobbar, man får ju aldrig se den. Det är mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man åker hem. Är avundsjuk på de som har dagarna till att inte jobba. De som har dagar att umgås med kompisar och göra roliga saker istället! Fan! 
Det känns som att jag har nått ivägen hela tiden. Jag hinner inte varva ner eller sova ut. Helgerna är också oftast fullbokade. Jag skulle vilja åka bort för en vecka eller två, jag saknar Santorini! Fast iofs skulle jag inte vilja vara utan jobb heller. Jag kommer ihåg hur jävla tråkigt jag tyckte det var att vara arbetslös förra våren. Så nej tack, inte igen! Gick runt och gjorde ingenting om dagarna. Det ENDA jag saknar är sovmornarna! Och LÖN är ju det bland det bästa som finns, fatta vad glad man kan bli av pengar.

Jag drömde "mardröm" inatt, eller en jävligt jobbig dröm. Sudda, sudda, sudda bort!


Fake it till you make it - det funkar ibland :)

Hej mitt vinterland

Jag känner mig trött, hängig och illamående. Inte bra! Bara jag inte blir sjukis igen. Jag jobbade över två timmar igår, fick slänga i mig mat och skynda iväg till dansen till halv sju. Jag verkligen HATAR att stressa!

Det är så underbart väder ute också. Det sunkigaste av allt är att jag måste vara inomhus och jobba hela dagarna. Boou! Jag vill ut >_< Ut och gå långrpomenad, i skogen eller vart som helst. Tomas skulle gå långpromenad, och vem han nu än får med sig så kommer jag vara sååå avundsjuk på den.

Hej mitt vinterland
Nu är jag här

It's cold outside

Första december och det är minusgrader. Wohow! Kan det bli bättre? Ja, solen skiner också! Otur bara att man måste vara inne och jobba, boou. Ikväll är det sista dansrepetitionen innan julmyset, som är på torsdag, då vi ska visa upp koreografin. Ska bli KUL. Spelningen igår gick bra, det var jättekul och uppskattat.


RSS 2.0